Verkhovina 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.010
7.3 Numurs
7.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
6.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca Verkhovyna atrodas ciematā. Voloveca, netālu no gleznainā Sinevyras ezera un Šepotas ūdenskrituma, Vicha un Volovchik upju ielejā netālu no Temnatikas un Plai virsotņu pakājē, aptuveni 500 m augstumā virs jūras līmeņa. Skats uz jaukto mežu un Karpatu kalniem piešķir viesnīcai īpašu šarmu. Blakus atrodas pacēlāji. Podoboveca, Pylypets ciems. Viesnīca Verkhovyna ir trīsstāvu ēka.Vairāk →
аватар marina8888
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nav slikta viesnī ca, numuriņ i tī ri, vienī gais mī nuss ir logi griestos, nav ī paš i ē rti, un nav arī balkonu, lai redzē tu apkā rtni. Ē diens nebija slikts, bet es gribē tu izmē ģ inā t Aizkarpatu reģ iona virtuvi, un, ja neskaita cū ku sē ņ u zupu pirmajā dienā , es nevarē ju izmē ģ inā t. … Tomēr ▾ Nav slikta viesnī ca, numuriņ i tī ri, vienī gais mī nuss ir logi griestos, nav ī paš i ē rti, un nav arī balkonu, lai redzē tu apkā rtni. Ē diens nebija slikts, bet es gribē tu izmē ģ inā t Aizkarpatu reģ iona virtuvi, un, ja neskaita cū ku sē ņ u zupu pirmajā dienā , es nevarē ju izmē ģ inā t
аватар poltavchanka74
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Maija brī vdienā s devā mies uz Aizkarpatu. Iespaidi jū ra. pā rsvarā tikai labi! Bet š eit ir viesnī ca grupai, jū s varat atrast, ka tā bija nedaudz labā ka. Un arī ē diens bū tu krā sains, aizkarpatisks. Viesnī ca gribē ja paskatī ties uz skatu uz kalniem un pilsē tu, un logi atrodas griestos. … Tomēr ▾ Maija brī vdienā s devā mies uz Aizkarpatu. Iespaidi jū ra. pā rsvarā tikai labi! Bet š eit ir viesnī ca grupai, jū s varat atrast, ka tā bija nedaudz labā ka. Un arī ē diens bū tu krā sains, aizkarpatisks. Viesnī ca gribē ja paskatī ties uz skatu uz kalniem un pilsē tu, un logi atrodas griestos. . . Tač u lieliskā s ekskursijas paspilgtinā ja mū su nož ē lojamā s naktis viesnī cā .
аватар turist2012ka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visa ģ imene Lieldienā s devā s uz Volovecu. Lai lieliska atpū ta! Daudz iespaidu un materiā la ģ imenes arhī vam! Mē s palikā m Verhovinā.5 dienas. Plusi: Viesnī ca ir ļ oti ē rta, ā tri iekā rtojā s, personā ls pieklā jī gs un atrod kopī gu valodu ar bē rniem. … Tomēr ▾ Visa ģ imene Lieldienā s devā s uz Volovecu. Lai lieliska atpū ta! Daudz iespaidu un materiā la ģ imenes arhī vam! Mē s palikā m Verhovinā.5 dienas.
Plusi:
Viesnī ca ir ļ oti ē rta, ā tri iekā rtojā s, personā ls pieklā jī gs un atrod kopī gu valodu ar bē rniem. Vajadzī bas gadī jumā tevi nogā dā s jebkur un pateiks, kur jā iet. Tī rī ba ir ideā la! Ē rts, mā jī gs, ģ imenes brī vdienā m tieš i piemē rots. Tā atrodas centrā , tikai netā lu no dzelzceļ a stacijas, tā pē c ar mugursomā m nebija jā velkas uz nekurienes vidu (tā tas bija pie mums, kad ī rē jā m mā ju Slavsko un gā jā m 20 minū tes no plkst. dzelzceļ š ).
Skats pa logu skaists, ir Wi-Fi. Ē diens patika visai ģ imenei, un ī paš i bē rnam - viņ š visu noslaucī ja no galda, tas č ī kstē ja aiz ausī m)))) Un es pierakstī ju garš ī go salā tu recepti. Nu ļ oti garš ī ga Aizkarpatu virtuve! Pavā ri ir lieliski, viņ i gatavo ar dvē seli un porcijas nav bā reņ i)))
Ar skaidras naudas izņ emš anu problē mu nebija. Cenas zemas un viesnī ca lieliska! Mē s jau plā nojam atgriezties uz nedē ļ u vasarā .
Mī nusi: nebija pietiekami daudz pirts (((
Kopumā atpū ta Karpatos bija izdevusies! Vislabā kie vē lē jumi personā lam! Paldies par viesmī lī bu un garš ī go ē dienu!
аватар Anna_dragon
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca "pieticī ga", viss jauki un tī rs. Ir Wi-Fi. Mā jī gas telpas. Patī kams personā ls. Nav komentā ru, izņ emot ē dienu. Brokastī s bija marinē ti gurķ i, tomā ti un paprika. Gaļ as putra. Un vē los pā ris olas un jogurtu. … Tomēr ▾ Viesnī ca "pieticī ga", viss jauki un tī rs. Ir Wi-Fi. Mā jī gas telpas. Patī kams personā ls. Nav komentā ru, izņ emot ē dienu. Brokastī s bija marinē ti gurķ i, tomā ti un paprika. Gaļ as putra. Un vē los pā ris olas un jogurtu. . . nu ko vieglā ku. Tā pē c iesaku par ē dienu lemt uz vietas (viesnī cas ē dienkartē ir daudz interesanta un garš ī ga). Man ļ oti patika tas, ka rī tos un vakaros bija kluss un mierī gs, tū ristu atpū tai netraucē ja pat vietē jais beau monde. Nosvinē jā m Jauno gadu – mums viss patika, nebija garlaicī gi. NG vakariņ ā s bija daudz ē diena, ī paš i gaļ as. . . Kopē jais iespaids labs, bez negatī va.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gotelverkhovina
‹ Viesnīca Verkhovina 3*

Отель Верховина расположен в пгт. Воловец, невдалеке от живописного озера Синевир и водопада Шепот, в долине рек Вича и Воловчика возле подножия вершин Темнатик и Плай, на высоте около 500 м. над уровнем моря. Вид смешанного леса и Карпатских гор придают гостинице особый шарм. Недалеко находятся подъемники с. Подобовец, с.Пилипец. Гостиница Верховина представляет собой трехэтажное здание.

Viesnīcā

На первом этаже находятся ресторан, бар, кухня; на втором этаже расположены 10 номеров; на третьем этаже - 9 номеров.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Стандарт плюс (двухместный), Стандарт (трехместный), Для молодоженов, Полулюкс (двухкомнатный).

Istabās

Все номера оборудованы стандартным набором мебели: кровати двуспальные или раздельные, телевизор, эл. чайник, доступ в Интернет, шкаф, журнальный столик, душ, санузел.

Adrese ул. Карпатская, 44
Tālruņi: +38 (066) 563-96-71 +38 (03136) 2-43-77 – факс
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.