Skita 2*– Atsauksmes

64
Novērtējums 6.910
№1 viesnīcas reitingā Vorohta
7.4 Numurs
6.9 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.3 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Komplekss Skita atrodas netālu no Prutas upes Vorohtā. Tā jau vairāk nekā 12 gadus uzņem viesus no visas Ukrainas un citām valstīm.Vairāk →
аватар Mcrelena
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena. Netē rē jiet savu laiku viesnī cā Hermitage. Mū su ģ imenei (4 cilvē ki) tika piedā vā ta mā jiņ a, kas bū s pilnī ga! ! ! ! ! Mū su 1900 UAH dienā ir bez ē š anas. Kad ieradā mies, izrā dī jā s, ka pirmo stā vu, kur ir virtuve un vannas istaba, var izmantot arī citi ciemiņ i, kas apmeklē vannu. … Tomēr ▾ Laba diena.
Netē rē jiet savu laiku viesnī cā Hermitage.
Mū su ģ imenei (4 cilvē ki) tika piedā vā ta mā jiņ a, kas bū s pilnī ga! ! ! ! ! Mū su 1900 UAH dienā ir bez ē š anas. Kad ieradā mies, izrā dī jā s, ka pirmo stā vu, kur ir virtuve un vannas istaba, var izmantot arī citi ciemiņ i, kas apmeklē vannu. Tas ir mū su vienī gais otrais stā vs. Kad devā mies uz virtuvi, varē jā m satikt cilvē kus peldkostī mos, slapjā s grī dā s un tā tā lā k. Mē s esam maldinā ti! ! ! ! ! Es nerunā ju par to, ka cilvē ki lī dz 23:00 atpū tā s kublā s un mē s negulē jā m, vajadzē ja klausī ties dziedā š anu, mammu...Annas kundze teica, ka priekš apmaksa netiks atmaksā ta. Virtuvē ierodoties bija netī ri trauki, netī ra grī da. Uz ko saimniece teica, ka tieš i š odien viņ as apkopē ja atvadī jā s...un uzkopa pavisam jauna meitene, kurai to nevajadzē ja darī t...
Tē jkannā bija tik daudz katlakmens, ka nebija iespē jams izdzert kafiju. Dvieļ i, netī ras segas, tikai gulta bija tī ra.
аватар lena2012helena
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani sagaidī ja stacijā , iekā rtoja, pabaroja. Viesnī cas teritorija ir plaš a, labi uzturē ta un tī ra. Telpa ir tī ra un vē dinā ta. Istabā ir viss nepiecieš amais. Fotogrā fijas sakrī t. Ē diens bija garš ī gs, apmierinoš s, bez atsauces uz laiku un ņ emot vē rā manas vē lmes. … Tomēr ▾ Mani sagaidī ja stacijā , iekā rtoja, pabaroja. Viesnī cas teritorija ir plaš a, labi uzturē ta un tī ra. Telpa ir tī ra un vē dinā ta. Istabā ir viss nepiecieš amais. Fotogrā fijas sakrī t. Ē diens bija garš ī gs, apmierinoš s, bez atsauces uz laiku un ņ emot vē rā manas vē lmes. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un gatavs palī dzē t visu diennakti. Man ļ oti patika serviss Skit!
Центральный коттедж Внутренний двор, здание администрации, часть беседки
аватар melnikaleksandra15
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar draugiem apmeklē jā m skitu pirti - un sabojā jā m mū su dā rgo vakaru Karpatos! Viņ i mū s noskaņ oja jau no paš a sliekš ņ a, sakot, ka mums ir jā maksā viņ iem vē l 100 UAH par mū su paš u slotā m, jo ​ ​ viņ i pē c mums lapas notī rī s! (Vai tas nav paš saprotami, ka pē c katra apmeklē juma ir jā sakopj??? ) Baseinā peldē ties arī aizliegts, ja izmanto slotas, jo tā m bū s jā tī ra! ! ! ! ! Bet peldē ties tajā baseinā mē s tik un tā neriskē tu, jo bail no Kunga - ū dens stā v, netī rs un skaidrs, ka neviens tur to baseinu nekad nav tī rī jis! Mū su apmeklē juma brī dī viss nebija gatavs un puisis, kurš mū s apkalpoja, mums 100 reizes atvainojā s, bet tad tas pā rvē rtā s par tā du kā paranoju, un viņ š tū kstoš reiž u nā ca pie mums (arī tvaika pirtī ) un teica. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem apmeklē jā m skitu pirti - un sabojā jā m mū su dā rgo vakaru Karpatos! Viņ i mū s noskaņ oja jau no paš a sliekš ņ a, sakot, ka mums ir jā maksā viņ iem vē l 100 UAH par mū su paš u slotā m, jo ​ ​ viņ i pē c mums lapas notī rī s! (Vai tas nav paš saprotami, ka pē c katra apmeklē juma ir jā sakopj??? ) Baseinā peldē ties arī aizliegts, ja izmanto slotas, jo tā m bū s jā tī ra! ! ! ! ! Bet peldē ties tajā baseinā mē s tik un tā neriskē tu, jo bail no Kunga - ū dens stā v, netī rs un skaidrs, ka neviens tur to baseinu nekad nav tī rī jis! Mū su apmeklē juma brī dī viss nebija gatavs un puisis, kurš mū s apkalpoja, mums 100 reizes atvainojā s, bet tad tas pā rvē rtā s par tā du kā paranoju, un viņ š tū kstoš reiž u nā ca pie mums (arī tvaika pirtī ) un teica. kas drī z bū s atpakaļ . Nav zinā ms, kā pē c. Pastā vī gi jutā s neē rti, jo sveš inieks klī da š urpu turpu!
Iekš ā viss netī rs, ū dens smird. Tē ju nesa netī ros traukos, knapi siltu. Vanna ir ļ oti tumš a, acī mredzot, lai paslē ptu visus trū kumus! ! ! ! ! Pirmo reizi mū ž ā iznā cu no vannas nemazgā jusies un drū mā noskaņ ojumā ! ! ! ! ! Mē s nevienam neiesakā m vannu Skitijā ! ! ! ! !
аватар g_yaroslav
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nakš ņ ojā m "mā jā.30 cilvē kiem", 6. istabā . Pa nakti visu ķ ermeni sakoda blaktis: kā jas, rokas, mugura, vē ders, seja. Visas koduma vietas ir pietū kuš as, arī uz sejas (zem acs). Temperatū ra paaugstinā jā s, stiprs nieze. … Tomēr ▾ Nakš ņ ojā m "mā jā.30 cilvē kiem", 6. istabā . Pa nakti visu ķ ermeni sakoda blaktis: kā jas, rokas, mugura, vē ders, seja. Visas koduma vietas ir pietū kuš as, arī uz sejas (zem acs). Temperatū ra paaugstinā jā s, stiprs nieze. Es atradu blaktis, kuru saspiedu uz gultas. Lū dzu, ī paš nieki, pievē rsiet tam uzmanī bu.
Numura cena ir 450 UAH par nakti. Salī dzinā jumam - Bukovelā nā kamajā dienā ī rē š ana par 436 UAH, apakš ē jā rezidencē , ar maksimā lu komfortu.
Es domā ju, ka blakš u klā tbū tne nav pieņ emama.
аватар Popukvika08
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
NETICI NEGATĪ VĀ M ATSAUKSMĒ M! ! ! Jau 7 gadus pē c kā rtas nā kam uz Ermitā ž u. Viss ir ļ oti labi! Un tie, kas raksta sliktas atsauksmes, vienkā rš i KAITINĀ ! ! ! ! ! Š eit viss ir lieliski! Saimnieki, Anna, Valē rijs vienmē r ir draudzī gi, jautā par ekskursijā m, visi pastā stī s! ! ! ! ! ! ! No stacijas viņ us vienmē r sagaida ar prieku, fotogrā fijas ir patiesas. … Tomēr ▾ NETICI NEGATĪ VĀ M ATSAUKSMĒ M! ! ! Jau 7 gadus pē c kā rtas nā kam uz Ermitā ž u. Viss ir ļ oti labi! Un tie, kas raksta sliktas atsauksmes, vienkā rš i KAITINĀ ! ! ! ! ! Š eit viss ir lieliski! Saimnieki, Anna, Valē rijs vienmē r ir draudzī gi, jautā par ekskursijā m, visi pastā stī s! ! ! ! ! ! ! No stacijas viņ us vienmē r sagaida ar prieku, fotogrā fijas ir patiesas. Ļ oti garš ī gs mā jā s gatavots ē diens, Anya, liels paldies! Viss ir svaigs. Istabas tiek uzkoptas reizi nedē ļ ā , kas ir ļ oti pievilcī gi. Pastā vī gi smaidoš ā Natā lija, kura visu iztī ra, atbildē s uz visiem lū gumiem. Arī Marina, Vlado, kuriem iet labi, nav vienaldzī gi pret visiem! ! ! ! ! Ja vē laties aktī vo atpū tu (plostoš ana, kvadracikli, velosipē di) visu organizē Oļ egs un Vasī lijs. Protams, esam diezgan apmierinā ti, nā ksim vē l! ! ! ! ! ! !
аватар 3922258
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neatbilst vietnē norā dī tajam. 1. Transfē rs nav nodroš inā ts, stacijā neviens nesanā ca, samaksā ja par taksi abos virzienos. 2. Netī ra, slikta izolā cija, slikti veras durvis uz tualeti, tikai kaut kā ds š ampū ns no vannasistabas, nav gaisa atsvaidzinā tā ja tualetē, no 5dien normā ls karstais ū dens bija tikai 2dienas, dvieļ i ne reizi netika mainī ti, istaba nebija iztī rī ts, istabas nav izturē tas, lustā s 2 lampā m, viena gulta vispā r nestrā dā ja, gandrī z neiespē jami lasī t. … Tomēr ▾ Neatbilst vietnē norā dī tajam. 1. Transfē rs nav nodroš inā ts, stacijā neviens nesanā ca, samaksā ja par taksi abos virzienos. 2. Netī ra, slikta izolā cija, slikti veras durvis uz tualeti, tikai kaut kā ds š ampū ns no vannasistabas, nav gaisa atsvaidzinā tā ja tualetē, no 5dien normā ls karstais ū dens bija tikai 2dienas, dvieļ i ne reizi netika mainī ti, istaba nebija iztī rī ts, istabas nav izturē tas, lustā s 2 lampā m, viena gulta vispā r nestrā dā ja, gandrī z neiespē jami lasī t. 3. Ja vē lies, lai tavi viesi nomaina apavus - izsniedz individuā las kedas, nevis tā s, kas nes visu mā ju, kā pē c man pē c kā da jā velk kedas? Vai jums tas š ķ iet higiē nisks? 3. Ē diens ir tikai pā ri labam un ļ aunam, ja piedā vā ē dienu, parū pē jies par ē dienkarti, lai cilvē ki, kas pasū tī s, saprastu, ko ē dī s. Mē s nebijā m gatavi maksā t gandrī z 700 grivnas.
dienā par dzimteni, par pā rtiku un ē st balandu, ko jū s piedā vā jat. 4.
Skitu viesiem, kas maksā ja par pvn, nevajadzē tu rē ķ inā ties ar solī to Karpatu tē ju ar medu, mums nedeva. 5. Izņ emot plostu un kvadraciklus, neviens neorganizē ne makš ķ erē š anu, ne sē ņ oš anu un ogoš anu, un solī tā ferma ar briež iem un mež acū kā m, kā Anna mums paskaidroja, aizbē ga. Pat š ī ir mā nī š ana. 6. Atseviš ķ i var atzī mē t personā la un ī paš nieku absolū to vienaldzī bu pret saviem viesiem, jū s uztraucaties tikai par viesu izvē li, un jū s vairā k rū pē tos par viņ u komfortu un izdarī tu daž us secinā jumus no lielā negatī vo atsauksmju skaita. Pat vietē jie iedzī votā ji ir negatī vi pret jums. Tā tad, ja mē s neatrastu sev izklaidi, mē s š ajā s 5 dienā s no š ī s koncentrā cijas nometnes izjuktu prā tā . Ja vē laties sabojā t atvaļ inā jumu, dodieties uz turieni. Daudzviet esmu atpū tusies, biež i braucu uz ā rzemē m, bet tā du miskasti nebiju redzē jis.
аватар Alexxx2242
Pie mums atbrauca 5 cilvē ku kompā nija, ī rē jā m mā ju uz 3 dienā m Pirmā tikš anā s ar iestā des saimnieci un uzreiz nedraudzī ga izrunā š anā s par sodiem par smē ķ ē š anu un citā m sankcijā m. Bet vispirms par tī rī bu istabā. … Tomēr ▾ Pie mums atbrauca 5 cilvē ku kompā nija, ī rē jā m mā ju uz 3 dienā m
Pirmā tikš anā s ar iestā des saimnieci un uzreiz nedraudzī ga izrunā š anā s par sodiem par smē ķ ē š anu un citā m sankcijā m.
Bet vispirms par tī rī bu istabā...vienkā rš i š ausmī gi! Tumš ā gultasveļ a ir ī paš i izvē lē ta, lai nebū tu redzams tā ds traipu, matu un netī rumu daudzums! Mani pā rņ ē ma š ausmas, kad paskatī jos uz gultu ar ieslē gtu gaismu! ! ! Gultas veļ a tiek mainī ta vienu reizi uzturē š anā s laikā . Zem gultas slī dē ja ū dens pudele....Ieskatī jos iekš ā , un tur bija vienkā rš i tumsa. . . putekļ i, netī rumi, sveš ķ ermeņ i!
Virtuve ir atseviš ķ s jautā jums! Otrajā dienā.4 no 5 cilvē kiem ir saindē juš ies. Rezultā tā visu dienu uz tabletē m un atteikš anos ē st viesnī cā .
Pē dē jā dienā nolē mā m ī rē t kvadraciklus, kas maksā.1200 UAH. 30 minū tes slē pojot kalnos. Iestā des ī paš nieks teica, ka viņ i saka, ej pie tā puiš a (Oļ ega) tur, viņ š tev iedos cimdus un balaklavas. Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad par saplē stiem cimdiem un netī rā m, slaistoš ā m balaklavā m no mums tika iekasē ta 150 UAH par komplektu! Braucot uz citā m viesnī cā m, mē s vairā kas reizes gadā ņ emam kvadriķ us - tas vienmē r bija iekļ auts cenā , turklā t aprī kojums bija lī menī , bet š eit viņ i izdalī ja dunč us par naudu.
Esmu daudzviet atpū tusies, parasti pē c sazinā š anā s ar Karpatu iemī tniekiem paliek pozitī vs iespaids, gribas pie viņ iem atgriezties, bet š is ir gluž i pretē js gadī jums! Rezultā tā noskaņ ojums sabojā ts, pā rē jais sabojā ts !!! !
Izvairieties no š ī "nepalī dzē ja"! Nebojā savu atvaļ inā jumu!
аватар VladimirCV
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā ir vienkā rš i š ausmī gi naktī , auksts, tā da sajū ta, ka malku katlos iemet tikai vakarā . Veļ a netī ra. Istabiņ ā viss putekļ ains, netī rī ts. No rī ta pamosties tikko salst. . . Jā , un attieksme pret atpū tniekiem vienkā rš i lopisku, ir tā da sajū ta, ka nā k uz viesnī cu un tiek dots saprast, ka jau par to visu parā dā . … Tomēr ▾ Viesnī cā ir vienkā rš i š ausmī gi naktī , auksts, tā da sajū ta, ka malku katlos iemet tikai vakarā . Veļ a netī ra. Istabiņ ā viss putekļ ains, netī rī ts. No rī ta pamosties tikko salst. . . Jā , un attieksme pret atpū tniekiem vienkā rš i lopisku, ir tā da sajū ta, ka nā k uz viesnī cu un tiek dots saprast, ka jau par to visu parā dā . Administratore jeb saimniece Anna, neadekvā ta burvī ga. Piedā vā tie kvadracikli ir bojā ti, rē ķ ins, kas tev tiek izrakstī ts par pā rē jo nemaz neatbilst cenrā dim un tad vienkā rš i sā k lā dē t kā pē c tā notika, nevis piedā vā ja pā rē jiem. NETICIET POZITĪ VĀ M ATSAUKSMĒ M, tas ir tā lu no tā . Jū s dodaties atpū sties uz Karpatiem, ticiet man, š is komplekss nav domā ts jums...jū s atpū tā ties daudzā s viesnī cā s Karpatos...nekur nebija tā das attieksmes...Š AUSMAS! Viesnī ca bez nā kotnes..... .
аватар nikusiya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir pagā jis tik ilgs laiks, kopš mē s kopā ar visu ģ imeni pavadī jā m brī niš ķ ī gu atvaļ inā jumu! Kā mums paveicā s, ka nekļ ū dī jā mies un izvē lē jā mies Sketi. Viss ir ideā li un pat vairā k, nekā jū s gaidā t. … Tomēr ▾ Ir pagā jis tik ilgs laiks, kopš mē s kopā ar visu ģ imeni pavadī jā m brī niš ķ ī gu atvaļ inā jumu! Kā mums paveicā s, ka nekļ ū dī jā mies un izvē lē jā mies Sketi. Viss ir ideā li un pat vairā k, nekā jū s gaidā t. Es biju sajū smā par personā lu, viņ i kļ uva kā ģ imene. Tik gardu ē dienu mē s vē l neesam garš ojuš i! Neticami mā jī gas atpū tas telpas, viss teritorijā ir veidots ar mī lestī bu. Pozitī vais ir neticami! Un viss ir jū su rī cī bā , ko vien sirds kā ro - vat, slē poš ana, ekskursijas, visu nevaru uzskaitī t. Bē rniem ļ oti patika jā t ar zirgiem. Noteikti ne pret vienu nemainī sim) Pagaidi drī z, plā nojam atgriezties vasarā , bet ne viens. Ar mums jau vē las braukt 4 ģ imenes, kuras ir sajū smā par fotogrā fijā m un video) Mē s tevi mī lam))))
аватар Alex-lisni4enko1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jaungada brī vdienā s atpū tos ar ģ imeni un draugiem. Visiem ļ oti patika, pozitī vi iespaidi palika gadu uz priekš u. Viesnī cas personā ls ļ oti pieklā jī gs un pozitī vs, tik ļ oti, ka pē c 5dienu ieraš anā s vairs negribē jā s. … Tomēr ▾ Jaungada brī vdienā s atpū tos ar ģ imeni un draugiem. Visiem ļ oti patika, pozitī vi iespaidi palika gadu uz priekš u. Viesnī cas personā ls ļ oti pieklā jī gs un pozitī vs, tik ļ oti, ka pē c 5dienu ieraš anā s vairs negribē jā s. aiziet. Bukovela ir 20 minū š u attā lumā . Viesnī cas ī paš nieks sniedz absolū ti visa veida pakalpojumus jebkurā m brī vdienā m, pat ja vē laties kaut ko ī paš u, kas nav viesnī cā , ticiet, ka viesnī cas ī paš nieks visu izlems jū su vietā pē c iespē jas ī sā kā laikā . (Un par visiem sliktajiem komentā riem. . . gribu teikt, ka tas ir pilnī gs KRAPIS! ! ! Labā kā vieta un Tā di cilvē ki vē l jā meklē . )
Новый год 2018 в отеле СКИТА Буковель А это Я
Parādīt vairāk »


iemiesojums oka4aka
Pastāstiet, cik tālu viesnīca atrodas no Vorohtas centra un pacēlāja. Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Viadukts Vorohtā
Ukraina - Karpati, Vorohta
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Комплекс «Скита» находится возле реки Прут в Ворохте. Принимает гостей со всех уголков Украины и других стран более 12 лет.

Atrašanās vieta 50 м от реки Прут, 400 м от леса с полянами. 3 км от центра. 20 км от горы Говерлы. Продуктовые магазины - 600 м, колыба - 800 м, ресторан «Стара Ворохта» - 3 км. 4 км от подъёмника в Ворохте. 22 км от подъёмников в Буковели.
Viesnīcā

Бесплатно: встреча на вокзале (трансфер из усадьбы до вокзала платный); спутниковое телевидение; пользование DVD-проигрывателем (на первом этаже); пользование микроволновой печью, холодильником, электрочайником, посудой, утюгом, феном; пользование мангалом, альтанкой; уборка комнат, смена постельного белья, полотенец (1 на человека) - по необходимости; консультация по вопросам питания.

Платно: пользование кухней (плита, самостоятельное приготовление пищи), дрова для мангала и барбекю, конные прогулки, продажа карпатского чая и грибов, продажа сувениров, стирка белья.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • slēpju noma
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Пейнтбол, квадроциклы, зип-лайн - платно.
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Двухэтажный деревянный коттедж на 8-10 человек; трёхэтажный деревянный коттедж на 30-34 человека; отдельный этаж на 6-8 человек; отдельный двухместный полулюкс.

Adrese Ивано-Франковская область, пгт.Ворохта, ул.Заводская, 16
Tālruņi: +380973005005, +380991739973
Tīmekļa vietne: Skita
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.