Swiss Village Resort & Spa 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.010
pamatā
21 atsaukt
№6 viesnīcas reitingā Phan Thiet
7.8 Numurs
7.3 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Mui Ne pludmalē. Uzcelta 2003. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 1300 kvadrātmetri. Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар dariagord
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labs un pā rliecinā ts 4-ka. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ļ oti patī kama viesnī ca, lai arī teritorija maza, ļ oti kopta un vienmē r ziedoš a, ī sts dā rzs. Man ļ oti patika labais dziļ ais baseins un iezī mē tais dziļ ums izrā dā s no metra lī dz gandrī z diviem. … Tomēr ▾ Labs un pā rliecinā ts 4-ka. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ļ oti patī kama viesnī ca, lai arī teritorija maza, ļ oti kopta un vienmē r ziedoš a, ī sts dā rzs. Man ļ oti patika labais dziļ ais baseins un iezī mē tais dziļ ums izrā dā s no metra lī dz gandrī z diviem. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Lielā kā daļ a darbinieku runā angliski. Laba apkalpoš ana cilvē ki ir ļ oti draudzī gi. Brokastis ir daudzveidī gas, izsalcis neizbrauksi. Brokastis tiek pasniegtas bufetes stilā . Daudz augļ u, svaigs jogurts, lieliska kafija. Pho zupa ir lieliska, un mē s to izmē ģ inā jā m ā rpus viesnī cas; mums tā mazā k patika viesnī cā , zupa ir vairā k pielā gota eiropieš iem. Olu kultenes vā rī š ana, cepš ana. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs restorā ns ar lielu ne tikai vietē jo, bet arī Eiropas, tostarp krievu ē dienu izvē li. Cenu zī me ir nedaudz augstā ka nekā uz ielas, bet daž reiz mē s tur paē dā m. Mums arī patika, ka daudzi ē dieni tiek gatavoti no cū kgaļ as. Viss garš o lieliski, bet atš ķ iras no mū sē jā s. Netā lu no viesnī cas liela restorā nu un veikalu izvē le Lieliska masā ž a spa, nedaudz dā rgā ka, bet ar hammam, saunu. Viesnī cā ir kaitoš anas skola, trenaž ieru zā le, tenisa korts. Brī niš ķ ī ga pludmale! No istabiņ as lī dz jū rai metri 30. Laba pludmale, pieklā jī gi matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem, ir lieli blī vi saulessargi. Mui Ne ī patnī ba ir spē cī gi viļ ņ i un pastā vī gs vē jš , divdaļ ī gs peldkostī ms var viegli nolidot no tevis ū denī . Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti katru dienu. Jū ra un pludmale ir tī ras. Deluxe numurs diezgan plaš s un ē rts, tī rs, ir viss nepiecieš amais, tī ra veļ a. tā di nieki kā ķ emme, zobu birste, pasta, š ū š anas komplekts, tē ja, kafija. Katru dienu viņ i tī ra, maina gultas veļ u, vannas istabas piederumus. Istabā č ī bas, peldmē teļ i, pat lietussargi. Seifs ir bezmaksas. Ne ar numuriem, ne ar viesnī cu mē s nekad nekļ ū dā mies, vienmē r ir labā kā s iespē jas un mū su finansiā lā s iespē jas. Pati viesnī ca ir krieviem. Mū su ir daudz. Vieta uz sauļ oš anā s krē sliem tiek aizņ emta gandrī z 6 no rī ta). Bet principā bezmaksas atrast nav problē ma. . Mē s noteikti atgriezī simies un ieteiksim saviem draugiem un ģ imenei!!!! ! Vispā r, ja vjetnamieš i uzbū vē tu lidostu Mui Ne, es uz viņ iem lidotu katru gadu, un nokļ ū š ana tuvā kajā lidostā.200 km noslogo vairā k nekā gandrī z 10 stundu lidojums. Un tā tad viss ir kā rtī bā .
аватар Stepnova8473
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Martā mē s ar draugu devā mies uz Vjetnamu svinē t dzimš anas dienas. Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c draugu ieteikuma. Absolū ti nav vī luš ies! Viens putnubiedē klis - garš lidojums no Maskavas un plus (! ) 5 stundas transfē rs uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Martā mē s ar draugu devā mies uz Vjetnamu svinē t dzimš anas dienas. Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c draugu ieteikuma. Absolū ti nav vī luš ies! Viens putnubiedē klis - garš lidojums no Maskavas un plus (! ) 5 stundas transfē rs uz viesnī cu. Bet, ja jū s par to nedomā jat, laiks paies ā tri))).
Tagad par viesnī cu. Mē s bijā m apmetuš ies pirmajā stā vā . Sā kumā bijā m sarū gtinā ti un tad neizsakā mi priecī gi! Izeja uz dā rzu, lielisks balkons, kur mē s lieliski pavadī jā m laiku vakarā ))). Istaba liela un ē rta. Tī rī š ana laikā , bez sū dzī bā m. Brokastis ir kā brokastis. Jū s nepametī sit izsalcis. Lī ks tur uz jogurta burciņ ā s. Ļ oti garš ī gi! Viesnī cas teritorija vienkā rš i krā š ņ a! Neticami krā sains un kopts (ī paš i pē c pelē kā izskata š osezon mā jā s). Vjetnamieš i jau no agra rī ta vā c nokrituš os ziedus, veido no tiem kompozī cijas un visu tī ra, spī d! 5 punkti!! !
Atraš anā s vieta ir lieliska. Apkā rt ir daudz kafejnī cu un restorā nu, man nepatika slavinā tais "uzbeks", bet pretī ir restorā ns, diemž ē l neatceros nosaukumu, vienmē r ir daudz cilvē ku, es biju ļ oti apmierinā ts. Viss ir garš ī gi! Cenas visur labas. No masā ž as saloniem es ieteiktu Botanica Spa. Atrodas netā lu no viesnī cas (150-200 metri), pā ri ceļ am pa labi. Paņ ē mā m kafiju puiš a veikalā , pretī Ararat restorā nam. Laba tē jas un kafijas izvē le, veikalā ir kondicionieris, kurš ir ļ oti svarī gi. Paņ ē mu viņ am visgarš ī gā ko kafiju, iedevu mums nogarš ot. Aizbraucā m uz Phan Thiet, uz tirdzniecī bas centru, tikai zaudē jā m laiku. Tur nekā nav. Nopirkā m tikai kafiju. Cena nav lē tā ka un garš a ir zemā ka par iepriekš pirkto. Ja plā nojat iegā dā ties kafiju Dalatā , iesaku to darī t Mui Ne. Dalat ir ļ oti dā rga.
Izvade. Brī niš ķ ī gā Vjetnamas valsts! Mē s bijā m sajū smā ! Un pē c tam, kad mē s apmeklē jā m Nyachang, mē s sapratā m, ka 5 stundu transfē rs bija tā vē rts! Mui Ne ir tas, kas nepiecieš ams atpū tai un pilnī gai atslē gš anā s no metropoles. Kontrastu zeme. Kā teica mū su gids, katrs redzē s, ko gribē s. Daž i no tiem ir skaistums un daž i ir netī rumi. Mē s redzē jā m š ī burvī gā stū ra eksotiku un skaistumu. Noteikti iesaku viesnī cu! Bū tisks mī nuss ir tas, ka reģ istratū rā nav neviena krieviski runā još a cilvē ka, neskatoties uz to, ka viesnī cā dzī vo 90 procenti krievu. Strā dā jiet pie tā !
аватар nadezdalabb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar ciparu. Tī rs remonts ar labā m mē belē m. Istabā ir viss. Š is ir ne tikai seifs, ledusskapis, peldmē teļ i un č ī bas, bet arī zobu birste, pastas. . . vispā r viss lī dz mazā kajai detaļ ai. Gaisa kondicionieris nav trokš ņ ains. … Tomēr ▾ Sā kš u ar ciparu. Tī rs remonts ar labā m mē belē m. Istabā ir viss. Š is ir ne tikai seifs, ledusskapis, peldmē teļ i un č ī bas, bet arī zobu birste, pastas. . . vispā r viss lī dz mazā kajai detaļ ai. Gaisa kondicionieris nav trokš ņ ains. Katru dienu tī ra gultu, katru dienu arī mainī ja, tas nemaz nebija gaidī ts. Darbinieki, lai arī gandrī z nerunā krieviski, bet to ir viegli izskaidrot ar ž estiem un pat tulka palī dzī bu. Viesnī ca mums bija piemē rota gan izmaksu, gan visa pā rē jā ziņ ā , tač u apmulsinā ja, ka personā ls nerunā ja krieviski, kā rezultā tā nebija problē mu veltī gi uztraukties. Cilvē ki ir ļ oti jauki un vienmē r smaida un sveicina. Palī dziet atrisinā t jebkuru problē mu. Istabā bezmaksas seifs paņ em lī dzi pā ris pudeles ū dens un tē jas, kafiju, protams, un tē jkannu. Pā ris pudelē m ū dens nepietiek, bet viesnī ca atrodas rajonā ar attī stī tu infrastruktū ru, kafejnī cas, veikali rajonā ir pilni. Mums galvenais bija tas, ka krastmala nemaz nav tā lu, es runā ju par slaveno Bokeh ar tā s zivju restorā niem, pareizā k sakot, tos var saukt par kafejnī cā m. Jā , tie nav priekš jums restorā ni, viss ir ļ oti vienkā rš i, bet gatavo garš ī gas cenas, ļ oti pieņ emamas un ko tikai tur var izmē ģ inā t acis. . Bet viesnī cas ē dienkartē es runā ju tikai par brokastī m, jo ​ ​ nav jē gas ņ emt apkā rtnē cita veida ē dienu. Tā tad, viesnī cā , lai arī ir brokastis un daž ā das jū ras veltes, uz galda to neredzē siet. Bet trī s veidu svaigas sulas, augļ i, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un sagrieztas zupas, vairā ki gaļ as ē dieni utt. Viņ i cep forš as pankū kas) Kopumā izvē le nav slikta un gatavo garš ī gi un svaigi. Nu, turpat blakus viesnī cai ir vairā kas labas kafejnī cas. Tā tad, ja jū s ē dat pat ar bē rniem, baroš ana nav problē ma un nav ko baidī ties. Nu, ē diens ir pats par sevi, bet teritorija arī priecē ja, jo viesnī cā bē rniem praktiski nav nekā , un ģ imeņ u ar bē rniem š eit ir maz. Rajons ir kluss. Ļ oti mā jī gi, visur daudz zaļ umu. Ir divi baseini, viens ir ļ oti labs dziļ ums ar daž ā diem dziļ uma lī meņ iem. Otro mazo mē s tur nepeldē jā m, tas vairā k atgā dina bē rnu. Ir daudz augu un visas koptas takas ir glī tas, ir dī ķ is ar zivī m un mini strū klaka, atmosfē ra patī kama. Gribē jā m pasē dē t uz teritorijas zaļ umos un klusumā . Citā vietā viesnī cā nav animā cijas, lū dzu, ņ emiet vē rā to, izvē loties. Viesnī cas pludmale ir tī ra un atkritumi ir izvesti. Sauļ oš anā s krē sli bez maksas no viesnī cas. Arī pati jū ra ir tī ra. Ļ oti labi atpū tā mies. Iesaku š o viesnī cu tiem, kas dod priekš roku klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар kristinaogar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s pirmo reizi apmeklē jā m Vjetnamu. Pirms nolē mā m izvē lē ties viesnī cu, apskatī jā m daudz informā cijas, daudz uzzinā jā m, tač u tik un tā bija grū ti izlemt par viesnī cu. Jā , un vai vispā r ir vē rts uz š ejieni doties, arī ir vē rts padomā t. … Tomēr ▾ Mē s pirmo reizi apmeklē jā m Vjetnamu. Pirms nolē mā m izvē lē ties viesnī cu, apskatī jā m daudz informā cijas, daudz uzzinā jā m, tač u tik un tā bija grū ti izlemt par viesnī cu. Jā , un vai vispā r ir vē rts uz š ejieni doties, arī ir vē rts padomā t. Pirmkā rt, kū rorts ir specifisks. Jū ra ir netī ra, ir atkritumi, kaut arī nedaudz labi, mē s redzē jā m vienu peldoš u maisu un nedaudz atkritumu, ko izmet paisums, bet tas nav svarī gi. Pateicoties dibena ī patnī bā m, ū dens ir nedaudz duļ ķ ains. Problē ma ir viļ ņ os, ja peldi pirms pusdienā m, tad tas ir normā li un tad tikai lec, un arī tad. . . Nu, principā pietiek pirms pusdienā m un viesnī ca ir ļ oti laba visos plā nos. Ir divi baseini, viens ar pienā cī gu dziļ umu peldē š anai. Baseini tiek tī rī ti katru dienu. Pē c pusdienā m peldē š anā s vietā varat vienkā rš i sauļ oties pastaigā . Kopumā š ajā ziņ ā viss ir kā rtī bā , jo ī paš i tā pē c, ka viesnī ca ir pilna ar visu un veikaliem un masā ž as saloniem utt. Ja pareizi sadalī sit laiku dienas laikā , tad pā rē jais bū s lieliski un netraucē s, ka varat peldē ties tikai lī dz pusdienā m. Ē dienā , garš as un krā sas ziņ ā , bet mē s speciā li izvē lē jā mies viesnī cu netā lu no vietē jā m kafejnī cā m, lai bū tu izvē le, ko izmē ģ inā t. Apskatī jā m slaveno Bokeh krastmalu. Antisanitā rie apstā kļ i nav tik briesmī gi kā raksta, vienkā rš i pastaigā jieties un izvē lieties pieklā jī gu kafejnī cu. Bet cenas jū ras veltē m ir lē tas, un tā s pagatavo ļ oti garš ī gi. Nu vai ja grib pieklā jī gi, tad pie viesnī cas ir diezgan labas kafejnī cas. Izvē loties ekskursiju, pievē rsā m uzmanī bu katram sī kumam, tač u gribē jā m arī izpildī t budž etu. Brokastis viesnī cā ir ļ oti labas, un ir siers un desiņ as un pho zupa, kas gatavota normā liem vē deriem, jo ​ ​ vietē jiem garš o pikantā k) Un izvē le nav slikta, vienī gais, kas daudzus pā rsteidz ir jū ras velš u trū kums. Nu, principā tas ir sī kums) Viesnī cā ir masā ž as salons, viņ i jums dod 20 minū tes paraugam. Tas nav tā vē rts veikt masā ž u uz ielas viesnī cā nav ļ oti dā rgi. Viesnī cas teritorija pē c vietē jiem standartiem ir lieliska. Zaļ š kopts ir kur vienkā rš i pasē dē t klusumā pā ris strū klaku soliņ i. Arī par istabā m sū dzī bu nav. Serviss labs, personā ls atbildī gs, un pat ja ir kļ ū das, tas ir tā pē c, ka viņ i nesaprata, ko vē laties. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un kopumā ar atvaļ inā jumu.
аватар angelinadav
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Varu ieteikt š o viesnī cu pā riem relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cā nav animā cijas. Un nav vē rts braukt ar bē rniem, viņ iem vienkā rš i nebū s š eit ko darī t. Pat ne mini klubs. Viesnī ca ir klusa un ē rta. … Tomēr ▾ Varu ieteikt š o viesnī cu pā riem relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cā nav animā cijas. Un nav vē rts braukt ar bē rniem, viņ iem vienkā rš i nebū s š eit ko darī t. Pat ne mini klubs. Viesnī ca ir klusa un ē rta. Viesnī ca diezgan liela, teritorija zaļ a un sakopta. Ir 2 peldbaseini dziļ i un bē rniem 1 metra dziļ umā . Piekļ uve jū rai tieš i no viesnī cas, kas ir ļ oti ē rti. Jū ra atrodas pastaigas attā lumā , sauļ oš anā s krē sli ir tī ri, pludmale tiek uzkopta katru dienu. Pludmale ir apsargā ta. Tirgotā ji klī st, bet nav kaitinoš i. Peldvieta ir iež ogota ar bojā m. Pludmale ir aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem ar mī kstiem matrač iem, istabā ir pludmales dvieļ i. Viss ir bez maksas. Brokastis ir daudzveidī gas. Kvalitatī vi un garš ī gi, jū s nepaliksit izsalkuš i. Vismaz 4 augļ u veidi dienā . Brokastī s vienmē r svaigi spiestas sulas no vietē jiem augļ iem. Tā ir š ī s viesnī cas iezī me, tā sakot) Parasta kafija. Jū s varat viegli pabarot bē rnu pat tad, ja nolemjat doties š eit kopā ar bē rniem, tač u š eit ir maz atvaļ inā jumu ģ imeņ u. Ē diens pielā gots eiropieš iem (pat pho zupas). Klasisko zupu var ē st kafejnī cā s netā lu no viesnī cas. Izvē loties tū ri, š ī prece mums bija otrajā vietā aiz pludmales) Nu gribē ja ieguldī t budž etā , tā teikt, lai iegū tu labā ko cenas un kvalitā tes attiecī bu) Ja nemaldos, puiš a vā rds ir Artems. No mī nusiem - nav izklaides bē rniem, ir neliels slidkalniņ š dā rzā un š ū poles. Wi-Fi ir bezmaksas visā viesnī cā , tač u reģ istratū ra nav ī paš i laba. Reģ istrē joties kā depozī ts ir jā uzrā da pase. Apkā rt ir daudz restorā nu un veikalu, vairā ki masā ž as saloni, apmē ram 8-10 kilometri lī dz pilsē tai. Telpas ir tī ras un labi uzturē tas. Tī rī š ana veļ as maiņ a katru dienu. Seifs (bezmaksas). Uz vietas ir arī.2 restorā ni un bā rs. Bet ielu kafejnī cā s ir lē tā k ē st, lai gan viesnī cā gatavo ļ oti labi. Viesnī cā ir arī spa, trenaž ieru zā le, tenisa korts par maksu.
аватар galinababar
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca man ļ oti patika jau pirms izbraukš anas, bet, ierodoties vietā , kopumā bijā m sajū smā . Viss ir apstā dī jumos, visi apstā dī jumi ir kopti. Viss ir ļ oti skaisti dekorē ts. Augi ir daž ā di. Viss tiek apgriezts un laistī ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika jau pirms izbraukš anas, bet, ierodoties vietā , kopumā bijā m sajū smā . Viss ir apstā dī jumos, visi apstā dī jumi ir kopti. Viss ir ļ oti skaisti dekorē ts. Augi ir daž ā di. Viss tiek apgriezts un laistī ts. Tu ej kā dā rzā ar kā rtī gā m takā m. Putni klusi dzied. Baseini ir tī ri un nav ķ ī miskas smakas. Pie baseiniem daudz atpū tas krē slu, bet pludmalē labā k aizņ emties. Uz vietas ir pat tenisa korts. Ir dž akuzi un jauks spa. Ir arī neliela trenaž ieru zā le. Brokastis ir daudzveidī gas. Ē diens ir garš ī gs. Un tu pati ē d normā li un baro bē rnu, lai izvē lē tos no kā ē st. Katru dienu vismaz č etri piecu veidu augļ i. Trauki neko nemainī ja pā rē jā laikā nav pall. Un tuvumā bija daudz kafejnī cu, un kafejnī cā pretī un labs restorā ns, ja ejat pa kreisi no viesnī cas. Istaba ar parastā m mē belē m. Kopumā viss ir labi, lai gan seifs salū za otrajā dienā un gaidī ja 2 stundas, lī dz viņ i atnā ks to salabot. Nu tie ir sī kumi. . Atzī mē š u arī personā la darbu kopumā . Cilvē ki ļ oti jauki un principā visu, kas netika prasī ts, centā s izdarī t pē c iespē jas ā trā k. Un tī rī š ana ir laba, un viņ i nedzenā padomus. Atmosfē ra viesnī cā ir mierī ga un ē rta. Kopumā cienī gs variants nā kamgad atbraukt vē lreiz. Noteikti iesaku!
аватар larisa.domarewa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daž os vā rdos to var raksturot š ā di. Maza mā jī ga, mā jī ga, klusa un zaļ a viesnī ca. Teritorija pā rdomā ta ar tī rā m, lī dzenā m celiņ iem. Viss ir zaļ š un putni č ivina. Daudz zā les, krū mu un koku. … Tomēr ▾ Daž os vā rdos to var raksturot š ā di. Maza mā jī ga, mā jī ga, klusa un zaļ a viesnī ca. Teritorija pā rdomā ta ar tī rā m, lī dzenā m celiņ iem. Viss ir zaļ š un putni č ivina. Daudz zā les, krū mu un koku. Lai gan blakus viesnī cai ir ceļ š , troksnis no ielas viesnī cā nav dzirdams. Man ļ oti patika staigā t pa viesnī cu rī tausmā , kad viesu nav un personā lu gandrī z neredz. Ir jauks dī ķ is, viss ir ļ oti jauki. Ir lielā ks dī ķ is ar akmens galdiem un soliem. Ir strū klaka, lai gan tā ne vienmē r darbojā s. Bē rniem tieš i uz zā les ir rotaļ u laukums ar š ū polē m un mini slidkalniņ iem, nekas ī paš s, bet ļ oti jauki un apkā rt ir zaļ umi. Vispā r ar teritorijas labiekā rtoš anu te samulsa. Divi ā ra baseini plus baseini pie villā m. Tiesa, pauguru nav. Bet ir daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Ir platforma ar skaistu skatu. Viesnī cā viss ir padomā ts par atpū tu. Blakus pludmale ir plaš a, daudz sauļ oš anā s krē slu, kaut arī koka, bet cieta. Smiltis patī kamas, jū ra un piekraste tī ra. Apsardze neļ auj vietē jo nejē dzī bu pā rdevē jiem tuvoties solā rijā . Ja vē lies nā c pats vai piezvani. Ē diens labs, brokastis bagā tī gas un daudzveidī gas. Un viss ir garš ī gi, neteikš u, ko elsot un no kā , bet ir ar ko piepildī t vē deru) Izvē le normā la. Man ļ oti patika salā ti ar vistu un tunci) Laba kafija un svaigas sulas. Nu, lai pusdienotu un vakariņ otu neviesnī cā , pietiekami daudz vietu, kur izvē lē ties sev pē c savas gaumes, mē s atbalstī jā mies uz jū ras veltē m) Kopumā lieliska vieta atpū tai!
аватар gomzinairina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav dā rga un tajā paš ā laikā visi apstā kļ i patī kamai atpū tai. Bet, ja vē laties trokš ņ ainas ballī tes, tad noteikti š eit nevajadzē tu doties! Viesnī ca atrodas klusā vietā , lai gan apkā rtnē ir daudz kafejnī cu, restorā nu un mazu veikalu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav dā rga un tajā paš ā laikā visi apstā kļ i patī kamai atpū tai. Bet, ja vē laties trokš ņ ainas ballī tes, tad noteikti š eit nevajadzē tu doties! Viesnī ca atrodas klusā vietā , lai gan apkā rtnē ir daudz kafejnī cu, restorā nu un mazu veikalu. Bet tas arī viss. Izklaides vairs nav. Netā lu no tirgus jū s atradī siet augļ us par ļ oti pieņ emamā m cenā m. Cilvē ki ir draudzī gi, mī l atpū tniekus) Arī viesnī cā nav problē mu ar valodu reģ istratū rā ir krieviski runā još i pā rstā vji un viesnī cas personā ls saprot ikdienas frā zes. Viesnī cā valda mā jī ga atmosfē ra. No rī ta staigā putni č ivina, visur daudz zaļ umu. Ir divi baseini un pat dž akuzi. Bē rniem ir neliels rotaļ u laukums. Bet mī nuss ir tas, ka internets ne visur ķ eras un daž reiz strā dā ja ar pā rtraukumiem, bet mē s negribē jā m nekā du internetu š ajā oā zē ) Jū ra ir silta, bet neteikš u, ka tā ir maiga) Pirms pusdienā m viļ ņ i ir vē l mazs, bet pē c pusdienā m sā kas sē rfoš anas paradī ze. Bet ir jautri lē kā t un pirms pusdienā m var mē ģ inā t peldē t. Bet ieeja ū denī ir gluda. Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, tur viss ir. Pē cpusdienā atpū tā mies pie baseina, tur ir klusums un nejū t vē ju un apbrī no skaisto ainavu. Istaba mums derē ja arī ar labā m mē belē m, nu, protams, nav jauna, bet labā stā voklī . Istabā ir viss nepiecieš amais. Č ī bas, peldmē teļ i tē ja kafija, vannas istaba iekā rtota lī dz zobu birstē m. Viss, kas jā pievieno, ir pievienots. Katru dienu viņ i nesa ū deni un tī rī ja. Tī rī š ana ir normā la, nav iespē jams pateikt ideā lu, bet derē s) Pludmales dvieļ u maiņ a vakarā . Ē diens arī nebija slikts, tā noteikti nav Turcija, bet tie bija pilni un nebija sortimenta. Patika Pho zupa, izmē ģ inā ju pirmo reizi. Putras, desiņ as, desiņ as. Mā jas jogurti, omletes) pankū kas, konditorejas izstrā dā jumi, vairā ku veidu sieri. Nu, mē s bijā m diezgan apnikuš i. Vakariņ ojā m ā rpus viesnī cas daudzā s kafejnī cā s-restorā nos ar Eiropas virtuves ē dieniem, tomē r vietē jā virtuve joprojā m dominē , lai gan pielā gota eiropieš iem. Daudzas jū ras veltes ē da pat bruņ urupuč u zupu. Visi dzē rieni, ko esam mē ģ inā juš i, arī ir labi. Kopumā viss ir piemē rots, un jū s pat varat doties kopā ar bē rniem, ja jums patī k atpū sties klusumā un bez satraukuma.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas paš ā centrā pirmajā lī nijā . Zaļ a teritorija, viss kopts, skaists. Brokastis ir pienā cī gas, lai gan vienā das, tač u mē s arī katru dienu mā jā s neē dam daž ā das lietas)) Bungalo ir mā jī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā centrā pirmajā lī nijā . Zaļ a teritorija, viss kopts, skaists. Brokastis ir pienā cī gas, lai gan vienā das, tač u mē s arī katru dienu mā jā s neē dam daž ā das lietas)) Bungalo ir mā jī gi. Daudz patī kamā k ir dzī vot š ā dā mā jā , nevis parastā viesnī cas istabā . Ja no viesnī cas š ķ ē rsosi ceļ u un uzkā psi kalnā , bū s tirgus. Tur augļ us var nopirkt lē tā k nekā augļ u veikalos uz galvenā ceļ a. Starp citu, kalnā ir vjetnamieš u kafejnī ca U Tama, lē tas zivis un citi vjetnamieš u ē dieni. Pludmale ir jauka un tī ra. Tirgotā ji staigā apkā rt, audzē tū ristus, lai viņ i par lielu naudu pirktu kokosriekstus! Neļ aujiet sevi apmā nī t! Mē s devā mies ekskursijā s uz kā pā m un pie baltā buda kalnā . Pirkts Dima tū rē . Pie Budas ved troš u vagoniņ š , skaisti, interesanti. Klubi atrodas tā lā k no centra, jā brauc ar taksi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no viesnī cas un nolē ma nekavē joties uzrakstī t par saviem iespaidiem. Š ī ir mū su otrā reize Mui Ne. Š oreiz nolē mā m savu braucienu organizē t paš u spē kiem. Rezervē jā m biļ etes, sazinā jā mies ar viesnī cu un bijā m ceļ ā . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no viesnī cas un nolē ma nekavē joties uzrakstī t par saviem iespaidiem.
Š ī ir mū su otrā reize Mui Ne. Š oreiz nolē mā m savu braucienu organizē t paš u spē kiem. Rezervē jā m biļ etes, sazinā jā mies ar viesnī cu un bijā m ceļ ā . Ieradā s no Hoš iminas. Mē s rezervē jā m privā tu transfē ru viesnī cā . Man bija liels prieks, ka ceļ š tika salabots un kļ uva vieglā k un ā trā k nokļ ū t.
Mē s ieradā mies viesnī cā un ā tri tikā m apsē duš ies. Tas palī dz, ka š ī s viesnī cas reģ istratū rā ir krieviski runā još s darbinieks. Rezervē ts luksusa numurs. Skats no istabas bija fantastisks! ! Uz dā rzu un jū ru. Istabā ir viss nepiecieš amais - peldmē teļ i, duš as piederumi. Ierodoties istabā mū s gaidī ja augļ u grozs. Sī kums, bet ļ oti jauki. Personā ls ir draudzī gs, visi smaidī ja. Istabas tika tī rī tas katru dienu, viss tika mainī ts laikā , labi uzkopts. Brokastis ir daudzveidī gas – karstas, augļ i, dā rzeņ i, omletes, dabī gā s sulas, putras un pat vjetnamieš u Pho zupa. Ē dā m daž ā dos restorā nos, ne reizi nesaindē jā mies – ne mē s, ne mana meita. Pā rsvarā gā jā m uz restorā nu viesnī cā un turpat blakus, tuvē jā viesnī cā ir lē ts restorā ns Nem, pā ris reizes bijā m pie Madame Dinh. Viņ i neē da Bokā , tas mums š ķ ita ļ oti netī rs. Lai gan varbū t, ja viņ i bū tu bez bē rna, tad viņ i mē ģ inā tu tur ē st.
Pē cpusdienā jū rā ceļ as spē cī gi viļ ņ i, peldē ties tobrī d negā ja. Pirms pusdienā m labā k nopeldē ties jū rā - un viļ ņ i nav spē cī gi, un nav kaitnieku. Pē c pusdienā m peldē jā mies baseinā , š ajā viesnī cā tā di ir divi. Man patika, ka viesnī ca ir ļ oti klusa un mierī ga, desmit dienas, ko pavadī jā m viesnī cā , jutā mies patieš ā m atpū tuš ies. Mē s ieteiksim š o viesnī cu draugiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums oxana.kobolok
Braucam uz šo viesnīcu, vēlos uzzināt vairāk par numuriņu - kā aprīkota vannasistaba, kas ir istabā. Apraksti ir ļoti maz, un ir maz standarta interjera fotoattēlu.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums masha2166
Ekskursijas, restorāni, spa.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 23 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taku kalns
Novērtējums 9.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
baltās kāpas
Novērtējums 7.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
sarkanās kāpas
Novērtējums 5.0
Vjetnama, Phan Thiet
Atpūta, Daba

Отель расположен на берегу моря, на пляже Муй Не. Построен в 2003 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Общая площадь территории отеля составляет 1300 квадратных метров. Подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 12 км от г. Фантьет. 196 км от аэропорта Камрань. 210 км от г. Хошимин.
Pludmales apraksts Пляж с белым песком.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана: Orchid (07:00-22:00) и Chalet (16:00-24:00).

Бар (10:00-22:00).

Открытый бассейн (808 кв.м).

Магазины, аптека, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 112 номеров. Отель состоит из трёх главных 2-этажных зданий, одного бунгало и пяти вилл.

Istabās

Телефон с прямым набором, телефон в ванной комнате, кабельное телевидение с русскими каналами, сейф, мини-бар, кондиционер, фен, халаты и тапочки, зонт, пляжное полотенца, бесплатная питьевая вода, приветственная фруктовая корзина и напиток.

Adrese Km12, Mui Ne, Phan Thiet, Binh Thuan Province, Vietnam
Tālruņi: Tel: (+84) 252 3847 480/ 481, Fax: (+84) 252 3847 491
Tīmekļa vietne: Swiss Village Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).