Grun Hof 2*– Atsauksmes

39
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Volovets
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.4 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Militārais īpašums Grün Hof atrodas Aizkarpatu ziemeļos, Boržavskas grēdas centrā. 2. pasaules kara laikā, lai aizsargātos pret iespējamu padomju armijas uzbrukumu, ungāri uzbūvēja grandiozu aizsardzības sistēmu - Arpad līniju. Pēc dažādām aplēsēm, tā garums bija no 600 līdz 700 km, bet dziļums bija aptuveni 70 km. Īpašums tika uzcelts uz to laiku bunkura paliekām, kurā bāzējās Ungārijas militārpersonas, kuru uzdevums bija uzspridzināt dzelzceļa viadukta tiltu, ja padomju karaspēks izlauztos cauri Beskīdu pārejai.Vairāk →
аватар clabiy
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, galvenais izvē les iemesls bija vē rtē jums Booking un zemā s izmaksas. Noteikti ir vē rts tur apmeklē t. gaisa kondicionē š anas trū kums (jā , vasarā naktis ir aukstas un liekas, ka tas ir lieki, bet rē kt no ceļ a un garā m braucoš ie vilcieni neļ aus aizmigt un gulē t, un logu neaizvē rsi - karsts), slikti pat ļ oti slikts ū dens spiediens un matu mazgā š ana no š ampū na ir problē ma ( sievietes sapratī s) logiem praktiski nav aizkaru un jau no 5 rī tā gaisma spiež as acī s (kam patī k atvaļ inā jumā ilgā k gulē t kā man, vajadzē tu uzvilkt miega masku vai apsegt galvu ar spilvenu), problē mas ir arī ar skaņ as izolā ciju un grī das tī rī ba (smiltis uz koka grī das neļ ā va basā m kā jā m iziet no vannas istabas, un, protams, nav arī vienreizē jā s č ī bas pat par naudu). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, galvenais izvē les iemesls bija vē rtē jums Booking un zemā s izmaksas. Noteikti ir vē rts tur apmeklē t. gaisa kondicionē š anas trū kums (jā , vasarā naktis ir aukstas un liekas, ka tas ir lieki, bet rē kt no ceļ a un garā m braucoš ie vilcieni neļ aus aizmigt un gulē t, un logu neaizvē rsi - karsts), slikti pat ļ oti slikts ū dens spiediens un matu mazgā š ana no š ampū na ir problē ma ( sievietes sapratī s) logiem praktiski nav aizkaru un jau no 5 rī tā gaisma spiež as acī s (kam patī k atvaļ inā jumā ilgā k gulē t kā man, vajadzē tu uzvilkt miega masku vai apsegt galvu ar spilvenu), problē mas ir arī ar skaņ as izolā ciju un grī das tī rī ba (smiltis uz koka grī das neļ ā va basā m kā jā m iziet no vannas istabas, un, protams, nav arī vienreizē jā s č ī bas pat par naudu). Bet vispā r, kurš pē c kā gā ja un ko meklē ja. . . ieš u atkal pie viņ iem. . . tikai paņ em lī dzi masku un č ī bas : -))
аватар lakomka1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! lieliski atpū tos, virtuve garš ī ga, kopumā viss ir lieliski. … Tomēr ▾ Sveiki! lieliski atpū tos, virtuve garš ī ga, kopumā viss ir lieliski.
аватар A.yaroshuk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki puiš i! Tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma! Atmiņ as vē l ļ oti svaigas, tā pē c steidzos padalī ties! Viņ i mū s sagaidī ja kā radus, bija sajū ta, ka esam nonā kuš i savā s mā jā s! Lieliska, nevainojama virtuve, labsirdī ga saimniece Irina, mā jī ga atmosfē ra un tī rs tī rs gaiss! ! ! Mē s ļ oti iesakā m ikvienam, kurš vē las atrauties no pilsē tu steigas, atpū sties š eit. … Tomēr ▾ Sveiki puiš i!
Tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma! Atmiņ as vē l ļ oti svaigas, tā pē c steidzos padalī ties!
Viņ i mū s sagaidī ja kā radus, bija sajū ta, ka esam nonā kuš i savā s mā jā s! Lieliska, nevainojama virtuve, labsirdī ga saimniece Irina, mā jī ga atmosfē ra un tī rs tī rs gaiss! ! ! Mē s ļ oti iesakā m ikvienam, kurš vē las atrauties no pilsē tu steigas, atpū sties š eit.
Ja jū s meklē jat vietu, kur apstā jas laiks, tad tas ir š eit, Huklyvoe!
Liels sveiciens no mums saimniecei Irishai un asistentē m Svetai un Alē nai! Mums jau pietrū kst jū su borš č a! Gaidiet ciemos! Mē s skū pstā m Kijevas iedzī votā jus: Vitju, Saš u un Andreju.
аватар yatim79
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jau otro gadu ar manu otro pusī ti braucam uz š o brī niš ķ ī go viesmī lī go vietu, kur vienlaikus var ienirt vē sturē , sazinā ties ar Karpatu dabu, izmē ģ inā t daž ā dus Aizkarpatu un Ukrainas virtuves gastronomiskos produktus un beigā s vienkā rš i paņ emt atpū ta no pilsē tas burzmas. … Tomēr ▾ Jau otro gadu ar manu otro pusī ti braucam uz š o brī niš ķ ī go viesmī lī go vietu, kur vienlaikus var ienirt vē sturē , sazinā ties ar Karpatu dabu, izmē ģ inā t daž ā dus Aizkarpatu un Ukrainas virtuves gastronomiskos produktus un beigā s vienkā rš i paņ emt atpū ta no pilsē tas burzmas.
Vizī tes laikā devā mies ekskursijā uz vienu no saglabā juš ajiem Otrā pasaules kara Ungā rijas Arpadas aizsardzī bas lī nijas galerijas tipa pazemes nocietinā jumiem, ko no iznī cinā š anas sargā un saviem spē kiem atjaunojuš i vietē jie entuziasma novadpē tnieki, kā arī uz Khustas reģ ionu Aizkarpatijā , kas atrodas netā lu no Rumā nijas robež as, kur apmeklē jā m paš u rajona centru Khustu, privā to siera raž otni Niž ne Seliš č es ciemā , kā arī briež u audzē tavu netā lu no Iza un ciematiem. Lipč a.
Ja pirmo reizi (un tas bija tikai nedaudz vairā k kā pirms gada, 2012. gada Ziemassvē tku brī vdienā s) braucā m, kā saka, "nejauš i" (piestā joties uz kā da no daudzajiem piedā vā jumiem internetā ), tad š oreiz mē s brauca mē rķ tiecī gi, ar sajū tu, ka atgriež amies savā s Aizkarpatu mā jā s!
Liels paldies par sirsnī go uzņ emš anu saimniecei Irinai un š ī s brī niš ķ ī gā s atpū tas vietas "dibinā tā jam" Jevgeņ ijam!!! !
Ceram DRĪ Z ATGRIEZTIES (lai tas beidzot notiktu siltajā sezonā )!! !
Timofejs, Maskava
При входе в бункер-отель В бункере-отеле.Антуражная барная стойка В бункере-отеле.Домашние разносолы и В бункере-отеле.Постоянный клиент у барной стойки))) Наши путешествия.Галереи укрепления линии Арпада Наши путешествия.В галереях укрепления линии Арпада. Наши путешествия.В галереях линии Арпада.Дегустационный зал под землей. Наши путешествия.Укрепление линии Арпада.Выход из ДЗОТа. Выбираться из этого отверстия на поверхность в зимнее время -занятие весьма экстремальное!
аватар caetel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem. Informā cija ir aktuā la, slē poš anas sezonā var bū t savā dā k. Gā ju vienkā rš i atpū sties - ē st, gulē t, pastaigā ties un periodiski strā dā t pie datora. Mani savaldzinā ja cena 200 grivnas dienā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Informā cija ir aktuā la, slē poš anas sezonā var bū t savā dā k.

Gā ju vienkā rš i atpū sties - ē st, gulē t, pastaigā ties un periodiski strā dā t pie datora. Mani savaldzinā ja cena 200 grivnas dienā . Tas ir bez ē diena.

Neko pozitī vu nerakstī š u - jū s atradī siet citā s atsauksmē s. Tas man nepatika.

1. Bagijs ir remontā - jau ilgu laiku ir kustī bā.
2. Bibliotē ka un videotē ka ir veca...tikai tad, ja tā ir galī gi garlaicī ga.
3. Internets praktiski nedarbojas (ja vien nepā rbauda pastu un tad ne visur)
4. Uzturs savdabī gs – viss trekns, biež i vien sauss. 2 pieauguš ie + bē rns ir apmē ram 200 grivnas dienā (bez alkohola).
5. Tē ja vienmuļ a, alus nav. Vispā r jau nav daudz lietu - vienkā rš i aizej uz veikalu un nopē rc
6. Rotaļ lietas bē rniem ir vecas ...labi, ka ir daudz
7. Mā jas pagalmā ir garlaicī gi un viss ir suņ u smuki - jā kaunas
8. Vispā r paš ā Huklivoe ciemā nav ko darī t un ī sti nav kur staigā t
9. Izslavē tais bunkurs...interesanti 5 minū tes.
Nedomā jiet, ka tas ir ļ oti slikti. Laikam sezonā ir lielā ka jautrī ba un pat alu lej. 99% paldies Jevgeņ ijam - viesnī ca droš i vien uzplauka viņ a vadī bā . Tagad saimniece ir Irina - es personī gi biju viņ as pastā vī gajai uzmanī bai apgrū tinā jums.

Galu galā , lai normā li dzī votu un ē stu, ir vajadzī gas 500-600 grivnas dienā diviem. Es jums apliecinu, ka par š o naudu ir daudz labā kas vietas nekā Grun Hof
аватар ivanka68
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Parasta lauku mā ja ar labu remontu. Netā lu no ceļ a, pa kuru naktī tiek vests mež s. Infrastruktū ra - nē ! Pagalms - nē . Zā la zona ar bā rbekjū un plī ti. Paskaties iepriekš ē jā apskata foto - ž ogs, bē rns, zā le un neviena! Visticamā k, ģ imene ir viena uz visu viesnī cu. … Tomēr ▾ Parasta lauku mā ja ar labu remontu. Netā lu no ceļ a, pa kuru naktī tiek vests mež s. Infrastruktū ra - nē ! Pagalms - nē . Zā la zona ar bā rbekjū un plī ti. Paskaties iepriekš ē jā apskata foto - ž ogs, bē rns, zā le un neviena! Visticamā k, ģ imene ir viena uz visu viesnī cu. Ja esi bez maš ī nas, sagatavojies tē rē t daudz naudas par vecu ž iguli, kas aizvedī s uz mež u un ekskursijā s. Paš ā ciematā tas ir Ļ OTI tā lu no mež a, un vispā r tur nav ko darī t! Viesnī ca - nav gida, konduktora, organizatora. Viņ i saka, ka viss notika agrā k. Un tagad ir tikai Irina, un nekas vairā k. Cenas nav mazas par izmitinā š anu un ē dinā š anu.
аватар Korm71
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Bija lieliskas divas atvaļ inā juma nedē ļ as. Viesnī cas atraš anā s vieta - kalnos, ciematā . Paredzē ts tiem, kam patī k kalni un atpū ta prom no liela cilvē ku skaita. Viesnī cas ī paš nieki ir brī niš ķ ī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Bija lieliskas divas atvaļ inā juma nedē ļ as.
Viesnī cas atraš anā s vieta - kalnos, ciematā . Paredzē ts tiem, kam patī k kalni un atpū ta prom no liela cilvē ku skaita. Viesnī cas ī paš nieki ir brī niš ķ ī gi cilvē ki. Ļ oti uzmanī gs un viesmī lī gs. Virtuve ir ļ oti laba.
Viesnī ca piedā vā s ne tikai labu virtuvi, bet arī organizē s ekskursijas uz jebkuru Aizkarpatu nostū ri. Tā var bū t ekskursija uz kalniem vai ekskursija uz Mukač evas pilī m. Lai kur jū s dotos, profesionā li gidi jū s pavadī s, ja š ī ir ekskursija pa Transkarpatijas pilsē tā m un ciemiem, un gids, ja tas ir ceļ ojums uz kalniem.
Divas nedē ļ as paskrē ja ļ oti ā tri, bet š ajā laikā es paspē ju apskatī t daudz interesantu vietu un satikt interesantus cilvē kus.
аватар s_nat
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta Grun Hof septembrī izvē rtā s neaizmirstama. … Tomēr ▾ Atpū ta Grun Hof septembrī izvē rtā s neaizmirstama.
аватар r.marchenko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgi domā jā m, kā pavadī t vasaras brī vdienas! Nolē mā m braukt uz Volovecu! Apmetā mies Grü n Hof viesnī cu kompleksā . Tas bija vienkā rš i krā š ņ i: virtuve, komforts kā mā jā s, daba, ekstrē mi uz kvadracikla), saimnieku viesmī lī ba un bagā tī ga ekskursiju programma! Nenoliedzami, mē s ne tikai nenož ē lojam, bet arī nenormā li priecā jamies, ka atteicā mies no ierastā atvaļ inā juma jū rā ! Mē s iesakā m visiem! Š is atvaļ inā jums uz visiem laikiem paliks atmiņ ā! ! ! Urā ! ). … Tomēr ▾ Ilgi domā jā m, kā pavadī t vasaras brī vdienas! Nolē mā m braukt uz Volovecu! Apmetā mies Grü n Hof viesnī cu kompleksā . Tas bija vienkā rš i krā š ņ i: virtuve, komforts kā mā jā s, daba, ekstrē mi uz kvadracikla), saimnieku viesmī lī ba un bagā tī ga ekskursiju programma!
Nenoliedzami, mē s ne tikai nenož ē lojam, bet arī nenormā li priecā jamies, ka atteicā mies no ierastā atvaļ inā juma jū rā !
Mē s iesakā m visiem!
Š is atvaļ inā jums uz visiem laikiem paliks atmiņ ā! ! ! Urā ! )
аватар Omelchenko1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba vieta, kur palikt kopā ar grupu vai ģ imeni. Garda virtuve, laba atraš anā s vieta, daudz iespē ju pastaigā ties, saimnieki jauki. Netā lu no Podobovecas un Pylypets, ziemas sporta veidu cienī tā jiem. Esmu bijis vairā kas reizes un plā noju atgriezties Grun Hof. … Tomēr ▾ Ļ oti laba vieta, kur palikt kopā ar grupu vai ģ imeni.
Garda virtuve, laba atraš anā s vieta, daudz iespē ju pastaigā ties, saimnieki jauki.
Netā lu no Podobovecas un Pylypets, ziemas sporta veidu cienī tā jiem.
Esmu bijis vairā kas reizes un plā noju atgriezties Grun Hof.
Es ļ oti iesaku!
Parādīt vairāk »


iemiesojums artikom
Sveiki! Vēlos atbraukt pie jums atvaļinājumā ar 2 bērniem 6 un 8 gadi. Vai jums ir īpašas vasaras bērnu ekskursijas? Vai vadāt ekskursijas, kas interesēs skolas vecuma bērnus? Elena
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums cfoxx
Sveiki! Mēs vēlamies ierasties pie jums ar visu ģimeni. Mums ir 2 bērni 4 un 6 gadi. Kādas izklaides jums ir bērniem, vai tādas vajadzības gadījumā var atstāt kādam īpašumā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Милитари-усадьба Grün Hof находится на севере Закарпатья в самом сердце Боржавского хребта. Во время 2-й мировой войны для защиты от возможного нападения Советской армии, венгры построили грандиозную систему обороны — линию Арпада. Ее протяженность составляла по разным оценкам от 600 до 700 км, а глубина около 70 км. Усадьба построена на остатках бункера тех времен, в котором базировались венгерские военные, задачей которых было взорвать железнодорожный мост-виадук в случае прорыва советских войск через перевал Бескид.

Atrašanās vieta До районного центра 5,5 км, до лыжных трасс: Подобовец — 6 км, Пилипец — 15 км, Изки — 17 км, до речки и леса 100-150 м, 50-100 м до ближайших магазинов, аэропорт Ужгород — 105 км.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторация с закарпатской кухней, баня, детская площадка, библиотека, видео и фонотека с большим экраном, бограч-зона. Партнерские услуги по трансферу, прокату квадроциклов, велосипедов, лыж, пейнтбольного снаряжения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • futbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Бункер восстановили и оборудовали в нем лоби-бар и библиотеку. Каждый из 10-ти номеров усадьбы рассказывает историю одной из Закарпатских или Европейских оборонных линий, а стены — страницы венгерского и чешского периода Закарпатья.

Istabās

Душевая с туалетом, кровати с ортопедическими матрасами и сатиновым бельем, спутниковое ТВ, мебель, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Закарпатская область, Воловецкий р-н, с. Гуклывый, 261
Tālruņi: +38 (073) 269 5757 (+ viber)
+38 (067) 746 6632
Tīmekļa vietne: Grun Hof
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.