Jautājums o Phan Thiet

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
170 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Pastāstiet man Phan Thiet 1. un 9. autobusu maršrutus ar pieturām
Ja būs iespēja parādīt pilsētas kartē, būšu pateicīgs
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2018-01-316 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар L_ena
Šādiem jautājumiem jāsākas ar "OK ​​Google".
аватар AnVas70
Nr. 9 (no Phan Thiet līdz Mui Ne):
Phan Thiet dzelzceļa stacija (izbraukšanas punkts) - Binh Thuan General Hostipal - Truong Chinh St. (1A valsts šoseja) — Nguyen Hoi St. – Tu Van Tu St. – Vo Van Kiet St. – Binh Thuan Tradicionālās medicīnas slimnīca un sanatorija – Ton That Tung St. – C un D zemes gabals – Vo Van Kiet St. – Ton Duc Thang St. – Thu Khoa Huan St. - Nguyen Thong Sv. – Nguyen Dinh Chieu St. (Ham Tien palāta) – Huynh Thuc Khang St. - Ho Xuan Huong St. - Mui Ne - Ganh - Hon Rom - Long Son - Suoi Nuoc (pēdējā pietura).
аватар AnVas70
#1:
Suoi Cat tūrisma vieta — Tran Quy Cap St. – Tran Hung Dao St. – Nguyen Tat Thanh Ave. – Ton Duc Thang St. – Thu Khoa Huan St. - Nguyen Thong Sv. – Nguyen Dinh Chieu St. – Huynh Thuc Khang St. - Ho Xuan Huong St. – Hon Rom 2 tūrisma zona
аватар Gelenka_1
Un jūs varat viegli pajautāt uz vietas. Ir daudz stendu ar krieviski runājošiem gidiem, kuri (lai nebūtu garlaicīgi) labprāt palīdz mūsu tūristiem)
аватар kozlova.n
Faktiski autobuss apstājas pēc pasažieru lūguma.Tā kā tādas nav aprīkotas pieturas,ir kolonna un uz tās ir uzzīmēts busiņš un viss...Bet ja mērķtiecīgi kaut kur brauc,labāk atrast ārā nosaukumu, un visu viesnīcu reģistratūrā parasti ir cilvēki vai nu krieviski vai angliski runājošie.Mazās ceļojumu aģentūrās ir stoiki uz ielām un ja paveiksies, atradīsi kartes krievu valodā (bez maksas), rāda vadītājs un viņš jūs apturēs.
аватар kozlova.n
Taču, ja neatpūšaties viens, tad taksometrs ir ļoti lēts, jaudīgākiem taksometriem cena ir nedaudz augstāka nekā mazajām automašīnām, tikai uzstāj, lai iekāpjot ir ieslēgts skaitītājs, tas ir izdevīgāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Phan Thiet
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl