TTC Hotel Premium — Michelia 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.710
№16 viesnīcas reitingā Nha Trang
6.7 Numurs
6.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca TTC Hotel Premium - Michelia atrodas Ņatrangas centrā, otrajā krasta līnijā, 45 minūšu brauciena attālumā no Kamranas lidostas. Tirdzniecības centrs Nha Trang Center atrodas 800 metru attālumā no viesnīcas un Aleksandra Jersina muzejs atrodas 600 metru attālumā. Šī viesnīca ir piemērota apskates ekskursijām un pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар moj.gospodin201
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atsauksmes par Vjetnamu (Na Trang) Pozitī vi: - Laikapstā kļ i, vienmē r viena un tā pati temperatū ra, kaut arī augsta. Attiecī gi ū dens temperatū ra vienmē r ir stabila. – Vietē jie iedzī votā ji vē l nav pieraduš i pie tū ristiem. … Tomēr ▾ Atsauksmes par Vjetnamu (Na Trang)
Pozitī vi:
- Laikapstā kļ i, vienmē r viena un tā pati temperatū ra, kaut arī augsta. Attiecī gi ū dens temperatū ra vienmē r ir stabila.
– Vietē jie iedzī votā ji vē l nav pieraduš i pie tū ristiem.
- Pā rdevē ji "nesteidzas" pie tū ristiem (atš ķ irī bā no padomju Turcijas un Ē ģ iptes).

Negatī vs:
- atpū tnieku vecums ir vairā k par 40+, jaunieš u praktiski nav - skumjas (
- Ķ ī nieš u! Tas ir traki, viņ i ir visur. Viņ i uzvedas vispretī gā k: normā li uz viņ u fona izskatā s pat tie daž i mū su tautieš i, kuri nav iemā cī juš ies normā li uzvesties.
Trokš ņ o, grū st, viņ iem nav uzrakstu “pa zā lienu staigā t aizliegts” (ļ oti patī kami pā rsteigti, atš ķ irī bā no ķ ī nieš iem krievi nemī dī ja tikai iestā dī to zā li).
- Ķ ī nieš u! Es atkā rtoju - ne visur un tas ir ļ oti nomā coš i un kaitinoš i.
- Naudas maiņ a. Rubļ us nevar apmainī t! Tas ir ļ oti dī vaini, ņ emot vē rā , ka 1/5 tū ristu ir no Krievijas (3/5 no Ķ ī nas un pā rē jie no citā m valstī m).
Apmeklē ju 4 centrā lā s bankas, proti, filiā les, tā s nekur nemaina rubļ us, tas pats viesnī cā s, juvelierizstrā dā jumos un citā s. Visur maini dolā rus. Mū su viesnī cā tika mainī ts gandrī z viss, izņ emot rubļ us.
- Izbraukš ana. Grū ti, viņ iem aizlidot ir daudz grū tā k nekā mums, lai gan ir lidosta suņ ubū das lielumā . Mē s stā vē jā m pie reģ istratū ras 1h40m - lol! ! Tas ir pī pieris! Rezultā tā pē dē jiem reģ istrē tā jiem tik tikko bija laiks nolaisties. Daudziem nebija laika pasē dē t uzgaidā majā zonā , uzkost un apmeklē t dutiku.

Viesnī cas apskats.
Ī sumā : TTC Hotel Premium - Michelia (kaut kur tā ir norā dī ta kā TTC Hotel Premium Nha Trang 4 *) - viesnī ca ir super! Viņ š laboja visu iespaidu par Vjetnamu. Paldies par tik lielisko servisu. Tas ir labā k nekā.5* Kiprā un 3* Grieķ ijā (par kuru tajā laikā bija tā das paš as lieliskas atsauksmes).
Pozitī vi:
- uzkopš ana istabā s. Katru dienu viss tiek mainī ts un iztī rī ts pat visspē cī gā kais bardaks. Atstā ja dzeramnaudu 1.2, 4 € - neņ ē ma. varbū t nedaudz)
- gaisa kondicionieris, atš ķ irī bā no standarta kondicionieriem, š eit ir uzstā dī ta pā rdomā ta klimata kontrole. Temperatū ra atdziest lē ni, pati gaisa plū sma tiek virzī ta gar griestiem. Labā kais, ko esmu saticis starp Taizemi, Grieķ iju, Kipru, Ē ģ ipti.
- ē diens ir visdaž ā dā kais: ir gan Eiropas virtuve, gan ķ ī nieš u un taju virtuve. Taizemieš i visu laiku tī ra galdus, ē dienreizē aizved visus izlietotos traukus uzreiz kā restorā nos. Tas ir ļ oti ē rti, ņ emot vē rā , ka apmeklē tā ji paņ ē ma 3.4 ē diena š ķ ī vjus. Viņ š pats izņ ē ma 2 š ķ ī vjus, guva pā ris papildus ..
- katras vakariņ as - svaigas jū ras veltes uz grila: jū s savā cat, cik daudz un ko vē laties. Garneles pā rē das, tuncis ļ oti garš ī gs. Tiesa, krokodila nebija - grila dā rzā var izmē ģ inā t un daudz ko citu tikai par 200 tū kstoš iem batu. (~540 rubļ i vienai personai).

Negatī vs: nav

Tū roperators.
Devos ar Anex Tour. Varu salī dzinā t ar Biblioglobusu, Brisku, Pegazu.
Serviss, apkalpoš anas lī menis noteikti ir labā ks nekā Pegasus, aptuveni lī dzvē rtī gs biblioglobusam. No BG es lidoju uz Taizemi, un es gribu atzī mē t, ka tur viņ i iemā cī jā s prasmī gi izspiest naudu no tū ristiem visu veidu ekskursijā m. Vjetnamā ar Anex vai nu darbinieki nebija tik mantkā rī gi, vai arī vē l nebija iemā cī juš ies "slaukt" tū ristus - darbinieki bija normā li, nevienu nespieda iet, normā li stā stī ja, nespieda. Vispā r man patika vairā k nekā BG.
Plusi:
- Serviss ir visaugstā kajā lī menī.
- Nekaitina darbiniekus.
- Paldies Denisam, ar kuru kopā apmeklē jā m Hoš iminu.
– Pat izlidojot no Maskavas, zvanī ja darbinieks, lai brī dinā tu par reisa pā rcelš anu.

Mī nusi:
- š ķ iet, ka darbinieki dzī vo Vjetnamā.1-3 gadus, un daž i nevar atbildē t uz standarta jautā jumiem par pilsē tu: kur var samainī t rubļ us (vai viņ i vispā r zina, ka tos nekur nemaina?
), parastie (lē tie) pā rtikas un lietu veikali, kur labā k un ko pirkt uz ceļ a, kad kas atveras un cik ilgi darbojas, un vē l daudz vairā k.
Novē lē jums tū roperatoram: milzī gs lū gums PIRMS izbraukš anas uz lidostu informē t tū ristus par to, kā lidostā notiks pā rbaude un kam tiks pievē rsta uzmanī ba. Ikviens jau zina par izvestā alkohola daudzumu no interneta, tač u daudzi pirms ieraš anā s lidostā nezinā ja par daž iem augļ iem un suvenī riem, kā arī par pieļ aujamo bagā ž u.

Ekskursija. No Anex es paņ ē mu vienu - Hochemin. Principā tas ir apmierinoš s.
Pozitī vi:
- Muzeji - ofsets. Es tur lidoju galvenokā rt viņ u dē ļ . Diemž ē l katakombā m vajadzē ja 1.5 stundu un kara muzejam 1 stundu.
- Lielisks ceļ vedis - Deniss! Zinoš s, jautrs, atbildī gs, uzmanī gs. Liels paldies!

Negatī vs:
- Nakts pilsē ta - nekā.
– Visi pā rē jie tū res posmi – garlaicī ba.
Mē ģ inā jums veikt lī dzī gas ekskursijas Taizemē , bet tomē r neizdodas.

Apmeklē ja Winpearl atrakciju parku patstā vī gi.
Super! Ir vē rts tam veltī t dienu vai divas!
Mans padoms tiem, kas nolemj tur doties:
1) Kā tur nokļ ū t - noteikti ar taksi.
Ā tri, ē rti, salī dzinoš i lē ti! Divas dienas braucā m ar taksi š urpu turpu - 110 vienā virzienā (sanā ca 110 +/- 5, ņ emot vē rā to, ka taksisti visas 4 reizes bija daž ā di). Atgriezā mies vakarā , nebija nekā du cenu paaugstinā jumu no taksometru vadī tā jiem, kuri mū s biedē ja.
2) Ū dens un ē diens lī dzi.
Bijā m 2 reizes, abas reizes netika pā rbaudī ti ne mē s, ne tuvumā esoš ie cilvē ki. Iespē jams, ka viņ i aizliedz brī vā dabā nest pā rtikas grozus, bet mugursomā var paņ emt lī dzi ū deni un uzkost.
3) Kad doties.
Ja iespē jams jau no paš a rī ta, bū s grū ti visu apbraukt pat vienas dienas laikā . Tiem, kas ceļ o nesezonā , dodieties no rī ta (pē cpusdienā saule slē pjas aiz mā koņ iem - un nav tik karsts).
Tiem, kas ierodas karstā kajā s dienā s, var nā kties doties pē c 13-14, kad saule sā k spī dē t vā jā k.
4) Atpakaļ
Der atcerē ties, ka Vjetnamā agri satumst, un pē c tam daž as parka daļ as vairs nebū s iespē jams apmeklē t – centrā lā daļ a paliek skatī tā ju apskatei.
Ja vē lies apmeklē t strū klaku izrā di, tad vari noskatī ties ne visu daļ u, bet pē c 5 minū tē m doties prom – rezultā tā rindā stā vē si par pusstundu mazā k.
Ja atgriezī sies pirms izrā des, tad ar rindā m ī paš u problē mu nebū s.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vienmē r esmu bijis piekritē js idejai, ka vienmē r labā k vienreiz redzē t, nekā simts reizes dzirdē t. . . un tā pē c ceļ ojumā filmē ju, filmē ju un vē lreiz filmē ju. . . nevis gā ju cauri daudzā m vē stulē m , vā rdus un frā zes š eit atstā ju video adresi YouTube , kur ne tikai par viesnī cu. … Tomēr ▾ Vienmē r esmu bijis piekritē js idejai, ka vienmē r labā k vienreiz redzē t, nekā simts reizes dzirdē t. . . un tā pē c ceļ ojumā filmē ju, filmē ju un vē lreiz filmē ju. . . nevis gā ju cauri daudzā m vē stulē m , vā rdus un frā zes š eit atstā ju video adresi YouTube , kur ne tikai par viesnī cu...bet arī par visu ceļ ojumu...who cares...paskaties)!
https://youtu. be/4S7WuDLfJ0E? list=PLTOeOghs2qyPuqnoDJ6n_9LmRZF3PZinT
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар danilin_michail
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Serviss labs. Var just darbinieku centī bu. Viens mī nus paklā js ir netī rs, acī mredzot vairs netī rī ts. Bet tas neietekmē.5 punktu rezultā tu. Mē s dzī vojā m luksusa "premier" numurā ar š o papildu gultu. Ļ oti skaists skats, 11 stā vs. … Tomēr ▾ Serviss labs. Var just darbinieku centī bu. Viens mī nus paklā js ir netī rs, acī mredzot vairs netī rī ts. Bet tas neietekmē.5 punktu rezultā tu. Mē s dzī vojā m luksusa "premier" numurā ar š o papildu gultu. Ļ oti skaists skats, 11 stā vs. Ē rti. Cena un kvalitā te sakrī t.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Dvieļ u un lietussargu par maz, jā nā k 6-30 un tad jā taisa tracis … Tomēr ▾ Dvieļ u un lietussargu par maz, jā nā k 6-30 un tad jā taisa tracis
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Krutaja
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca MICHELIA (Michelia-4*), Nha Trang pilsē ta (Nha Trang), VJETNAMA (2013.  gada janvā ris–februā ris) 1) LIDOJUMS Jekaterinburga - Nha Trang. Aviokompā nija - Nord Wind (Nord Wind), tū roperators - Pegas. Lidojiet apmē ram 9 stundas. Ieraš anā s KAMRAN lidostā , kas atrodas 30 minū š u attā lumā no Nha Trang. … Tomēr ▾ Viesnī ca MICHELIA (Michelia-4*), Nha Trang pilsē ta (Nha Trang), VJETNAMA (2013.  gada janvā ris–februā ris)
1) LIDOJUMS Jekaterinburga - Nha Trang. Aviokompā nija - Nord Wind (Nord Wind), tū roperators - Pegas. Lidojiet apmē ram 9 stundas. Ieraš anā s KAMRAN lidostā , kas atrodas 30 minū š u attā lumā no Nha Trang. Izņ emot Pegasus, mē s neredzē jā m nevienu citu tū risma operatoru Vjetnamā .
2) Michelia Hotel atrodas 30 minū š u gā jiena attā lumā no "Eiropas ielas", kur ir daudz veikalu, kafejnī cu, restorā nu, ekskursiju. aģ entū rā m. Pat labi, bijā m klusi un nebija nekā di staigā još o tū ristu pū ļ i, salī dzinot ar centru. Ja brauc uz turieni ar taksi, sanā k kā di 60 rubļ i, tā pē c Vietā visi brauc ar taksi, kad apnī k staigā t, lē ti.
3) Iekā rtojā s ļ oti ā tri (5-10min), istabiņ a 9. stā vā , ar skatu uz jū ru. No 1. lī dz 8. stā vam telpā , visticamā k, bū s skats uz ē kā m. Mē s lidojā m kā jaunlaulā tie, un mū s patī kami pā rsteidza gulta un vanna ar rož u ziedlapiņ ā m, medusmē neš a kū ka un svaigi augļ i ik pē c 3-4 dienā m.
4) TIKŠ ANĀ S AR GIDI: gids visus lī dz nā vei pā rbiedē ja, ka Vjetnamā - tiek zagtas somas; tū risti tiek piekauti; nebraukt ar mopē diem; te visi vietē jie valkā maskas, jo saslimst ar holē ru. Ielu tū risma aģ entū rā s mā nā s, vienvā rdsakot, vajag tikai ar Pegazu braukt uz visā m ekskursijā m un tad viss bū s kā rtī bā . Tie, kas ā rzemē s bija pirmo reizi - 100% iekrita gida lamatā s. Uzklausī juš i viņ a “kaislī bas”, paņ ē mā m cenrā di un devā mies uz ceļ ojumu aģ entū rā m (visā Nha Trangā ir ap 20-30). Cenas daudz lē tā kas, pusdienas iekļ autas, gidi runā krieviski, nelielas 10-12 cilvē ku grupas, vā rdu sakot "VISS IR KĀ VAJAG").
5) Ē DIENS: Pē c vairā ku dienu pastaigā m pa daž ā dā m kafejnī cā m un restorā niem, mē s ieklī du “Sea Breeze Restaurant” (adrese - 111B Nguyen Thien Thuat, Nha Trang, Vjetnama) un vē l no turienes 2 nedē ļ as “nekā pa ā rā ”! ! ! Daž reiz viņ i tur pat pusdienoja un vakariņ oja. Restorā nā ir itā ļ u, meksikā ņ u, vjetnamieš u, Eiropas virtuve (ē dienkarte ir milzī ga)! ! ! Tur satikā m krievu tū ristus, kuri jau 2 mē neš us atpū š as Vjetnamā un nemitī gi pusdienoja See Breeze. Mē s satikā m vē l divus pā rus un pē c tam, ne vā rda nerunā jot, vairā kas reizes tikā mies pie See Breeze. Viņ i pagatavo nevis 5 minū tē s, bet viss ir svaigs, un kur steigties, esam atvaļ inā jumā - paņ ē mā m rumu un Coca-Cola un vakariņ u gaidī š ana pagā ja nemanot. Tas notika pat š ā di: pusdienā s paņ ē ma rumu, ja neizdzē ra visu, tad atstā ja to restorā nā un vakariņ u laikā dzē ra tur !! !
Ir arī kafejnī ca "The Local" un "The Local II" (arī ļ oti garš ī gi, bet dā rgā ki). Starp citu, Vjetnamā gandrī z visur runā krieviski (vismaz nedaudz, bet arī ē dienkarti kaut kur runā lauzī tā krievu valodā , turklā t kaut kur bez kļ ū dā m).
6) JŪ RA un BASEINS: No viesnī cas "Michelia" lī dz jū rai ir 2-3 minū tes. iet pā ri ceļ am. Ja esi lē kš anas pa viļ ņ iem cienī tā js - LAIPNI LŪ DZAM! ! ! Pludmale ir publiska. Bet Miš elijai ir sava iež ogota teritorija, 10 lietussargi, 20 klā ja krē sli. Tie nodroš ina arī matrač us, ja visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. Bet ar sauļ oš anā s krē sliem joprojā m nepietiek! Peldbaseins atrodas viesnī cas iekš ē jā daļ ā . Blakus ir parasta skola. Tā tad, tiklī dz bē rniem ir pā rtraukums, viesnī ca pie baseina atskaņ o mū ziku, lai apslā pē tu č ī kstoš os bē rnus. Ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseina arī nepietiek (13-14 gab. ). Vakaros viņ i ieslē dz mū ziku un rā da klipus vai Fashion TV uz milzī ga ekrā na. Vakaros var arī peldē ties baseinā .
7) IEPIRKŠ ANĀ S: netā lu no viesnī cas Michelia atrodas tirgus "CHO ​ ​ ​ ​ DAM" (7-10 minū š u gā jiena attā lumā ). Š eit ir viss, ko vē lies: lietas, augļ i, suvenī ri, pulksteņ i, glā zes (lai gan salī dzinā jumā ar Taizemi - preč u izvē le kvalitā tes ziņ ā NEKAD).
Ir iepirkš anā s centrs "Nha Trang - CENTRS" (š eit 1. stā vā pa kreisi no ieejas var samainī t naudu, nu, vai viesnī cas reģ istratū rā ). Ja ejat no viesnī cas Michelia gar krastmalu - 20 minū tes lī dz Nha Trang centram. Ja jū s atstā jat viesnī cu un nekavē joties pagriež at pa labi, sasniedzot krustojumu, pagriezieties pa kreisi, tad pē c 10 minū tē m jū s sasniegsiet. Ja brauc ar taksi, tad 2-3 minū tes un 20-30 rubļ i un esi klā t. (100 USD = 2 08.000 Vjetnamas dongi 02.01. 2013. Starp citu, banknotes ir vē lamas - 50 USD, 100 USD un nav saburzī tas).
8) Nha Trang ir viena liela bū vlaukums. Viesnī cas aug kā "sē nes ar lē cieniem" (tas ir labi, viss aug, viss attī stā s). Vjetnamieš i ceļ as ļ oti agri un no 6 rī tā jau dzirdama klauvē š ana bū vlaukumos, nebeidzama PĪ KŠ ANA uz ceļ iem. 7 no rī ta bē rni skolā s jau dzied dziesmas uz pilnu klapi. 22.00 - veikali un gandrī z visas kafejnī cas tiek slē gtas un pilsē ta aizmieg.
9) EKSKURSIJAS: jā salī dzina, kas ir iekļ auts ekskursiju cenā . Aptuvenā s cenas: DALAT pilsē ta (1600 m virs jū ras lī meņ a): pegasus - 70 USD no personas, pasaules tū re - 30 USD, eksotiskā tū re - 40 USD. Yangbei ū denskritums - pega - 45 USD, pasaule - 30 USD, eksotiskais - 35 USD. Saigonas pilsē ta uz 2 dienā m: piesaiste - 375 USD par 1 personu. Ar lidmaš ī nu (lidojums 1 stunda), pasaule - 200 USD (vilciens, brauciens kupejā.9 stundas), eksotiskais - 179 USD.
10) Vjetnamā tū risms ir tikko sā cis attī stī ties, negaidiet tik daudzveidī gas ekskursijas un izklaides kā Taizemē . Gluž i pretē ji, mums pat ļ oti patika, ka varē jā m redzē t vē l vienu "NEOTŪ RISTU" Vjetnamu !! !
11) Starptautiskā s tiesī bas NEPIEMĒ RO.
12) Noī rē jā m mopē dus Krievijas tū risma aģ entū rā , dokumentus nevajaga. 1 dienas noma = 10.000 wnd (150 rubļ i). Noteikti nē sā jiet ķ iveri! Policija nebremzē , bet kustī ba ir kā "daļ iņ u nejauš a Brauna kustī ba". Kad bijā m gā jē ji, š ķ ē rsojā m ceļ u ar devī zi “Mums VAJAG!! ! ”
13) Vinpearl Land - akvaparks (ū dens parks).
Iekā pā m taksī , teicā m - Vinperls un devā mies uz vagoniņ u (110.000-120.000 wnd, t. i. 160-180 rubļ i). Taksometru vadī tā ji zina visu: pirmā pietura ir iegā dā ties ieejas biļ eti (23 USD no personas), otrā pietura ir iziet caur turniketu un iekā pt kabī nē un "lidot" pa troš u vagoniņ u pā ri Nha Trang lī cim apmē ram. 15 minū tes. Vinpē rlas salā : neohenu ū dens slidkalniņ i (locī tavas, š uves - sarkanas saskrā pē tas muguriņ as, ja uz bagelē m - tad normā li). Slaidi strā dā pē c grafika, tas ir izlikts pie katra slaida. Ir 2 stā vu ē ka - ir spē ļ u automā ti, karaoke, maš ī nas, vē rš u izjā des un daudz kas cits, kur izklaidē ties un muļ ļ ā ties. Par brī vu. Ir elektriskā s ragavas (forš i, mums patika). Ir milzī gs akvā rijs. Jū s varat redzē t, kā ū denslī dē ji-strā dnieki baro bruņ urupuč us, haizivis un jaukas zivis. 19.00 sā kas š ovs - "DZIEDOŠ Ā S STRŪ KLAKAS" - ļ oti skaisti! Ē diens Vinperlā pā rsvarā ir fast food. Mē s ē dā m Lotterijā , kas atrodas netā lu no vagoniņ a.
14) Mē s paš i devā mies uz Okeanogrā fijas institū tu. Okeanogrā fijas institū ta adrese: Nr. 1, Cau Da Port, Nha Trang City, Khanh Hoa province. Gida nebija, bet ja seko zī mē m ar bultā m: apskates turpinā jums (krievu val. ), tad visu var apbraukt pats 1-1.5h. Pirmajā stā vā esoš ais akvā rijs sastā v no 23 tvertnē m, kurā s dzī vo vietē jā s jū ras faunas pā rstā vji. Izstā ž u zā lē ir apskatā mi vairā ki tū kstoš i atdalī tu jū ras radī jumu eksemplā ru. Arī milzī gs skaits gliemež vā ku no maziem lī dz milzī giem. Bija ļ oti interesanti paskatī ties uz milzu vaļ a skeletu: 3 metrus augsts un 26 metrus garš .
водопад Янгбей вид из отеля Мичелия электросани крейзи хаус
аватар dimka753
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
No plusiem, bez tam, ka jaunā viesnī ca neatradu nevienu. Personā ls brī vi runā tikai vjetnamieš u valodā , kuru mums nebija laika izpē tī t pirms ceļ ojuma. Brokastis nekad nav bijuš as tik pieticī gas. Rī si, nū deles, olu kultenis un bez jū ras veltē m, divi no lē tā kajiem augļ iem. … Tomēr ▾ No plusiem, bez tam, ka jaunā viesnī ca neatradu nevienu. Personā ls brī vi runā tikai vjetnamieš u valodā , kuru mums nebija laika izpē tī t pirms ceļ ojuma. Brokastis nekad nav bijuš as tik pieticī gas. Rī si, nū deles, olu kultenis un bez jū ras veltē m, divi no lē tā kajiem augļ iem. Gaisa kondicionieris ar atspē jotu gaisa plū smas ā truma kontroli. Pludmale ir iezī mē ta tikai ģ eogrā fiski. Patiesī bā č etri lietussargi un astoņ i sauļ oš anā s krē sli. Apakš ā peld apakš bikses, un vjetnamieš u atkritumi. Kaut kā skaistā kā daba paspilgtina iespaidu. Kas bū s interesanti, tiks rakstī ts vē lā k.
аватар ARKADY378
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir jauna, jā , bet ar to pozitī vais beidzas. Iesā kumā reģ istratū rā vispā r nav pulksteņ u, kad par to pateica galvenajam menedž erim, viņ š nez kā pē c apsolī ja nolikt istabā pulksteni, KO VIŅ Š NEDARĪ JA. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna, jā , bet ar to pozitī vais beidzas. Iesā kumā reģ istratū rā vispā r nav pulksteņ u, kad par to pateica galvenajam menedž erim, viņ š nez kā pē c apsolī ja nolikt istabā pulksteni, KO VIŅ Š NEDARĪ JA. Nav neviena krieviski runā još a personā la, angļ u valodu ar lielu laiku un nerviem var skaidrot no 1 un tad ne katru dienu, galvenie vadī tā ji runā gan ļ oti vā ji, gan atkal, ne vienmē r ir skaidrs. Kopumā tā ir vienkā rš i katastrofa, neko nav iespē jams izskaidrot, un nevis tā pē c, ka viņ i ir stulbi, viņ i patieš ā m vē las saprast, kas jums nepiecieš ams, viņ i vienkā rš i nesaprot. Menedž menta vaina protams. Krievu kanā ls nestrā dā ja 15 dienas no 18 neko nevar panā kt, saka lietus pā rgā jis, ar bailē m domā ju kas varē tu notikt ja notiktu kas sliktā ks par lietu. 'vispā r nedabū karsto ū deni, nā ca divreiz divreiz darī ja , treš o reizi pats ū dens lija remdens kā vienmē r, rā da ka saka ko vajag, es viņ iem atvē ru aukstu, starpī ba 5 grā di, un man patī k kontrastduš a-spļ ā vos, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu. Tie ietaupa elektrī bu, ē damtelpā un gaiteņ os viesnī cā smacī gs, nedaudz pū š reģ istratū rā . Brokastis tik pieticī gas, ka gribas pielikt klā t nabadzī bai, jū ras velš u nav vispā r, izņ emot 3-4 mazas garneles kopē jā lē to nū deļ u kaudzē kā doš irak, gaļ a viena veida kaut kas uzbriedinā ts vā rī ts, trī s augļ u veidi no lē tā kajiem, vispā r nekā das š ķ irnes, visas 18 dienas viss vienā ds un ja kaut kas beidzies, tad ziņ o ne ā trā k kā pē c stundas. Kaut kā sē dē ju un gaidī ju savas piezī mes. Bet man nebija laika ē st, viņ i paķ er š ķ ī vi kopā ar galda piederumiem, tā tad brokastī s paspē s visu mainī t vismaz 4-5 reizes. Deserts, 3 veidi tie paš i konditorejas izstrā dā jumi, un viens veids, vairā k vai mazā k garš ī gs , uzreiz beidzas un vairs neatsā kas, š ķ iet, ir zelta vē rts. Es tieš ā m necietu daudz, man bija pietiekami daudz pho zupu, bet bē rni spļ ā va lieliski (tie bija 20 gadus vecs). Atseviš ķ i par sauļ oš anā s krē sliem jū rā ir tikai 8, kā gribi, sadali uz 500 cilvē kiem, vajag aizņ emties no pulksten 6 vai samaksā t apsargiem, kas atnes š os sauļ oš anā s krē slus ar lina lietussargiem un aizved katru dienu. Nē , it kā tos var rezervē t reģ istratū rā , tikai nav jē gas, jo viņ iem nav iespē jams izskaidrot, ka tas nedarbojas - viņ i nesapratī s. Lina lietussargi, tā pē c nav jē gas tā s, tu dedzi zem tā m kā atklā tā saulē , š ausmī gi apdedzies, saule nebē rnī gi deg arī pē c 8iem jā nomazgā , bet gribas pirkt un vienkā rš i mē rcē ties ē nā , tā pē c vienī gais glā biņ š ir krē ms - vismaz 80 labi, vai iet uz maksas solā riju. malki vispā r ir lieli taupī tā ji, Secinā jums: labi izskatā s,
bet patiesī bā ir neē rti tajā atpū sties, Jā , aizmirsu, matracis un spilveni ir ļ oti lī dzī gi spī dzinā š anas instrumentam, acī mredzot, lai ilgā k kalpotu tie tika izgatavoti tik cieti, ka atš ķ irī ba starp dē li un tiem ir tikai palagus, un no spilvena vispā r galva lido kā no balles - atgriezos mā jā s ar sā poš u muguru un kaklu un masā ž as nepalī dzē ja, gribē ju lū gt nomaiņ u, bet kā atcerē jos, cik daudz darba bija vajadzē ja viņ iem to izskaidrot, es mainī ju savas domas. Un vē l, internets pilns d, , , , istabā vispā r nevar runā t pa skype, var, bet slikti, koridorā un reģ istratū rā , bet koridors mež onī gs smacī gs (taupā m elektrī bu enerģ ija), un ne vienmē r ir ē rti aizskriet uz reģ istratū ru!


iemiesojums Miridonoff
Sveiki!Vai kāds ir devies ceļojumā uz Ebony Island? Man ļoti patīk snorkelēt, taču lasīju, ka Ņatrangā tas nav pieejams. Kā izeju varat doties dienas braucienā uz koraļļiem par 30 dolāriem. Ja ir vēl kādi snorkelēšanas varianti, sakiet, lūdzu!
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

TTC Hotel Premium — Michelia расположен в самом центре города Нячанг, на второй береговой линии, в 45 минутах езды от аэропорта Камрань. Торговый центр Nha Trang Centre расположен в 800 м от отеля, а музей Alexandre Yersin — в 600 м. Этот отель подойдёт как для экскурсионного, так и для пляжного отдыха.

Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн (площадь 188 кв. м), терраса для загара, главный ресторан на 100 мест, бар у бассейна, конференц-зал Sand Castle hall (на 600 мест), Solar hall (на 500 мест), Uranus hall (на 80 мест), Venus hall (на 30 мест).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem Мини-клуб для детей до 12 лет, игровая зона в помещении, настольные игры и/или пазлы.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Общий лаунж с телевизором, интернет-кафе, массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • niršana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Superior, Deluxe room with balcony, Junior deluxe, Premium Deluxe, Premium suite, TTC Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

Adrese 4 Pasteur, Нячанг, Вьетнам.
Tālruņi: (+84) 58 3 820 820
Tīmekļa vietne: TTC Hotel Premium — Michelia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).