Paldies par lieliskajām brīvdienām!

Rakstīts: 29 aprīlis 2015
Ceļošanas laiks: 10 — 16 aprīlis 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Visa ģ imene Lieldienā s devā s uz Volovecu. Lai lieliska atpū ta! Daudz iespaidu un materiā la ģ imenes arhī vam! Mē s palikā m Verhovinā.5 dienas.
Plusi:
Viesnī ca ir ļ oti ē rta, ā tri iekā rtojā s, personā ls pieklā jī gs un atrod kopī gu valodu ar bē rniem. Vajadzī bas gadī jumā tevi nogā dā s jebkur un pateiks, kur jā iet. Tī rī ba ir ideā la! Ē rts, mā jī gs, ģ imenes brī vdienā m tieš i piemē rots. Tā atrodas centrā , tikai netā lu no dzelzceļ a stacijas, tā pē c ar mugursomā m nebija jā velkas uz nekurienes vidu (tā tas bija pie mums, kad ī rē jā m mā ju Slavsko un gā jā m 20 minū tes no plkst. dzelzceļ š ).

Skats pa logu skaists, ir Wi-Fi. Ē diens patika visai ģ imenei, un ī paš i bē rnam - viņ š visu noslaucī ja no galda, tas č ī kstē ja aiz ausī m)))) Un es pierakstī ju garš ī go salā tu recepti. Nu ļ oti garš ī ga Aizkarpatu virtuve! Pavā ri ir lieliski, viņ i gatavo ar dvē seli un porcijas nav bā reņ i)))
Ar skaidras naudas izņ emš anu problē mu nebija. Cenas zemas un viesnī ca lieliska! Mē s jau plā nojam atgriezties uz nedē ļ u vasarā .
Mī nusi: nebija pietiekami daudz pirts (((
Kopumā atpū ta Karpatos bija izdevusies! Vislabā kie vē lē jumi personā lam! Paldies par viesmī lī bu un garš ī go ē dienu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu