Lauku smaids)))

Rakstīts: 9 maijā 2012
Ceļošanas laiks: 25 aprīlis — 7 maijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Laba diena, pilsē tnieki tū risti! Pirms pā ris dienā m atgriezā mies no Vjetnamas, steidzos dalī ties iespaidos. . Kamē r atmiņ a svaiga)
Lidojā m ar Aeroflot Boeing 767 ar pā rsē š anos Maskavā . Ī paš u pretenziju nav. . Tikai nā kamreiz brauksim biznesa klasē . . Attā lums starp sē dvietā m mazs, saka, ka Airbus labā ks, nezinu, nepā rbaudī ju. Viņ i baroja normā li, bet labā k kaut ko paņ emt lī dzi, lai iekostu.
Atbraucā m no rī ta, saņ ē mā m vī zu un.... lū k, laime - Vjetnama ! ! Mums bija individuā lais transfē rs, mū s sagaidī ja Toyota Fortuner dž ipā ))) jauki! 4.5 stundas ceļ ā un esam klā t.

Pirmais iespaids par viesnī cu patī kams. . Teritorija tī ra, viss zaļ š , palmas, kokosrieksti un orhidejas podos! Ā tri nokā rtojā s. Istaba bija Garden Deluxe I. Istabas labas, mē beles nav vecas, gleznas istabā , puķ u podi vannasistabā ) Vispā r izskatā s pat 5 zvaigznes. . Plakanais TV ar vienu krievu kanā lu. . Bezmaksas Bezvadu internets! Tē ja, kafija, tē jas komplekts, kā arī halā ti, un ziepju un ziepju aksesuā ri klā stā . . Vā rdu sakot, viss ir pieklā jī gi, ja ne vienam BET. . Dzī vojā m otrajā stā vā , tur bija nedaudz smacī gs. istabiņ a un atvē rā m balkonu . . Tad lū k, pie mums ciemos atnā ca ž urka . . 30 centimetri . . Br! Viņ a mierī gi klī st pa istabu . . lai gan no mana kliedziena viņ a steidzā s atkā pties, bet atlikuš o nakti piepildī jā m pusi acs. . Nummurs mums tika mainī ts, lai gan ar kautiņ iem, jo. bija 30. aprī lis - Vjetnamas neatkarī bas diena un visi numuriņ i bija aizņ emti. . Dali deluxe II ar skatu uz jū ru 3 stā vā . . Viesnī cā vairs nebija piedzī vojumu. .
Tagad par brokastī m. Man nepatika. . Godī gi sakot! Izvē le ir, bet viss kaut kā bezgarš ī gs, vai kā . . Ē da pā rsvarā augļ us un pankū kas ar ievā rī jumu. Bet ielu kafejnī cā s viņ i pā rē das . . Ooooh! Dī na kundze, varavī ksne un mež s! ! ! Iesaku vardi ķ iplokos un balodi! ! nyayam!
Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, gandrī z vienmē r ir brī vi. . Jū ra ir silta lī dz apkaunoš anai, viļ ņ i pē cpusdienā ! Mē s peldē jā mies un blē ņ ojā mies kā bē rni))) Pludmalē labā k neko nepirkt, tas ir tieš i 2 reizes dā rgā k nekā uz ielas. .
Ekskursijas tika veiktas 1000 un 1 nakts. Man patika Dalats un guļ oš ais Buda. Smiltis un lotosu ezers ir fufelis. . Uz Cham torņ iem var aizbraukt pats. Iesaku iepirkties, lai dotos uz Phan Thiet tirgu. Viss ir lē tā k un liela izvē le, ī paš i ja kaulē jas. .
Visvairā k man patika. . . cilvē ki! Smaids, vē l viens smaids un pilnī gi sirsnī gs)) Tikai š ī iemesla dē ļ es vē los atgriezties!
Kopumā iespaidi par viesnī cu ir pozitī vi, bet vairā k uz to nebrauksim. . Kaut kā . . nebiju sajū smā , vai kā . . Nav tajā dvē seliskuma un tā s sirsnī gā s atklā tī bas, kas caurstrā vo ziņ as par Vjetnama . . Bet tā godī gi bija pelnī jusi savus 4 punktus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu