Bereginia 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.310
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Privātā viesnīca ir divstāvu savrupmāja uz liela zāliena, tai otrā pusē ir upe.Vairāk →
аватар etual
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, mā jī ga atmosfē ra, kluss, mierī gs un ē rts. Ir ļ oti ē rti atpū sties kopā ar bē rniem, restorā ns atrodas pirmajā stā vā , tā pē c nav nepiecieš ams ģ ē rbties un doties ā rā . … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, mā jī ga atmosfē ra, kluss, mierī gs un ē rts.
Ir ļ oti ē rti atpū sties kopā ar bē rniem, restorā ns atrodas pirmajā stā vā , tā pē c nav nepiecieš ams ģ ē rbties un doties ā rā .
Brokastī s varat pasū tī t jebkuru ē dienu, kas bē rnam garš o.
Viss gatavots no naž a un ļ oti garš ī gs.
Mani izvē lī gie bē rni ē da visu ar lielu prieku.
Pagalmā neliels rotaļ u laukums un vieta bē rniem izskrieties.
Saimnieki ir atsaucī gi un ļ oti sirsnī gi, ar jebkuru jautā jumu un lū gumu var sazinā ties, palī dzē t, konsultē t.
No pā rē jiem mums ir tikai pozitī vi iespaidi.
Paldies!
Noteikti nā ksim vē l! ))
аватар njyzcjyz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam pozitī vu emociju un patī kamu iespaidu pilni. Es gribu padalī ties. Ar 7-9 gadus vecu bē rnu grupu atpū tā s ciema viesnī cā "Berehynia". Ž deņ evo. Ne visi saimnieki savu viesu vidū vē las redzē t 18 bē rnus. Un š ajā viesnī cā mū s sagaidī ja tā , it kā mē s tikai gaidī tu. … Tomēr ▾ Esam pozitī vu emociju un patī kamu iespaidu pilni. Es gribu padalī ties. Ar 7-9 gadus vecu bē rnu grupu atpū tā s ciema viesnī cā "Berehynia". Ž deņ evo.
Ne visi saimnieki savu viesu vidū vē las redzē t 18 bē rnus.
Un š ajā viesnī cā mū s sagaidī ja tā , it kā mē s tikai gaidī tu. Mā jī gas telpas, kur uzkopš ana notika katru dienu, higiē nas preč u pieejamī ba, veļ as maš ī na, batuts, tenisa galds, sporta inventā rs, ikdienas baseina apmeklē jumi – tas viss tika nodroš inā ts mū su pilnvē rtī gai lietoš anai. Restorā na interjerā , kamī nzā lē ir mā jī ga, mā jī ga atpū ta. Un kā ds garš ī gs, veselī gs, sabalansē ts ē diens: ukraiņ u un Eiropas virtuve. Ar mī lestī bu pagatavoti ē dieni viesiem. Tieš i tā – nevis klientiem, bet viesiem. Natalkas asistentes sirsnī gais smaids, kura ā tri iegaumē ja katra bē rna vā rdu, ir vienkā rš i fascinē još s.
Vē l ilgi atcerē simies pikniku kalnos, nepā rspē jamus steikus, gardus kartupeļ us. Jurija kungs un Natā lijas kundze - ģ imenes viesnī cas ī paš nieki - ir laipni, atsaucī gi, gā dī gi cilvē ki. Viņ u gā dī go attieksmi jutā m no ieraš anā s brī ž a lī dz aizbraukš anas brī dim.
Bet ko te lai saka - tikko izjaukti koferi, un jau gribas atgriezties "Guardian". Liels paldies par to, paldies, paldies!
Ceram uz tikš anos nā kamvasar!
2019, jū nijs Nazarenko Antoņ ina Andreevna
аватар ani12345
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rnu Bereginya viesnī cā.2016. gada Ziemassvē tkos, nodzī vojā m nedē ļ u. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba, telpas un pagalms ir ļ oti jauki. Ē diens kafejnī cā ir lielisks, viss ir karsts un ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rnu Bereginya viesnī cā.2016. gada Ziemassvē tkos, nodzī vojā m nedē ļ u. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba, telpas un pagalms ir ļ oti jauki. Ē diens kafejnī cā ir lielisks, viss ir karsts un ļ oti garš ī gs. Wi-Fi ir normā ls, es pat strā dā ju attā linā ti. Ir arī pirts un diezgan liels baseins, bet mums nebija laika to izmē ģ inā t. Ī paš nieki un darbinieki ir ļ oti uzmanī gi pret viesiem. Visi pieprasī jumi tika ā tri izpildī ti. Viņ i arī mums palī dzē ja organizē t braucienus uz bunkuru un pilī m utt. Kalns ir 500-600 metru attā lumā , ir veikali, ļ oti tuvu. Noteikti iesaku ģ imenes vai uzņ ē muma atpū tai.
аватар kichkaylo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja vasarā ceļ ojat pa Aizkarpatu, un š is reģ ions ir tik pilns ar arhitektū ras pieminekļ iem, tad vienmē r ir jā bū t vietai, kur vē laties garī gi atpū sties un š ī vieta ir neliela viesnī ca "Bereginya" Zhdeniyevo ciematā . Vieta ar pā rsteidzoš i tī ru gaisu un pā rsteidzoš u klusumu, un mums, pilsē tniekiem, tas vienmē r pietrū kst. … Tomēr ▾ Ja vasarā ceļ ojat pa Aizkarpatu, un š is reģ ions ir tik pilns ar arhitektū ras pieminekļ iem, tad vienmē r ir jā bū t vietai, kur vē laties garī gi atpū sties un š ī vieta ir neliela viesnī ca "Bereginya" Zhdeniyevo ciematā . Vieta ar pā rsteidzoš i tī ru gaisu un pā rsteidzoš u klusumu, un mums, pilsē tniekiem, tas vienmē r pietrū kst. Nu var tikai apbrī not viesnī cas saimnieku centī bu, izveicī bu un viesmī lī bu. Telpas ir tī ras (tī rī š ana ik pē c divā m dienā m), vienmē r ir pieejamas higiē nas preces (ziepes, š ampū ns, tualetes papī rs). Mā jas gatavoš ana (paš u piena un gaļ as produkti) un izmantoš ana jebkurā laikā sauļ oš anā s krē slā , bā rbekjū , baseinā , kur var peldē ties gan pieauguš ie, gan bē rni. Un tas viss par salī dzinoš i nelielu naudu! Ieteiksim draugiem un paziņ ā m un noteikti ieradī simies, ī paš i, ja ī paš nieki paliks tie paš i.
2012.  gada jū lijs Sergejs un Alla
аватар wanderer1
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Bijis tur divas reizes ar ģ imeni. Viesnī ca jauna, numuriņ i komfortabli, teritorija super, ī paš i bē rnam - daudz vietas, kur izskrieties. Apkalpoš ana š ā dai "bezzvaigznes" viesnī cai ir vienkā rš i lieliska. Ē diens arī diezgan labs. … Tomēr ▾ Bijis tur divas reizes ar ģ imeni.
Viesnī ca jauna, numuriņ i komfortabli, teritorija super, ī paš i bē rnam - daudz vietas, kur izskrieties. Apkalpoš ana š ā dai "bezzvaigznes" viesnī cai ir vienkā rš i lieliska. Ē diens arī diezgan labs. Tur esam kļ uvuš i par pastā vī giem klientiem.
Š ogad bijā m atkal ciemos - atkal viss bija kā rtī bā , bet aizbraucot visu iespaidu sabojā ja saimnieks Jura. Pā rpratuma dē ļ maksā š anas jautā jumā viņ š rupji uzskrē ja mums (ģ imenei ar bē rnu) un prasī ja papildus 200 UAH. Jautā jums nav par naudu, bet gan par to, ka tas izdarī ts rū gti, ar sadursmi. Rezultā tā - mē s tur vairs neatgriezī simies un jums neieteiksim. Ir daudzas viesnī cas, kuru ī paš nieki saprot, ka izturē š anā s pret klientiem ir dā rgā ka viņ iem paš iem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частный отель представляет из себя двухэтажный особняк на большой лужайке, с другой его стороны — река.

Atrašanās vieta 500 м от бугельного подъемника.
Viesnīcā

Крытый паркинг на 5 автомобилей, который закрывается на ночь. Закрытый бассейн с подогревом.

Telpu apraksts

Уборка комнат — ежедневно, смена постельного белья и полотенец — 1 раз в 2 дня.

Istabās

2-местный — двухспальная или 2 односпальных кровати, телевизор, электрочайник, санузел (туалет, умывальник, душ)
3-местный — двухспальная и односпальные кровати, телевизор, электрочайник, санузел (туалет, умывальник, душ)
блочный — 2 комнаты, в одной из которых двухспальная, в другой — 2 односпальных кровати, телевизор в каждой комнате, электрочайник, санузел (туалет, умывальник, душ) — общий на 2 комнаты
люкс — двухкомнатный номер, гостиная (раскладной мягкий уголок — 2 дополнительных места, телевизор), спальня (двухспальная кровать), холодильник, электрочайник, набор столовой посуды, санузел (туалет, умывальник, душ)

Adrese Закарпатская область, Воловецкий р-н, пгт. Ждениево, ул. Шевченка, 160
Tālruņi: +38 (03136) 256-54
+38 (050) 507-05-54
+38 (050) 284-64-98
FAQ