Aurora Nha Trang Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Nha Trang, 200 metru attālumā no 2. aprīļa laukuma. Nha Trang pludmale un Cham Huong tornis atrodas 300 metru attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар Helen48
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vieta ir jauka, bet teikš u, tā ir SUPER TROKŠ Ņ A VIETA! Mums bija istabiņ a un skats uz jū ru, no ielas trokš ņ a, kas ir 1. lī nija - visu dienu nevarē si gulē t. Kā arī no 17.00 sā k sajust bā rbekjū smaku un dū mi ieiet istabā no zem tevis esoš ā restorā na, pat ja cieš i aiztaisī ji durvis, mainī jā m istabu ar skatu uz pagalmu, lai izvairī tos no trokš ņ a, bet pa dienu tur blakus viesnī cai notiek bū vniecī ba, ļ oti skaļ š . … Tomēr ▾ Vieta ir jauka, bet teikš u, tā ir SUPER TROKŠ Ņ A VIETA! Mums bija istabiņ a un skats uz jū ru, no ielas trokš ņ a, kas ir 1. lī nija - visu dienu nevarē si gulē t. Kā arī no 17.00 sā k sajust bā rbekjū smaku un dū mi ieiet istabā no zem tevis esoš ā restorā na, pat ja cieš i aiztaisī ji durvis, mainī jā m istabu ar skatu uz pagalmu, lai izvairī tos no trokš ņ a, bet pa dienu tur blakus viesnī cai notiek bū vniecī ba, ļ oti skaļ š . Naktī s, ak š ausmas, tuvē jais naktsklubs spē lē ļ oti, ļ oti skaļ u mū ziku lī dz 3 naktī . Mana istaba drebē ja no mū zikas ritma. Profesionā lā s brokastis - vissliktā kā mana pieredze. Uzkopš anas pakalpojums ir vienkā rš i briesmī gs. Visas 10 dienas mati gulē ja uz grī das, viņ i tos nemazgā ja pat vienu reizi, labā kajā gadī jumā slaucī ja. Nevarē ja vienoties par normā lu tī rī š anu. Reģ istratū rā neviens nerunā nevienā valodā .
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. lī dz jū rai 2 minū tes pā ri ceļ am nepā rtraukts motociklu pē ctecis. . Maina aiz stū ra pa kreisi un vē lreiz pa kreisi juvelierizstrā dā jumu veikalos. Lielveikali turpat, 2 vienī bas, Amart un Perekrestok.
Par restorā niem - . . 3. lī nijā pretī Galliot viesnī cai brī niš ķ ī gs restorā ns Latern, te rindā stā v ķ ī nieš i. Aiz krustojuma - 2 itā ļ u kafejnī cas ar picā m, blakus viesnī cai Galliot - labajā pusē ir korejieš u lielveikals ar korejieš u pā rtiku un kosmē tiku...blakus ir vietē jo aģ entū ru 2. kā rta - NOVIGATORĀ NEKO NEPĒ RC, nē . punktuā li, audzē ti dā rgā kajā m tū rē m, atcelš anas, aizstā š anas pā rskaitī jumi pē c pirkš anas, PIRKT TŪ RES ANANĀ SOS - tas, ka viņ iem ir 6 biroji, daudz ko izsaka. ej uz atlaidē m, te 3. IZCILI VEIKALĀ ALKOHAUS jebkurš alkohols par pieņ emamā m cenā m, man patika izlejamais rums, , , var ņ emt lī dzi plastmasā . Tā lā k ir labs somu veikals Vladivostoka un pē c 50 metriem Izcils KAFIJAS veikals -VIETU FARM
Brī niš ķ ī ga tē ju un kafijas izvē le. . Grauzdē š ana ir PAREIZI DRY NOT OVERROAD BEZ PIEDĀ VĀ M BEZ PALMU EĻ Ļ AS. . . CENAS JOCĪ GAS 25.000 PAR 1 kg ROBUSTA un arī dod 10% ATLAIDI rubļ iem 700 rubļ i 1 kg Super GREAT COFFEE . Daudz garš vielu padarī ja brī niš ķ ī gu balto - melno piparu. Krokodilu maisus pirkā m sms, masā ž u taisī jā m no neredzī gajiem....paš i braucā m pa dubļ iem ar 4. autobusu - bet autobusā var pasē dē t par 3.000 no KRIEVIJAS INFO CENTRA. . . TURĒ JUMI pirkti no vietē jiem...PINEAPPLE...Novigator - maldinā š ana, kā arī KIM TOUR - ANDRKY TOUR - BEREZKA - SVETLANA un tā tā lā k. Mē s ē dā m kafejnī cā , kurā sē dē ja eiropieš i - tas tika pā rbaudī ts - viņ i tur vienmē r gatavo izcilus ē dienus.. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Отель расположен в городе Нья Чанг, в 200 метрах от площади 2 апреля. Пляж Нья Чанг и башня Чамхюонг находятся в 300 метрах от отеля.

Atrašanās vieta 26 км от ближайшего аэропорта Камрань.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, места для курения, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 43 номера.

Istabās

Кабельное телевидение, Wi-Fi, кондиционер, мини-бар, чайник, телефон, бесплатная минеральная вода / чай / кофе, фен, сейф, халаты, тапочки.

Adrese 52 Tran Phu st, Loc Tho, Nha Trang, Khanh Hoa, Viet Nam
Tālruņi: Tel: 0583 523 088 - 0944 205 696, Fax: 0583 523 088
Tīmekļa vietne: Aurora Nha Trang Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.