Vjetnama - "un sho es esmu tik iemīlējies tevī?"

31 Marta 2019 Ceļošanas laiks: no 07 Marta 2019 ieslēgts 18 Marta 2019
Reputācija: +142
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Long Beach, Duong Dong apgabals, Mai Binh Phuong Bungalow 3 * viesnī ca.

Royal Flight kompā nijas vietā IrAero lidoja turp un atpakaļ . Izbraukš anai no Š eremetjevas jā bū t 03.06. plkst. 20:00. Rezultā tā no Domodedovas 07/03 lī dz 00.05. Online check-in nav, lidostā ieradā mies 21:00 (5 minū tes pirms reģ istrē š anā s) un jau bijā m vieni no pē dē jiem rindā . Kad izvē lē jā mies sē dvietas, pie loga nekas nebija kopā (Boeing 777, sē dvietas 3-4-3 rindā ). Tač u beigā s mums paveicā s un, ieņ ē muš i vietas pie loga un ejas, kopā nonā cā m 3 vietā s un pat paspē jā m nedaudz pagulē t horizontā lā stā voklī . Viņ i pacē lā s bez kavē š anā s. Baro 2 reizes: Vakariņ ā s bija vista ar makaroniem un zivs ar rī siem. Zivis panē ti kaut kā das saldē tas un vairā kas reizes sildī tas - š ausmī gi bezgarš ī gi. Vista ir pacieš ama (salī dzinot ar zivi). Papildus karstajiem - dā rzeņ i (2 š ķ ē les gurķ a, ceturtdaļ a tomā ta, salā ti un 4 mini kubiņ i mī kstā siera, piemē ram, fetax), vafele, bulciņ a, rupjmaizes š ķ ē le, sviests un olī veļ ļ a. Brokastī s (1.5h pirms piezemē š anā s) deva klimpas ar kartupeļ iem (pretī gi - cieta mī kla, kaut kā di tumš i kartupeļ i, bez smarž as un garš as) vai pankū kas ar ievā rī jumu. Pankū kas ir garš ī gas, lai arī tumš as (acī mredzot no kaut kā diem rudzu miltiem). Papildus karstajam, mini rullī tis ar š okolā des krē mu, bulciņ a, sviests, kausē tais siers. Pirms ē š anas (un pirmo un otro reizi) tiek pasniegts ū dens (izvē le: ar gā zi vai bez), bez sulas vai kolas. Otrajā reizē gan tika piedā vā ta arī hercogienes limonā de.


Pē c baroš anas gaismas tika izslē gtas. Ir monitori un konsoles, tač u tie ir pilnī bā izslē gti, tā pē c jū s pat nevarat ieslē gt gaismas vai piezvanī t stjuartam. Tā kā nebija iespē jas ieslē gt individuā lo gaismu, visi aizmiga)). Kapteinis, paziņ ojot brauciena laiku, teica, ka ieradī simies 8:00 pē c Maskavas laika, objektā bija norā dī ts 9:15.6:00 pajautā jā m stjuartiem un viņ i teica, ka ieradī simies 10:20. Rezultā tā.9 stundu vietā nolidoja 10.5 stundas. Jā domā , ka mē s lidojā m apkā rt Pakistā nai tā s karastā vokļ a dē ļ .

Kondicionieris strā dā vai nu karstumam, vai aukstumam, jo ​ ​ ir š ausmī gi karsts, tad pū š auksts vē jš . “Viņ i izsniedz ļ oti maz segu” (š is ir stjuarta citā ts), tā pē c segas vispirms izdala bē rniem un pē c tam pā rē jam, ko viņ i saņ em. Mums pē c bē rniem palikuš as apmē ram 5 segas pieauguš ajiem, tā pē c ņ emiet lī dzi vai saģ ē rbieties silti (kad gaisa kondicionieris pū š aukstumā , visi uzvelk ziemas jakas).

Mē s izbraucā m no lidostas aptuveni pulksten 15.00. Pē c vietē jā laika. Marš rutā ir tikai 5 viesnī cas, tač u tā s visus aizveda ļ oti ilgi: pirmajā aizbrauca kā di 15 cilvē ki un mē s ļ oti ilgi gaidī jā m, kad mū s atvedī s uz viesnī cu un dosimies tā lā k. Turklā t visas viesnī cas atrodas 2 minū š u attā lumā viena no otras, bet š is "viesu cildinā š anas rituā ls viesnī cā m" aizņ ē ma vairā k nekā stundu, ar kā jā m mē s bū tu ā trā k sasnieguš i - gandrī z 20 minū tes stā vē jā m savā viesnī cā , gaidot ballī ti. aizvest uz citu viesnī cu. Mū su viesnī ca bija pē dē jā , beigā s bijā m ap 17h ((((

Sveika, Vjetnama!

Kad es rakstu Dong, es domā ju tū kstoš vjetnamieš u dongu.

Dollaru maiņ as kurss ir 23 dongi (50 un 100 dolā ri), 10-20 dolā ri - 22 dongi (Ruvi Travel tū risma aģ entū rā - 20s tiek mainī ti pret 23), 1-5 dolā ri - 20 dongi.

Eiro — 25.5 VND. Tā s nemainā s visur (Ruvi Travel mainā s), mazie ir lē tā ki.

Wi-Fi ir visur: pludmalē , viesnī cā , kafejnī cā .


Viesnī ca: maza un jauka, pilna ar zaļ umiem, 22 bungalo, katrā bungalo ir š ū poles. Pase tiek atņ emta lī dz uzturē š anā s beigā m (lai nepazaudē tu, jo Krievijas konsulā ts atrodas kontinentā lajā daļ ā ). Nav seifa (reģ istratū rā jums piedā vā s ielikt vē rtī gā s mantas caurspī dī gā plastmasas aploksnē un uzglabā t). Istabā ir tikai 2 lielie dvieļ i (tiem, kas pieraduš i, ka katrai ķ ermeņ a daļ ai ir pa dvieli, ar to bū s grū ti samierinā ties). Mū su istabā (20) nebija skapja, tikai 2 š ķ ē rssijas, pā rē jā s istabā s redzē jā m garderobes! Mū su kondicionieris karā jā s tieš i virs gultas/galvas, visticamā k, ka 16. , 18. , 20. un 22. istabā kondicionieris ir arī virs gultas. Istabas no 1 lī dz 15 ir lielas (ģ imenes). Pludmales dvieļ us izsniedz reģ istratū rā pē c pieprasī juma (neaizmirstiet vakarā atgriezt lietotos).

Ū dens krā nā ļ oti mī ksts (ziepes netiek nomazgā tas no rokā m), dzeramais ū dens bija mazā s pudelī tē s - ap 20, kad beidzā s, vairs nepapildī ja. Bet lielveikalā.5L ū dens pudele maksā.25 VND (nedaudz vairā k par dolā ru), tā ka tā nav problē ma. Telpā ir termoss, reģ istratū rā var uzpildī t ar verdoš u ū deni. Brokastis notiek tuvē jā viesnī cā - 2 minū š u gā jiens pa ceļ u lī dz jū rai. Ļ oti daudzveidī gas, sā tī gas un garš ī gas: pho zupa, banā nu pankū kas, olu kultenis, cepti pavasara rullī š i, jū ras velš u nū deles, rī si ar dā rzeņ iem, vā rī ti kartupeļ i un olas, cepti tomā ti, vā rī ta kukurū za, salā ti (salā ti ar tomā tiem), jogurts (dabisks, salds - ir ledusskapī , jā prasa), zemesriekstu sviests, vjetnamieš u kafija (ja to nedaudz atš ķ aida ar ū deni un pievieno daudz iebiezinā tā piena, sanā k ļ oti garš ī gi).

Jū ra, pludmale: gā jiens 5-7 minū tes. viens mī nuss ir š ķ ē rsot intensī vu ceļ u, bet otrajā dienā pierod. Jā iet cauri bū vlaukumam - nedaudz putekļ ains, bet tie ir burtiski 30 m, tad patī kams ceļ š cauri pamestai viesnī cai - nepavisam nebaisi un ļ oti jauki. Atsauksmes par izbraukš anu cauri bū vlaukumam ir daudz, bet piebildī š u, ka š is ir oficiā lais ceļ š (reģ istratū rā liks, ka tur jā iet kā jā m), caur citā m viesnī cā m tā s nelaiž . Vienī gais, kam var iziet cauri, ir viesnī ca Saigon (pa labi no mū su viesnī cas) - tur nav apsardzes un teritorija ļ auj "pā riet uz vienu".

ceļ š uz pludmali

Ieeja uz pludmali no galvenā ceļ a

ceļ š caur bū vlaukumu

Ceļ š uz jū ru

Piekļ uve pludmalei

Sauļ oš anā s krē sli - 100 dongi (ir plati diviem un vienam - cena vienā da). Teorē tiski pludmalē var iedzert sauļ oš anā s krē slu - neesam mē ģ inā juš i, š ajā pludmalē tā da "pakalpojuma" nav.

Zen pludmalē...


Lī dz 13. martam jū ra ir mierī gā kā , siltā kā , caurspī dī gā kā . Grace! Nav akmeņ u, aļ ģ u, var peldē t pat lī dz Puketai, ja nebaidā s satikt kuģ us)))) Bija vilnis - 10 cm augsts)))) š ī ir ideā lā kā jū ra uz visu manu garo -termiņ a ceļ ojumu prakse. 13. martā parā dī jā s planktons, ļ oti agresī vs un asinskā rs - ļ oti nepatī kami kož , no marta vidus sā kas planktona vairoš anā s sezona, un tie kož než ē lī gi, turklā t maigā kajā s vietā s). No rī tiem viņ š ir mazā k aktī vs, š ķ iet, ka guļ ))), kad vē jš un vilnis neļ auj peldē ties, viņ š ē d!

Dzī vnieki: vienā ī paš i siltā , mierī gā dienā krasta tuvumā bija daudz mazu (no 0.5 lī dz 10 cm) zivtiņ ā m. Pa dibenu varē ja atrast gliemež vā kus un krabjus. 2 reizes krasta tuvumā atrasts daudz jū ras zvaigznes (lī dz 20 cm diametrā , brū nas, 8 stari, lī dzī gi zirnekļ iem). Viņ i teica, ka no briesmī gā karstuma zvaigznes tiek izskalotas krastā (kā vaļ i) - es nezinu, cik tas ir patiesi, es 6 gabalus aiznesu atpakaļ jū rā . Es ļ oti gribu ticē t, ka es viņ us izglā bu. Uz tausti tie ir kā monitoru ķ irzakas (no augš as), mī kstas, maigas un pilnī gi neaizsargā tas. Un atcerieties, lū dzu, ka bez ū dens tie mirst gandrī z acumirklī , patiesī bā tā pat kā mē s bez gaisa, tā pē c, lū dzu, NEIZŅ EMIET tos no ū dens!

mazu zivju bars

viena no 6 zvaigznē m, ko saglabā ju. Es to neizcē lu no ū dens!

Saule ir ļ oti karsta, tā než ē lī gi deg. No otrā s dienas smē rē ju ar 110 SPF krē mu (nopirku tur, banā nu sports, 210 dongi, ļ oti taukains, grauž seju, jo ar alkoholu, bet iedarbī gi), tikai tā pē c, ka neizdedzis. Bet uz ā das parā dī jā s kairinā jums (iznā ca alerģ ija pret sauli – man tā agrā k bija tikai Grieķ ijā ).

Naktī no 15. uz 16. ī slaicī gi lija stiprs lietus. Vakarā bija smacī gs, no rī ta drē gns un apmā cies. Jū ra ir netī ra - ir zari un daž as baltas drupatas.

Nā kamajā vakarā arī lija 2 stundas – patī kams tropisks lietus.

Ē diens, bā ri/kafejnī cas

Kafejnī ca ir katrai gaumei, viss ir Ā zijas stilā garš ī gs un lē ts kā vienmē r. Atzī mē š u tikai daž as ē dienreizes:

Kafejnī ca 68 (tas ir ē kas kā rtas numurs, bet neviens nezina ielas nosaukumu, un numurs uz izkā rtnes rakstī ts ar lieliem cipariem). Viņ i gatavo garš ī gus ē dienus, pā rsvarā visi krievi š eit vakariņ o.

kafejnī ca "68" vakarā .


Xin Chao (jū ras velš u restorā ns), iesaka Maxim (viesnī cas ceļ vedis). Ejiet uz to apmē ram 20 minū tes nakts tirgus virzienā . Restorā ns atrodas š osejas kreisajā pusē (ja jū ra ir labajā pusē ), tā pē c labā k doties uzreiz. Turpat blakus restorā nam ceļ u sadala josla ar kokiem un nedarbosies š ķ ē rsot ceļ u iepretim restorā nam. Restorā ns ir dā rgs (dā rgā ks nekā vietē jiem mū su apkā rtnē ): krabis 750 dongi / kg, barakuda 165 dongi, tuncis - 155 dongi. Nav tā vē rts!

Banā nu dā rzs, tieš i blakus mū su viesnī cai. Man viņ š patika vairā k nekā pā rē jie. Ļ oti tī rs (salī dzinot ar citiem), mierī gs un nav trokš ņ ains. nav uz ceļ a. Saglabā ģ imeni: tē tis, mamma, meita, visi ļ oti jauki. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, daž i ē dieni ir tieš i diē tiski - minimā ls tauku daudzums, garš vielas utt. Piemē ram, tvaicē tas garneles uz alus, grilē tas kobijas zivis, ziedkā posti ar jū ras veltē m (ļ oti garš ī gi un bez ziedkā postiem ir arī brokoļ i, pupiņ as un vē l daž i zaļ umi). Neprā tī gi garš ī gs deserts - mango siera kū ka, uz maskarpones izklā ti ar kanē li apcepti mango gabaliņ i - garš ī gi! Ir vairā ki kokteiļ i (pina deck, mojito, cuba libre, kokosriekstu mojito) maksā.75-90 dongi, kas ir 2 reizes lē tā k nekā citos bā ros. Jū s varat ņ emt lī dzi savu vī na vai ruma pudeli (kura viņ iem nav ē dienkartē ).

Banā nu dā rza restorā ns. Ieteicams!

Vē ja bā rs (pludmales bā rs), Kim Hoa Resort 3 * viesnī cas teritorijā , pa kreisi no mū su pludmales (ar skatu uz jū ru). Paņ ē mā m kokteili, tie maksā ja ap 125 dongi (tas ir dā rgi, bet tas nav pā rsteigums), rē ķ inam tika pievienota 5% apkalpoš anas maksa un 10% nodoklis. Turklā t š ie "bonusi" nekur nav rakstī ti.

Tiki bā rs (pludmales bā rs), Mai spa kū rorta teritorijā - bacardi pudeles kā dekorā cijas. No mū su pludmales uz lidostu apmē ram 3 minū tes gar pludmali. Ir ļ oti patī kami tur sē dē t pa dienu, paš ā karstumā - relaksā cijas mū zika, jū ras š ļ akatas - zen. Tiesa, viņ iem nav savu sauļ oš anā s krē slu. Ē dieni un dzē rieni ir dā rgi, bet bez papildu. Pa dienu ir kluss, jauks, vē ss – ž ē lastī ba.

Pludmales bā rs

Pie Ruvi ceļ ojums uz ielas, dzē rienu lete - kafija / tē ja 20 dongi, kokteiļ i / svaigi - 20-40 dongi. Mango piena kokteiļ i 20 VND, cukura ā bolu/avokado 30 VND. Visi ir garš ī gi.

Avokado kokteilis (piena, salds) - neparasts, bet ļ oti garš ī gs.


Tur bija gandrī z visi augļ i: dzeltenie MANGO 35 dongi, zaļ ie (salā tiem) 30 dongi, rozā.40-80 dongi. Ir mangostā ni (120 VND), duriā ns (120 VND), pū ķ a augļ i, papaija (35 VND), pasifloras augļ i, rambutā ni, sapodilla (izskatā s pē c kartupeļ a, garš o pē c bumbieres), cukurā bols, soursop un daudz kas cits.

Blakus mū su viesnī cai (uz galvenā ceļ a) atrodas Boulevard Hotel masā ž as salons. Ļ oti pieklā jī gi, un cenas ir zemā kas nekā citiem. Pē du masā ž a (ieskaitot galvu), 60 min - 300 VND (ļ oti labi darī ts), visa ķ ermeņ a - 380 VND. Pludmalē ķ ermenis ir 200 VND, un tur jū s saņ emsiet arī depilā ciju un saules apdegumu ā rstē š anu))).

Kā ds vī rietis veic akupresū ru. Par kvalitā ti neko neteikš u, bet nez kā pē c visi to zina un uz to dodas bariem. Viņ š sē ž ā rā uz soliņ a pie Krievijas veikala, nedaudz pietrū kst lī dz Kingkongam. 30 min – 50 VND

masā ž a pludmalē

Ekskursijas.

Fukuokas dā rgumu pā rskats (bezmaksas). 8 - 15h (bez pusdienā m un suņ iem). Gids Romā ns veica ļ oti labu ekskursiju. Sen nebiju dzirdē jis tik kompetentu, labi pasniegtu runu, viņ š runā kā radio vadī tā js. Visa informā cija ir noderī ga un interesanta. Ekskursijā ietilpst: Kokosriekstu cietums (skumjš , ciets, karsts), Templis (skaista, noteikti uzkā piet paš ā augš ā , pie jū rnieku patroneses un tur noķ er Zenu), Aroma House veikals (kafija/tē ja, rums, artiš oks ekstrakts, ž ā vē ti augļ i utt-viss ļ oti dā rgi, kvalitā te-ceru, ka atbilst cenā m! , lielveikalā.4-5x lē tā k. Starp citu tur maksā jot ar karti ņ em komisiju 3 %), pē rļ u veikals (lekcija par pē rlē m interesanta, bet veikals ar mantā m un mē rcē m, kas ir aiz durvī m, ir forš ā ks un noderī gā ks), lateksa spilveni/matrač i (8000 rubļ i - dā rgi, bet iepakos, dos sertifikā tu par atskaitī š anu no svara lidmaš ī nā un nogā dā t viesnī cas numurā ).

Jade Buda un jū rnieku patronese

Pē rļ u galerijā - no 5 atvē rtajā m č aulā m tikai vienā bija pē rle.

"Vjetnama no iekš puses". 65 dolā ri. 8.45 - 13.30. Sā kas ar brokastī m: vjetnamieš u kafija un mā jā s gatavoti pavasara rullī š i. Tad č ū sku audzē tava - vairā kas č ū skas bū ros un iež ogojumos, fotogrā fija ar pitonu kaklā , giboni, makaki, kazas, briež i, tī tari. Tinktū ra 1l - 500 dongi, č ū ska tinktū rā ir vairā k kā ī sta, nevis aptiekā (550 dongi).


Biš u ferma: viņ i ļ ā va man turē t un izmē ģ inā t medus (ļ oti garš ī gi), medus - 550 VND litri (1500 rub. kg). Arī stikla pudelē (teica, ka beidzā s ar plastmasu). Tad mū s veda pusdienā s: vā rī ts krabis, cepti kalmā ri un zupa ar mā jā s gatavotu kobijas zivi.

Ieradā s tū rē "Vjetnama iekš puse"

Č ū sku tinktū ras

Tiem, kas nezina, kā izskatā s š ū nveida. . .

Jū ras veltes katrai gaumei

tū ristu pusdienas.

Daļ ē ji mā jā s gatavota kobijas zivju zupa.

Spirta eksports - atļ auts 3 litri, bet tikai 2 stikla pudeles (tā di dī vaini Royal Flight noteikumi). Pā rē jo, piemē ram, var ieliet plastmasas pudelē .

Izbraukš ana atpakaļ .

Saņ emš ana no viesnī cas pulksten 10:00 (izbraukš ana pulksten 12:45). Iepakoš ana lidostā - 100 VND. Leti 28-36, kad sā kā s reģ istrā cija, izrā dī jā s, ka reiss ir pā rcelts uz stundu (izlidoš ana tagad 13.45). Reģ istratū rā bija až iotā ž a, piemē ram, "lai sē dē tu kopā , ir jā maksā ". Izrā dī jā s, ka tā ir maksa par "paaugstinā ta komforta" vietā m. Tiesa, meitenes reģ istrā cijā izliekas, ka ī sti nesaprot, kad lū dz sē dvietu “pie loga” un mē ģ ina iekā rtot sē dvietā s rindas centrā . Lai saule nespī dē tu acī s un redzē tu mū su viesnī cu/pludmali, labā k ieņ emt vietas pie loga labajā pusē (K-J-H), ja piezemē š anā s ir 3-4-3.

Pulksten 11.15 mē s izgā jā m visas kontroles un pavadī jā m 2 stundas, slaistoties pa lidostu. Ir 3 beznodokļ u veikali, kur var iegā dā ties rumu (10 USD), ž ā vē tus augļ us, pē rles, kafiju, ā das un pat lateksa spilvenus (ja pā rdomā jat). Ir viena kafejnī ca ar sviestmaiž u maizī tē m, kafiju un aukstajiem dzē rieniem (3-5 dolā ri), ū dens - 100 dongi (veikalā.80 dongi), ē dienkartē nav tē jas. Kafejnī cā ir Wi-Fi - parole ir rakstī ta uz č eka, to var pajautā t, kafejnī cā pat neko nepasū tot.


Mē s pacē lā mies gandrī z laikā (14.15). Lidmaš ī nā segas atkal bija zem rekorda. Viņ i baroja niecī gi: karsti - kartupeļ i ar gaļ u (4 ceptas š ķ ē les un malta gaļ a vairā k atgā dina Boloņ as mē rci) vai vistas gaļ a un rī si (mazs vistas gabaliņ š ) + krekeri (acī mredzot maizes vietā ) + oreo cepumi + sojas mē rce un keč ups ( nav skaidrs, kur tos izmantot, jo karstumā viss jau peldē ja taukos). Tē jai citrona nebija. Salā tu/dā rzeņ u nebija, laikam tie bija sapuvuš i vai beiguš ies ierodoties))))

Vakariņ as 18:00 pē c Maskavas laika - olu kultenis ar balto desu + kartupeļ u biezenis vai baltā zivs (tilapia? ) ar nū delē m + mē rces un krekeri. Cepumus neiedeva, laikam jau beigusies. Mē s arī lidojā m 10.5 stundas.

Tie bija brī niš ķ ī gi svē tki. Noteikti braukš u vē lreiz un iesaku jums!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Привет, Вьетнам.
Дзен на пляже...
в погоне за вьетнамской лодкой...
пляж
массаж на пляже
пляж
пирс по пляжу в сторону ночного рынка
самолет приземляется
дорога на пляж
Нефритовый Будда и Покровительница моряков
Вы видите жаб? А они есть...
В галерее жемчуга - из 5 раскрытых раковин только в одной оказалась жемчужина.
Ресторан Banana Garden. Рекомендую!
рядом с отелем - кладбище.
Семейное кладбище рядом с отелем
Ночной рынок.
косяк мелкой рыбы
одна из 6 спасенных мной звезд. Из воды я ее не доставала!
Я обожаю дуриан! Этот был просто невероятно вкусным!
Территория отеля утопает в зелени
Закаты красивые, но после 16ч солнце светит прямо в глаз - не очень удобно плавать.
Приехали на экскурсию
Имбирь.
Змеиные настойки
Для тех, кто не знает как выглядят соты...
Морепродукты на любой вкус
обед туриста.
Суп из рыбы кобия полусобственного приготовления.
сушенные морские коньки - жалко, если их ловят и сушат только для нашего удовольствия.
Дорога к морю
Волны!
Волны.
Выход на пляж
Бар на пляже
Угасшая звезда. Эту мы спасти не успели - она уже умерла, когда мы нашли ее
Коктейль из авокадо (молочный, сладкий) - необычно, но очень вкусно.
дорога через стройку
Вход на дорогу к пляжу от главной дороги
кафе
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums