Jautājums o ASV

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
ASV vīza. Vai velns ir tik briesmīgs, kā viņš ir uzgleznots?
ASV
Lūdzu pieredzējušiem konsultēties par vīzu. Strādāju oficiāli, bet oficiālā alga minimāla. Manam vīram ir pienācīgi ienākumi. Viņš jau ir bijis ASV. Ukrainā man ir divi dzīvokļi. Pasē ir daudz Šengenas vīzu. Nav bērnu. Varam uzrādīt arī noguldījumus. Vai es dabūšu vīzu? Savam vīram es neredzu īpašus iemeslus to neatvērt. Paldies visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-09-176 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар ollennka
Principā tas nav tik biedējoši, tikai 34,5% neveiksmju.
https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Non-Immigrant-Statistics/RefusalRates/FY17 .pdf
аватар AllOverTheWorld
Tātad, ja vīram bija vīza, viņam pat nebija jādodas uz konsulātu, tikai anketa un pase pa pastu.
Cik rāda mana personīgā pieredze (visai ģimenei bija vīzas un daudzas paziņas) bija gan atteikumi, gan atvēršana pirmajā reizē, visa šī info ir citu vīzu pieejamība, nekustamais īpašums - kustamā manta nespēlē īpašu lomu, daudz ir atkarīgs no paša konsula un pēc anketas aizpildīšanas, vizītes mērķa un anketas atbilstības iesniegtajiem dokumentiem
аватар Kolia_oro.egor
Šī ir loterija. Viss ir neparedzams. Es atnācu uz vēstniecību ar kaudzi papīriem, sertifikātiem un izrakstiem. Pavisam nejauši, mapē ar visu šo makulatūru bija mana darba karte. Plastmasā ietīts kartona gabals. Organizācija, kurā strādāju, īrēja istabu ēkā, kas piederēja Krievijas Miera fondam. Kartē bija rakstīts - "Apvienoto Nāciju Organizācija, Eiropas Padome, Krievijas Miera fonds" un zem mana biroja nosaukuma. "Oho!" sacīja konsuls, "Apvienotās tautas! Ai ir know quesces." Ar to intervija beidzās. Es saņēmu vīzu. Bet sportists, kurš stāv man priekšā, dalībnieks velobraucienā pāri ASV, kas plānots kopīgi ar Amerikas sporta komiteju, nav.
аватар ollennka
Savukārt, ja ļoti gribas, tad ir jāpiekāpjas un nevienā neklausās. Pat ja viņi atsakās, dzīve nav beigusies, pasaulē ir tik daudz bezvīzu valstu, ka bezvīzu valstis var nesasniegt 50 gados.
аватар mishatour
Divas galvenās Amerikas konsulas bažas ir drošība un nelegālais darbs. Ir pieņemts (domāju, ka visā pasaulē) aizpildīt anketu un iziet interviju. Ja jūsu ģimenes ienākumi ir stabili un nav zem vidējiem valstī, ja jums nav sodāmības un jūs necenšaties kaut ko slēpt, vizītes mērķis ir skaidrs un pārskatāms. Amerika jums pakļausies).
Jaroslavas protams vajag pamēģināt, maksimums ko velns var apēst honorāru).
аватар Yuliasaki
Ir divi atteikumi. Otro reizi - iesniegts caur uzņēmumu. Maksāja $500. Bija arī tūres rezervācija Amerikā. Un biļešu rezervēšana. Un visas atsauces. Atkal atteikums. Esmu no Krimas, bet pieteicos Kijevā un nenorādīju Krimu. Tas bija pirms gada....
Vai atkal ir iespēja?
аватар ollennka
Es dēmoniski atvainojos, bet ko nozīmē "Krima nenorādīja"? Anketā vajadzēja norādīt kādu dzīvesvietu. Un, ja viņi norādīja nepatiesu informāciju, tad viņi pamatoti atteicās, konsulātiem nepatīk meļi.
аватар Yaroslavas
Pēc divām neveiksmēm iespēja? Eiropas Savienībā pirms bezvīzu režīma šādas viltības bija aizliegtas 10 gadus. Es nedomāju, ka Amerika šajā ziņā ir dāsnāka, jo īpaši tāpēc, ka jūs jau esat pieķerts divas reizes ...
аватар AllOverTheWorld
Nu par aizliegumu ir muļķības.
Man bija 3 noraidījumi, ko tad? Zinu kam un jau 6. reizi tika atvērta vīza.
аватар Yuliasaki
AllOverTheWorld, Jaroslava,ollennka -. Paldies par komentāriem.
Ja kā dzīvesvietu norādīšu Krimu, vīzu diez vai dabūšu.
Ja es meloju, es arī to nesaņemšu. Interesanta filma!
Varbūt jāpamēģina dabūt Krievijas konsulātā?
Bet es domāju, ka Krima nedarbosies.
Mans draugs dzīvo Amerikā. Un es arī gribu tur būt.
Bet es, godīgi sakot, atgrieztos! Kāpēc sarežģīt nākotni?
аватар ollennka
Yuliasaki, tu tur nemeklē problēmu, Krimas iedzīvotājiem dod vīzas (ja nemelo anketā).
Bet ar amerikāņu draugu tūristu vīzu nedos. Jūs esat potenciāls imigrants. Un pat tad, ja jūs arī pieticīgi "nenorādījāt" draugu anketā, konsuls nav idiots, viņš anketā redz ienākumu līmeni, salīdzina to ar apmeklēto valstu sarakstu un saprot nodrošinātās personas klātbūtni " sponsors".
Ja attiecības ir nopietnas – piesakieties līgavas vīzai, konsulāts tūrismam neticēs.
аватар mishatour
ollennka, izlasi manas domas...) AllOverTheWorld, kurš tev sniedza atteikuma iemeslu? Mans viedoklis, kā parasti...vainīgs ir saimnieks. Viņai (partijai) vajadzēja piedalīties anketas aizpildīšanā.... Šodien, Facebook un Odnoklassniki laikmetā, visi par mums zina... Es pieņemu vārdus, ka man ir jāpamēģina.. Es to pieņemu atpakaļ). Tagad tikai viņš ir jums vai neitrālā teritorijā.
аватар ollennka
Nu, vai nu ļaujiet viņam precēties))). Un tad, draugs, tu saproti...
аватар AllOverTheWorld
kāds ir atteikuma iemesls?)) viņi to nekad neizsaka), vai viņi saka pienākumu frāzes, atkārtoju, pēc personīgās pieredzes, pirmais atteikums bija ar sponsorētu Kanādas vīzu (tas bija 2002. gadā), kad tika vēl 10 gadi neiedeva un bija jāgaida gads līdz nākamajai iesniegšanai, tad iesniedza vēl vairākas reizes, kamēr vecākiem jau bija vairākas vīzas un vizītes uz ASV, anketu vienmēr aizpildīju pati, var nebūt saimnieka ( Man tāds bija, brālis ar ASV pilsonību (nejaukt ar uzturēšanās atļauju) anketā ir norādīta tikai adrese un kas ir saimnieks, ja ir tuvs draugs, tad labāk nenorādīt, bet vienkārši izvēlēties tūrismu ar paredzamo maršrutu)
99% ir atkarīgi no konsula un pieteikuma veidlapas aizpildīšanas veida.
manas draudzenes vecāki dzīvo štatos no 80-tajiem gadiem un viņa tur bija, kad bija maza, kamēr nebija tādas vīzas un tātad viņai jau 6 reizes atteica, neskatoties uz to, ka viņas ģimene ir ļoti turīga un ir ģimene un bērni Ukrainā.
bet vīza pirmo reizi atvērta draugam, kurš mērķtiecīgi ceļojis nelegāli, iepriekš fiktīvi apprecējies un anketā norādījis, ka dodas medusmēneša ceļojumā uz Vegasu.
аватар mishatour
Jautājumu par atteikuma iemeslu uzrunāja Yuliasaki) Es samulsu nosaukumos ... atvainojos).
аватар Yuliasaki
AllOverTheWorld Kas īsti ir ar draugu? Varbūt man arī der.
ollennka - Aizbraukt uz otru pasaules galu un tur apprecēties ir grūti, bez iepriekšējas inteliģences. Man ir jāsaprot situācija ar skolu, darbu, mājokli utt.
Labāk vienreiz redzēt, nekā 100 reizes dzirdēt.
Paldies visiem! Būs jaunas idejas - rakstiet!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par ASV
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl