"Avatar" rimeiks no "Amega"

25 Marta 2014 Ceļošanas laiks: no 02 Marta 2014 ieslēgts 16 Marta 2014
Reputācija: +195
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Analoģ iju ar "Avatar" iedvesmoja pirmā vizī te Vjetnamā . Otrais to piefiksē ja - dž ungļ u aprises, dabai tuvi un to cienoš i cilvē ki, miermī lī gi, bet paš aizsardzī bā nikni cilvē ki, sū ta jebkurus iebrucē jus. . . ellē . Un galvenā sakritī ba ir ticī ba senč iem, kas Vjetnamā ir izveidojuš ies par ī stu kultu. Tomē r jeņ ķ i nolaizī ja siž etu valstī , kuru viņ i nebija uzvarē juš i. Jā , un filmē ts, viņ i saka, arī Vjetnamā...

Jau otro reizi savu Vjetnamas atvaļ inā jumu uzticē jā m Vjetnamas tū risma aģ entū rai Amega, ko nenož ē lojā m. Mū su uzņ ē mums ir nobriedis (vidē jais vecums 46 gadi))) un nerī ko ballī tes, tā pē c mierī gais Mui Ne kū rorts ir kļ uvis par apzinā tu izvē li. Pagā juš ā gada martā mē s "piezemē jā mies" "troikā " "Bon Bien Resort" tieš i Mui Ne infrastruktū ras centrā . Un š ajā - "č etriniekā " "Sunny Beach Resort" - jau tuvā k zvejnieku ciematam BOKE. Stardom sevi attaisnoja - "Sunny" bija labā ks. Lai gan ar darbiniekiem jebkurā reģ istratū rā sazinā jā s tā pat - ar Google tieš saistes tulka palī dzī bu. Par laimi, Amega krieviski runā još ais personā ls ē rti atradā s Mui Ne un, kas priecē , palī dzē ja visos organizatoriskos jautā jumos.


Ekskursijas tika veiktas katru otro dienu, un tā s sā kā s ar divu dienu "Nha Trang-Dalat". Kopumā Nha Trang tiek piedā vā ts divā s versijā s - dienvidu salu apmeklē jums, kurā ietilpst arī izklaides oā ze "Vinpearl" vai ziemeļ u - kur vairā k dabas, dzī vnieku, eksotikas un mū ž ī bas. Bet subjektī vi ļ oti pieauguš iem ceļ otā jiem Winpearl ir bezjē dzī ga, jo, ja neskaita neparasto pā reju uz to pa divus kilometrus garu troš u vagoniņ u pā ri jū rai, viss pā rē jais (akvaparki, dziedoš ā s strū klakas, lā zerš ovi u. c. ) ir diezgan pieejams. savas dzimtā s valstis. Bet Dalat patieš ā m ir jā redz vairā ku iemeslu dē ļ . Pirmkā rt, š ī ir kalnainā Vjetnama ar aizkustinoš u franč u kolonizā cijas taku, un, otrkā rt, tie ir tematiski tempļ i (piemē ram, pensionā riem lamā m, bē rniem utt. ). Un, treš kā rt, š is ir satriecoš i skaists serpentī na ceļ š .

Taku kalns un Bing Chao karstie avoti – sava veida spa ekskursija. Tur jums ir svē ta Budas statuja, elektriskā s automaš ī nas un funikulieris pā ri dž ungļ iem (atkal jū tieties kā iemiesojums uz lidojoš ajā m salā m). Bing Chao ir karsts, jo apakš ā atrodas vulkā ns. Dū ņ as patī kamas, minerā lu baseini karsti, krokodili, ar kuriem pabarojā m, izsalkuš i, bet ļ oti garš ī gi (noguruš ajiem tū ristiem tos vienmē r piedā vā vē lā k pusdienā s).

Organizē tā zveja ir pikanta mē rce ē dieniem no iespaidiem. Bija jocī gi noķ ert nepazī stamu zivi un pē c tam garš ī gi ē st noķ erto. Vai arī nenoķ erts, jo pagatavotā ē diena daudzums nebija atkarī gs no mū su zvejas veiksmes. Tač u mē s esam fiksē juš i daž as pirajas, ruffs un sams kā mū su ī paš umu. Un fotografē ts, protams.

Fairy Creek var "pā rspē t" bezgalī gi. Sī ka upī te, kas plū st cauri smilš ainam kanjonam, beidzas (vai sā kas) ar ū denskritumu, uz kuru ir vē rts aiziet katram, kurš tic zaboboniem par feju-mī las patronu svē tī bu. Man š ķ iet, ka š o stā stu kā ds izdomā ja gandrī z ceļ ā , bet es pati savā m acī m redzē ju tā motivē još o efektu. Kopumā tur ir skaisti, un karstumā , starp neparastajā m smilš u krā sā m, mī cī š anā s ar ū deni iedvesmo. Tā ds pats iespaids ir no sarkanajā m kā pā m, no baltajā m kā pā m - ir vē rts uz turieni doties unikā lu fotoattē lu dē ļ .

Pē c tā visa mū su grupa nož ē loja, ka nav devuš ies uz Mekongu un ziemeļ u ekskursijā m (bū s pē c kā atgriezties). Bet Amega, kas mū s uzņ ē ma, sniedza mums pā rskatu par Hoš iminu pirms iekā pš anas atgrieš anā s lidmaš ī nā . Paldies "Amega" - izcils darbs!


. . . Kopumā augstā k minē tais ir tikai atturī ga reportā ž a un vē lme atrauties no Vjetnamas iedvesmotajā m sarež ģ ī tajā m emocijā m. Galu galā Vjetnama atstā j sev daļ iņ u no mū su dvē seles, un kas zina - vai mentalitā te, kultū ras izcelsme vai svē tlaimī gais vjetnamieš u siltums liek jums redzē t saulainus vjetnamieš u sapņ us vē l ilgi, ilgi pē c atgrieš anā s. Tie smarž o pē c tē jas, ingvera, eksotiskā m zivī m, sē rfs š alko, saule glā sta. Tajos smaida skaisti cilvē ki, dzī vojot ī stu dzī vi, nevis kaut kā uzspiesti.

Un, protams, mē s visi vē lamies atgriezties. Tempļ a pū ķ us, vē smas, garš ī gumu un sajū tu, ka š ajā paradī zē cilvē ki zina kaut ko par dzī vi, kas ir galī gā patiesī ba. Mē s gribam uz Vjetnamu, aizved mū s, Amega. Paldies par pā rē jo!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums