Jautājums o Orlando

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Palīdziet izvēlēties pareizo maršrutu uz ASV
ASVOrlando
Braucu uz štatiem otro reizi (pirmā reize bija 5 mēneši), paziņa neatlaidīgā veidā neiesaka lidot no Ukrainas (vai nu Borispiļas vai Ļvovas), bet iesaka sākt no Eiropas (varbūt Varšavas). Kā lidmašīna no Ukrainas, pastāv liela varbūtība, ka vīzas tiks atņemtas un izraidītas. Kam ir informācija par šo, būšu ļoti pateicīgs.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2016-05-158 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  53
аватар ollennka
Un kāpēc draugs izdarīja šādus secinājumus? Vai ir kāda statistika? Kāda teorētiski robežsargam starpība, vai cilvēks lidoja tiešajā reisā vai savienojās caur Eiropu?
аватар AllOverTheWorld
vai tas ir .. katru dienu vismaz 200 cilvēki atceļ vīzas?)) tu pats neesi smieklīgs? Vai arī jums ir "kreisā" vīza? Vai arī jums ir piemērotas sankcijas?
tas ir no sērijas ... "viņi dzirdēja zvana signālu, bet viņi nezina, kur tas ir"
аватар L_ena
Paskaties, kā cilvēks, kura profilā ir Krievija, ir nobažījies par visu lidmašīnas pasažieru izraidīšanu no Ukrainas. Labi, ka amerikāņi izdomāja Google tulkotāju, vai ne, seryogin_s?
аватар kolyan_cat
Pilnīgas muļķības.
Lidoju pirms mēneša, lidmašīna bija piepildīta līdz galam, zīmogi plikšķināja kā pa konveijeru ierodoties, man pat neko nejautāja, klusībā iepļaukāja arī visus pārējos, kurus redzēju rindā priekšā.
аватар DENIRA
Viss nav tik vienkārši, uz cik ilgu laiku noformējāt vīzu - domāju, ka ne uz 5 mēnešiem? Gatavojieties atbildēt uz jautājumiem. Pat pēc ierašanās lidostā nav tik viegli nokļūt štatos. Un, ja nav atgriešanās biļetes, tad visticamāk viņi jautās par līdzekļu pieejamību ilgstošai uzturēšanās periodam valstī - vai varat to parādīt? Es personīgi redzēju eiropiešus, kuriem tika liegta iebraukšana ASV.
аватар AllOverTheWorld
uz DENIRA no kurienes tu esi? kuras valsts pilsonis? Ukrainā vīza (B1 / B2) netiek pieprasīta, un vēl jo vairāk, nav vīzas derīguma termiņa 5 mēnešus. (Ukrainā)
pēdējā laikā, ja tiek izsniegta vīza ... tad galvenokārt uz 10 gadiem ... un ir noteikts uzturēšanās koridors ASV ... būtībā tas ir seši mēneši vai mazāk.
Nejauciet ieceļošanas atteikumu un vīzas anulēšanu. Turklāt lielākajai daļai eiropiešu Šengenas zonā tiek nodrošināta vienkāršota vīzas saņemšanas forma.. tā sauktā elektroniskā vīza (e-vīza)
аватар DENIRA
Vai visi prasa vīzu uz 10 gadiem? Domāju, ka tūristu vīza tiek prasīta uz 2-3 nedēļām, maksimums uz mēnesi. Un, ja viņi dod 10 gadus, tas nenozīmē, ka cilvēks var palikt valstī visus 10 gadus. Ja prasi vīzu uz 2 nedēļām, tad esi laipns, lai paliek valstī 2 nedēļas, nu, vismaz pirmo reizi, nevis 5 mēnešus (lai gan formāli tas nav pārkāpums).
Eiropas Savienības pilsoņiem (lielākoties) vīza nemaz nav vajadzīga, bet tikai 48 stundu laikā aizpildīta pieteikuma veidlapa un elektronisks ieceļošanas atļaujas apstiprinājums. Taču uz robežas visiem ceļotājiem var jautāt uzturēšanās dienu skaitu un noteiktas pietiekamas naudas summas iztikai.
аватар AllOverTheWorld
tu neproti lasīt???? Vīzas netiek prasītas uz noteiktu laiku !!!! to dod vai nedod, un uz cik ilgu laiku ... tas ir pēc konsula ieskatiem. Pieteikuma iesniedzējs anketā norāda aptuveno uzturēšanās ilgumu un iemeslu ASV.
Protams, ka nevar palikt pastāvīgi 10 gadus...tāpēc arī rakstīju par koridoru.Maksimums ir 180 dienas...
Elektroniskais apstiprinājums ir e-vīza (tā sauktā ESTA sistēma)
аватар kolyan_cat
Kas ir tūristu vīza uz 2-3 nedēļām? Priekšmeta nezināšana ir uzreiz redzama.
Valstīs viņi tagad izsniedz vīzu uz 10 gadiem, un uzturēšanās koridors ir noteikts zīmogā, ko virsnieks uzliek pie ieejas ASV. Man pēdējo reizi bija 3 mēneši.
аватар DENIRA
Jā, bet tev ir lieliskas zināšanas, kā Lūsijas vietā nosūtīt Vasju !!!!! Vai esat mēģinājuši ar valstīm? Lūgšana un došana ir dažādas darbības un pilnīgi svešu cilvēku darbības. Kurā lidostā jūs lidojāt? Kādi jautājumi tika uzdoti uz robežas??? Cik uzturēšanās dienu valstī tika deklarētas uz robežas un cik faktiski uzturējās? Kādi zīmogi tiek iespiesti jūsu pasē, kad jūs aizbraucat? Jūs detalizēti dalīsities ar tik veiksmīgu pieredzi.
Uzturēšanās koridors nav paredzēts visiem — mani viņi nemaz nenoteica.
аватар kolyan_cat
Sākumā es lūdzu uzrādīt "tūrista vīzu" uz 2 nedēļām))) Es jau rakstīju par jautājumiem iepriekš - neviens neko nejautāja. Pārējais diez vai ir interesants jautājuma autoram.
аватар DENIRA
Turpinājumā anketā uzrādiet pieprasījumu par uzturēšanās laiku 10 gadi. Tātad, kura lidosta atrodas ASV? Vai viņi neuzdod jautājumus? Un kādi zīmogi tika uzlikti pie izejas?
аватар AllOverTheWorld
oooooh .... viss tas pats, tu nemāki lasīt ....... konsuls uz vienu vietu, kāds periods anketā .... viņš izlemj uz cik ilgu laiku izsniegt vīzu . atveriet ASV vēstniecības Kijevā oficiālo vietni ... skatīt anketas tiešsaistē tur. par vīzu nav jautajuma...ir jautajums par paredzamo laiku un uzturesanos...uztverat starpibu???? man un maniem vecākiem jau 10 gadus ir iedots koridors uz 180 dienām.... iepriekš vīzas bija redzētas uz 6 mēnešiem, gadu un 5 gadiem. pēdējie 3 gadi, ja tiek izsniegtas vīzas, tās tiek noteiktas galvenokārt uz 10 gadiem.
аватар DENIRA
Tas bija pārpratums ar konsulu, kas notika ar jums - un kāds viņam sakars ar jautājumu? Cilvēkam jau ir vīza un viņam ir svarīga ieceļošanas procedūra. Un robežsargam pie ieejas vienkārši rodas jautājums, uz cik ilgu laiku tika pieprasīta uzturēšanās un ko cilvēks darīja valstī 5 mēnešus un par cik naudu viņš visu šo laiku nodzīvoja un kāpēc nepalika valstī sākotnēji deklarētās 2-3-4 nedēļas.
аватар AllOverTheWorld
tu neesi caurdurts .... robežsargs anketu neredz. Ļaujiet viņam pateikt, ka atbrauca pie draugiem .... apciemot attālus radus ... jā, Kungs ... ceļot ar velosipēdu pa štatiem .... Es jums nodrošināšu jebkuru bankas kontu ... ja jūs sešus mēnešus nav skaidras naudas .. .tā nedrīkst būt... robežsargs ko... viņš pārbaudīs visus atlikumus uz jūsu kartēm? tu stāstīji atsevišķu gadījumu....un kolyan_cat un es stāstu kā tas notiek visbiežāk... jo vairāk jautājums bija par vīzu atcelšanu (zinu kur vējš pūš, pirms pāris mēnešiem tūristu grupa atcēla Amerikas vīzas Francijā, kurš zina, ka viņš zina iemeslu), nevis par kontroles iziešanu. un tu sāki runāt par kaut kādām piecu mēnešu vīzām.
аватар ollennka
Piedodiet, ka traucēju lamāties, bet kas notika Francijā, kāpēc visa grupa tika satīta?
аватар AllOverTheWorld
lūdzu, lūdzu .. iejaucieties) Es jums uzrakstīšu personiski ... lai neaizsprostotu gaisu)
аватар DENIRA
Robežsargs anketu neredz, jautā, cik ilgi uzturēšanās pieprasīta vīzai. Un tad, attiecīgi, kāpēc mainījās sākotnējie plāni. Un tālruņi ar palikušo draugu adresēm jautās, pat zvanīs un pārbaudīs naudas pieejamību kontā, nevilcinieties. Ja viņam ir kaut mazākās šaubas par jūsu nodomiem, viņš atklāsies un "nepamirkšķinās ne aci". Turklāt zīmogi pasē var sniegt norādījumus par vīzas anulēšanu.
Šeit ir īss norādījums par darbībām lidostā. Jautājumi UZDZI VISIEM
Izkāpjot no lidmašīnas, sekojiet norādēm, kas ved uz Ārvalstu pilsoņu ieeju. Lidostā, izejot cauri kontrolei, jums tiks uzdoti daži jautājumi un pārbaudīti visi jūsu dokumenti. Veidlapa I-94 tiek iesniegta ierodas Imigrācijas vai Naturalizācijas dienesta (INS) darbiniekam pasu kontrolē pie ieejas ierašanās zālē.
Lēmumu par ārzemnieka uzņemšanu ASV pieņem Imigrācijas vai Naturalizācijas dienesta (INS) amatpersona lidostā sākotnējās pārbaudes laikā.
аватар DENIRA
Tas arī nosaka uzturēšanās ilgumu Amerikas Savienotajās Valstīs.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūsu uzturēšanās ilgums ir norādīts veidlapā I-94, nevis ASV vīzā. Vīza, kas izsniegta uz desmit gadiem, nenozīmē, ka jūs varat uzturēties ASV desmit gadus. Atļautais uzturēšanās ilgums ir norādīts I-94 veidlapas apakšā, ko sauc par I-94 izbraukšanas ierakstu. Šī daļa ir atdalīta no I-94 veidlapas un pievienota jūsu pasei.
Nezaudējiet šo formu, pareizāk sakot, rūpējieties par to kā par acs ābolu. Izbraucot no ASV, šī veidlapa būs jāiesniedz aviokompānijas pārstāvim. Vīza, ko saņēmāt no vēstniecības vai konsulāta, negarantē ieceļošanu Amerikas Savienotajās Valstīs. ASV lidostā pasu kontrolē INS darbinieks izlemj, vai ielaist jūs valstī vai ne. Tas arī nosaka uzturēšanās ilgumu Amerikas Savienotajās Valstīs. Parasti uzturēšanās laiks ar B-1 / B-2 vīzu tiek noteikts diapazonā no 1 līdz 6 mēnešiem.
Ja INS inspektoram rodas šaubas par vīzas turētāja ieceļošanas mērķi, viņš parasti piezvana vecākajam
аватар DENIRA
un ienācējam tiek veikta tā sauktā sekundārā pārbaude. Šajā gadījumā ir lietderīgi, lai līdzi būtu galvenie dokumenti, kas tika iesniegti vēstniecībā, saņemot vīzu.
аватар DENIRA
ASV vīzu atcelšana ukraiņu tūristiem Francijā tika apspriesta šeit http://www.turpravda.com/forums/discussion/126985/viza_v_ssha
аватар kolyan_cat
Protams, man ļoti žēl, bet štatos pie izejas nav robežsardzes))) Un viņi neliek nekādu zīmogu. Un tas ir pagājis ilgs laiks.
Un visi liek pasēs vīzas uz 10 gadiem, pat ja prasi 1 nedēļu)))
Un tomēr, tagad jums nav jābūt līdzi nevienai veidlapai, tikai pase ar vīzu un viss.
"Štirlics nekad nav bijis tik tuvu neveiksmei" :))
аватар AllOverTheWorld
Es pats esmu šokā ... es sēžu un domāju ... tāpēc mani vecāki nelikumīgi iekļuva štatos) Un jūs, kolyan_cat, pazaudējāt papīru, kas pievienots jūsu pasei ??? un nenoturēja kā acs ābolu??? Kā tā? bet cik forši DENIRA spēj lietot ctrl+C un ctrl+V))) un par kuru gadu ir šīs informācijas avots?)))
аватар DENIRA
Vai esat pārliecināts, ka lidojāt uz ASV? Bet kā ir ar deklarāciju, kas tika aizpildīta lidmašīnā, kam tā tika izsniegta un kāda tā ir? Pasu kontrole izlidošanas brīdī notiek bagāžas reģistrācijas laikā un ir atkarīga no valsts, uz kuru lidojat. Ja nelido uz bezvīzu nepilsonības valsti, tad pārbauda pases un citus dokumentus. Pastmarkas var piegādāt vai nē.
Kurā lidostā var nokļūt ASV bez zīmoga deklarācijā?
аватар AllOverTheWorld
Protams, tikai jūs lidojāt uz ASV. pārējās vīzas robežsargi vai nu anulēja, vai arī iesaiņoja.
аватар kolyan_cat
Un no kurienes zīmogs uz deklarācijas? Vai tas ir veids, kā mainīt tēmu?
Un par pasu kontroli reģistrējot bagāžu - un ja lidoju bez bagāžas, tad kontroles nav, vai bez pases var? Smieklīgi)))
аватар AllOverTheWorld
uz DENĪRU, protams, piedodiet... bet no malas izskatās tā.... ka beidzot esi viens no miljona saņēmis vīzu... un nonācis ukraiņiem visnoslēgtākajā valstī - Savienotās valstis. un tu tagad esi guru...un tu visu zini...un pārējie ir muļķi.
Kāpēc jūs strīdaties ar mums? Raksti tēmas iesācējam personiski, kurš, starp citu, neatstāja nevienu komentāru, un pārrunā ar viņu par grūtāko sitienu ASV.
jā, tūkstošiem tautiešu brauc uz štatiem nelegālā darbā uz trim vai 6 mēnešiem. lidoja ... viņi lido un lidos ... un visi par to zina ... arī dažādu departamentu darbinieki štatos un cenšas samazināt nelegālā darbaspēka plūsmu .... bet tas nenozīmē, ka visi ierodas tūristiem no Ukrainas vajadzētu murgot.
аватар DENIRA
kolyan_cat, vai tu esi bijis ASV? Kāpēc jūs nezināt deklarācijas veidlapas numuru un neatceraties ielidošanas lidostu? Sakiet arī, ka viņi neko neskenē, bet bez šaubām atver durvis. Un jums nav aizdomas par reģistrācijas procedūru lidojumam, vai arī jūs to darāt bez pases, ja jums nav bagāžas? Tāpēc atklāšu lielu noslēpumu, ka reģistrēt bagāžu var pat 9 stundas pirms lidojuma, un reģistrācija bez bagāžas sākas tikai 2 stundas pirms lidojuma. Līdz ar to, reģistrējot bagāžu, automātiskā reģistrācija lidojumam un pasu kontrole notiek vienlaicīgi....
аватар DENIRA
Vai tiešām AllOverTheWorld esat kļuvis par ADMINU, ka atļaujat man pateikt, ko un kur rakstīt šajā forumā? Uzdevu autoram konkrētus jautājumus par viņa situāciju. Vai tas jums neder? Gribi stāstīt, ka ASV lidostās visus ukraiņus sagaida uz "sarkanā paklāja", viņiem vispār neuzdod jautājumus un ar loku atver ieejas vārtus. Praksē tas neizskatās tik lieliski.
аватар kolyan_cat
Man nav jāzina deklarācijas numurs, man tas ir vienreizējs papīrs - aizpildīju, iedevu un aizmirsu))) Esmu pārliecināts, ka 99,9% no tiem, kas apmeklē valstis, arī to nedara. zini šo numuru)))
Lidostā novēroju, ka pasažieru aptaujas gandrīz nenotiek, salīdzinot ar Šengenu, viņi iet "pa sarkano paklāju". Un tam ir skaidrs izskaidrojums, bet es nepaskaidrošu, pretējā gadījumā es atkal tikšu ierauts demagoģijas purvā)))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Orlando
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl