Thien Thanh Resort 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Kūrorts atrodas privātā pludmalē Duong Dong piejūras pilsētas centrā Phu Quoc. Apkārtne ir lieliski piemērota riteņbraukšanai un citām āra aktivitātēm. Daži numuri ir aprīkoti ar balkonu. Runājot par apskates vietām, viesnīca atrodas 1,1 km attālumā no Sumuonas pagodas un 1,2 km attālumā no Phu Quoc nakts tirgus. Lieliska iespēja gan pāriem, gan ģimenēm ar bērniem, lai pavadītu neaizmirstamu atvaļinājumu.Vairāk →
аватар VeronikaE
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ierodoties salā , mū su viesnī ca uzreiz iekrita acī s, uz citu viesnī cu fona un uz vispā rē jā haosa un atkritumu fona izskatī jā s š iki. Neesmu pompozitā tes cienī tā ja, bet jebkurā gadī jumā varu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti cienī ga. … Tomēr ▾ Ierodoties salā , mū su viesnī ca uzreiz iekrita acī s, uz citu viesnī cu fona un uz vispā rē jā haosa un atkritumu fona izskatī jā s š iki. Neesmu pompozitā tes cienī tā ja, bet jebkurā gadī jumā varu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti cienī ga. Ieradā mies agri no rī ta (pulksten 5-6) un bija ļ oti ilgi jā gaida pirms reģ istrē š anā s. Smuki mē tā juš ies ar bē rniem, devā mies uz reģ istratū ru ar lū gumu laicī gi mū s pā rbaudī t, par ko mums uz laiku tika nodroš inā ta istabiņ a, lai varē tu atpū sties no ceļ a. 13-00 jau bijā m iekā rtojuš ies savā s istabā s 5. stā vā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, vienmē r cenš as atrisinā t problē mu. Numuri ir diezgan plaš i, tī ri, tī ri pē c sirdsapziņ as. Vienī gais mī nuss ir tas, ka istaba bija paredzē ta trim, un dvieļ i un krū zes vienmē r tika likti diviem.

Brokastis daudzveidī gas, garš ī gas, protams specifiskas, tač u vienmē r varē ja izvē lē ties, ko ē st.
Man nepatika tikai viens moments, ierodoties mums nelaida brokastis, talonus iedeva tikai nā kamajā dienā . Man liekas, ka tie ir tā di sī kumi, Turcijā visur ierodoties jau drī kst ē st un baudī t viesnī cas labumus pirms reģ istrē š anā s, bet š eit ne! Rezultā tā bijā m izsalkuš i, no ceļ a, ar diviem vaimanā tiem bē rniem, devā mies meklē t, kur paē st, bet 7 no rī ta visas kafejnī cas tika slē gtas, un mē s atgriezā mies viesnī cā bez nekā . Rezultā tā devā mies uz viesnī cas restorā nu un vienojā mies ar apsardzi paē st brokastis par 30$. Tas ir galvenais trū kums un padoms viesnī cā m Vjetnamā . Galu galā , tik un tā pē c brokastī m paliek daudz ē diena, vai tieš ā m ž ē l pabarot pā ris ģ imenes, kas tajā dienā ierodas viesnī cā...tie ir tikai konkrē ti trū kumi...

Pludmale pie viesnī cas laba, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem un vienmē r. Nobrauciens gluds, ū dens nedaudz duļ ķ ains, brī ž iem planktona kodumiem. Pieauguš ajiem no kodumiem nekas nebija, bet bē rnam uz ķ ermeņ a bija sarkani plankumi.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti sakopta, ir divi peldbaseini ar zivī m. Vienā , mazā zivtiņ ā , bet otrā , milzī gas zivis, piemē ram, sams, viņ i nesaprata, kā da veida š ķ irne tā ir. Bē rniem patika uz tiem skatī ties un barot ar maizi.
Tā pat atseviš ķ ā ē kā atradā s bē rnu rotaļ u komplekss un trenaž ieru zā le, kas arī bē rniem patika.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies un nemaz negribē jā s iet prom no mā jā m!
Atseviš ķ i es vē los atzī mē t viesnī cas Anex ceļ vež a Jevgeņ ijas Busovikovas darbu. Mē s iekritā m pē c viņ as lū gš anā m doties ekskursijā s kā mazi bē rni! Viņ a mums pā rdeva uzreiz 3 ekskursijas, pā rliecinā ja, ka tā s ir brī niš ķ ī gas ekskursijas ģ imenē m ar bē rniem un lai mē s tā s braucam, jo ​ ​ viss ir saplā nots nedē ļ u iepriekš un vē lā k var vienkā rš i nesanā kt! Kad jautā jā m, vai varam atdot biļ etes, ja kā ds pē kš ņ i saslimst (galu galā nevar zinā t, bē rni ir mazi), viņ a atbildē ja: “Nav problē mu, mē s izlemsim!
Un tā arī notika, mē s ar vī ru savā kompā nijā saslimā m un nolē mā m atteikties no Eksotisko salu tū res. Uzrakstī jusi Jevgē nijai, ka vē lamies atdot naudu par ekskursiju, viņ iem tika atteikts, viņ a, protams, atsauca savus vā rdus. Man bija jā dodas uz slimnī cu, zaudē jot pusi dienas, un jā sagā dā viņ ai oficiā las izziņ as. Tas bija ļ oti kaitinoš i….
Rezultā tā mū su vecmā miņ as š ajā ekskursijā devā s bez mums, un viņ as teica, ka ar bē rniem tur vienkā rš i nav ko darī t. Visu dienu karstumā , uz laivas tas var viegli izpū st cauri, un patieš ā m animators ņ ē ma bē rnus tikai no 4 gadu vecuma. Uz salas, kur bija putu ballī te, viņ i dedzinā ja atkritumus un nebija ko elpot. Pilnī ga vilš anā s, bet pieauguš o biļ ete maksā ja 117$!
Jevgeņ ija arī apsolī ja katras ekskursijas priekš vakarā no 19:00 lī dz 20:00 nosū tī t ziņ as WhatsApp par izbraukš anas laiku, tač u viņ a nevienu nav nosū tī jusi. Katru reizi man bija jā uzraksta sev un jā noskaidro.
Gidu vē lme nopelnī t procentus par katru cenu ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Uzticē jā mies Anex tour kā lielai uzticamai kompā nijai...Ar gidiem jā bū t ā rkā rtī gi uzmanī giem, tik skaisti runā un zobo!
Nā kamajā reizē principā ekskursijas veiksim uz ielas dienu pirms brauciena.
Коридор 5 этаж Лифт


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Safari parks Phu Quoc
Novērtējums 10.0
Vjetnama, par. Phu Quoc
Daba, Izklaide

Курортный отель расположен на частном пляже в центре приморского городка Дуонг Донг на острове Фукуок. Окрестности идеально подойдут для велосипедных прогулок и других видов активного отдыха. Некоторые номера оборудованы балконом. Что касается достопримечательностей, что отель находится в 1,1 км от пагоды Сумуон и в 1,2 км от ночного рынка Фукуока. Великолепный вариант как для пар, так и для семей с детьми, чтобы провести незабываемый отпуск.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Фукуока составляет 5 км.
Pludmales apraksts Отель имеет прямой выход к морю.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, терраса для загара, сад, принадлежности для барбекю (за отдельную плату).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Услуги массажа оплачиваются дополнительно.
  • biljards
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 181 номер с роскошной внутренней отделкой и европейским стилем дизайна.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, письменный стол, мини-бар, кофеварка/чайник, телефон, фен, ванна.

Adrese 78 Tran Hung Dao St., 7 ward, Duong Dong Town, Phu Quoc Island, Вьетнам
Tālruņi: +842973983111
Tīmekļa vietne: Thien Thanh Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.