Grand 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Piecstāvu modernā viesnīca Grand atrodas netālu no Volovecas dzelzceļa stacijas.Vairāk →
аватар 543325
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Principā man nebija iespē jas ilgi uzturē ties viesnī cā (palikā m tur 1 dienu), bet tomē r ar vienu dienu pietika, lai gū tu labus iespaidus no š ī s vietas. Tā tad, sā ksim ar izlī gumu. Viņ i jū s satiek, iedod aizpildī t anketu, pē c kuras jū s ā tri nokā rtojat. … Tomēr ▾ Principā man nebija iespē jas ilgi uzturē ties viesnī cā (palikā m tur 1 dienu), bet tomē r ar vienu dienu pietika, lai gū tu labus iespaidus no š ī s vietas. Tā tad, sā ksim ar izlī gumu. Viņ i jū s satiek, iedod aizpildī t anketu, pē c kuras jū s ā tri nokā rtojat. Numura cenā iekļ auta stā vvieta automaš ī nai, kas atrodas aiz stū ra. Mums bija standarta numurs par 150 UAH. kas bija pietiekami jauks un tī rs. Internets ir pieejams ne tikai 1. stā vā , bet arī paš ā istabā . Pē c 5 minū š u pastaigas no viesnī cas jau atrodies kalnos, kur jau var staigā t, klī st, grilē t un visu citu, ko sirds kā ro : ) Mē s personī gi palikā m š eit, lai nā kamajā dienā apceļ otu apkā rtni , bet arī Volovecā Karpatos var pā ris dienas atpū sties. Bet cilvē ki atstā ja vispatī kamā ko iespaidu. Ļ oti atsaucī gs, necenš oties pie katras iespē jas nopelnī t naudu. Visi pastā stī s un rā dī s. Nav negatī vu atmiņ u.


iemiesojums Vasilisochka
Vai jūsu viesnīca strādā manis noteiktajā datumā un vai ir iespējams atpūsties jūsu divistabu komplektā 2 pieaugušajiem + 4 gadus vecam bērnam? Un vēlos uzzināt, kā tiek nodrošināta jūsu ēdināšana un cik maksā istaba uz šo laika periodu. Kā es varu rezervēt istabu pie jums? Jau iepriekš paldies par informāciju.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Пятиэтажное современный отель Гранд, расположен возле железнодорожого вокзала в Воловце.

Viesnīcā

Трансферы к подъёмникам

Telpu apraksts

полулюксы, 2 номера - люксы , 3 номеров - люксы (большой площади). Большие, просторные номера обставлены широкими кроватями с ортопедическими матрасами, удобными и компактными элементами интерьера, sat - tv. Система отопления автономная. Современно оборудованные санузлы и душевые в каждом номере круглые сутки обеспечены горячей водой. В номерах типа люкс устроены ванные комнаты.

Adrese Воловец-Подобовец, ул. Пушкина, 15
Tālruņi: +38 (03136) 2-27-53
+38 (050) 910-44-84
+38 (068) 849-10-44
Tīmekļa vietne: Grand
FAQ