6. daļa. Danang. Marmora kalni.

13 Aprilis 2016 Ceļošanas laiks: no 08 Decembris 2015 ieslēgts 08 Decembris 2015
Reputācija: +7251.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā ciet š eit:

1. Priekš vā rds stā stam par manu ceļ ojumu uz Vjetnamu

2. Rī ts nakts vidū jeb Sveiki, biedri, Pekina!

3. Hoš imina ir garš ī ga.

4. 4.  daļ a. Hoš imina — Dalata.

5. 5.  daļ a. Kā da bū tu diena, ja tā sā kas trako namā ?

Pamosties pulksten 4.30? Jā , viegli! )) Viss atkarī gs no motivā cijas.

Ceļ oš ana ir mana spē cī gā kā motivā cija. Celies rī tausmā , paņ em mugursomu un dodies visur, kur skatā s tavas acis – š ī ir mana ideā lā diena. Otrajā vietā ir idealitā te - gulē t lī dz 14 no rī ta, celties tikai urinē t un visu dienu nogulē t, nesaklā jot gultu, dzerot tē ju tieš i gultā .

2015.  gada 8.  decembris. Ceturtā diena, neatkarī ga

Diena sā kā s lieliski) Principā man ir grū ti pamosties jebkurā diennakts laikā , un es vienmē r gatavojos ilgā k, tā pē c ceļ os pirmais. 6.00 jau esam taksī , dodamies uz lidostu.

Mū s sveicina varavī ksne.


Lidosta ir maza, š ķ iet, ka tā ir tikai rotaļ lieta. Lidojums kavē jas, un arī mē s ieradā mies ļ oti agri - man ir fobija kavē ties, vienmē r baidos nokavē t lidmaš ī nu un ierasties daudz iepriekš . Mums tevis pietrū kst, rakņ ā jamies pa veikaliem un fotografē jam visu, ko redzam.

Mums jā dodas uz Danangu, bet Vietjet uz turieni nelido no Da Lat, tā pē c mē s lidojam ar Vietnam Airlines, kas ir nedaudz dā rgā ka, bet arī neaugsta.

Lidmaš ī na ir brī niš ķ ī ga, tā pē c vienreiz jau esmu lidojis Indonē zijā starp Bali un Lombokas salā m. Ī paš i forš i ir kā pt salonā pa mazā m kā pnē m, kas izkrī t tieš i no lidmaš ī nas) >

Ceļ ā.1 stundu 20 minū tes zem mums ir mā koņ i.

Skrū ve ar aci nemaz nav redzama, bet fotoattē lā ir interesants efekts - entī tiju daudzveidī ba) ū dens mazā s pudelī tē s un mitrā s salvetes. Apkalpoš ana! )

Danangā mū s jau gaida viesnī cas transfē rs, kas aizvedī s manus ceļ a biedrus un manu č emodā nu uz Hoianu, kā arī mani aizvedī s uz manu iecienī tā ko vietu - Marmora kalniem. Pirmo reizi Vjetnamā es veicu neatkarī gu izbraukumu. Maš ī nā izkratu mugursomu un visu nevajadzī go noliku kalnos uz Iru. Ierodamies ļ oti ā tri, mani izlaiž un lū dz nepazust)

-Lū k, lū k, taksis, lī dz Hoianai vajadzē tu maksā t 300 tū kstoš us.

-Labi, bet problē ma))

Patiesī bā man ir š ausmī gi bail, es praktiski nezinu angļ u valodu un es nezinu nevienu ā rzemju, bet es ļ oti gribu uz kalniem, bet es vienmē r gribu kļ ū t sliktā ks par tas sā p. Lai nepazustu uzreiz nobildē ju plā nu. Un tikai mā jā s esmu uzpū sts, ka neesmu bijis 15. alā .

Es meklē ju biļ eš u kasi, tā atrodas pa labi no lifta, netā lu, es pē rku ieejas un lifta biļ etes. Cilvē kiem Vjetnamā ļ oti patī k lifti. Š ī ir otrā reize, kad sastopam neparastu liftu. Vakar bija lifts uz ū denskritumu, un tagad lifts uz kalniem.

Brauciens ar š o liftu ir interesantā ks un ilgā ks nekā Dalatā . Es redzu jū ru no augstuma, beidzot, bet diena ir drū ma un nav ī paš as vē lmes skriet uz jū ru) Bet kalni aicina. Cik forš i tas ir!


Marmora kalni ir ne tikai kalni, kur tiek iegū ts marmors. Š is ir milzī gs tempļ u komplekss. Daudz un daž ā di tempļ i – skaisti, savrupi, seni, alu. . . Un daudz kā pņ u un eju. Tas patiesī bā ir viss, kas š ajos kalnos ir. Nu skats uz citiem marmora kalniem. Ir versija, ka kā dreiz kalni bija salas, un tagad jū ra ir aizgā jusi un tā pē c kalni izskatā s nedaudz dī vaini. Nekad agrā k nebiju redzē jis kalnus, kas izceļ as no lī dzenas zemes.

Tempļ u komplekss ir diezgan liels un ļ oti, ļ oti atmosfē risks.

Es staigā ju, klejoju pa daudzajā m kā pnē m un alā m, un nevarē ju saņ emties ar to, ka es to visu redzē ju.

Katra stū ra ir jauna realitā te.

Un tas viss ir lieliski! ? brī niš ķ ī gi!

Un paš i kalni,

Un iekš pagalmi,

Un kā pnes!

Un š eit es vispā r sē dē ju ar pavē rtu muti. Tas, iespē jams, bija mans spē cī gā kais iespaids par aziā tu.

Alā s esoš ie tempļ i ir noslē pumaini. Apgaismojums ir slikts, tā pē c bilde ir ļ oti sliktas kvalitā tes, atvainojos.

Š ie ir griesti

Sienas

Š ī ir ļ oti liela ala ar templi

Tie ir mazi

Es nezinu, kurš gadsimts ir, kaut kā du iemeslu dē ļ nevarē ju atrast š o informā ciju, bet tas ir kaut kas ļ oti vecs.

Es arī apmeklē ju š o caurumu. ) Pakā pieni ved uz alu, un tad iekš ā ir tikai bedre ar klintī izgrebtiem padziļ inā jumiem rokā m un kā jā m. Protams, es arī tur devos. Un iekš ā nav nekā interesanta) Lai gan es lasī ju, ka tā dā veidā var nokļ ū t kalna galā , es neatradu izeju tur.

Š eit es apstā jos - ilgi atpū tos, sē dē ju uz plastmasas krē sla, ē du sviestmaizi, kuru praktiski paņ ē mu prom no kompā nijas, kura ē d tuvumā , nolauzu gabalus sunim, kurš slinki skatī jā s man acī s. vē roja viņ u sē ž am tieš i peļ ķ ē , uz akmens kā pnē m, vietē jais bē rns.

Tā bija pati š ikā kā sajū ta – es biju viena, kalnos, un apkā rt bija tā ds skaistums. Marmora kalni izrā dī jā s absolū ti mana vieta.

Es pat tagad apskauž u visus, kas tikko par tiem uzzinā ja un, iespē jams, gatavojas turp doties) />

Š eit viss ir piesā tinā ts ar klusumu un mieru. Tieš i to es gaidī ju no Ā zijas.

Ļ OTI iesaku apmeklē t Marmora kalnus!

Es tur uzkā pu burtiski katru metru) diemž ē l izņ emot alu Nr. 15

Es gaidī ju pie visvairā k_atmosfē riskajiem_vā rtiem, lai izklī dinā tu tū ristus

Es pā rliecinā jos, ka mans vī rs ir Dievī ba) Ticiet man, precī za kopija! Es viņ am lū dzu, lai viņ am uz galvas nekrī t akmens.

Es atradu vietu, kur dzimst pū ķ i)

Jā , un lē nā m gā ja lejā .


Un ir pā rdoš anā mazs Buda. . . )

. . . un viņ a mā š u pulks))

Kopumā kalnos staigā ju 3 stundas.

Un lī dz viesnī cai pagā ja apmē ram 1 stunda.

Sā kumā meklē ju autobusu, pat pajautā ju garā mgā jē jiem, kur to atrast), tad novē rtē ju savas valodas zinā š anas un braucu ar taksi. Ar taksistu vienojos š ā di - kalkulatorā , planš etdatorā ierakstī ju skaitli 30.000, parā dī ju viesnī cu kartē un teicu: "Hoi An" "Vietnam Dong. " Viņ š pamā ja)

Tiesa, braucu tikai lī dz autobusa pieturai Hoianā , pilsē tas nomalē , bet uzstā ju, lai ar to aizvedu lī dz viesnī cai. Rezultā tā mē s piebraucā m tuvā k centram un viņ š sā ka kaulē ties. Maksā jiet, viņ š saka. Es nepiekrī tu. Viņ š nebrauc. es ieš u. Viņ š ir pret) Dodiet man naudu, viņ š saka, vismaz 50 tū kstoš us no augš as, bē rni ir izsalkuš i mā jā s, kas jū s par cilvē kiem. Mē s izkā pā m no maš ī nas un sastrī dē jā mies. Es satraucos, sā ku vicinā t planš eti un bakstī t tur ar pirkstu. Mē s devā mies uz veikalu. Pā rdevē ja puika uzklausī ja abas puses, paskatī jā s uz planš eti ar numuru 30.000 un pasludinā ja spriedumu - taksists paņ ems 300 tū kstoš us un dosies mā jā s, bet es turpinā š u stutē t kā jā m. Tā arī izdarī jā m.

Pasmaidī jā m ar taksistu uz atvadā m. Puika tikmē r uzzī mē ja pieklā jī gu plā nu, kā tikt lī dz viesnī cai, un es devos, baudot skaisto Hoianas vecpilsē tu.

Par Vjetnamas skaistā ko pilsē tu nā kamajā sē rijā )

Viss cikls:

1. Priekš vā rds stā stam par manu ceļ ojumu uz Vjetnamu

2. Rī ts nakts vidū jeb Sveiki, biedri, Pekina!

3. Hoš imina ir garš ī ga.

4. 4.  daļ a. Hoš imina — Dalata.

5. 5.  daļ a. Kā da bū tu diena, ja tā sā kas trako namā ?

6. 6.  daļ a. Danangs. Marmora kalni.

7. 7.  daļ a. Hojanas dvē seliskā pilsē ta.

8. 8.  daļ a. Kā pē c viņ i iznī cinā ja Miš onu?

9. 9.  daļ a. Pa gaisu, pa jū ru, pa sauszemi.

10. 10.  daļ a. Jā redz. Halongas lī cis.

11. 11.  daļ a. Atkal ceļ ā . Kaķ is Ba-Hanoja.

12. 12.  daļ a. Hanoja. Tikai vecpilsē ta.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums