Sanatorii Teplitsia 4*– Atsauksmes

34
Novērtējums 8.210
№1 viesnīcas reitingā Vinogradova
9.2 Numurs
9.3 apkalpošana
9.2 Tīrība
7.8 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Daudznozaru sanatorija "Teplitsa" atrodas vienā no gleznainajiem Aizkarpatu nostūriem – Melnā kalna pakājē, mājīgās Vinohradivas pilsētiņas nomalē. Sanatorijas medicīniskā bāze 2004.–2005 ir pilnībā atjaunots. Piemērots medicīniskai ārstēšanai.Vairāk →
аватар ludmilayakusheva50
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka sanatorija, viss tikko izremontē ts, labs serviss, lieliska ā rstē š ana. Sanatorijas akcenti ir peldbaseini, izcila ū dens vingroš ana - paldies trenerim Jurijam! Masā ž as terapeiti (saskaņ ā ar atsauksmē m) ir labi, pateicoties Mykola! WI-FI darbojas visur, atš ķ irī bā no Vodafone (neuzķ eras vispā r) un Kyivstar ar pā rtraukumiem. … Tomēr ▾ Jauka sanatorija, viss tikko izremontē ts, labs serviss, lieliska ā rstē š ana. Sanatorijas akcenti ir peldbaseini, izcila ū dens vingroš ana - paldies trenerim Jurijam! Masā ž as terapeiti (saskaņ ā ar atsauksmē m) ir labi, pateicoties Mykola! WI-FI darbojas visur, atš ķ irī bā no Vodafone (neuzķ eras vispā r) un Kyivstar ar pā rtraukumiem. Nerē ķ inieties ar ekskursijā m un izklaidē m (valstī notiek karš ). Sestdienā s vietē jā ansambļ a koncerts un reizi nedē ļ ā ekskursija uz vī na darī tavu. Ē diens nav ī paš i garš ī gs, bet brokastī s ir divi kafijas automā ti un kafija ir ļ oti kvalitatī va. Ir kafejnī ca, kur var iegā dā ties saldē jumu, alkoholu, saldumus. Mikroautobuss (30-40 min. ) kursē no Vynohradiv sanatorijas uz aptieku, frizē tavu vai tirgu, ja nepiecieš ams. Esmu apmierinā ta ar ā rstē š anu!
аватар hhelg
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Istaba ir pilna sovdep, nav vē rts 360 UAH. no cilvē ka. Medmā sas nav vē rī gas, savā starpā sarunā jas, bet par pacientu aizmirst. Ī paš i hidromasā ž as nodaļ ā kaut kā.15 minū tes gaidī ju uz noteiktā laikā paredzē to procedū ru, tā tad arī duš ai vajadzē ja ilgt 5 minū tes, bet par mani aizmirsa, viņ š piecē lā s un aizgā ja. … Tomēr ▾ Istaba ir pilna sovdep, nav vē rts 360 UAH. no cilvē ka.
Medmā sas nav vē rī gas, savā starpā sarunā jas, bet par pacientu aizmirst. Ī paš i hidromasā ž as nodaļ ā kaut kā.15 minū tes gaidī ju uz noteiktā laikā paredzē to procedū ru, tā tad arī duš ai vajadzē ja ilgt 5 minū tes, bet par mani aizmirsa, viņ š piecē lā s un aizgā ja. Procedū ras notiek bez ī paš as medicī niskā personā la uzmanī bas, pievē rš oties tikai pastā vī gajiem klientiem vai tiem, kas piemaksā par medmā sā m.
аватар okulish
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgi meklē ju internetā sanatoriju ar termā lo baseinu, labu medicī nas bā zi un adekvā tā m cenā m. Daudz lasu par to, ka termā lie ū deņ i brī numainā kā rtā palī dz tiem, kam problē mas ar rokā m, kā jā m, mugurkaulu un paaugstinā tu cukura lī meni asinī s. … Tomēr ▾ Ilgi meklē ju internetā sanatoriju ar termā lo baseinu, labu medicī nas bā zi un adekvā tā m cenā m. Daudz lasu par to, ka termā lie ū deņ i brī numainā kā rtā palī dz tiem, kam problē mas ar rokā m, kā jā m, mugurkaulu un paaugstinā tu cukura lī meni asinī s. Mana izvē le bija "Teplits". Un tas, ka savu kā rtu biļ etei gaidī ju no jū lija lī dz oktobrim, kā rtē jo reizi pā rliecinā ja, ka uz š ejieni ir jā brauc.
Es savā izvē lē nekļ ū dī jos. Atbraucu klibodama, un pē c 5 dienā m aizmirsu, ka sā p kā ja. Istaba bija standarta, tā tad, bet tas nemaksā ja tik daudz. Ī paš a komforta cienī tā jiem ir luksusa, luksusa un veselas kotedž as. Bet galvenais ir ū dens! Termiski un minerā li! Un personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Reklā mā , manuprā t, sanatorijai nevajag, tā pē c es pie tā apstā š os.
Tač u pieminē š u patī kamu bonusu: tur vakaros strā dā apbrī nojama kosmē tiķ e Anna Ivanovna, kura pā rsteidzoš i labi masē seju, kaklu un dekoltē . Iziet š ā du procedū ru pē c dienas ā rstē š anas ir vienkā rš i svē tlaime. Un, starp citu, tas ir lē ts. Tā nu atgriezos mā jā s pavisam cits cilvē ks un izskatī jos par 5 gadiem jaunā ka. Biļ eti rezervē š u arī nā kamajam gadam. Un es tev iesaku!
аватар svetlanapogr1712
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tos pie mā sas 19. janvā rī . Istaba ekonomiska un diezgan maza. Bet viss tī rs. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Ī paš s paldies akvatrenerei Viktorijai un masā ž as terapeitam Pā velam. No trū kumiem nebija vakara izklaides programmu, atklā ti sakot vā jš pū ļ a dalī bnieks. … Tomēr ▾ atpū tos pie mā sas 19. janvā rī . Istaba ekonomiska un diezgan maza. Bet viss tī rs. Ē diens izcils, daudzveidī gs.
Ī paš s paldies akvatrenerei Viktorijai un masā ž as terapeitam Pā velam.
No trū kumiem nebija vakara izklaides programmu,
atklā ti sakot vā jš pū ļ a dalī bnieks. Un tā tad visi bija apmierinā ti. Mē ģ inā sim nā kt vē l.
аватар zavaco867
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanatorijā pirmo reizi brī niš ķ ī gais dabas skaistums, pieklā jī gs kolektī vs. Paldies visiem par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem! Gribu nā kt vē lreiz, viss patika. … Tomēr ▾ Sanatorijā pirmo reizi brī niš ķ ī gais dabas skaistums, pieklā jī gs kolektī vs. Paldies visiem par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem!
Gribu nā kt vē lreiz, viss patika.
аватар miroslavayakunina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir problē mas ar starpskriemeļ u trū ci, izvē lē jos "Siltumnī cu". Mani patī kami pā rsteidza administrā cijas efektivitā te pā rvietoš anā , viņ i adekvā ti atbild uz jautā jumiem. Mans ē diens pā rsvarā bija vā rī ts-tvaicē ts, piena, bija daudz dā rzeņ u. … Tomēr ▾ Ir problē mas ar starpskriemeļ u trū ci, izvē lē jos "Siltumnī cu". Mani patī kami pā rsteidza administrā cijas efektivitā te pā rvietoš anā , viņ i adekvā ti atbild uz jautā jumiem. Mans ē diens pā rsvarā bija vā rī ts-tvaicē ts, piena, bija daudz dā rzeņ u.
Ā rstē š ana: vannas, masā ž a, baseins, aromterapija, pastaigas, fizioterapija, ekstrakts, kaut kas bija biļ etē , nopirku vē l kaut ko, nolē mu neekonomē t, cenas adekvā tas. Atvieglojums mugurkaulam bija jū tams jau no pirmajā m dienā m.
Kad mans spiediens palielinā jā s, tā pē c viņ i to nekavē joties kontrolē ja, visu laiku novē roja manu veselī bu, un tas viss nav zem spiediena, man nebija jā pilina katru reizi, bet, kā saka, "mums galvenais ir tu jū ties labi kopā ar mums un esi vesels. " Tas ir jauki. . .
Atceros arī ļ oti interesantas ekskursijas pa Aizkarpatu, galvenais neslinkot un visu dienu negulē t gultā , kā daž i no man blakus dzī vojoš iem.
Novē lu veselī bu visiem cilvē kiem un veiksmi sanatorijai.
аватар vlada6333
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ ai nesen tika veikta smaga operā cija un viņ a kļ uva par sanatorijas izvē li atveseļ oš anai. Pirms tam sanatorijā s nebiju bijusi, izlasot atsauksmes nolē mu doties uz Siltumnī cu. Visvairā k man patika miers un klusums. Ā rstē š ana noritē ja labi, mans puš ums tagad par sevi vē l neatgā dina. … Tomēr ▾ Viņ ai nesen tika veikta smaga operā cija un viņ a kļ uva par sanatorijas izvē li atveseļ oš anai. Pirms tam sanatorijā s nebiju bijusi, izlasot atsauksmes nolē mu doties uz Siltumnī cu. Visvairā k man patika miers un klusums. Ā rstē š ana noritē ja labi, mans puš ums tagad par sevi vē l neatgā dina. Ā rsti ir vē rī gi, kursa laikā nā cā s koriģ ē t procedū ras. Ē damzā lē viņ i paē da garš ī gi, viņ u pū les ir acī mredzamas, viņ i gatavo no sirds. Istaba - standarta, iztī rī ta un mainī ta gultas veļ a. Domā ju, ka tā dai ir jā bū t sanatorijai - tī ra, ē rta, personā ls draudzī gs, nenož ē loju, ka izvē lē jos "Siltumnī cu".
аватар ewelina777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los dalī ties savos iespaidos par š o sanatoriju "Teplitsa". Kad es tur biju, bija daudz cilvē ku, bet man par to nebija jā atgā dina. Kad ierados, pē c stundas mani sauca pie ā rsta uz pieņ emš anu, viņ š , apskatī jis kartiņ u, vispirms jautā ja, ko es gribu un kā du rezultā tu gaidu, un tad paskaidroja, ko var un vajag un kā dā daudzumā . … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties savos iespaidos par š o sanatoriju "Teplitsa". Kad es tur biju, bija daudz cilvē ku, bet man par to nebija jā atgā dina. Kad ierados, pē c stundas mani sauca pie ā rsta uz pieņ emš anu, viņ š , apskatī jis kartiņ u, vispirms jautā ja, ko es gribu un kā du rezultā tu gaidu, un tad paskaidroja, ko var un vajag un kā dā daudzumā . Es pats prasī ju diagnostiku, lai gan man tā ir manā kartē . Tika nozī mē ts daudz procedū ru, tā pē c man nebija daudz jā atpū š as, lai gan ā rstē š ana sanatorijā jau ir relaksā cija un bauda. Ē diens bija patī kams, un nebija garlaicī gs, garš ī gs. Ā rsti, man likā s, nenā k, bet vietē jie, jo pastā vī gi atrodas un sazinā ties var jebkurā laikā ; viņ i neskopojas ar laiku - viņ i visu izskaidro sī ki un saprotami, kā man bija ar ortopē du. Ekskursijā m iesaku ņ emt vairā k naudas - tā s nav lē tas, lai gan, protams, ienā kumi katram ir atš ķ irī gi. Apstiprinu atsauksmes par skaistumu un tī rī bu sanatorijā , pati pā rliecinā jos.
аватар lidia1987
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vispā r "Teplicā " bija lieliski, izņ emot daž u dienu karstumu, bet sanatorijai ar to nav nekā da sakara. Par ā rstē š anu daudz nerakstī š u, teikš u tikai to, ka tā ir augstā lī menī un ir tī ri individuā li izvē lē ta, mana programma palī dzē ja manā m locī tavā m. … Tomēr ▾ Vispā r "Teplicā " bija lieliski, izņ emot daž u dienu karstumu, bet sanatorijai ar to nav nekā da sakara. Par ā rstē š anu daudz nerakstī š u, teikš u tikai to, ka tā ir augstā lī menī un ir tī ri individuā li izvē lē ta, mana programma palī dzē ja manā m locī tavā m. Ē diens ē damistabā bija diezgan apmierinoš s, bet reizē m iegā ju arī kafejnī cā , maiņ ai, tur pamē ģ inā ju aizkarpatu ē dienus - garš ī gi un oriģ inā li. Istabā bija televizors, ledusskapis, vannas istaba un vienmē r ū dens, gan karsts, gan auksts, tī rs. Atpū tai - volejbols, teniss u. c. - viss ir pieejams un vienmē r lū dzu. Mans atvaļ inā jums, lai gan tas bija tikai 10 dienas (un vienmē r š ķ iet maz), es uzskatu, ka tas ir diezgan veiksmī gs.
аватар Mariya227
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorija ir modernizē ta, salī dzinot ar 2011. gadu, kad tur devos pirmo reizi, un agrā k bez problē mā m varē ja iegā dā ties vauč erus. Un š ogad man pat bija jā rezervē.3 mē neš us iepriekš , lai dotos uz vasaru, bet tie ir dzī ves sī kumi. … Tomēr ▾ Sanatorija ir modernizē ta, salī dzinot ar 2011. gadu, kad tur devos pirmo reizi, un agrā k bez problē mā m varē ja iegā dā ties vauč erus. Un š ogad man pat bija jā rezervē.3 mē neš us iepriekš , lai dotos uz vasaru, bet tie ir dzī ves sī kumi. Personā ls palicis nemainī gs - draudzī gs un izpalī dzī gs. Palika vecie darbinieki - profesionā ļ i un, galvenais, viņ i ir sanatorijas galvenais lepnums un liels pluss (man ir ar ko salī dzinā t). Ir arī svaigs remonts telpā s un ā rpusē , labierī cī bas bez pelē juma un netī rumiem (š ajā sakarā esmu prasī gs). Un pats galvenais, ā rstē š ana, tur vienmē r ir bijusi lieliska, un tagad procedū ras, kuras man izrakstī ja, nebija ilgas, es daž reiz varu staigā t pat bez nū jas un palī dzī bas no malas. Novē lu sanatorijai turpmā ku attī stī bu, atpū tniekiem labu ā rstē š anu un atpū tu.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Многопрофильный санаторий «Теплица» расположен в одном из живописных уголков Закарпатья — у подножья Черной горы, на окраине уютного города Виноградов. Лечебная база санатория в 2004–2005 гг. была целиком обновлена. Подходит для лечебного отдыха.

Atrašanās vieta Санаторий расположен с 7 км от автовокзала, 25 км от г.Хуст, 65 км от г.Мукачево.
Pludmalē
Viesnīcā

Столовая на 180 мест, банкетный и конференц залы, лечебный корпус. Бронирование ж/д билетов. Доставка к горнолыжным подъемникам (зимой).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В санатории есть дневные и вечерние программы отдыха, выступления фольклорных коллективов, мастер классы по приготовлению и дегустации национальных блюд, винотерапия, походы, пикники, Новогодние и Рождественские туры, соревнования. Конный спорт. Лечебные программы, минеральная лечебная вода «Теплица», целебные гидропроцедуры в ваннах с термальной водой.
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Санаторий представляет собой 2 трехэтажных корпуса и 9 летних домиков.

Istabās

В номерах по две односпальные кровати, телевизор, холодильник, по две тумбочки, шкаф для одежды, стол и стулья, душ, санузел, горячая/холодная вода круглосуточно.

Adrese Закарпатская обл., г.Виноградов, ул. Копанская, 265-а
Tālruņi: +38(095) 593-50-30
Tīmekļa vietne: Sanatorii Teplitsia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).