Jautājums o Uzbekistāna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
38 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Esmu Krievijas Federācijas pilsonis, man ir pase. Es braucu uz Uzbekistānu. kādi nodokļi jāmaksā
Cik maksāšu par izmitināšanu, ja palikšu 2 nedēļas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2011-02-0413 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар baurjan777
Laba diena, cik man zināms, nav oficiālu nodokļu (maksājumu), ko nevar teikt par neoficiāliem maksājumiem izbraucot no valsts. Obligāts nosacījums izbraucot, viesnīcām izbraucot ir izsniegts reģistrācijas veids, kurā norādīts iebraukšanas un izbraukšanas no viesnīcas datums, pretējā gadījumā izbraucot būs naudas sods vai kukulis, nav jēgas uzturēties viesnīcas uz 2 nedēļām, jo ​​ir dārgi, daudz lētāk ir īrēt laukumu un nopirkt reģistrāciju jebkurā viesnīcā, tā nav problēma. Tas būs lētāk nekā kukulis vai naudas sods, pievērsiet īpašu uzmanību deklarācijas aizpildīšanai, deklarējiet burtiski visu, mobilos tālruņus, fotoattēlus, video un skaidru naudu (ne vairāk kā 3000 USD) izņemt bankomātos ir diezgan dārgi, labi veiksme.
аватар Rossling
Atbilde: Ja Uzbekistānas teritorijā neveicat nekādu uzņēmējdarbību, kuras mērķis ir gūt peļņu, vai nepiedalāties loterijas laimestu iegūšanā Uzbekistānas teritorijā, jums nav jāmaksā nodokļi.
Izmitināšana Uzbekistānā ir bezmaksas. Jums par to nav jāmaksā. Jums ir pienākums reģistrēties OVIR 3 dienu laikā, par ko jums ir jāmaksā 5 ASV dolāri par visu periodu (no 3 dienām līdz 6 mēnešiem).
Ja apmetīsities viesnīcās, tad viesnīcas administrācija pie jums reģistrēsies. Jūs maksājat tikai par izmitināšanu šajā viesnīcā, saskaņā ar viesnīcas cenrādi. Par reģistrāciju nav jāmaksā atsevišķi. Pēc reģistrēšanās viesnīca izsniedz reģistrēšanās čeku, kuru papildus citām čekiem no citām viesnīcām uzrāda, izbraucot no Uzbekistānas (vienkārši ievietojiet šīs čekus pasē pasu kontrolē).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Uzbekistāna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl