Copac Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Copac Hotel atrodas Nha Trang. Tramvaja Houng tornis atrodas viena kilometra attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар _LARISA_
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Februā rī paliku š eit kopā ar mammu. Viesnī ca bija par ļ oti pievilcī gu cenu, pē dē jā brī ž a ekskursijā par 70 tū kstoš iem divatā , lasī ja daž ā das atsauksmes par viesnī cu, bet ierodoties viss atbilda cenai. … Tomēr ▾ Februā rī paliku š eit kopā ar mammu. Viesnī ca bija par ļ oti pievilcī gu cenu, pē dē jā brī ž a ekskursijā par 70 tū kstoš iem divatā , lasī ja daž ā das atsauksmes par viesnī cu, bet ierodoties viss atbilda cenai.
Atrodas prom no jū ras, 10-15 minū š u gā jiena attā lumā .
Brokastis viesnī cā s, mū suprā t, ir diezgan vienmuļ as, bet izsalkuš i nebijā m. Mani iepriecinā ja fakts, ka reģ istratū rā ir krieviski runā još s darbinieks (ar JUMS runā jam angliski).
Telpa ir diezgan š aura, bet, kā es saprotu Vjetnamā , vairumā trī s rubļ u banknotes viss ir kompakts.
Blakus atrodas augļ u tirgus. Kopumā es ieteiktu viesnī cai, ja tā ir lieliska cena.
аватар kiril1990
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar sievu viesojā mies oktobra sā kumā . Istabas nav ī paš i lielas, bet ļ oti ē rtas! Reģ istratū rā viņ i ļ oti labi runā krieviski, Nha Trang jau otro reizi, un tas ir ļ oti reti, kad tevi pilnī bā saprot. ! Ikdienas uzkopš ana un ļ oti kvalitatī va, katru dienu istabā ir tē ja un ū dens. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu viesojā mies oktobra sā kumā . Istabas nav ī paš i lielas, bet ļ oti ē rtas! Reģ istratū rā viņ i ļ oti labi runā krieviski, Nha Trang jau otro reizi, un tas ir ļ oti reti, kad tevi pilnī bā saprot. ! Ikdienas uzkopš ana un ļ oti kvalitatī va, katru dienu istabā ir tē ja un ū dens. Vai istabā ir seifs. Brokastis ir daudzveidī gas. Vakariņ as var bū t arī lē tas un ļ oti garš ī gas, bet ne katru dienu, ē diens ir vienmuļ š . noteikti nogarš ojiet jū ras veltes blakus viesnī cai esoš ajā kafejnī cā . Gardas garneles manā mū ž ā nav ē stas. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta, klusā aizmugurē jā ielā , kur gandrī z vienmē r kluss pē c 10.10 min gā jiens lī dz pludmalei, valū tas maiņ as punktiem un apkā rtnē nepiecieš amā kajiem veikaliem 5 min. Noteikti dodieties vakariņ ā s uz restorā nu Grill treš ajā lī nijā , nedaudz dā rgi, bet tā vē rts, tajā paš ā lī nijā ir krievu informā cijas centrs, kur vienmē r saņ emsiet bezmaksas konsultā ciju un karti, vietē jo kafiju un tē jas veikals Vietfarm. nav slikta izvē le un saprā tī gas cenas, jau otro gadu tajā vedam kafiju uz mā jā m un protams vietē jā pho zupa, pa to paš u lī niju pie alkohola veikala, jā pamē ģ ina pirmajā uzturē š anā s dienā š ajā brī niš ķ ī gajā valstī ! Esam ļ oti apmierinā ti ar Vjetnamu. Un atgriež oties pie viesnī cas, es nekur citur neesmu redzē jis labā ku cenu politiku attiecī bā uz kvalitā ti. Viesnī ca ir stabils 5!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Winpearl vagoniņš
Novērtējums 9.5
Vjetnama, Nha Trang
Transports
Bajo ūdenskritumi
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Atpūta, Daba
Okeanogrāfijas institūts
Novērtējums 10.0
Vjetnama, Nha Trang
Daba, Muzeji

Отель Copac Hotel располагается в городе Нячанг. В километре от отеля находится башня Трам Хоунг

Atrašanās vieta Дамский рынок и железнодорожный вокзал Нья Чанг находятся в 8 минутах езды. До аэропорта Камрань - 45 минут езды.
Pludmales apraksts До пляжа 500 метров.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Прокат автомобилей. Круглосуточная стойка регистрации. Услуги по продаже билетов. Услуги по глаженью одежды. Факс/Ксерокопирование. Сувенирный магазин. Курение на всей территории объекта размещения запрещено. Кондиционер.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 59 номеров.

Standard. Без окон.

Superior. Вид на город.

Deluxe. Вид на город или море.

Suite. Вид на город.

Istabās

Балкон (только в номерах Suite), кондиционер, мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе, письменный стол, санузел, сейф (платно), телевизор, фен, гостиная (только в номерах Suite), телефон.

Adrese 89 Hong Bang, Nha Trang, Vietnam
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.