Stulba dāma

Rakstīts: 9 decembris 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 3 decembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 1.0
Es gribu atstā t patiesu atbildi. Daž as dienas pē c brauciena bija laiks pā rlā dē t emocijas. "Egļ u pagalmu" reklamē gidi no Svaļ avas-Poļ anas uc Ja ir forš ā kā bū da un brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kas attiecas uz bū du, viņ i nemeloja. Adekvā tas cenas. Garš ī gi. Bet tas ir pavā ru un personā la nopelns. Un ne dā ma. Viesnī ca ir skaisti izveidota. Bet ar to viss beidzas. Cenas viesnī cai ar nestrā dā još iem ledusskapjiem, fē niem, aukstajā m telpā m ziemā , zemu ū dens spiedienu - neiespē jami.

Uz sū dzī bā m par nefunkcionē još ā m elektroierī cē m kundze nereaģ ē . Ja no pirmā acu uzmetiena adekvā ta skaista sieviete. Bet viņ as acī s tā ir - "dod naudu un ej skatī ties". Kā da viesnī ca - neiesaku š o vietu, ī paš i rudenī -ziemā -agrā pavasarī . Galu galā viesnī ca ir garlaicī ga, izņ emot neveiksmī go pacē lā ju blakus slē potā jiem - š ajā ciematā jū s neatradī sit neko interesantu.

Pats uz grila pat neko negatavosi - jo dā mai neļ ausi. Vai nu maksā jiet naudu par gaļ as cepš anu vai koš ļ ā jiet to jē lu. Kad tevi slavē viesnī cas gids - neticiet. Viņ i visi sē ž procentos no tā , cik daudz jū s iztē rē jat bū dā . Agri vai vē lu kundze pametī s savu viesnī cu. Respekts bū das strā dniekiem.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu