Jautājums o ASV

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Gribu dabūt vīzu un doties uz ASV. Esmu dzirdējis, ka visvieglāk to izdarīt, pateicoties kruīzam
ASV
Поездка в США. Друзья, такой вопрос: хочу получить визу и поехать в США. Слышал о том, что легче всего это сделать благодаря круизу.
Сам я раньше в круизах не был, всех тонкостей этого дела не знаю и, собственно говоря фирм, которые этим занимаются. Может кто-то имел опыт подобных путешествий, или знакомые Ваши ездили... Буду рад всем ответам и помощи в этом новом для меня деле :)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-06-237 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар ollennka
Vai ir vieglāk iegūt vīzu kruīzam nekā tūrei pa sauszemi?
Cik man zināms, tad ASV vīzas noformēšanas noteikumi atšķirībā, piemēram, no Šengenas, vispār neprasa iepriekš rezervētas biļetes un naktsmītnes. Tāpēc vispirms saņemiet vīzu un pēc tam izvēlieties kruīza kompāniju.
аватар dimatrip
Paldies par atbildi. Ceļoju jau ilgu laiku, apceļoju gandrīz visu Eiropu, tagad gribu uz ASV. Un tā kā es nekad neesmu bijis kruīzā un ilgi sapņoju par to, es vēlos apmeklēt valsti šādā veidā. Tātad aktuāla paliek jautājuma otrā daļa: "Pats iepriekš neesmu bijis kruīzos, nezinu visas šī biznesa smalkumus un patiesībā arī uzņēmumus, kas ar to nodarbojas. Varbūt kādam ir bijusi pieredze ar šādiem braucieniem, vai tavi draugi devās...”
аватар alex45
Ja vajag braukt speciāli uz ASV,tad labāk paņemt ASV vīzu.Vieglāk to dabūt caur kruīzu
maz ticams.Ja interesē kruīzi, tad kruīzu kompānijas palīdzēs savākt nepieciešamos papīrus, bet ASV konsulātam tas viss. Tagad mans dēls atrodas štatos un kārto vīzas caur Amerikas konsulātu.
Es ieteiktu apmeklēt viņu vietni un rūpīgi izlasīt, kas ir nepieciešams vīzas iegūšanai.
аватар ollennka
Draugi ceļoja. Kruīzs pa Karību jūru, sākot no Kubas, bet ir arī no Maiami. Pilnīgā sajūsmā. Uzņēmums MSC.
аватар AllOverTheWorld
kruīzs negarantē vīzas saņemšanu, tas viss ir atkarīgs no Jūsu pieteikuma veidlapas, kuru aizpildāt, piesakoties vīzai, un paša konsula lēmuma (tīri cilvēcisks faktors)
аватар alex45
Diemžēl prezidenta dekrēta dēļ mans pasts Yandex pazuda, bet nejauši ierakstos atradu kruīzu kompāniju Express Voyage, caur kuru devos kruīzā no Dženovas uz Kasablanku. Tā ir Kijeva,
"Express Voyage" birojs atrodas Kijevas centrā, netālu no metro stacijas "Universitet", Bulvarno-Kudryavskaya ielā 33-B, 2. stāvs. 9. kabinets. Tel-044 499 54 54
Viņi strādā ar kruīzu kompānijām, tostarp lielākajām
Amerikāņu kruīzu kompānija "Royal Caribbean". Informācija nav gluži svaiga, bet domāju, ka viņi palīdzēs atrast šīs drupačas.Meklējiet viņu mājaslapu internetā.
аватар alex45
Jūsu zināšanai, gandrīz visi Karību jūras kruīzi, kā likums, dodas no Maiami, daži no Ņujorkas no turienes vairāk uz Bahamu salām. Starts no Kubas visdrīzāk ir retums, vai arī jūsu paziņām tur bija ērtāks lidojums Bet tas tā, informācijai.
аватар ollennka
alex45, paldies, protams, par informāciju, bet man tā nebūs vajadzīga, es esmu absolūti sauszemes cilvēks un man ir bail no kruīziem)))
Palīdzēt ar pastu? Tas nav pazudis, to var ievadīt, izmantojot anonimizatoru.
аватар ollennka
Domāju, ka tāpēc manas paziņas sāka no Kubas, lai nedabūtu Amerikas vīzu. Bet autora vīza nav līdzeklis, bet gan mērķis, tāpēc Maiami viņam vienkārši ir ērtāk.
аватар alex45
Kāpēc? Galu galā var doties kruīzā pāri Atlantijas okeānam no Londonas uz NY, un tad pastaigāties pa Ameriku.Šī ir kompānija ar, kā es saucu princeses, karalieni Mariju, karalieni Elizabeti utt.
Šī ir karaliene Viktorija. Tīri angļu stilā, es to nēsāju Odesā, šiki!
аватар ollennka
Kas īsti ir “kāpēc”?)) Cilvēkiem bija mērķis doties kruīzā pa Karību jūru, bet ASV tas nebija vajadzīgs.
аватар alex45
Un pa pastu Ukrainā viss nav tik vienkārši, es īpaši nepaskaidrošu
аватар alex45
Vai tu saproti, ollenka? Pārskatīju ES ziņas, bet neatradu Karību jūras reģionu. Es redzēju par kruīziem, par ASV arī, bet kruīzi ir ļoti dažādi. Kruīzs pāri Atlantijas okeānam uz Ņujorku ir kruīzs.Apmeklēt štatus un tad uz nedēļu Bahamu salām arī ir kruīzs.Un cik maršruti ziemā-ziemai daudz laineri brauc uz Karību jūru un kājām ap turienes salām.Aļaskā ir pat kruīzs ar laineri .Bet viņa vārdi - "Un tā kā es nekad neesmu bijis kruīzā un ilgi sapņoju, es gribu apmeklēt valsti TIEŠI šādā veidā."
Es mēģināju kaut ko atrast un atradu kruīzos. Kijevas birojs ir piesaistīts nopietnām ārzemju kruīzu kompānijām, es domāju, ka viņi palīdzēs. Es ar viņu runāju un devos kruīzā.
аватар alex45
Jā, "kāpēc" neskāra jūsu paziņas, es pārpratu.. Es domāju TC.
аватар ollennka
Ja godīgi, es nesaprotu kruīza šarmu pāri Atlantijas okeānam, lielākoties nākas blenzt jūrā. Ar tādiem pašiem panākumiem jūs varat stāvēt šoreiz krastā))).
Man arī ir aizdomas, ka autoram tikai kādam nolūkam vajag Amerikas vīzu, un viņš meklē kruīza programmu, lai būtu leģenda intervijai konsulātā.
аватар alex45
Vienkārši šarms ir pašā Atlantijā (saulrieti, saullēkti, vilnis uz priekšu utt.) Un tad baseini, kāpšanas sienas. kazino,saziņa uz klājiem,kafejnīcās un bāros,pastaigas pa promenādi,katru vakaru izrādes teātrī.Tur neļauj garlaikoties (no pušķu veidošanas un dažādiem amatiem līdz spēlēm un izklaidei).Bet es jau sapratu - katram savs. Kādam, telts taigā vai plosts pa upi, visu atvaļinājumu var pavadīt sauļošanās krēslā pludmalē.Dažiem cilvēkiem patīk skatīties vagona logā, braucot pa valsti.
. Man nav labāka brīvdienu kruīza.
Un nemēģinot to nav iespējams saprast.
аватар AllOverTheWorld
Labākais iesācējs dod priekšroku ASV vīzas iegūšanai, nevis pašam kruīzam.
Kā minēts iepriekš, rezervēts kruīzs vai jebkura tūristu tūre nedod nekādu garantiju un nepalielina iespējas iegūt vīzu.
аватар dimatrip
Paldies visiem par atbildēm. Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk, es vienkārši ne visai pareizi formulēju jautājumu :)
alex45, lasi savu blogu par kruīziem, ļoti interesanti un izzinoši! Internetā atradu šī uzņēmuma vietni, paldies. Cits jautājums, vai jūs personīgi esat ņēmis no viņiem kruīzus? Ja jā, kādi ir jūsu iespaidi?
аватар alex45
Es personīgi braucu no viņiem kruīzos. Šī kompānija atstāja ļoti pozitīvu iespaidu.Biju iesācējs,tāpat kā tu.Man piedāvāja amerikāņu kruīzu kompāniju "Royal Caribbean International",kā vienu no labākajām pasaules kompānijām. Kruīzs pāri Adrijas jūrai no Venēcijas ar vienu no tā laika lielākajiem laineriem.Vēlāk kuģoju ar citiem citu firmu laineriem,bet šī kompānija viņiem paliek līderis un paraugs.Tagad pienākuši vēl lielāki viņu kuģi (200tūkst.t) uz Vidusjūras pārvietošanos un augstāk) ar interesantākiem jaunumiem, un, kas ir svarīgi, viņiem, man šķiet, ir visilgāk uzturēšanās ostās, atšķirībā no Eiropas. Ja Karību jūrā, tad karaliskiem ir pat sava sala, kur viņi organizē vienas dienas braucienus.
аватар alex45
Tas ir tikai Alur of Seas viņu salā.
аватар dimatrip
alex45, paldies par atbildi. Paskatījos viņu mājaslapā peldēšanas maršrutus, tur ir diezgan interesanti maršruti. Bet jums būs jāatliek atvaļinājums uz rudeni, jo šie kruīzi ir septembrī.
Ja vēl kādam ir bijusi pieredze sadarbībā ar šo uzņēmumu vai pieredze ceļojot uz ASV uz laineriem - rakstiet un padalieties. Man kā šajā lietā vēl nepieredzējušam cilvēkam ir ļoti interesanti lasīt recenzijas un stāstus tiešraidē :)
аватар boris78
Kruīza ieceres var tikai netieši apstiprināt vēlmi atgriezties dzimtenē. Pēdējā laikā imigrācijas politikas stingrības dēļ katrs pretendents tiek uzskatīts par potenciālo nelegālo imigrantu, tāpēc pētīs padziļināti un vispusīgi. Labāk ir sagatavoties iepriekš, izlasiet, kā http://usaprosto.ru/vizy/turisticheskaya-visa-v-ssha.html Tad, iespējams, būs iespējams pārliecināt konsulārās nodaļas darbiniekus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par ASV
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl