Reikartz Karpaty 4*– Atsauksmes

47
Novērtējums 8.410
№3 viesnīcas reitingā Ždeņjevs
8.5 Numurs
8.2 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Reikartz Carpaty Resort atrodas gleznainā vietā, Ukrainas ciematā Zhdeniyevo, Austrumkarpatos. Attālums līdz rajona centram, Volovecas ciemam, ir 30 km. Piemērots āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар mr1b07
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka virtuve. Labas telpas. Vairā k jaunu ir SPA ē kā . Galvenajā ē kā pievē rsiet uzmanī bu, jo daž ā m savienojamā m istabā m ir arī kopī gas durvis ar kaimiņ u istabu. Animatori strā dā.5 no 10. … Tomēr ▾ Jauka virtuve. Labas telpas. Vairā k jaunu ir SPA ē kā . Galvenajā ē kā pievē rsiet uzmanī bu, jo daž ā m savienojamā m istabā m ir arī kopī gas durvis ar kaimiņ u istabu. Animatori strā dā.5 no 10.
аватар natashin5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī vdienā s atpū ties Reikkartas Karpatos un vē lē tos atstā t atsauksmes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Pati viesnī ca ir diezgan mā jī ga un klusa, tieš i tā da, kā du vē lē jā mies. Istaba bija ļ oti mā jī ga, ē rta. … Tomēr ▾ Brī vdienā s atpū ties Reikkartas Karpatos un vē lē tos atstā t atsauksmes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Pati viesnī ca ir diezgan mā jī ga un klusa, tieš i tā da, kā du vē lē jā mies.
Istaba bija ļ oti mā jī ga, ē rta...bet skaņ as izolā cija vē las uzlaboties. Vī rietis noš ķ audī ja, un viņ am no citas istabas caur sienu teica - Esi vesels! !!
Ē diens ir daudzveidī gs. Visu ko gribē jā m - atradā m bufetē.
Personā ls normā ls, pieklā jī gs.
Vē los atzī mē t piedā vā to bezmaksas pakalpojumu - profesionā ls fitnesa treneris. Godī gi sakot, es domā ju, ka atpū tī š os atvaļ inā jumā , lai gan es pastā vī gi apmeklē ju fitnesa centru mā jā s.
Reģ istratū rā ieraudzī ju informā ciju par treniņ u grafiku un ieinteresē jos... jo bija daž ā di treniņ i visā m gaumē m: Pilates, Tabata, ū dens aerobika un pat rī ta skrē jieni no rī ta 4km distancē.
Izrā dī jā s, ka visu vada viens treneris, pareizā k sakot, ļ oti jauks treneris Toms.
Kā izrā dī jā s, ļ oti profesionā ls speciā lists savā jomā . Nebiju gaidī jis, ka saņ emš u š o tik augsta lī meņ a pakalpojumu. Vai pa dienu Kijevā ir tā di speciā listi? ? ar uguni jū s neatradī sit. Visu stundu es nepalaidu garā m nevienu treniņ u dienu), un visas dienas bija daž ā das apmā cī bas.
Liels paldies organizatoriem un Reykarz vadī bai. Tā du servisu ar tik profesionā lu treneri neesmu sastapis nevienā Ukrainas viesnī cā . Š ī patieš ā m ir jū su specialitā te!
Vē lreiz paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Tomoč ka, ī paš s paldies par interesantā m un produktī vā m ikdienas apmā cī bā m augstā lī menī.
Ģ imene no Kijevas.
аватар ltd-76
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reikartz Karpaty atpū tā mies 5 dienas. Speciā li izvē lē ti datumi, lai uzkā ptu uz slē pē m. Mums izdevā s, lai gan laiks jau ir silts un viss sā ka kust...bet mē s slidojā m lī dz pē dē jai dienai... Ē diens - zviedru lī nija . … Tomēr ▾ Reikartz Karpaty atpū tā mies 5 dienas. Speciā li izvē lē ti datumi, lai uzkā ptu uz slē pē m. Mums izdevā s, lai gan laiks jau ir silts un viss sā ka kust...bet mē s slidojā m lī dz pē dē jai dienai...
Ē diens - zviedru lī nija . . izcili, tieš i pietiekami . . lieliska izvē le, daž ā dī ba priecē )
Ar mums bija 3 bē rni. . . divi no kuriem bija jaunā ki par 7 gadiem. . un vienam 13. Bē rni ar animatoriem netika ā rā no spē ļ u istabas. . viņ i un mē s bijā m apmierinā ti) ī paš i daudz prieks no vakara karaokes))
Liels paldies par rī ta vingroš anu ar labu un kompetentu treneri Tamā ru. No rī ta saņ ē mā m mož uma lā diņ u uz visu dienu, lai gan bija ļ oti grū ti pierast. .
Ū dens aerobika arī ir vislabā kā...mē s ar prieku to darī jā m kopā ar visu ģ imeni)) Megapozitī vi interemno un noderī gi))) vā rdu sakot, sports mū su atvaļ inā jumā bija gandrī z pirmajā vietā . . un tas ir lieliski))
Mū su tē tis pē c veselas dienas uz slē pē m atklā ja stiepš anos sev. . . un bija apmierinā ts))
Liels paldies visam personā lam)) visi ir pretimnā koš i un draudzī gi))
Mē s noteikti atgriezī simies pie jums atkal un atkal)))
Iesakā m visiem, kam patī k aktivitā tes brī vā dabā , draudzē jas ar sportu un novē rtē komfortu)))
Liela un draudzī ga ģ imene no Harkovas))
Labi padarī ts! Tā turpini!
аватар Olenochka08
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika atraš anā s vieta, daba gleznaina, dzī ves apstā kļ i labi, ē diens augstā lī menī , programma bē rniem bagā ta, visai ģ imenei ir ko darī t jebkuros laikapstā kļ os. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pievē rš uzmanī bu visā m vē lmē m. … Tomēr ▾ Patika atraš anā s vieta, daba gleznaina, dzī ves apstā kļ i labi, ē diens augstā lī menī , programma bē rniem bagā ta, visai ģ imenei ir ko darī t jebkuros laikapstā kļ os. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pievē rš uzmanī bu visā m vē lmē m. Liels paldies, mē s atgriezī simies pie jums.
аватар knopochka_lapochka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m 2 pieauguš ie ar 4 gadus vecu bē rnu. Numurs bija standarta, 1. stā vā . bet pat š eit skats pa logu bija skaists. Par numuru nav sū dzī bu, par sevi atzī mē ju, ka mū su ģ imenei bija par mazu, nā kamreiz ņ emsim vairā k) Tī rī š ana katru dienu, gultas maiņ a ik pē c 3 dienā m, dvieļ i vismaz katru dienu. … Tomēr ▾ Bijā m 2 pieauguš ie ar 4 gadus vecu bē rnu. Numurs bija standarta, 1. stā vā . bet pat š eit skats pa logu bija skaists. Par numuru nav sū dzī bu, par sevi atzī mē ju, ka mū su ģ imenei bija par mazu, nā kamreiz ņ emsim vairā k) Tī rī š ana katru dienu, gultas maiņ a ik pē c 3 dienā m, dvieļ i vismaz katru dienu. Uz visiem pieprasī jumiem tika atbildē ts, mini bā rs papildinā ts. Jā , istabiņ as nav pirmais svaigums, bet mē s tur negā jā m sē dē t istabā . Un vē l viens brī dis, ir maz kontaktligzdas, tik daudz kā viena) Tā pē c jums ir jā ņ em tē ja.
Ē diens bija izcils, arī bē rns vienmē r atrada ko ē damu. Ir atseviš ķ a bē rnu ē dienkarte, daž ā das piena putras, kefī ri, jogurti, smū tiji, sulas un kompoti, garda kafija ar pienu. Teritorija neliela, ir rotaļ u laukumi, peldbaseini, pirts, virvju parks un daudz kas cits. Viesnī ca organizē ekskursijas, ir daudz virzienu - bū tu vē lme. Negā jā m, vajag pierakstī ties, un, ja nokomplektē.8 cilvē ku grupu, aizved, nē , tad ekskursijas nav (Vē l viena lieta, tas nav mī nuss, bet drī zā k informā cijai - pacē lā js ir tikai virves vilkš ana un darbojas ziemas laikā (
Wi-Fi lieliski uztver visā teritorijā !
Mums ļ oti patika mū su brī vdienas un nā kamvasar atgriezī simies atkal!
аватар maris_a
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Viesnī ca tika izvē lē ta atraš anā s vietas un piedā vā to pakalpojumu dē ļ . Pā rē jais man patika, ī paš i bē rni. animatori augš ā ! Neesmu redzē jusi tā du attieksmi pret bē rniem - no sirsnī gas, pacietī gas, pareizas komunikā cijas (bez mā jdzī vniekiem) lī dz visu nianš u ņ emš anai vē rā (lai bē rni bū tu ē nā , nevis svelmainā saulē , lai visi aizņ emti , lai tas bū tu interesanti). … Tomēr ▾ Sveiki! Viesnī ca tika izvē lē ta atraš anā s vietas un piedā vā to pakalpojumu dē ļ . Pā rē jais man patika, ī paš i bē rni. animatori augš ā ! Neesmu redzē jusi tā du attieksmi pret bē rniem - no sirsnī gas, pacietī gas, pareizas komunikā cijas (bez mā jdzī vniekiem) lī dz visu nianš u ņ emš anai vē rā (lai bē rni bū tu ē nā , nevis svelmainā saulē , lai visi aizņ emti , lai tas bū tu interesanti). Yarik, Vova ir mū su bē rnu mī ļ ā kie).
Tā pat puiš i veica ū dens aerobiku mammā m - interesanti, jautri, pareizi (jo sportistiem ir daž ā das svara kategorijas un spē jas))).
Telpas ir pieklā jī gas, lai arī ir nelielas nianses, bet tā s ir risinā mas. Personā ls ir neuzkrī toš s un draudzī gs.
Teritorija skaista, bet rotaļ u laukumi mazi (foto izskatā s bagā tā ks). Bē rnu mā ja liela, skaista, BET netī ra un bē rni tajā nemaz nespē lē jas! Laukums pie ā ra baseina arī nav ī paš i tī rī ts (sauļ oš anā s krē sli, galdi, krē sli - paš attī rī š anā s....). Ap strū klaku nedē ļ u gulē ja beigta ž urka; Teritorija netiek sakopta. . .
Bē rniem ir bezmaksas skrejriteņ i, velobrauciens, maš ī na, bet viss knapi elpo vai nav vadā ms. Ir galda teniss un badmintons. Bet, badmintonam atspoles ir saplē stas. Reģ istratū ra paraustī ja plecus...Beigā s bija 1 saplē sts atspole).
Vispā r tik bē rniš ķ ī giem amatiem neviens neizskatā s. Un š eit ir daudz bē rnu!
Ē dinā š ana 3 reizes dienā , bufete, bet vienmuļ a. Nu ir tā . Protams, jū s varat izvē lē ties to, kas jums patī k. Tu nebū si izsalcis. Tomē r vienkā rš i paņ emiet lī dzi ogles un saindē š anā s zā les. No 5 cilvē kiem (2 pieauguš ie un 3 bē rni) 2 bē rni un 1 pieauguš ais cieta no traucē jumiem. Turklā t daž ā dos laikos un ar daž ā du intensitā ti.... t. i. kaut kur ir problē ma ar vā rī tu vai mazgā š anas produktu svaigumu (sagriezti tomā ti netika mazgā ti 100%).
SPA man patika, bet ū dens ir "jū ra" ar ķ ī miju, noteikti. pē c pusstundas uzturē š anā s tajā aizlikts deguns, un alerģ iskie speciā li š ķ audī ja. . . Vē l viens mī nuss, ka bē rniem iedeva pieauguš o garos halā tus. Ē rtā k ir izdalī t bē rnus, jo SPA ē ka ir atseviš ķ a un jā staigā pa teritoriju, augš ā pa kā pnē m. Kad ir karsts, vē l ir labi, bet aukstā laikā bē rni sapinā s pieauguš o peldmē telī .
Kopumā mums bija labs laiks, un bē rni bija IZCILI ! ! ! Gā ja ar pacē lā ju, lī dz upei. Principā bē rnus var ņ emt, paš am grū ti, vajag kompā niju. Vecā kiem (vecvecā kiem) tas bū s garlaicī gi.
Bū tu lieliski, ja bū tu arī karaoke, deju maratoni un spē les pieauguš ajiem.
Varbū t turpmā k administrā cija ņ ems vē rā mī nusus. Un mums ir vē lme atgriezties vē lreiz! )
аватар crasengover
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū lija beigā s. Vieta ir gleznaina, starp skaistiem kalniem. Viesnī cas teritorija ir salī dzinoš i neliela - 3 ē kas, rotaļ u laukums, batuts, neliels ā ra baseins. SPA ē kā ir arī peldbaseins ar apsildā mu sā lsū deni. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū lija beigā s. Vieta ir gleznaina, starp skaistiem kalniem. Viesnī cas teritorija ir salī dzinoš i neliela - 3 ē kas, rotaļ u laukums, batuts, neliels ā ra baseins. SPA ē kā ir arī peldbaseins ar apsildā mu sā lsū deni. Uz to ir jā pierakstā s iepriekš un tikai uz stundu dienā . Turklā t ir virvju parks, bet tam nepiecieš ams remonts. Mums priekš ā zem vī rieš a nolū za viens baļ ķ is, tā pē c pē kš ņ i sajutā mies, ka gribam tur kā pt. Mazajiem vairā k vai mazā k droš a ir tikai apakš ē jā trase.
Viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem, tā pē c bē rnu ir vairā k nekā pieauguš o. Lai gan mazā kajiem bē rniem atseviš ķ as barī bas nav, tā pē c, ja mazulis vē l neē d pieauguš o pā rtiku, tad ņ emiet lī dzi visu. Ir 2 lielas rotaļ u istabas bē rniem, vienā milzī gs 3 lī meņ u labirints un daž ā di konstruē š anas komplekti + sienas uz kurā m var zī mē t ar krī tu; citā Playstation 2 spē ļ u datori, galda futbols, gaisa hokejs un daž ā das galda spē les gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Viesnī cā ir animā cijas komanda. Puiš i rī ko daž ā das meistarklases, rī ta vingroš anu, konkursus un bē rnu diskotē kas.
Ē dieni š eit ir 3 reizes "viss iekļ auts", izņ emot dzē rienus un bā ra ē dienkarti. Ja kā dreiz esat atpū ties Turcijā , bet vietē jā ē dienu izvē le jums š ķ itī s niecī ga. No rī ta, kā likums, dā rzeņ i, olu kultenis, graudaugi, kotletes, bekons, graudaugi, saldumi un augļ i un ž ā vē ti augļ i. Pusdienā s 2 veidu pirmie ē dieni, 2 veidi 2 ē dieni, 2-3 gaļ as veidi (vista, cū kgaļ a, liellopa gaļ a), daž reiz zivis, salā ti, saldumi un augļ i. Vakariņ ā s tikai 2 ē dieni plus gaļ a un salā ti, pica un saldumi ar augļ iem. No dzē rieniem, daž ā dā m fasē tā m sulā m, kompota un ū dens ar citronu. Starp augļ iem bija ā boli, banā ni, apelsī ni, nektarī ni, persiki un aprikozes, tač u garš ī gi bija tikai persiki un nektarī ni, kas parasti ā tri beidzā s. Bū tī bā jū s nepaliksit izsalkuš i. Un esiet gatavs stā vē t rindā , ja atnā ksiet restorā na atklā š anas sā kumā . Var, protams, atnā kt pē c stundas, bet tad populā rā kie saldumi var beigties un tos vairs nenesī s.
Tagad par numuru. Mums bija "superior" klases numurs galvenajā ē kā.2. stā vā . Ieejot istabā , bijā m patī kami pā rsteigti par tā s izmē riem: milzī ga vannasistaba ar vannu, ļ oti liela divguļ amā gulta, es pat teiktu trī svietī ga gulta ??? ? , plus izvelkams dī vā ns, kur arī var droš i gulē t kopā . Istabā ir viss nepiecieš amais, pat peldmē teļ i ar č ī bā m un kosmē tiskie priekš meti (vates spilventiņ i, kociņ i utt. ), bet pē c to lietoš anas par tiem vairs netika ziņ ots. Cita starpā ir tē jkanna, krū zes un daž i maisiņ i tē jas un kafijas, un katru dienu tiek nodroš inā tas 2 puslitra ū dens pudeles. Bet mū su prieks ā tri beidzā s, kad mē s paskatī jā mies pa logu. Un ko, tavuprā t, mē s tur redzē jā m? Nē , nevis vietē jo kalnu skaistums, bet restorā na logs un ugunsdzē sē ju kā pnes! ! ! Un tas ir augstā kā s klases numurā ! Turklā t mū su virzienā iznā ca nosū cē ji no restorā na, tā pē c dienas laikā nebija iespē jams vē dinā t, jo visas smakas bija telpā . Tā pē c, rezervē jot istabu, noteikti norā diet, kā ds skats jums pavē rsies no loga. Vē l viena vilš anā s bija, kad sā kā m lietot ū deni, tas visu laiku ir netī rs. Reģ istratū rā viņ i teica, ka tas viss ir saistī ts ar spē cī gu lietusgā zi, lai gan, kad ieradā mies, lietus nebija. Un visu mū su uzturē š anā s laiku ū dens nekļ uva tī rā ks.
Par to, ko jū s varat droš i likt piecus, ir par pakalpojumu. Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs un labprā t palī dz jebkurā jautā jumā . Istaba tiek uzkopta katru dienu, turklā t dvieļ i tiek mainī ti, ja tos nomet uz grī das. Vienī gais gadī jums notika, kad viņ i ieradā s apsveikt manu sievu dzimš anas dienā , kas viņ ai bija pagā juš ajā mē nesī , kopumā viņ i sajaucā s ??? ? . Pē c 2 dienā m man bija dzimš anas diena, un gaidī jā m, ka arī viņ i nā ks mani apsveikt, bet vairs ne. Vai nu viņ i aizmirsa, vai atkal kaut ko sajauca, bet es nekad negaidī ju savu svē tku saldē jumu. Sī kums, bet nepatī kams.
Es uzrakstī š u nedaudz vairā k par baseinu. Vē lams tur pieteikties dienu iepriekš , pretē jā gadī jumā tiks aizņ emti visi ē rtā kie laiki. Lī dzi jā bū t gumijas č ī bā m, ja tā das nav, tā s var iegā dā ties reģ istratū rā . Turpat var iegā dā ties arī piepū š amos apļ us un citus palī glī dzekļ us bē rniem. Ū dens baseinā ir ļ oti silts, sajū ta kā.30 grā di. Pats baseins ir mazs, no vienas puses sekls, lai bē rni varē tu nostā vē t, no otras dziļ ums ir nedaudz virs 2 metriem. Ā ra peldbaseinā nav jā piesakā s, tač u ū dens tur netiek uzsildī ts, tas ir, tas ir atkarī gs no laikapstā kļ iem. Un pats baseins ir diezgan mazs.
Viesnī ca var iznomā t velosipē dus, tostarp velosipē dus ar bē rnu sē deklī ti (50 UAH stundā ). Tač u ceļ i pie viesnī cas ir sliktas kvalitā tes, nevar ī sti paā trinā ties.
Ir ekskursijas uz galvenajā m Transcarpathia apskates vietā m, kā likums, tā s aizņ em visu dienu. Jū s varat doties uz kalniem gida pavadī bā . Viens pā rgā jiens aizņ em apmē ram pusotru stundu un ir paredzē ts bē rniem. Un, ja vē lies apmeklē t Augsto Akmens kalnu, tad labā k braukt bez bē rniem, lai gan, ja vē l nav patstā vī gu bē rnu, tad nav kam viņ us atstā t - auklī tes viesnī cā nav. Mē s braucā m savā automaš ī nā . Mē s devā mies uz Mukač evu uz Palanokas pili, uz Poļ anu pē c minerā lū dens un uz Shypit ū denskritumu.
Rezumē jot, teikš u, ka bijā m nedaudz vī luš ies, iespē jams, tā pē c, ka ieguvā m istabu ar neveiksmī gu skatu. Mū su valstij š ī viesnī ca diezgan velk uz 4 *. Galvenais tā s popularitā tes rā dī tā js ir pilna noslogojums. Kad mē s reģ istrē jā mies, viesnī cā nebija brī va neviena istaba! Daudzi numuri tiek rezervē ti gadu iepriekš . Bet nā kamreiz mē s diez vai š eit atgriezī simies.
Neskatoties uz visiem aprakstī tajiem trū kumiem, mē s labi atpū tā mies, ko arī jums novē lam!
аватар katelex
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s ar bē rnu Reikartz Karpaty 4 *. Viss bija labi lī dz pē dē jai dienai, pareizā k sakot, pat lī dz atgrieš anā s braucienam. Viesnī cas numuriņ i ir labi, skaits peldē ja baseinā . Ī paš s paldies animatoriem. Puiš i ļ oti labi izklaidē ja bē rnus (bē rns joprojā m atceras, cik jautri bija ar animatoriem). … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu Reikartz Karpaty 4 *. Viss bija labi lī dz pē dē jai dienai, pareizā k sakot, pat lī dz atgrieš anā s braucienam. Viesnī cas numuriņ i ir labi, skaits peldē ja baseinā . Ī paš s paldies animatoriem. Puiš i ļ oti labi izklaidē ja bē rnus (bē rns joprojā m atceras, cik jautri bija ar animatoriem). Ē diens labs, diezgan daudzveidī gs. Tač u pē dē jā s dienas pusdienā s dzē ru kompotu, kas jau tad man likā s dī vaini. Naktī vilcienā man kļ uva slikti (bija visi saindē š anā s simptomi). Visi ē dieni un dzē rieni bija tikai viesnī ca. Pat vilcienā vakariņ ā s paņ ē mu pudeles ar viņ u ū deni un pusdienu kastī ti ar sviestmaizē m. Kompots ir vienī gais, ko tajā dienā ar bē rnu ē dā m un dzē rā m savā dā k (par laimi, pusdienā s bē rns izvē lē jā s limonā di). Tur atpū š oties, biju pā rliecinā ta, ka atbraukš u vē l. Tač u pē c š ī gadī juma mana pā rliecī ba stipri satricinā ja.
аватар TatianaG72
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2017. gada janvā ra sā kumā atpū tos viesnī cā Reikartz Karpaty ar savu 11 gadus veco dē lu. Stacijā mū s sagaidī ja š oferis no viesnī cas un nogā dā ja 40 minū tē s. Istabu iedeva ap 12:00. Turklā t reģ istratū rā kaut kur bija ierakstī ts, ka esmu viņ iem agrā k zvanī jis un prasī jis par tē jkannas esamī bu istabā . … Tomēr ▾ 2017. gada janvā ra sā kumā atpū tos viesnī cā Reikartz Karpaty ar savu 11 gadus veco dē lu. Stacijā mū s sagaidī ja š oferis no viesnī cas un nogā dā ja 40 minū tē s. Istabu iedeva ap 12:00. Turklā t reģ istratū rā kaut kur bija ierakstī ts, ka esmu viņ iem agrā k zvanī jis un prasī jis par tē jkannas esamī bu istabā . Standartiem nav tē jkannas, tač u tā mums tika pieklā jī gi sagā dā ta un bija ļ oti jauki. Istaba ir tī ra un ē rta. Vienī gais trū kums ir tas, ka ir tikai viena brī va ligzda, kas apgrū tinā ja tā lruņ u uzlā di un tē jkannas uzsildī š anu.
Viņ i bija ļ oti apmierinā ti ar ē dienu. Vienmē r ir dā rzeņ i, gaļ a un zivis. Bez problē mā m var ē st pats un pabarot bē rnus. Viesmī ļ i ļ oti cenš as, ā tri notī ra galdus, papildina beidzamo trauku krā jumus. Labi padarī ts! Priecē ja, ka lī dz 6. janvā rim bija vakara izklaides - programmas, kas ļ ā va nesē dē t visu vakaru istabā .
Patī kami, ka istabiņ as cenā ir iekļ auta pieeja baseinam un saunai. Tur tiek dots dvielis, kas arī ir pluss, jo nav jā ņ em savs un tad jā domā , kur to izž ā vē t. Vienī gais, kas daž kā rt traucē ja, bija tas, ka daž i baseina apmeklē tā ji pē c savas stundas neiztukš oja, tā pē c cilvē ku bija pā rā k daudz. Administratoram bija jā iejaucas. Bet tas ir uz paš u viesnī cas viesu sirdsapziņ as.
Netā lu no viesnī cas atrodas slē poš anas trase - netā lu no viesnī cas Extrim. Cenas pacē lā jiem un nomai, manuprā t, ir augstas, ņ emot vē rā , ka pacē lā js ir velkams un vecs, biež i sabojā jas. Un slē pē m pat nenā k lī dzi ķ ivere. Bet š ī prasī ba vairs nav pret Reikartzu. Bet bū tu vē rts š ī s cenas paziņ ot vietnē , lai cilvē ki zinā tu, uz ko var paļ auties.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies, par ko liels paldies viesnī cas darbiniekiem
Вход в один из корпусов Наш номер Сан-узел Гора, которую утром никто не ратрачил, а ночью навалило снего Цены на подъемники на январь 2017 Цены на прокат в январе 2017
аватар annannann_inbox.ru
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas skaistā vietā . Numuri ir gaumī gi iekā rtoti. Ir vairā ki punkti: (1) augstā kā s klases un klasiskā s kategorijas numuri krasi atš ķ iras - izmaksu atš ķ irī ba ir 150 UAH (15%), un, izvē loties klasisko, jū s nesaņ emsiet pat 30% no ē rtī bā m, ko viesi superior numuri. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas skaistā vietā . Numuri ir gaumī gi iekā rtoti. Ir vairā ki punkti: (1) augstā kā s klases un klasiskā s kategorijas numuri krasi atš ķ iras - izmaksu atš ķ irī ba ir 150 UAH (15%), un, izvē loties klasisko, jū s nesaņ emsiet pat 30% no ē rtī bā m, ko viesi superior numuri. (2) daudzi sū dzas par ē dienu, bet es nepiekristu. Ē diens diezgan garš ī gs un normā la izvē le. Personā ls ir draudzī gs un profesionā ls, lai gan š oreiz diemž ē l sastapā s ar niķ ī gu attieksmi. Bet es ļ oti ceru, ka mana mī ļ ā kā viesnī ca nezaudē s seju : )
Parādīt vairāk »


iemiesojums marusya_s
Pastāsti man, ko tu vari darīt ar 7 gadus vecu bērnu oktobra beigās? Grūti paredzēt laikapstākļus, bet tomēr gribu apmeklēt šo viesnīcu! Mēs pulcējamies uz 5 dienām!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums milovich
Jauno gadu vēlētos pavadīt Karpatos. Viesnīca skaista, foto super.. viss der.. bet arī nez vai viesnīcas apkārtnē ir vietas izklaidei? Vai tur ir iespējams izklaidēties bāros vai atrast restorānu a la romantic)))) Un, protams, vai tuvumā ir skaistas vietas, arhitektūra, kalni, slēpošanas trases..?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Elven
Es tuvākajā laikā apmeklēšu šo debesu vietu! Tas nav līdz galam skaidrs, visās vietnēs ar aprakstiem un atsauksmēm runā par 2 ēdienreizēm dienā, un viesnīcas mājaslapā ir minētas tikai brokastis. Vai ir notikušas izmaiņas?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums tesska
Labdien!Viesnīca man patika pēc apraksta,vēlos sūtīt jaunlaulātos pie jums 2010.gada maijā.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas

Курортный отель Reikartz Carpaty расположен в живописном районе, в украинском поселке Ждениево, в Восточных Карпатах. Расстояние до центра района, поселка Воловец, составляет 30 км. Подходит для активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 90 км от Славского, в 24 км от железнодорожного вокзала.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан европейской и украинской кухни, пивной бар, лобби-бар, гриль-бар под открытым небом, конференц-зал на 90 мест.

Платно: обслуживание в номерах, конференц-сервис, аренда конференц-оборудования, услуги прачечной, встреча и организация трансфера, аренда автомобиля с водителем, услуги бизнес-центра, телефонная связь.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская площадка и игровая комната с мультфильмами и игрушками. Услуги по уходу за детьми (платно).
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Платно: лечебно-оздоровительные программы, экскурсионное обслуживание.Фитнес-центр: тренажерный зал, финская сауна и джакузи. Программы досуга: горнолыжный спорт, экскурсии по карпатским замкам, пешеходные и велосипедные маршруты различной сложности, конные прогулки, пейнтбол, квадроциклы и другое.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 56 современных номеров различной категории, расположенных в трех корпусах, не соединённых между собой.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной или ванной, односпальные или двуспальные кровати, фен, рабочий стол, кондиционер, тапочки, телевизор, спутниковое ТВ, мини-бар, телефон, гигиенический набор, Wi-Fi.

Adrese ул. Шевченко, 257, пгт. Ждениево, Воловецкий район, Закарпатская область, Украина, 89120
Tālruņi: +38 031 242 40 50
Tīmekļa vietne: Reikartz Karpaty
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.