Jautājums o Maiami

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kurā ceļojumu aģentūrā / biļešu kasē vislabāk ir iegādāties biļeti no Kijevas maijā
ASVMaiami
Plānoju lidot 20.02.2015 no Kijevas. Es nezinu, kur nopirkt biļetes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2015-01-119 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Lu-la-la
Ja gribi lētāk - caur vietni http://www.expedia.com Mūs savulaik ieteica amerikāņi. Tur var atrast arī viesnīcas, dažreiz tās ir lētākas nekā rezervācijas, dažreiz dārgākas.
Maksājiet ar karti. Mēs gan 2013. gadā Maiami, gan 2014. gadā Vašingtonā paņēmām biļetes caur šo vietni. Ceļojumu aģentūras vai aviobiļešu kases krāpjas.
аватар ollennka
Elektroniskais meklētājs ir labāks par jebkuru kasi, kasieris bieži vien nav ieinteresēts meklēt jums ērtāko vai lētāko lidojumu, turklāt aviobiļešu kases ņem komisiju par pakalpojumiem (sīkums, bet nepatīkams).
Expidia, airsales, aniwayanyday labi meklē, uzkrāj datus par krājumiem un aviosabiedrību pārdošanu. Piemēram, Lufthansa pavasarī ir izpārdošana, varbūt uz maija datumiem ASV būs kas interesants.
аватар kolyan_cat
principā nav nozīmes caur kuru aģentūru. Dodieties uz jebkuru apkopotāju, piemēram, tickets.ua (bet altis.aero interfeiss man ir ērtāks), izvēlieties lētāko un ērtāko lidojumu (ņemiet vērā, ka jums ir nepieciešamas vismaz 2 stundas pārsēšanās, Eiropā ir starpposma reģistrācija lidojumiem uz ASV pārsēšanās laikā), piemēram, tas būs lidojums no Austrian Airlines, tad dodieties uz aviokompānijas vietni un apskatiet tur izmaksas. Un jūs ņemat tieši no izvēlētā pārvadātāja bez komisijas maksas.
аватар Anetka-gan
Es parasti ņemu tickets.ua
dažreiz es vienkārši atrodu tur iespējas, dodos uz aviokompānijas vietni un salīdzinu ar to cenu. dažreiz tas ir lētāk ... dažreiz tas nav nepieciešams
аватар ilona.zagorovsk
Varu palīdzēt iegādāties. Tūrisma aģentūru tīkls Dosimies ar mums.
аватар INTER_travel
Tūrisma aģenta darbs ir sniegt kompetentas konsultācijas, pērkot aviobiļetes, pārsēšanās laikus .. labāko maršrutu .. piemērotāko izlidošanas/iebraukšanas laiku... un mūsu mazā komisija nav nekāda personai, kas apmeklē vietne pirmo reizi izvēloties un rezervējot aviobiļeti un nezinu, ko ar to darīt!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Maiami
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl