Vishivanka 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.510
№4 viesnīcas reitingā Vorohta
7.4 Numurs
7.1 apkalpošana
7.4 Tīrība
5.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Privātmāja "Vishivanka" atrodas Vorohtas ciemā, 800 metru attālumā no šosejas Tatarov - Verkhovyna. Divu līmeņu koka kotedža 4-5 personām, māja un kotedža 5 istabām.Vairāk →
аватар belozor80
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Braucam uz turieni jau 3 gadus un 2021. gada februā rī dosimies uz turieni vē lreiz. Saimnieki vienkā rš i lieliski. Vienmē r gatavs palī dzē t un konsultē t, ja ir kā di jautā jumi. Viņ u ē diens ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, mans bē rns, un mē s to vienkā rš i mī lam. … Tomēr ▾ Braucam uz turieni jau 3 gadus un 2021. gada februā rī dosimies uz turieni vē lreiz. Saimnieki vienkā rš i lieliski. Vienmē r gatavs palī dzē t un konsultē t, ja ir kā di jautā jumi. Viņ u ē diens ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, mans bē rns, un mē s to vienkā rš i mī lam. Ļ oti ē rti numuri ir tī ri un uzkopti 3 reizes nedē ļ ā . Ir sauna un tvertnes. Un skats no balkona ir brī niš ķ ī gs. Tā pē c iesaku visiem!
Вид с балкона
аватар zvm81964
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Cienī jamie kalnu mī ļ otā ji, kas Vorohtā nav atpū tuš ies, ļ oti iesaku. Uzņ emš ana bija silta un uzmanī ga. Mā jiņ ā s divatā , vienkā rš i lieliski un ar bē rniem iesaku (labs pagalms, plaš as lapenes, š ū poles, daudz pieauguš ajiem, tuvumā vairs nav satiksmes, tā lu dī zelis un bē rniem var bū t mierī gs). … Tomēr ▾ 1. Cienī jamie kalnu mī ļ otā ji, kas Vorohtā nav atpū tuš ies, ļ oti iesaku. Uzņ emš ana bija silta un uzmanī ga. Mā jiņ ā s divatā , vienkā rš i lieliski un ar bē rniem iesaku (labs pagalms, plaš as lapenes, š ū poles, daudz pieauguš ajiem, tuvumā vairs nav satiksmes, tā lu dī zelis un bē rniem var bū t mierī gs). Istabas kompaktas, mā jī gas, tī ras, ar visā m ē rtī bā m, forš a viesistaba ar virtuvī ti. Un par mā jas gatavoš anu vispā r klusē ju "COOL", un galvenais uz kā du laiku pasū ti, nā c un baudi ē dienu. Pats galvenais, apkā rt kalnam tī rs gaiss un klusums .......un saprā tī gas cenas. Netā lu no centra un var doties jebkurā virzienā jebkur.
Pā rsū tiet draugus atvaļ inā jumā.
Ar cieņ u Vitā lijs. Doņ eckas pilsē ta.
аватар innadeyneko_ukr.net
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Man ļ oti patika uzturē š anā s Viš ivankā . Viņ i dzī voja pie lielas mā jas, 4 pieauguš ie un 5 bē rni. Dzī ves apstā kļ i pieklā jī gi, viss tī rs, tī rs, skaisti skati uz kalniem. Klusa, mierī ga vieta ģ imenes atpū tai. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s Viš ivankā . Viņ i dzī voja pie lielas mā jas, 4 pieauguš ie un 5 bē rni. Dzī ves apstā kļ i pieklā jī gi, viss tī rs, tī rs, skaisti skati uz kalniem. Klusa, mierī ga vieta ģ imenes atpū tai. Paldies Vasilijam un viņ a komandai par sirsnī go uzņ emš anu, viss bija lieliski! ! ! ! ! Noteikti atbrauksim vē l, kā arī ieteiksim Vyshivanku paziņ ā m un draugiem.
аватар omare2180
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties jaunā kotedž ā uz augš ē jā s terases. Mā ja smarž o pē c koka, viss darī ts gaumī gi un kvalitatī vi. Viss super tī rs! Gultas ē rtas, vienmē r silts ū dens no boilera, virtuvē ledusskapis un mikroviļ ņ u krā sns. … Tomēr ▾ Atpū ties jaunā kotedž ā uz augš ē jā s terases. Mā ja smarž o pē c koka, viss darī ts gaumī gi un kvalitatī vi. Viss super tī rs! Gultas ē rtas, vienmē r silts ū dens no boilera, virtuvē ledusskapis un mikroviļ ņ u krā sns. Kungs ir ļ oti draudzī gs un apmierina viesu vē lmes. Nā kamgad tā atklā s savu ē damistabu. Piedā vā jot kaimiņ u ē damistabu. Negā ja - dā rgi. Wi-Fi ķ erš anai pagalmā š ū polē s, uz kurā m skats ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Pateicamies Vasiļ a kungam un meitenē m, kas uzkopj par labajiem atpū tas apstā kļ iem.
аватар vealma
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s devā mies nejauš i. Viņ i bija ļ oti patī kami pā rsteigti. Viņ i dzī voja kotedž ā uz kalna. Gaiš a un krā saina mā ja, gan tajā , gan istabā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Oho, ļ oti jauks skats no mā jas. … Tomēr ▾ Mē s devā mies nejauš i. Viņ i bija ļ oti patī kami pā rsteigti. Viņ i dzī voja kotedž ā uz kalna. Gaiš a un krā saina mā ja, gan tajā , gan istabā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai.
Oho, ļ oti jauks skats no mā jas. Uz ielas ir š ū poles, rotaļ u laukums, grila iekā rtas.
Ļ oti tī rs, bez problē mā m. Labā k ņ emt lī dzi č ī bas vai mainā mus vieglus apavus.
Virtuvē ir labi piederumi, serviss (bļ odas, š ķ ī vji, krū zes), mikroviļ ņ u krā sns.
Ļ oti iesaku. Un cenas pē c jū ras ir smieklī gas.
аватар berezhnaya14
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu Vyshyvankā!! ! Kluss, mierī gs, ē rts, skaists skats! Ē diens bija brī niš ķ ī gs) Viss apmierinā ts! ))) … Tomēr ▾ Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu Vyshyvankā!! ! Kluss, mierī gs, ē rts, skaists skats! Ē diens bija brī niš ķ ī gs) Viss apmierinā ts! )))
аватар Klyukva
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums patika! Vorohtā dzī vojā m otro reizi, un laikam jau vairā k kā.15 reizes bijā m Karpatos - ir ar ko salī dzinā t! Par 170 UAH (tas ir 6.5 eiro par divvietī gu istabu ar tualeti un duš u!! ! ) dabū jā m diezgan ē rtas naktsmī tnes ar diviem dvieļ iem vienai personai, duš as ž eleju vannas istabā , TV, fē nu, bezmaksas WiFi, kopī gu (bet ļ oti mā jī gu) ē damistaba ar elegantu skatu uz kalniem, virtuve, ledusskapis. … Tomēr ▾ Mums patika! Vorohtā dzī vojā m otro reizi, un laikam jau vairā k kā.15 reizes bijā m Karpatos - ir ar ko salī dzinā t! Par 170 UAH (tas ir 6.5 eiro par divvietī gu istabu ar tualeti un duš u!! ! ) dabū jā m diezgan ē rtas naktsmī tnes ar diviem dvieļ iem vienai personai, duš as ž eleju vannas istabā , TV, fē nu, bezmaksas WiFi, kopī gu (bet ļ oti mā jī gu) ē damistaba ar elegantu skatu uz kalniem, virtuve, ledusskapis. Un uzpirku arī saimnieka Vasilija viesmī lī bu - viņ š mū s aizveda no dzelzceļ a stacijas, 9:00 iekā rtoja (un ne pē c noteikumiem 12-14:00), neskrē ja mums pē c ar telpas pā rbaudi, vai nav iespē jams izlikt. , kā tas tiek darī ts daudzā s Ukrainas viesnī cā s, bet sirsnī gi palī dzē ja atrisinā t visas raduš ā s problē mas ar pirti, ē dinā š anu, transfē ru uz kalnu utt. Man ļ oti patika malkas pirts, kur cenā bija iekļ auta smarž ī gā Karpatu tē ja, palagi, č ī bas, cepures, ozolkoka slota! Man nepatika kompleksā s vakariņ as, nebija garš ī gas. Jā , duš ā nedaudz smird, varbū t kaut kur pie sienas istabā atradī si nepilnī bas, bet tas ir 6.5 eiro dienā! ! ! Eiropā lī dzī gs mā joklis maksā s vismaz 30 eiro! ! ! Tā pē c iesaku!
аватар Santimento
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s dzī vojā m 2013. gada maijā "Vyshyvanka" (Vorohta) ar nelielu kompā niju mā jā otrā stā va istabā s "junior suite" un "ekonomika". Pirmkā rt, mā jas saimnieki ir jauki cilvē ki. "Junior suite" istabā atradā s trī s cilvē ki, bet "ekonomiskajā " - viens. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m 2013. gada maijā "Vyshyvanka" (Vorohta) ar nelielu kompā niju mā jā otrā stā va istabā s "junior suite" un "ekonomika". Pirmkā rt, mā jas saimnieki ir jauki cilvē ki. "Junior suite" istabā atradā s trī s cilvē ki, bet "ekonomiskajā " - viens. Telpas mazas, bet principā var izklī st. Nav sū dzī bu par gultā m, gultas veļ u, vannas istabu un duš u, ū dens klā tbū tni, telpas tī rī bu. Varbū t drē bē m nepietiek vietas, it ī paš i ziemā , kad lietas ir apjomī gas. Nezinu, kā š ajā s telpā s ziemā var izž ā vē t uzvalkus un citas lietas, ja istabā ir vairā ki cilvē ki. Tā pē c nekavē joties pā rbaudiet pie saimnieka, varbū t ziemā ir telpa ž ā vē š anai. Vasarai ā rā ir vieta ž ā vē š anai. Televī ziju neskatī jā mies, internets vienmē r bija bez traucē jumiem. Ī paš u dzirdamī bu mā jā nemanī jā m. Kas attiecas uz ē dienu. . . Var gatavot pats. Lai to izdarī tu, virtuvē ir viss nepiecieš amais (plī ts ar diviem degļ iem, trauki, ledusskapis, tē jkanna). Jū s varat pasū tī t brokastis un vakariņ as. Pasū tī jā m tikai vienu reizi, ieraš anā s vakarā bija ok. Un tā , saskaņ ā ar dzī vesvietas metodi, tikai no rī ta, daž reiz vakarā tē ja, kafija un kaut kas viņ iem, jo ​ ​ viņ i pastā vī gi bija ceļ ā , viņ i nesē dē ja mā jā . Pagalmā ir brī niš ķ ī ga vieta vakara sapulcē m ar bā rbekjū , pat š ū poles))). Esiet piesardzī gs attiecī bā uz pā rtikas krā jumiem. Ciematā ir veikali, kur var nopirkt visu produkciju, bet diemž ē l š ī nav galvaspilsē ta un to darba laiks ir ierobež ots lī dz 19.00 bū tī bā , tikai viens veikals š ķ iet atvē rts lī dz 23. No mā jā m lī dz veikaliem 10 minū tē s var skriet cauri sakņ u dā rziem, mež am un dzelzceļ am. Centrā ciematā ir arī kafejnī cas un restorā ni. Bija tikai Staraja Vorohtā , man patika. Skati no mā jas logiem ir patī kami: ciems, kalni))))). Kopumā daba). Un naktī zvaigž ņ otas debesis) Satiksmes apmaiņ a Vorohtā ir normā la. Marš ruta autobusi kursē pastā vī gi, tač u pā rbaudiet to kustī bas grafiku caur Vorohtu autoostas biļ eš u kasē , jo grafiks, kas karā jas autoostā , izrā dī jā s neprecī zs. Ir pieejami virzieni Kolomyia, Yaremche, Frankivsk. No Vorohtas ir ē rti nokļ ū t Hoverlas pakā jē (paņ emiet š oferu tā lruņ us no Vyshyvanka ī paš nieka, puiš i jū s ē rti aizvedī s). Viens mī nuss ir Ukrainas ceļ i, vietā m, protams, ir slikti. Mū su uzņ ē mums bija apmierinā ts ar to, ka par dzī vesvietu tika izvē lē ta Vorohta un Vyshyvanka. Nav nekā du nož ē lu. Novē lam jums visiem patī kamas un interesantas brī vdienas.
аватар kostyuk5
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Septembrī atpū tā mies, plusi - skats pa logu brī niš ķ ī gs, skaista, bet ne glī ta koka apdare, (pē c viņ u skapja visas drē bes ir norā des) mī nusi - tā lu no veikala, mā ja celta neķ ī tri, agrā k pamodā s uz augš u 8-30 no tā , ka tai paš ā kotedž ā tiek veikts remonts, katru dienu pazuda aukstais ū dens, daž reiz karsts, uz stundu vai pat vairā k, daž reiz tā nebija visu nakti, saistī bā ar š o, vai nu Gā ju ar š ampū nu ieziepē tu galvu, vai sū di peldē ja tualetē , jo nebija ko notecinā t bija (saimnieki nebrī dina par problē mā m ar ū deni), duš as galva š ausmī gi izsū kusies (problē ma, kas netika novē rsta dienā par ieraš anos tika ziņ ots ī paš niecei), duš as aizkars (par 10 UAH) ļ oti ilgu laiku nemainī jā s (apakš ā bija dzeltens) , un viņ ai karā jā s gari melni mati (mani mati ir blondi), ī si sakot, š ausmas. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies, plusi - skats pa logu brī niš ķ ī gs, skaista, bet ne glī ta koka apdare, (pē c viņ u skapja visas drē bes ir norā des) mī nusi - tā lu no veikala, mā ja celta neķ ī tri, agrā k pamodā s uz augš u 8-30 no tā , ka tai paš ā kotedž ā tiek veikts remonts, katru dienu pazuda aukstais ū dens, daž reiz karsts, uz stundu vai pat vairā k, daž reiz tā nebija visu nakti, saistī bā ar š o, vai nu Gā ju ar š ampū nu ieziepē tu galvu, vai sū di peldē ja tualetē , jo nebija ko notecinā t bija (saimnieki nebrī dina par problē mā m ar ū deni), duš as galva š ausmī gi izsū kusies (problē ma, kas netika novē rsta dienā par ieraš anos tika ziņ ots ī paš niecei), duš as aizkars (par 10 UAH) ļ oti ilgu laiku nemainī jā s (apakš ā bija dzeltens) , un viņ ai karā jā s gari melni mati (mani mati ir blondi), ī si sakot, š ausmas. Virtuvē ir plī ts ar diviem degļ iem uz 5 istabā m, viena neveiksmī ga maza panna, mini ledusskapis, kas paredzē ts maksimums trim ģ imenē m, tam glā zes, karotes un dakš iņ as uz vienu karavī ru rotu! No visā m istabā m tikai vienā bija televizors, tač u vietnē ir norā dī ts, ka televizori ir visā s istabā s. Wi-fi bija, bet ar pā rtraukumiem. Seš as dienas istabas ne reizi netika tī rī tas, paņ ē ma putekļ u sū cē ju un paš i izsū ca, vienu reizi iztī rī ja paš ā kotedž ā , bet par to tikai uzskatī ja. Ē st viņ u "kafejnī cā " ir vienkā rš i š ausmī gi! ! ! Pusdienā s zupa ar kotletē m, kas gatavotas no maltā s gaļ as, kam beidzies derī guma termiņ š , un klimpas, un vakariņ ā s nož ē lojams borš č a un pā rvā rī tas zrazy izskats, un tikai melnā tē ja un kafija, pā rdoš anā nebija ne ū dens, ne sulas, un tas maksā ja 35 UAH. uz cilvē ku (3 ē dienreizes dienā.105 UAH izrā dā s), nā cā s gatavot paš am. Un arī mums istabā bija pele, kurai vajadzē ja ielikt indi, bet neizdevā s. Dabiski teicama kaimiņ u dzirdamī ba. Mē s tur vairs nepaliksim!
Вид из окна


iemiesojums lyubov.bolotina
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums kruglov7
izmitināšanas izmaksas no 15.02.2015. līdz 22.02.2015., junior suite vai ekonomiskās klases numurs, 3 pieaugušie.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Viadukts Vorohtā
Ukraina - Karpati, Vorohta
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Частный дом "Вишиванка" находится в поселке Ворохта, в 800 м от трассы Татаров — Верховина. Двухуровневый деревянный коттедж на 4-5 мест, дом и коттедж на 5 номеров.

Viesnīcā

Паркинг, интернет Wi-Fi, пользование утюгом, стиральной машинкой, феном.

  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Cауна на 6 человек с контрастным бассейном. Минимальное время сеанса — 2 часа. Походы в горы, катание на конях, собирание грибов и ягод, путешествия на внедорожниках, поездки в горы на квадроциклах с инструктором — по предварительной договоренности. Прокат лыжного снаряжения, санок. Услуги инструктора — по предварительной договоренности.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Двухуровневый деревянный коттедж:

На первом этаже — двухместная комната (двухспальная кровать), гостиная-кухня с камином и телевизором (плита, электрочайник, холодильник, набор столовой и кухонной посуды), санузел (туалет, умывальник, душ, фен).

На втором уровне — двухспальная кровать.

Дополнительные места — раскладной диван в гостиной.

На втором этаже — 2 номера полулюкс (двуспальная кровать, телевизор, раскладной диван, санузел — туалет, умывальник, душ, фен).

На третьем этаже — 2 номера полулюкс (двуспальная кровать, раскладной диван, телевизор, санузел — туалет, умывальник, душ, фен), 2 семейные двухуровневые номера 2+2 (раскладной диван на первом уровне, матрац на втором уровне, телевизор, балкон, санузел — туалет, умывальник, душ, фен), 2 номера эконом (двуспальная кровать, телевизор, санузел — туалет, умывальник, душ), кухня и гостиная со столом на 12-16 человек и балконом.

На первом этаже — кухня (плита, электрочайник, холодильник, посуда), гостиная (стол на 12-16 человек, телевизор), 2 номера полулюкс.

На втором этаже — 3 номера полулюкс.

Полулюкс — двуспальная кровать, раскладной диван, шкаф для одежды, санузел (туалет, умывальник, душ).

Adrese Ивано-Франковская область, пгт. Ворохта, ул. М. Грушевского, 15
Tālruņi: +38 (067) 812-62-58 +38 (067) 812-62-59 +38 (066) 661-50-44
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.