"Viesnīca" - nepārtraukta vilšanās (

Rakstīts: 29 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 24 — 26 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 7.0
Izvē lieties viesnī cu pē c atraš anā s vietas un atsauksmē m. Atraš anā s vieta apstiprinā ta, atsauksmes nav.
Vairā ki seansi:
1. Galvenais saimniecei-priekš apmaksa. Pē c tā pabeigš anas jū s jau esat ļ oti interesanti saimniecei! Sā kot ar to, ka pē c priekš apmaksas nosū tī š anas paturi sms no bankas par maksā jumu un savus ierakstus, jo vajag vairā kas reizes saimniecei atkā rtot, kas tu esi, kad un cik samaksā ji, kā dos datumos un uz ko pakalpojumus. Tas nozī mē , ka "viesnī cā " netiek veikta stingra rezervā cijas un priekš apmaksas uzskaite ...

2. Esi gatavs arī tam, ka esi ieradies, pē c paskaidrojumiem ar saimnieci tevi pieminē ja (tā dā ziņ ā apstiprinā ja, ka kā dreiz bija priekš apmaksa; )), bet neviens par tevi ī paš i neinteresē sies. Jū s stā vat, gaidā t, klausā ties, kā saimniece atbild uz 10.500 telefona zvaniem no potenciā lajiem klientiem, kurus viņ a uzreiz brī dina, ka galvenais ir ...sk.
1; )) Un tu jau esi veicis priekš apmaksu, tad "kur tu dosies"!
Š eit jū s stā vat un gaidā t, lī dz pie jums nā ks "pagrieziens" ...
3. Istabas un veļ a kopumā ir tī ra, bet mē beles atstā j daudz ko vē lē ties...Nebrī nieties, ja zem palaga redzat dī vā nu ar saplē stu polsterē jumu.
4. Mā jas ē diens, bet nav garš ī gs. Piemē ram, "pankū kas ar sieru" viņ iem ir pankū kas no ļ oti biezas mī klas kā rtas ar skā bo sieru...Pilsē tā ē diens ir daudz garš ī gā ks, turklā t var atrast lē tā k.
5. Pirts (tā , kurā ir krievu pirts) ir pelnī jusi atseviš ķ u priekš metu. Jū s dodaties uz turieni, un ir tā da smaka, it kā kā ds tur bū tu miris un nogulē jis vairā kas dienas! Jā , veļ a un dvieļ i tī ri, pat gardu Karpatu tē ju piedā vā s, bet smarž a tā da, ka ē st un peldē ties baseinā ir pretī gi. Sā kumā mē s domā jā m, ka tas smarž o pē c "atkā rtoti lietojama" ū dens baseinā . bet tad mums teica, ka zem pirts ...tualete un ...nu, nedaudz smarž o. Nu ko? ))) Un priekš apmaksu no tevis paņ ē ma avansā!

))) Tā lā k esiet gatavi, ka duš ā var pazust karstais ū dens un jū s, pat ja vē laties laicī gi atbrī vot istabu, jū s nevarat, jo mazgā t galvu ar aukstu ū deni par savu naudu ir kaut kā dī vaini) , š is fakts ī paš niekus neapmulsina un ik minū ti pē c baseina maksā tā laika beigas bez klauvē š anas un brī dinā juma nā ks pie jums un atgā dinā s, ka "tavs laiks ir beidzies"). Labi, ka neviens no klientiem nebija aiz muguras un mums tika dots nedaudz papildu laiks, lai nomazgā tos pē c karstā ū dens. Bet norunā tajā s 10-15 minū tē s pie tevis pienā ks jauns vī rietis, pē kš ņ i un bez garlaicī bas un bez neē rtī bā m tu, puspliks, dvielī ietinies (! ), teiks: "Tu tomē r ģ ē rbies, un Es š eit uzkopš u"? ! ! ? ! ! )))) Š okē ts par notiekoš o, tava reakcija bū s tikai smiekli un sapratne, ka pē c priekš apmaksas muļ ķ ī bā m nav robež u)))
6. Ļ aujiet man jums atgā dinā t. kas ir svarī gi saimniecei (sk
1), un tā pē c uzreiz norā diet DETALIZĒ TI, ka jums par jū su naudu tas ir iespē jams š eit, un tas NAV KLĀ T!
Daudzā s "viesnī cas" vietā s atradī siet neskaitā mas izkā rtnes ar noteikumiem, tad pā rsvarā runa ir par Jū su PIENĀ KUMIEM! Par atpū tnieku tiesī bā m (pakalpojumu izpratnē par jū su naudu))) mums izbraucot teica, ka "jā ē d! Kā pē c jū s klusē jā t?! " Piemē ram, neviens mums neteica, ka istabā ir tē jkanna, lai gan daudzas zī mes par "MUDINĀ JU ē st istabā , jo LABĀ! " un vismaz neliela galdiņ a vai vismaz vienas krū zes vai krū zes trū kums pat nelika domā t, ka tē jkanna var bū t š eit! ). Bijā m spiesti pilsē tā nopirkt speciā lu termosu un lū gt kafejnī cai š ajā termosā ieliet mums verdoš u ū deni, lai vakarā iedzertu Viņ a (garš as) tē ju no savā m plastmasas glā zē m, baidoties, ka mū s "pieķ ers par MK noteikumu pā rkā pš anu". viesnī ca"). : "Ak...vai tev istabā nebija tē jkannas? " "
) Tā tad viņ š (tē jkanna) tika remontē ts. Kā pē c tu neē di? ! ! Haha).
7.
Nelielus "iespaidus" varē tu pieskaitī t pie galvenajiem, bet ar to pietiek, lai saprastu, ka NAV laimī gs doties uz š o "viesnī cu", lai gan atsauksmes par to ir vislabā kā s un tā du ir daudz...Bet š is ir tikai tā pē c, ka, kā mums atzina saimniece, "mē s maksā jam tik daudz par reklā mu daudzā s vietnē s" ...Tā pē c esiet uzmanī gi! Lai jaukas un patī kamas(! ) brī vdienas!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu