Jautājums o Čikāga

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
vai es varu saņemt apmeklētāja vīzu
vai ir iespējams palikt dzīvot un strādāt štatos pēc apmeklētāja vīzas saņemšanas ... bez problēmām .. esot nelegālajam imigrantam?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2010-02-1414 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар allenyshka
Meita vasarā Amerikā runāja ne tikai ar tādiem jauniešiem, bet viņiem nebija viesu vīza, bet gan J1 vīza studentiem ar tiesībām strādāt, viņi atbrauca un palika (un strādā vairākos darbos), lai gan tā derīgums ir ierobežots. Slikti ir tas, ka tu vari dzīvot un strādāt (var atrast darba devējus, kas neskatīsies uz vīzu, bet tad tu vari saskriet ar savu tiesību trūkumu), bet, kad pametīsi Ameriku, tad vairs nevarēsi atgriezties... viņi tevi nelaidīs atpakaļ, t.e. tev tur jāsēž, bez iespējas satikt radus un ar no tā izrietošām sekām. Un starp citu, pēc tava trika iebraukšana tiks aizliegta uz mūžu. Lai gan tie, kas to izdarīja, jau dzīvo 2-3 gadus un pēc dokumentiem kaut ko gaida, viņi cer, acīmredzot, dabūt zaļo karti. Es aprakstīju to, ko mēs zinām, varbūt kāds cits pastāstīs.
аватар natglvk
Sapratu paldies...!! tātad ... un man tur Čikāgā ir kaimiņi .. ja viņi it kā atsūta darba vīzu, tad .. es kaut kā strādāju pēc līguma, tad līgums beidzas "figurāli" ... tad var tā noturēties paldies uz veidu .. citiem darba devējiem un līgumiem un galu galā doc-jūs izdot?. Vispār .. kādi likumi, kā viņi iegūst pilsonību štatos, kādi noteikumi? Likumi? .. turpināšu ..
аватар natglvk
turpinu...tātad ja šie studenti dabūja tādu vīzu mācībām un darbam...tad Amerika nav Spānija,viņiem ir tāda programma..pēc aparāta nu iedod darbu,uzturēšanās atļauju vai lai nu kas .. Tas, ka šie studenti mācās strādāt Krievijā ar amerikāņu izglītību? Ukraina? Ko Amerika "sola" ar šo vīzu? Kādi likumi? Un kurā periodā (es atkārtoju) saņemt pastāvīgu dzīvesvietu ...? Kādas vīzas? Apstākļi? Apburtais loks.. godīgi.. Paldies.
аватар natglvk
Starp citu, vai tuvinieki, mainījuši uzvārdu, nevarēs iekļūt - izdrukas ??? izņemot to..
аватар allenyshka
Man zināmās studentu meitas tur nemācās, bet strādā, mācībām, cik zinu, viņām vajag citu vīzu, un derīgu, un J1 jau sen nokavēts (iedots uz 5 mēnešiem). Viņi vienkārši stulbi palika dzīvot, bet perspektīvu ir maz, strādā tikai mazkvalificētus darbus, un kur viņus pieņems bez vīzas. Viņu dokumenti ir kārtībā, Amerikas sociālais kods (neatceros precīzu nosaukumu, tas tiek dots vienu reizi mūžā, pat ja aizbrauc un tad kādreiz atgriežas - tas ir derīgs) viņi saņēma, kad ieradās, bet viņi ne nav vīzas. Mēs nezinām detaļas, bet, ka tādi cilvēki ir, un viņu ir daudz - tas ir skaidrs. Es jums saku, viņi kaut ko gaida. Un, starp citu, Amerika zina, ka biedri var palikt, pat intervijas laikā vēstniecībā viņi var vienkārši atteikt vīzu, ja šķiet kaut kādā ziņā neuzticami, viņiem ir pozitīva attieksme pret tiem, kas ceļoja uz jebkuru valsti un atgriezās (mans meita, piemēram, viņas konsule par to tikai pajautāja, pasmaidīja un iedeva vīzu), un superpozitīvi tiem, kas jau bijuši Amerikā un atgriezušies, dod gandrīz pēc vārdiem - Hai! -Čau! un ieskatieties jūsu pasē. Un ierodoties (tā ir pie mums) jānodod vēstniecībā dokumenti - biļetes, iekāpšanas kartes - atgriešanās apstiprinājums.
аватар andrew.aborigine
Pēc B1/B2 apmeklētāja vīzas legālas reģistrācijas (čekā), jūs nevarēsit strādāt. Strādājiet, ja atrodat, tikai par skaidru naudu. Juridiski īrēt dzīvokli nevar (nepieciešama kredītvēsture, izziņas utt.). Jūs arī nevarēsiet vadīt automašīnu (t.i., iegūt am. ūdens. tiesības). Ja dzīvojat lielās pilsētās (Ņujorka, Čikāga), tad principā ir maza iespēja tikt izraidītam (ja vien neesat pārkāpis likumu). Tik daudz cilvēku dzīvo. Nelegālai sievietei darbu atrast ir vieglāk nekā vīrietim.
Vīzas studijām un darbam ir dažādas vīzu kategorijas.
аватар natglvk
paldies. tad vienkārši-=mirstīgais vienkārši īsti nesanāk? Es jau sen jautāju mūsu amerikāņiem, bet neviens īsti neko nesaka, bet visi jau sen ir bijuši. Daži Ņujorkā un citi (lai gan ebreji), un vēl daži Ņujorkā, daži Čikāgā ....
аватар Djukaster
Tur jūs jau kaut ko aprakstījāt citā tēmā. Es pastāstīšu, kā manas sievas māsa jau ceturto gadu "legāli" dzīvo štatos. Pirmkārt, viņa, būdama studente Kijevā, ieguva formu (caur Kolizeju) vasaras darbam štatos studentu programmas ietvaros. Viņa sešus mēnešus strādāja trīs darbos (oficiāli viņi piesakās tikai uz vienu, pārējie ir nepilna laika darbi). Darbs ir zemu atalgots, apmēram 3-6 USD stundā, bezmaksas mājoklis uz darba devēja rēķina + dzeramnauda (tie, starp citu, ir galvenie ienākumi!). Pēc sezonas beigām viņa atgriezās un nākamajā vasarā atgriezās tajā pašā vietā. Tur viņa jau sāka meklēt universitāti uzņemšanai, iesniedza dokumentus. Kad viņa atgriezās, viņa šeit pabeidza savu 4. kursu, viņi savāca naudu (20 000 USD gadā - joprojām lēti pēc Amerikas standartiem) un devās tur mācīties. 2 gadu studijas un vēl gadu ir tiesības mēģināt atrast darbu štatos praksei. Gadu viņa sēdēja Losandželosā, mēģinot atrast darbu kaut kur savā specialitātē – finansēs, biznesa vadībā. Figuški!Atkal strādāju 3 darbos, privāti dažās vietās palīdzēju ar grāmatvedību. Tad man bija jāatgriežas tajā pašā augstskolā. Par laimi, tur viņai piedāvāja pilnu stipendiju + stundas mācīšanai - par personīgiem nopelniem un degsmi mācībās.
аватар Djukaster
Ļoti šaubos,ka tev derēs.Ir vecuma ierobežojums-tikai studentiem,manuprāt līdz 28 gadiem.Turklāt darbam ir nepieciešams apliecināt valodas zināšanas vēstniecībā.Tas,ka Es runāju angliski gandrīz kā savā dzimtajā valodā, tekoši, bez tulkojuma galvā, diez vai būtu izturējis TOEFL. Tur ir gramatika un visādas nianses.
Juridiskā metode: reģistrēt uzņēmumu štatos, uzsākt tur uzņēmējdarbību, saistībā ar kuru saņem vīzu, pastāvīgi doties tur strādāt, maksāt nodokļus, galu galā pārcelt uz turieni ģimeni, pieteikties zaļajai kartei (ar imigrācijas jurists),konsolidēties un palikt.Tas nav ātri,prasa daudz naudas un pūļu,bet likumīgi un noteikti.Otrs variants ir spēlēt zaļās kartes loteriju.Ja paveiksies viss būs vieglāk.Bet atkal tas ir veiksmes jautājums. Jums ir 2 iespējas, no kurām izvēlēties.
аватар oksana.z
Mans brālis ar draugu palīdzību saņēma oficiālu darba uzaicinājumu (ielūgumu atsūtīja amerikānis), lai gan viņi to izlaida 2 gadus pēc dokumentu iesniegšanas, līgums bija uz 3 gadiem. Pēc 2 gadu uzturēšanās nokļuvu rindā (vai kaut kas tamlīdzīgs) pēc zaļās kartes, pagarināju līgumu ar tiem pašiem draugiem vēl uz pāris gadiem un pēc 2,5 gadiem saņēmu karti. Tagad, pēc viņa teiktā, viņš var nodzīvot ar viņu ASV līdz mūža galam. Jā, oficiālā nodarbinātība dod tiesības uz apdrošināšanu, darba devējs pat nodrošināja brāļa sievu, kura tika atbrīvota bez tiesībām strādāt. Un uz kredīta viņi nopirka mašīnu, jaunu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Čikāga
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl