Labs vidusceļš centrā

Rakstīts: 6 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 19 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Uzturē jā s no 15. lī dz 19. janvā rim, kam sekoja vienas nedē ļ as transfē rs uz VINPEARL. Viesnī cā ieradā mies 8-30 no rī ta, saistī bā ar ko reģ istratū rā mums prasī ja papildus samaksu. 50 USD maksa par uzturē š anos numurā ar skatu uz jū ru. Ņ emot vē rā , ka nav jē gas piemaksā t par trim naktī m (Dalatā pavadī jā m divas dienas), tad droš i devā mies pastaigā pa eiro kvartā la centru ...(tajā atrodas viesnī ca ...kas ir diezgan ē rti) un nekavē joties dodieties uz plā notajā m ekskursijā m.

Pē c pastaigas, brokastojot jū su iecienī tā kajā kafejnī cā , ap pulksten 12 atgriezā mies viesnī cā , kur reģ istratū rā mums paziņ oja, ka istabiņ a mums jau ir gatava. Mē s atstā jā m obligā to depozī tu 1 0.000 VND un devā mies norē ķ inā ties. Istaba bija 16 stā vā ar skatu uz jū ru)))!!! ! Viņ iem neizdevā s nogriezt pusi gabala izskata dē ļ ))). Pē c skaitļ a varu teikt sekojoš o: visizplatī tā kais standarts, bez balkona, ar minimā lu iespē ju komplektu kā jebkurā š ī s kategorijas viesnī cā Vjetnamā.3* (nesaprotu, kā pē c operatori pā rdod kā.4*) .

Slikti ir tas, ka vienkā rš i nav kur izž ā vē t veļ u. Par pā rē jo - tē jas servī ze, ziepju un š ņ aukš anas komplekts, viens krievu kanā ls uz nakti fonam... ja vajag. Ī sā k sakot, viss ir ļ oti vienkā rš i...tī ri noskalo, pā rģ ē rbjas un pā rnakš ņ o.

Un jā...vē l, protams, paē d brokastis. Brokastis ir kontinentā las, katrs atradī s ko piepildī t vē deru. Brokastis no 6 lī dz 10 domā ju...

Kas attiecas uz pludmali: viesnī cai nav savu sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, bet pludmales dvieļ us var paņ emt reģ istratū rā...ja nepiecieš ams. Arī.3 stā vā ir peldbaseins, uz kuru, manuprā t, neviens netiek ...kā nevajadzī gs.

Kopumā ī sumā var teikt, ka š ī viesnī ca ir diezgan piemē rota skaloš anai, pā rģ ē rbš anai un nakš ņ oš anai...Vai es tajā paliktu vē lreiz? Varbū t ...viss bū tu atkarī gs no emisijas cenas.

No plusiem man ir atraš anā s vieta paš ā Eiropas kvartā la sirdī , viss ir pa rokai.

No mī nusiem - viss ir individuā ls...Kaut kas lī dzī gs.
Labu atpū tu un labu garastā vokli!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар