Lielisks kūrorts tiem, kam patiešām nepieciešama dziedināšana

Rakstīts: 14 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 11 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Ilgi meklē ju internetā sanatoriju ar termā lo baseinu, labu medicī nas bā zi un adekvā tā m cenā m. Daudz lasu par to, ka termā lie ū deņ i brī numainā kā rtā palī dz tiem, kam problē mas ar rokā m, kā jā m, mugurkaulu un paaugstinā tu cukura lī meni asinī s. Mana izvē le bija "Teplits". Un tas, ka savu kā rtu biļ etei gaidī ju no jū lija lī dz oktobrim, kā rtē jo reizi pā rliecinā ja, ka uz š ejieni ir jā brauc.
Es savā izvē lē nekļ ū dī jos. Atbraucu klibodama, un pē c 5 dienā m aizmirsu, ka sā p kā ja. Istaba bija standarta, tā tad, bet tas nemaksā ja tik daudz. Ī paš a komforta cienī tā jiem ir luksusa, luksusa un veselas kotedž as. Bet galvenais ir ū dens! Termiski un minerā li! Un personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Reklā mā , manuprā t, sanatorijai nevajag, tā pē c es pie tā apstā š os.
Tač u pieminē š u patī kamu bonusu: tur vakaros strā dā apbrī nojama kosmē tiķ e Anna Ivanovna, kura pā rsteidzoš i labi masē seju, kaklu un dekoltē . Iziet š ā du procedū ru pē c dienas ā rstē š anas ir vienkā rš i svē tlaime. Un, starp citu, tas ir lē ts. Tā nu atgriezos mā jā s pavisam cits cilvē ks un izskatī jos par 5 gadiem jaunā ka. Biļ eti rezervē š u arī nā kamajam gadam. Un es tev iesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu