Diamond Bay Resort & Spa 5*– Atsauksmes

40
Novērtējums 7.810
№2 viesnīcas reitingā Nha Trang
7.9 Numurs
7.8 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.9 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Diamond Bay Resort atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no Nha Trang pilsētas centra un 20 minūšu attālumā no Kamranas lidostas. Vinpearl prāmju terminālis atrodas 5 km attālumā no viesnīcas, savukārt imperatora Bao Dai pils atrodas 6 km attālumā. Viesnīca uzcelta 2008. gadā, pēdējā renovācija veikta 2011. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар anzelasah
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Savā ziņ ā nomaļ a viesnī ca ar daudz priekš rocī bā m salī dzinā jumā ar citā m! Viens no tiem ir tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no Cam Ranh lidostas, 20-25 minū š u brauciena attā lumā . 10 minū š u braucienā no centra. … Tomēr ▾ Savā ziņ ā nomaļ a viesnī ca ar daudz priekš rocī bā m salī dzinā jumā ar citā m! Viens no tiem ir tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no Cam Ranh lidostas, 20-25 minū š u brauciena attā lumā . 10 minū š u braucienā no centra. Bezmaksas marš ruta autobuss uz centru kursē.5-6 reizes dienā saskaņ ā ar grafiku. Ja braucat ar taksometru, tas ir pā rā k dā rgi. Pastaigas attā lumā no muzeja un pā ris interesantā m vietā m. Tiesa, ē dienu labā k ņ emt FB, dzē rieni tiks iekļ auti, un ē š ana viesnī cas restorā nā atseviš ķ i bū s nedaudz dā rga. Protams, var iztikt ar brokastī m un vakariņ ā m, un ko var mainī t ar pusdienā m, bet, ja ceļ ojat ar bē rniem, kā mē s, tad tomē r ņ emiet FB. Alkoholu viesnī cā ir dā rgi nopirkt arī centrā . Mē s nedzeram vispā r, tā pē c mums bija vienalga. Vī rs daž reiz var dzert alu, bet tas ir iekļ auts dzē rienos, tā pē c tas atkal neietekmē ja mū su tē riņ us. Galvenā priekš rocī ba ir divu pludmaļ u klā tbū tne. Viens tiek transportē ts tā lā k bez maksas no viesnī cas un viens ir tuvu, lai gan tapetes var bez problē mā m aizsniegt kā jā m. Tuvajā pludmalē ļ oti labi ģ imenē m ar bē rniem, nav dziļ i ar siltā ku ū deni un bez viļ ņ iem, bet bē guma laikā ir sekls. Lai gan, ja vē laties, tad, ja dodaties tā lā k, varat peldē t. Tas principā ir retums Nha Trang, tā pē c ir maz viļ ņ u, un tas ir tas, ko mē s kā rdinā jā m darī t). Otrā pludmale ar viļ ņ iem ir lieliska vieta š ā da veida pludmales cienī tā jiem. Bet abā s pludmalē s sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Viesnī cas rajons ir skaists. Ir vieta pastaigai un nomaļ as vietas. Var pasē dē t omulī gā lapenē . Vai uz soliņ a. Skaistums visur ir zaļ š . Protams, ir baseins. Internets labi uztver visur un telpā s un visā teritorijā . Numurs ir plaš s ar balkonu. Seifs ir bezmaksas. Laba uzkopš ana. Personā ls ir profesionā ls, un apkalpoš ana ir lieliska. Reģ istratū rā ir krieviski runā još ie. Ir trenaž ieru zā le, kaut arī maza, bet aprī kota diezgan labi. Labs spa ir patieš ā m dā rgs. Kopumā labs cienī gs piecinieks. Vispā r, kad paņ ē mā m viesnī cu, uzreiz bijā m nedaudz vī luš ies, ka š ajā reģ ionā viļ ņ i ir visur. Un jau bija doma atteikties no ceļ ojuma uz š o valsti.
аватар radmilaerem
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir brī nums visā s nozī mē s. Tas ir piemē rots jebkurai brī vdienai. Neatkarī gi no tā , vai tas ir romantisks ceļ ojums vai ilga atpū ta kopā ar bē rniem. Mē s atpū tā mies kopā ar vī ru un beidzot un neatgriezeniski iemī lē jā m š o vietu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī nums visā s nozī mē s. Tas ir piemē rots jebkurai brī vdienai. Neatkarī gi no tā , vai tas ir romantisks ceļ ojums vai ilga atpū ta kopā ar bē rniem. Mē s atpū tā mies kopā ar vī ru un beidzot un neatgriezeniski iemī lē jā m š o vietu. Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki, tā pē c komunikā cija ir ļ oti viegla un vienkā rš a. Nedaudz tā lu no pilsē tas, bet vienmē r ir marš ruta autobuss no paš a rī ta un atgriež as pulksten 22. Laika pastaigā m un vietē jā s gastronomijas iepazī š anai ir vairā k nekā pietiekami. Ja vē laties ietaupī t naudu par pā rtiku, varat ieturē t brokastis un pavadī t lielā ko daļ u laika pilsē tā vai braukt turp un atpakaļ . Bet mē s apstā jā mies brokastī s un vakariņ ā s, un, ierodoties viesnī cā , sapratā m, ka esam izdarī juš i labā ko izvē li. Daž reiz es vienkā rš i negribē ju atstā t viesnī cas teritoriju, mē s š eit jutā mies tik ē rti)). Tuvumā nav infrastruktū ras, un viesnī cas restorā ni nav lē ti, tas jā ņ em vē rā . Bet ē diens un apkalpoš ana ir lieliski. Vakariņ ā s vai pusdienā s var izdzert skā rdeni alus vai glā zi vī na, bet pā rē jais alkohols jau ir samaksā ts. Ē dienkarte pā rsvarā ir Eiropas, lai gan vjetnamieš u ē dieni vienmē r ir bijuš i gan brokastī s, gan vakariņ ā s. . Ir jū ras veltes, lai gan ne daudz. Var teikt, ka mums ļ oti paveicā s, un mē s rezervē jā m okeā na bungalo gandrī z par dā rza luksusa cenu. Istaba ir tikai prieks. Privā ta terase ar skatu uz jū ru un sauļ oš anā s krē sliem, ā ra lietus duš u un lielu iebū vē tu vannas istabu. Pati vannas istaba ir milzī ga, ļ oti ē rta un neticami romantiska)). Istabā ir karaļ a gulta, tik ē rta, ka no rī ta negribē jā s celties, divi krē sli ar galdu, halā ti un č ī bas, visas ē rtī bas sā kot no bezmaksas seifa, beidzot ar gludekli un gludinā mo dē li un svariem. Labi, ā truma ziņ ā bezmaksas Wi-Fi, bet mini bā rs ir maksas. Duš as krā jumi tika pastā vī gi papildinā ti un dienā tika atnestas divas pudeles ū dens. Uzkopš anai nevar pā rmest, ar tā du komfortu istabiņ ā atpū tā mies pirmo reizi. Uzkodā m vē los parunā t par pludmalē m. Tā das ir divas. Vilciens kursē ik pē c pusstundas. Viesnī cas teritorijā esoš ais ļ oti mazs, tā ds š ļ akatu baseins bē rniem, bet bē rniem super. Ū dens tieš ā m karsts un kluss. Peldē jā mies tikai Nhu Tien pludmalē , kur jū ra jaukā ka un bē rnu mazā k. Daudz vietu pastaigai pat pa teritoriju, skaistums, tī rī ba, ainava brī niš ķ ī ga. Lieliski atpū tā mies, viesnī ca nokļ uva mū su "favorī tu" sarakstā paš ā augš galā !
аватар gannageras
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nomaļ a, klusa viesnī ca. Lielisks variants relaksē još ā m brī vdienā m pieauguš iem pā riem un pā riem ar bē rniem. Divā m pludmalē m, viena blakus, ir mazs dziļ ums, tā pē c, lai nopeldē tos, ir jā iet pastaigā , bet par bē rniem nav ī paš i jā uztraucas. … Tomēr ▾ Nomaļ a, klusa viesnī ca. Lielisks variants relaksē još ā m brī vdienā m pieauguš iem pā riem un pā riem ar bē rniem. Divā m pludmalē m, viena blakus, ir mazs dziļ ums, tā pē c, lai nopeldē tos, ir jā iet pastaigā , bet par bē rniem nav ī paš i jā uztraucas. Viļ ņ u nav, ū dens silts, nu, kad paisums ir ā rā , tad ilgi jā dodas dziļ umā . Otrā pludmale ir tā lā k, ja ir vē lme, tur var staigā t, bet kā pē c, ja viesu ē rtī bā m no 8:00 lī dz 17:00 ik pē c 30 minū tē m uz turieni ved bagijus bez maksas un atpakaļ aizņ em apmē ram 3 minū tes. ū dens stihija visā tā s krā š ņ umā . Viļ ņ i un dziļ ums. Pludmalē s un pie baseina saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i bez maksas. Teritorija ir apzaļ umota, sakopta, ir kur pastaigā ties, ir soliņ i, kur apsē sties vai var atrast kā du nomaļ u lapenes stū rī ti, kur ir mierī gs un kluss. Jauks peldbaseins, tī rs un bez hlora smakas. Un tas darbojas ilgu laiku no 06:00-20:00. Vē l viena priekš rocī ba ir tā , ka lidosta atrodas tikai aptuveni divdesmit minū š u attā lumā . Bezmaksas transports uz pilsē tu kursē.5-6 reizes dienā lī dz 22.00 saskaņ ā ar grafiku. Tā pē c paņ ē mā m puspansiju, kas bija arī ē rti, jo var mainī t vakariņ as pret pusdienā m. Ja ē d atseviš ķ i, piemē ram, ņ em tikai brokastis, tad tā s ir dā rgā kas nekā pilsē tā . Bet viņ i labi gatavo, lai izvē lē tos, ko ē st. Lai gan vajadzē ja ņ emt pilnu pansiju, tas bū tu bijis vē l izdevī gā k. T Viesnī cā ir labs serviss. Reģ istratū rā mums ļ oti svarī gs bija krieviski runā još ais personā ls, jo mē s ar vī ru jau skolas lī menī zinā m angļ u valodu un arī tad jau pusi esam aizmirsuš i) Telpa ir plaš a un, kas nav mazsvarī gi, internets abiem ir bezmaksas. telpā un teritorijā . Bet pludmalē neķ eras. Telpas uzkopš anas kvalitā te, droš a bezmaksas gulta ē rta. Kopumā viss ir kā rtī bā . Vienī gais, kas ir slikti, ir maksas alkohola cenas, labi, tā s ir ļ oti augstas, bet citā di mums tas nebija svarī gi. Atbraucā m vienkā rš i atpū sties un doties uz pilsē tu nav problē ma. Kopumā esam ļ oti gandarī ti par pozitī vo!
аватар anastasiaisto
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca. Lielisks variants tiem, kas nevē las dzī vot trokš ņ ainā centrā un tajā paš ā laikā netā lu no lidostas. Ceļ š uz viesnī cu ilga divdesmit minū tes. Ierodoties mū s sagaidī ja lieliski, numuriņ š nebija jā gaida, neskatoties uz agro reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Lielisks variants tiem, kas nevē las dzī vot trokš ņ ainā centrā un tajā paš ā laikā netā lu no lidostas. Ceļ š uz viesnī cu ilga divdesmit minū tes. Ierodoties mū s sagaidī ja lieliski, numuriņ š nebija jā gaida, neskatoties uz agro reģ istrē š anos. Ļ oti ē rti, ka reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Numurs ir plaš s un izmantoja visizplatī tā ko standartu. Ir balkons, tač u balkoni ir pieejami visos viesnī cas numuros. Ļ oti apmierinā ts ar labu ā tru internetu. Turklā t ā trums diezgan pieklā jī gs, ž ē l, ka pludmalē nav interneta. Viesnī cai ir divas pludmales, no kurā m viena atrodas netā lu, un tā s ir pieejamas uz otru. Pirmā pludmale ir ideā li piemē rota bē rniem, sekla lī dz dziļ umam, bet jū s varat staigā t tā lu. Bē rniem nav viļ ņ u plaš uma, vispā r tā da liela silta peļ ķ e) Tā kā viesnī ca atrodas attā linā ti, tad pludmales ir pamestas. Bet aprī kots. Abā s pludmalē s un pie baseina saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i ir bez maksas. Uz tā lā ko pludmali ik pē c 30 minū tē m tiek vests bagijs, turp un atpakaļ brauciens apmē ram 3 minū tes. Ja vē laties, varat staigā t. Tur ar viļ ņ a dziļ umu viss ir kā rtī bā . Pludmales ir ļ oti tī ras, acī mredzot tā pē c, ka ir maz cilvē ku. Patiesī bā mē s saņ ē mā m visu, ko gribē jā m, un par saprā tī gu cenu. Viesnī cā ir plaš a teritorija, kur ir lapenes, kur pastaigā ties, soliņ iem ir vietas, kur atpū sties. Liels peldbaseins. Un nauda iznā ca ļ oti labi. Viesnī cā ir lielisks restorā ns. Lai pilsē tā paē st ir lē tā k, bet ja, piemē ram, vakariņ ot ar taksi, tad izdosies, un tā das kvalitā tes ē dinā š anas pilsē tā vē l jā meklē . Protams, var vienkā rš i paņ emt brokastis, bet mums bija slinkums braukt š urpu turpu un sanā k dā rgā k, ja ē d viesnī cā . No viesnī cas kursē bezmaksas autobuss pē c grafika 5-6 reizes dienā . Turklā t pē dē jais atgriež as desmitos vakarā , tā pē c, ja vē laties iziet pastaigā ties, tas nav problemā tiski un nav dā rgi. Uz vietas ir laba trenaž ieru zā le. Mazs, bet viss ir un viss darbojas. Labs SPA. Bē rnu bē rnu klubs. Kopumā visi apstā kļ i omulī gai noslē gtai atpū tai.
аватар dariaemelh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies Diamond Bay viesnī cā trī s cilvē ku ģ imenē . Viesnī ca atrodas pie pludmales, prom no pilsē tas steigas un burzmas. Teritorija milzī ga, zaļ a, katrs stū rī tis nolaizī ts un izķ emmē ts. Ir milzī gs peldbaseins ar daž ā du dziļ umu ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies Diamond Bay viesnī cā trī s cilvē ku ģ imenē . Viesnī ca atrodas pie pludmales, prom no pilsē tas steigas un burzmas. Teritorija milzī ga, zaļ a, katrs stū rī tis nolaizī ts un izķ emmē ts. Ir milzī gs peldbaseins ar daž ā du dziļ umu ar skatu uz jū ru. Ļ oti biež i peldē jā s tā tī rā un siltā ū denī . Apkā rt ir daudz sauļ oš anā s krē slu, no tā s pā ri krastam aiziet aleja, mē s biež i tur staigā jā m, Malmas ē nā , apbrī nojot kalnus pie apvā rš ņ a. Mā jī gs relaksē još s klusums, kas vē l vajadzī gs relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Divas skaistas pludmales, viena pā ris metru attā lumā , uz otru nepā rtraukti brauc paš taisī ts elektrovilciens. Bē rns vienkā rš i priecā jā s par viņ u, un tas ietaupa laiku un izklaidi bē rnam. Kā arī reizē m ar prieku aizstaigā jā m lī dz tā lā kajai pludmalei, pagā ja 10-15 minū tes, pa ceļ am apbrī nojot vietē jos dabas skaistumus un cilvē ka rokas. Izlī gums noritē ja ā tri. Mē s apturē jā m savu izvē li pie bungalo, mū s aizveda uz to uz laukuma, un lietas tika piegā dā tas vajā jot. Istaba tieš ā m skaista, vannas istaba milzī ga, ar milzī gu vannu neliela baseina formā . Pie izejas no bungalo ir divi atpū tas krē sli, koka, bet pā rsteidzoš i ļ oti ē rti. Pē c mū su lū guma mums iedeva treš o, mū su meitai. Mā jas uzkopš ana mani pā rsteidza ar savu tī rī bu un pamatī gumu. Dvieļ i tika mainī ti divas reizes dienā , un gultas veļ a tika mainī ta pē c pieprasī juma. Istaba milzī ga, pilna gulta bē rnam, atseviš ķ a viesistaba, pilns vannasistabas komplekts un tē ja un kafija, kas katru dienu tika papildinā ta pilnā apmē rā . Mē s nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu ne minū ti. Pā rliecinieties, ka serviss vienmē r ir visaugstā kajā lī menī , ļ oti ā trs un kvalitatī vs serviss un viszemā kā cena ekskursijā m. Mē s paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, jo viesnī ca atrodas tā lu un mē s negribē jā m biež i doties ā rā pilsē tā . Beigā s sapratā m, ka mū su izvē le uzturā bija vairā k nekā veiksmī ga. Brokastis ir lieliskas, ir viss, sā kot no lieliskā m pho zupā m, beidzot ar gardiem jogurtiem un augļ iem, kuru izvē le vienmē r bija liela. Vakariņ as ļ oti iepriecinā ja ar labu gaļ as un zivju izvē li, bez jū ras veltē m. Varu teikt, ka piecē lā mies no galda ar smaidu uz lū pā m, pilni un apmierinā ti. . Ja vē laties, vienmē r varat uzkost nelielā bā rā pludmalē , cena ir diezgan pieņ emama. Vairā kas reizes dienā no viesnī cas ir pieejami arī bezmaksas transporta pakalpojumi uz Ņ atrangu. Kontrasts starp viesnī cu un pilsē tu ir neticams. Kņ ada un burzma, pilsē tas skopums un mū su tī rā , mā jī gā , klusā viesnī ca. Ā tri iepirkā mies veikalos, pā ris reizes papusdienojā m kafejnī cā un ā tri atgriezā mies savā mī ļ ā kajā viesnī cā . Mazliet man nepatika bē rnu klubiņ š , mū su bē rnam tur bija garlaicī gi, bet tik un tā viņ am nepatī k tajos atrasties, tā pē c š eit mū su viedoklis ir tī ri subjektī vs.
аватар uzavalihs
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies ar diviem pā riem, citiem vā rdiem sakot, ar draugiem. Viesnī ca mū s fascinē ja jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m. Viesnī cas atraš anā s vieta ir pā rsteidzoš a. Vienā pusē paceļ as ar blī vu zaļ umu klā ti kalni, uz kuriem rī tos un vakaros atpū š as mā koņ i. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies ar diviem pā riem, citiem vā rdiem sakot, ar draugiem. Viesnī ca mū s fascinē ja jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m. Viesnī cas atraš anā s vieta ir pā rsteidzoš a. Vienā pusē paceļ as ar blī vu zaļ umu klā ti kalni, uz kuriem rī tos un vakaros atpū š as mā koņ i. Otrā pusē ir jū ra. Viesnī cai ir divas pludmales, un abas ir labas savā veidā . Pludmale, kas atrodas blakus restorā nam, ir mazā ka, tā ir ideā li piemē rota bē rniem, un tiem, kas nav ī paš i labi peldē t, kaya I))). Š eit var lasī t mierī gu, viļ ņ u nav, bet bē gums ir garš , turklā t vairā kas reizes dienā . Bet kad bija plū dmaiņ as, es peldē ju tikai š eit, man tā . Vienmē r bija daudz brī vu vietu, nemanī ju, ka kā ds agri no rī ta ieņ emtu vietas, vietas pietika visiem. Otrajā pludmalē , kas atrodas tā lā k, katru stundu brauca vilciens. No viesnī cas bija arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pludmales vienmē r ir tī ras, pastā vī gi tī rī tas, redzē tas savā m acī m. Otrajā pludmalē ir jū ra ar lielā kiem viļ ņ iem, un ieeja jū rā ir mazā k maiga, bet peldē ties ir prieks. Viesnī ca atrodas ā rpus pilsē tas, kas padara vietu klusu un ļ oti gleznainu, un pats galvenais, relaksē još u klusumu, bez satraukuma un pilnī gā harmonijā ar dabu. Viesnī ca tika ī paš i izvē lē ta attā linā ti no civilizā cijas, un tā nogurusi visu gadu no pilsē tas trokš ņ a un burzmas. Apmē ram mē nesi meklē jā m piemē rotu, tač u nevarē jā m beidzot apstā ties pie tā da, kas bū tu piemē rots visiem bez izņ ē muma. Nav slikti un tas, ka viesnī ca nav tik tā lu no pilsē tas. Pilsē ta nodroš ina bezmaksas transporta pakalpojumus reizi dienā . Pilsē tā varē ja pastaigā ties un pusdienot kafejnī cā s. Patiesī bas labad gribu teikt, ka pilsē tas kafejnī cā s un restorā nos ē diens bija daudz lē tā ks nekā restorā nā pie viesnī cas. Mums bija HB ē dienreizes, un uz pilsē tu devā mies reti, vienkā rš i pietika ar brokastī m un vakariņ ā m, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka izvē le bija lieliska, un lī dz vakariņ ā m pietika ar sā tī gā m un garš ī gā m brokastī m. Visvairā k mums patika Pho zupas, tā das nekad neesam mē ģ inā juš i un ē dā m uz abiem vaigiem. Tā pat brokastī s vienmē r bija daudz daž ā du augļ u un gardu konditorejas izstrā dā jumu. Vakariņ ā s nav ko teikt. Tur vienmē r bija jū ras veltes, vairā ku veidu garš ī gi pagatavota gaļ a un brī niš ķ ī ga zivs. Personā ls ļ oti draudzī gs, bū tu mazliet labā k uzlabot uzkopš anas kvalitā ti istabā s un bū tu vienkā rš i lieliski. Mē s atpū tā mies daž ā dos bungalo, un mū su tī rī š ana nedaudz kliboja, lai gan mū su draugi bija pilnī gi apmierinā ti ar visu, iespē jams, kā kā dam ir paveicies. Ī paš i man patika vannas istaba un konkrē ti pati milzī gā vanna, kas iebū vē ta grī dā . Neparasta duš a brī vā dabā , tas ir, zem stikla debesī m. Istabā ir milzī ga gulta ar ē rtu matraci un spilveniem. Mums nemitī gi istabā nesa svaigus augļ us, tā ds š iks kompliments no viesnī cas. Internets pā rtvē ra gandrī z visu teritoriju, un telpai vienmē r bija lielisks ā trums. Nobeigumā teikš u, ka ar visu bez izņ ē muma bijā m apmierinā ti un plā nojam š eit atgriezties nā kamgad.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti skaista Nha Trang pilsē ta. Palika š eit š ogad. Viesnī ca nemaz nav slikta. Labas tī ras telpas. Arī ļ oti stilī gi dekorē ts. Serviss labs. Jū s vienmē r varat lū gt palī dzī bu. Protams, mē s pastaigā jā mies pa pilsē tu. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista Nha Trang pilsē ta. Palika š eit š ogad. Viesnī ca nemaz nav slikta. Labas tī ras telpas. Arī ļ oti stilī gi dekorē ts. Serviss labs. Jū s vienmē r varat lū gt palī dzī bu. Protams, mē s pastaigā jā mies pa pilsē tu. Daudz veikalu. Nopirka ļ oti daž ā dus suvenī rus. Man patika Alcohouse veikals. Garš ī gi izlejama vī ni un rums. Paldies pā rdevē jā m par palī dzī bu izvē lē ties. Veikalā ir ī paš s iepakojums vī na un ruma pā rvadā š anai ar lidmaš ī nu. Protams, izmantojā m š o iespē ju, vedā m mā jā s daž ā da veida dzē rienus. Mums bija labs atvaļ inā jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар galinobojantseva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī s viesnī cas lieliskā iezī me ir tā , ka tā atrodas klusā un mierī gā vietā . Teritorija visa apstā dī jumos, aug daž ā di augi. Mazie dī ķ i, kuros aug lotosi. Strū klakas. Tā dā dā rzā patī kami staigā t pa kā rtī gā m takā m. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas lieliskā iezī me ir tā , ka tā atrodas klusā un mierī gā vietā . Teritorija visa apstā dī jumos, aug daž ā di augi. Mazie dī ķ i, kuros aug lotosi. Strū klakas. Tā dā dā rzā patī kami staigā t pa kā rtī gā m takā m. Pati teritorija ir liela, bet visur tī ra un ļ oti ē rta. Nekā das traci un skraidī š anas nav ne viesnī cā , ne tā s tuvumā . Š ī nav Nha Trang ar savu troksni un burzmu. Lai gan aizbraukt uz pilsē tu nav problē ma. No viesnī cas kursē bezmaksas autobuss. Mē s izgā jā m vairā kas reizes, bet joprojā m lielā ko daļ u laika pavadī jā m viesnī cā un pat ē dā m gandrī z vienmē r. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Daudzveidī gas sā tī gas brokastis. Daudz augļ u, zupas laizī si pirkstus. Sautē jiet dā rzeņ us labi un atbilstoš i standartam. Ceptas olas, desiņ as utt. Mē s pusdienojā m jebkurā laikā un vietā vietē jā s kafejnī cā s. Daž reiz pludmalē . Viņ i labi sagatavo. Bet lielā kā daļ a deva priekš roku vakariņ ā m viesnī cā . Ir neliela cenu atš ķ irī ba, bet ē diens ir garš ī gs. Un apkalpoš ana ir lieliska un atmosfē ra patī kama. Kafejnī cā s uz ielas serviss ir sliktā ks. Ja vajag kaut ko nopirkt, tad blakus ir izcils veikals ar normā lā m cenā m un pā rdevē ja runā krieviski. Istaba mums bija ideā li piemē rota. Vannas istaba ir ļ oti liela. Gulta ļ oti ē rta. Mē beles lieliskā stā voklī . Remonts ir lielisks. Tī rī ts katru dienu un ļ oti rū pī gi. Un tas nav svarī gi, ja atstā jat dzeramnaudu. Attieksme pret viesiem ļ oti pieklā jī ga. Kopumā serviss un komforts! Nu par pludmali. Tā das ir divas. Netā lu no lī č a un prom, kur atpū š as vietē jie iedzī votā ji. Lī cī ir smalkas baltas smiltis. Lieliska pludmale bē rniem un gandrī z bez viļ ņ iem. Tā lā k esoš ā pludmale vairā k piemē rota tiem, kam patī k peldē ties tur uzreiz dziļ i. Sauļ oš anā s krē sli tos neaizņ ē ma pā rpilnī bā . Kopumā š ī ir klusa, mierī ga vieta, kas ir ideā li piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар madam.iudova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ideā la viesnī ca roņ u brī vdienā m! ) Š ī vieta nav paredzē ta ballī tē m, bet gan nesteidzī gā m relaksē još ā m brī vdienā m. Ja jums ir nepiecieš ama animā cija, tad tā s š eit nav! Un tā no pludmales. … Tomēr ▾ Ideā la viesnī ca roņ u brī vdienā m! ) Š ī vieta nav paredzē ta ballī tē m, bet gan nesteidzī gā m relaksē još ā m brī vdienā m. Ja jums ir nepiecieš ama animā cija, tad tā s š eit nav! Un tā no pludmales. Patiesī bā divi no tiem, viens tuvu uzreiz izej ā rā un te viņ š ir, otrs tā lā kais tiek aizvests tur ik pē c trī sdesmit minū tē m. Blakus esoš ā pludmale ir lieliski piemē rota sauļ oš anā s un fotografē š anai. Bet peldē š ana nav labā kais risinā jums. Apakš daļ a ir dubļ aina un ļ oti sekla. Bet tas ir tī rs. Brauca tā lu, lai normā li iepirktos. Tas ir 5 minū š u brauciens, tā pē c mani tas netraucē . Dvieļ i tika paņ emti pie baseina zem rekorda, bet tie jā ņ em lī dz astoņ iem vakarā , lai gan tas arī netraucē ja. Tā kā pludmalē astoņ os nav ko darī t. Baseins labs, pietiekoš i liels, peldē jā mies tajā vairā kas reizes, bet tomē r tikā m pie jū ras un ne jau baseina dē ļ ) Runā jot par ē dienu, brokastis ir lieliskas, bija iekļ autas pie mums un pusdienoja un vakariņ as jebkurā laikā . Kafejnī cas nav grū ti atrast. Turklā t autobuss kursē regulā ri no rī ta lī dz desmitiem vakarā . Ja steidzami kaut kas jā iegā dā jas vai nepiecieš ami medikamenti, turpat blakus viesnī cai ir aptieka un pā ris veikali. Viesnī cas teritorija ir debeš ķ ī gi kopts stū rī tis, viss ir tieš i piesā tinā ts ar dabu un klusumu. Tā pē c arī izvē lē jā mies š o viesnī cu. Man ļ oti patika sauļ oties gandrī z pamestā pludmalē vai pastaigā ties pa teritoriju. Es nezinu par istabu skaitu kopumā , bet mums patika mū su istaba. Ļ oti mā jī gs un kā rtī gs. Viss kā rtī gs un kā rtī gs. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Laicī gi uzkopts regulā ri papildinā ts ū dens utt. Kopumā apkalpoš ana ļ oti laba, cilvē ki draudzī gi. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā debesu vietā !
аватар shebeleva.yana
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kotnē ji gribē jā m atpū sties klusumā un bez liekas satraukuma. Viesnī ca atrodas prom no pilsē tas burzmas un tajā paš ā laikā viss nepiecieš amais paē st un nokļ ū t pilsē tā nav problē ma. Es sā kš u ar š o. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji gribē jā m atpū sties klusumā un bez liekas satraukuma. Viesnī ca atrodas prom no pilsē tas burzmas un tajā paš ā laikā viss nepiecieš amais paē st un nokļ ū t pilsē tā nav problē ma. Es sā kš u ar š o. Pilsē tā no viesnī cas ar autobusu kā das divdesmit minū tes, uzreiz iesaku tur pirkt ū deni un pā rē jais iznā ks gandrī z par diviem lē tā k nekā viesnī cā . Ir daudz kafejnī cu un restorā nu, kur var paē st. Lai gan viesnī ca nav pā rā k dā rga un ē diens ir labs, tā pē c pusdienojā m viesnī cā un pusdienojā m pilsē tā . Mums bija iekļ autas brokastis, tā pē c tā s ir ļ oti labas, viņ i gatavo garš ī gi, un viss ir svaigs, un augļ i parasti bija pilnas brokastis, lai gan sortiments nav liels. Netā lu no viesnī cas ir labs veikals. Mē s devā mies vairā kā s ekskursijā s, tā pē c viņ i mums sagatavoja pusdienu kastī ti. Viesnī cas teritorija ir zaļ a un sakopta, ir baseins, bet mē s tā dē ļ negā jā m, tā pē c pat nepeldē jā mies. Dvieļ i tiek izsniegti pie baseina un tikai pē c iepriekš ē ja pieraksta var tikt mainī ti vairā kas reizes dienā , ja nepiecieš ams. Viņ u pludmales, tā teikt, ir divas, tuvā kā ir sekla, bet ideā la, ja atpū š aties ar bē rniem un prom, ja pastaigā jat kā das desmit minū tes, lieliska pludmale ir dziļ a utt. . Rezumē jot, par istabā m teikš u, ka mē beles ir labā stā voklī , vannasistaba diezgan plaš a, elektronika bija labā stā voklī . Protams, istaba nav pā rā k liela, bet tajā paš ā laikā ar to pilnī gi pietiek, lai nepieķ ertos mē belē m) Katru dienu istabā tika atnestas pā ris ū dens pudeles un tī rī š ana notika laikā . Domā ju, ka viesnī ca patiks tā diem ne pā rā k izvē lī giem tū ristiem kā mē s) Nu arī trokš ņ ainu ballī š u cienī tā jiem te nav ko darī t.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Diamond Bay Resort расположен в 10 минутах езды от центра города Ньячанг и 20 минутах от аэропорта Cam Ranh. Паромный причал Vinpearl находится в 5 км от отеля, а дворец императора Бао Дая — в 6 км. Отель построен в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2011 году. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в 11 км к югу от центра города Нячанг (20 мин езды), на берегу моря, в уединенной бухте, в 22 км от аэропорта Камрань/Cam Ranh (25 мин езды).
Pludmales apraksts 2 собственных песчаных пляжа.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает круглый год), терраса для загара, сад, 4 ресторана, 3 бара, 4 конференц-зала (до 1500 чел), круглосуточная стойка регистрации, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет).
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-футбол, ТВ-комната, интернет-кафе, поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Garden superior, Garden deluxe, Оcean bungalow.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, центральный кондиционер, спутниковое ТВ (есть русскоязычные каналы)

телефон, чайник (бесплатно), бесплатный Wi-Fi, мини-бар (платно), 2 бутылки воды ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе, сейф (бесплатно).

Adrese Nguyen Tat Thanh Blvd, Phuoc Ha, Phuoc Dong, Nha Trang, Khanh Hoa, VN
Tālruņi: +84 258 3 711 711
Tīmekļa vietne: Diamond Bay Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).