Vjetnama, Phan Thiet no tūrisma operatora Ava Asia!

Rakstīts: 18 februāris 2012
Ceļošanas laiks: 1 — 7 janvārī 2011
2011. gada janvā rī beidzot izrā vā mies ilgi gaidī tajā ceļ ojumā uz Ā ziju! Tik daudzus gadus es sapņ oju tur nokļ ū t, un kaut kā katru reizi mē s devā mies pilnī gi citā virzienā . Un tad es redzē ju ī paš o Ava Asia piedā vā jumu un par lē tu cenu, un tieš i vī rs varē ja atrauties no biznesa. Ī sā k sakot, nopirkā m tū ri uz Vjetnamu, uz Phan Thiet. Ko lai saka - man patika viss: valsts ir brī niš ķ ī ga, un ekskursijas bija interesantas, un gidi labi, un ē dieni.
Vienī go kļ ū du pieļ ā vā m, saglabā jot, ka iereģ istrē jā mies viesnī cā Seahorse viesnī cas istabā . Mums tas nepavisam nepatika: istaba bija maza un balkons - tur nevarē ja ietilpt kopā , bija smacī gs. Bet jau treš ajā dienā satikā m pā ri no Č eļ abinskas, viņ i dzī voja mū su viesnī cā , tikai bungalo - tā tur tieš ā m ir klase! Mē s, domā jam, ar viņ iem pavadī jā m gandrī z visu laiku, jo bija vē trains un nebija iespē jams peldē t. Kopš š ī gada mē s stingri nolē mā m doties uz Vjetnamu vē lreiz un, iespē jams, uz Kambodž u. Ar to paš u kompā niju pieskatī ju sev kombinē to tū ri pa Kambodž u-Vjetnamu, tagad izvē lē simies tikai bungalo !! !
Un visos citos aspektos man patika viesnī ca - tī ra, liela teritorija un sakopta, viņ i ir pabaroti, lai jū s nevarē tu ē st vienā reizē . Gandrī z vienmē r brokastī s pā rē dies, jo ir garš ī gi. Bet vairumā gadī jumu viņ i joprojā m nevarē ja pabeigt ē st.

Vā rdu sakot, viesnī ca ir forš a, tikai izvē lies bungalo!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu