Raitshtoki 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
6.3 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
2 2 stāvu savrupmājas Vorohtas ciemā. Blakus upe, mežs.Vairāk →
аватар smile-1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ceļ oju kopā ar savu vī ru un 7 gadus veco meitu. Mums viss ļ oti patika. . istabiņ a skaista, mā jī ga, silta, istabas tiek uzkoptas katru dienu, visas mē beles no koka, skats pa logiem krā š ņ s uz kalniem un mež u. Jura un Sveta ir ļ oti draudzī gi un viesmī lī gi saimnieki, visu izstā stī s, nepiecieš amī bas gadī jumā parā dī s un palī dzē s. … Tomēr ▾ Es ceļ oju kopā ar savu vī ru un 7 gadus veco meitu.
Mums viss ļ oti patika. . istabiņ a skaista, mā jī ga, silta, istabas tiek uzkoptas katru dienu, visas mē beles no koka, skats pa logiem krā š ņ s uz kalniem un mež u. Jura un Sveta ir ļ oti draudzī gi un viesmī lī gi saimnieki, visu izstā stī s, nepiecieš amī bas gadī jumā parā dī s un palī dzē s. Ē diens ir garš ī gs, un to var pasū tī t no ē dienkartes. Ir arī pirts, tā lu nav jā iet. No veikaliem, kafejnī cā m un dzelzceļ a stacijā m 10-15 minū š u gā jiens, ko ļ oti iecienī juš i tie, kas ierodas bez maš ī nā m. Klusa skaista vieta ar skatu uz kalniem. Mums bija tikai pozitī vas emocijas, gan no dzī vesvietas, gan no Vorohtas vispā r, negribē jā m braukt prom. Ikvienam iesakā m Gostiny Dvor "Rightstocks".
P. S. Sveta un Jura paldies par viesmī lī bu un par to, ka ir tā da iespē ja atpū sties tā dos apstā kļ os un skaistumā kā jums ir! ! !
аватар mashivkalib
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā nebija pirmā reize, kad atpū tā s visa ģ imene, un ar katru ciemoš anos mē s redzam pā rmaiņ as un pā rvē rtī bas uz kvalitatī vi labā ku pusi. Virtuve (pā rtika) ir svaiga ar nacionā lu garš u. Viss ir ļ ooooti garš ī gi, Personā ls kulturā ls, tolerants, viesmī lī gs, mierī gs, Ļ oti draudzī ga vide, Dievī ga daba, pā rsteidzoš s gaiss, lieliski iespaidi, es gribu tur atgriezties vē l un vē l, ko plā nojam darī t vasarā , gribu salasī t sē nes laicī gi. … Tomēr ▾ Tā nebija pirmā reize, kad atpū tā s visa ģ imene, un ar katru ciemoš anos mē s redzam pā rmaiņ as un pā rvē rtī bas uz kvalitatī vi labā ku pusi. Virtuve (pā rtika) ir svaiga ar nacionā lu garš u. Viss ir ļ ooooti garš ī gi, Personā ls kulturā ls, tolerants, viesmī lī gs, mierī gs, Ļ oti draudzī ga vide, Dievī ga daba, pā rsteidzoš s gaiss, lieliski iespaidi, es gribu tur atgriezties vē l un vē l, ko plā nojam darī t vasarā , gribu salasī t sē nes laicī gi.. .
аватар grushenko1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1) Viesnī cu izvē lē jā mies pavisam nejauš i (un izdarī jā m pareizo izvē li! ). Reģ istrē š anā s noritē ja veiksmī gi, saimnieks pats mū s aizveda no stacijas uz mā ju. Tas notika vē lu vakarā , bet mē s nevienam netraucē jā m. … Tomēr ▾ 1) Viesnī cu izvē lē jā mies pavisam nejauš i (un izdarī jā m pareizo izvē li! ). Reģ istrē š anā s noritē ja veiksmī gi, saimnieks pats mū s aizveda no stacijas uz mā ju. Tas notika vē lu vakarā , bet mē s nevienam netraucē jā m. Pē c ceļ a palū guš i nelielas vakariņ as ar tē ju un sviestmaizi, atnesa mums lielu trauku ar visā diem labumiem, lai gan mē s neprasī jā m (liels paldies par to)
2) Man patika viss viesnī cā ! Pirmkā rt, kur tas atrodas - prom no galvenā ceļ a, uz kura trokš ņ o milzī gs skaits automaš ī nu un vilcienu, tas ir, apkā rt ir relaksē još s klusums, tikai ģ imenes brī vdienā m! Otrkā rt, patika, ka koka sienu dē ļ tiek iegū ta lieliska skaņ as izolā cija. Treš kā rt, teritorija ir milzī ga (! ), blakus mā jā m atrodas: dī ķ is, lapene, pirts, privā ts mini mež s un ē damistaba.
3) Numura priekš rocī bas: skaņ as izolā cija, liela gulta un dī vā ns, terase ar skatu uz kalniem, privā ta duš as telpa.
Trū kumi: stū rī tis duš ā ir labs slazds neuzmanī gajiem : )
4) Pakalpojums ir lielisks! Ē diens garš ī gs, porcijas lielas, visi gatavi palī dzē t. Jū s pat varat ņ emt traukus savā istabā , lai vakarā iedzertu tē ju! Un vispā r cilvē ki š ajā jomā ir labā ki nekā pā rē jā Ukrainā un vē l jo vairā k Krimā ! Viņ i ir atvē rti un draudzī gi.
5) nepatika: ļ oti maz! Es gribu doties uz Vorohtu un nekad nebraukt mā jā s.
P. S. Ī paš s paldies Svetlanai par sē ņ u zupas recepti. Š odien ieradā mies 10.00, tagad ir 17.00 un zupa mū s gaida uz galda. Gaidā m pie jums atgriezties!
А это зал, в котором можно вечером посмотреть телевизор, попить чай и пообщаться.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Viadukts Vorohtā
Ukraina - Karpati, Vorohta
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

2 2х-этажных особняка в поселке Ворохта. Рядом река, лес.

Atrašanās vieta В поселке Ворохта, 800 м от трассы Татаров — Верховина. Подъезд - асфальтированная дорога (в вечернее и ночное время освещается), до центра пешим ходом 10 минут, до леса - 5 минут. Расстояние к горнолыжным подъемникам Ворохта "Авангард" - 1,5 км, "Буковель" - 19 км, Яблуница - 18 км, Яремче - 26 км.
Pludmales apraksts Через поселок протекает горная река Прут.
Viesnīcā

Отопление, размещение домашних животных не допускается, беседка, сувенирный магазин, зона отдыха.

  • autostāvvieta
  • slēpju noma
Izklaide un sports Сауна, пешие прогулки, барбекю, рафтинг, прокат квадроциклов и снегоходов.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера различного уровня комфорта.

Istabās

Душ, рабочий стол, банные принадлежности, туалет, ванная комната, отопление, спутниковое тв, беспроводной интернет.

Общая комната отдыха (раскладной диван, спутниковое ТВ, банкетный стол, электрочайник, чайный и столовый сервизы, холодильник) либо общий каминный зал (камин, диван, спутниковое ТВ, банкетный стол, электрочайник, чайный и столовый сервизы, холодильник).

Adrese Ивано-Франковская область, пгт. Ворохта, ул. Б. Хмельницкого, 38.
Tālruņi: +38 (03434) 4-15-01
+38 (067) 794-30-10
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.