Kremenitsa 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.310
№3 viesnīcas reitingā Vižņica
6.6 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
7.4 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss "Kremenica" atrodas starp kalniem un mežiem, netālu no kalnu upes Čeremosh, Čerņivcu reģionā, 3 km attālumā no Vižņicas centra. Čerņivci-Vyzhnytsya-Verkhovyna šoseja iet 2 km attālumā no bāzes. Tiek organizēts transfērs uz pacēlāju un atpakaļ uz viesnīcu.Vairāk →
аватар Marishka1779
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es mē ģ inā š u runā t ī si un precī zā k. Mē s bijā m 2017. gada oktobrī , tik iedvesmoti, ka nolē mā m nā kt vē lreiz. Plusi - jauna, tikai brī vdabas pirts, ar sauļ oš anā s krē sliem brī vā dabā , man tā iepatikā s, ka trī s dienu laikā gā ju divas reizes. … Tomēr ▾ Es mē ģ inā š u runā t ī si un precī zā k.
Mē s bijā m 2017. gada oktobrī , tik iedvesmoti, ka nolē mā m nā kt vē lreiz.
Plusi - jauna, tikai brī vdabas pirts, ar sauļ oš anā s krē sliem brī vā dabā , man tā iepatikā s, ka trī s dienu laikā gā ju divas reizes.
Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs un gatavs izpildī t jebkuru pieprasī jumu.
Virtuve ir kļ uvusi nedaudz sliktā ka, bet tik un tā garš ī ga. Ē dā m pietiekami daudz, pat ne vienmē r gā jā m pusdienot.
No mī nusiem - nepatika paš a saimnieka attieksme. Pat ja viņ am nav jā bū t laipnam pret mums, kad mē s sveicam, apsveicam svē tkos un sakā m sveicienu viņ a sievai Oksanai - tie ir sī kumi.
Bet attiecī bā uz mums, kā klientiem, kuri ieradā s uz iestā des solī to diskotē ku, veica pasū tī jumu, bē rni gaida mū ziku - tā vietā klē pjdators vienkā rš i tiek aiznests uz citu stā vu uz saimnieka draugu personī go ballī ti priekš ā . no mums. . . Godī gi sakot, bijā m vī luš ies par nevē rī bu pret trim ģ imenē m, kuras jau otro reizi izvē las Kremeņ icu no milzī ga skaita ne mazā k pieklā jī gu š ā da lī meņ a viesnī cu.
Tā pē c sajū tas ir divē jā das, vai mē s dosimies vē lreiz - es nezinu...
Pā ris padomi, nevelciet tees, kā es, pē c atsauksmju izlasī š anas - es saskaitī ju trī s kontaktligzdas istabā , neskaitot to, kurā ir ieslē gts televizors. Fē ns istabā - nav standarta, bet pē c pirmā pieprasī juma viņ i to iedeva. Izvē loties istabu, mē ģ iniet ieņ emt augstā ko stā vu. Tā tad, protams, jū s dzirdē siet savus kaimiņ us, bet vismaz jums netiks sists pa galvu.
аватар Vorobyshek134610
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pā rē jā š eit daba ir vienī gais pluss. Jā , apkā rt ir skaisti kalni un skati. Tač u iespaidu par pā rē jo stipri sabojā bū tiskie punkti: sienas ir tik plā nas, ka dzirdama mazā kā skaņ a un elpa, un, ja arī pirmais stā vs nā k pretī , pā rē jos uzskatī t par pilnī gi pazuduš iem, kad no visā m pusē m atskan sarunas ne vienmē r mierī gi kaimiņ i, bukhi-bahi uz galvas lejup pa kā pnē m. … Tomēr ▾ Pā rē jā š eit daba ir vienī gais pluss. Jā , apkā rt ir skaisti kalni un skati. Tač u iespaidu par pā rē jo stipri sabojā bū tiskie punkti: sienas ir tik plā nas, ka dzirdama mazā kā skaņ a un elpa, un, ja arī pirmais stā vs nā k pretī , pā rē jos uzskatī t par pilnī gi pazuduš iem, kad no visā m pusē m atskan sarunas ne vienmē r mierī gi kaimiņ i, bukhi-bahi uz galvas lejup pa kā pnē m. Protams, kā jau lielā kā daļ a atpū tnieku, pa dienu aktī vi atpū tā mies un gulē jā m tikai istabā , bet laiks, kad esi mā jā , ir murgs. . .
Otrs kolosā lais mī nuss ir apkalpoš ana restorā nā . Kā var atnest brokastī s ledus tē jkannu ar tē ju, brokastis jau gatavas (brokastis ir liels vā rds, jo daž reiz tie bija 2 neveiksmī gi grauzdiņ i) pagaidi stundu! Pusdienā s (neskatoties uz to, ka tas neietilpst ē dinā š anas kompleksā un tiek apmaksā ts atseviš ķ i), pā ris reizes bija vienkā rš i kvē la vē lme pē c gaidī š anas piecelties un doties uz citu kafejnī cu paē st (ja tā bija tuvā k). mū su pasū tī jumam uz 1 stundu un 40 minū tē m!
Bija arī daž i plusi, bet tie pat ī paš i neatceras, jo izvē loties tā lu no lē tā kā s naktsmī tņ u iespē jas, gribas saņ emt normā lu servisu un izbaudī t atpū tu, kas, diemž ē l, ne vienmē r mums izdevā s.
Novē lam Kremeņ icas vadī bai uzklausī t atpū tnieku viedokļ us, lai uzlabotu iespaidus par viesnī cu. Jo š obrī d nav absolū ti nekā das vē lē š anā s tur atgriezties vē lreiz : (
аватар chur.nat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem! Es jums pastā stī š u par mū su iespaidu par Kremeņ icu. Mans draugs un es ieradā mies ā rpus sezonas. Tā pē c mums iedeva augstā kas kategorijas istabu. Paldies rež isoram. Anna reģ istratū rā ir uzmanī ga. draudzī gs, visu izskaidro. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Es jums pastā stī š u par mū su iespaidu par Kremeņ icu. Mans draugs un es ieradā mies ā rpus sezonas. Tā pē c mums iedeva augstā kas kategorijas istabu. Paldies rež isoram. Anna reģ istratū rā ir uzmanī ga. draudzī gs, visu izskaidro. Vienmē r labā garastā voklī . Informā cija ir pieejama un saprotama. Izcila virtuve. Garš ī gs un svaigi pagatavots ē diens. Reizē m ir jā gaida, bet tas ir tā ds sī kums. Mē s atpū š amies, sē ž am skaistā restorā nā , apbrī nojam kalnus un Č eremosu, kas trokš ņ o zem logiem. Paldies virtuves darbiniekiem un viesmī ļ iem Maš ai un Nazaram. Un kā da bija brī niš ķ ī ga ekskursija uz Dovbuš a alu. Smags, bet kā di skati paveras, kā tu jū ties kā uzvarē tā js, pā rvarot š os stā vos kā pumus un nobraucienus. Lū k, paldies Nikolajam, kurš mū s vadī ja pa š o brī niš ķ ī go ceļ u.
Novē lam uzplaukumu un š ī s bā zes tā lā ku attī stī bu, labu veselī bu un labklā jī bu visiem darbiniekiem.
Natā lija Č uranova Olga Vatsko
аватар olya08101981
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien visiem. Gribē ju pastā stī t par situā ciju, ar kuru saskā ros atpū tas centrā Kremeņ ica. Varbū t kā dam noderē s. 15. jū nijā rezervē ju 3-vietī gu istabu. Bija briesmī gas lietusgā zes, un es lū dzu pā rplā not mū su ceļ ojumu. … Tomēr ▾ Labdien visiem. Gribē ju pastā stī t par situā ciju, ar kuru saskā ros atpū tas centrā Kremeņ ica. Varbū t kā dam noderē s. 15. jū nijā rezervē ju 3-vietī gu istabu. Bija briesmī gas lietusgā zes, un es lū dzu pā rplā not mū su ceļ ojumu. Viņ i man laipni teica, ka tā nav problē ma. Pē c tam zvanī ju 10 reizes un administratore visu laiku teica, ka nav vietu. Draugi pasū ta, vietas ir, mums nav. Sā ku saprast, kas par problē mu. Kad sā ku jautā t par manu pabeigto rezervā ciju, biju š okā , man atbildē ja, ka 15. jū nijā bijā m š ajā bā zē...Pē c ilgā m sarunā m viesnī cas ī paš nieks atļ ā va mums ierasties nesezonā un, kā jau ragamuffiniem, vē lreiz atpū ta bez maksas. Tā pat kā tad, ja mē s neesam kā rtī gi cilvē ki un vē lamies apmeklē t vē lreiz. Administratores rī cī ba nav ī paš i pieklā jī ga gan pret mums, gan pret viņ as darba devē ju. Domā ju, ka nevienam cilvē kam nebū tu patī kami nonā kt iestā dē , kurā viņ u tieš ā m apzaga un arī nosauca par krā pnieku. Varbū t mans pā rskats kā dam noderē s.
аватар kalensky.oleh
Sveiki Nekad, jū s dzirdat, NEKAD, nepalieciet Kremenica viesnī cā Viž ņ icā . Es gribu izstā stī t visu situā ciju. Nopirkā m kuponu uz 4 dienā m un 3 naktī m Viž ņ icas pilsē tā , viesnī cā Kremenitsa. Kad ieradā mies, reģ istratū ra bija slē gta, bija jā zvana, pē c pā ris minū tē m pienā ca meitene un iedeva atslē gas no istabas ar skatu nevis uz kalniem, bet uz mā ju (viņ a teica, ka tas ir labā kais skats ), izskaidroja visus noteikumus un pierakstī ja mū s uz pvn 3. … Tomēr ▾ Sveiki
Nekad, jū s dzirdat, NEKAD, nepalieciet Kremenica viesnī cā Viž ņ icā .
Es gribu izstā stī t visu situā ciju.
Nopirkā m kuponu uz 4 dienā m un 3 naktī m Viž ņ icas pilsē tā , viesnī cā Kremenitsa. Kad ieradā mies, reģ istratū ra bija slē gta, bija jā zvana, pē c pā ris minū tē m pienā ca meitene un iedeva atslē gas no istabas ar skatu nevis uz kalniem, bet uz mā ju (viņ a teica, ka tas ir labā kais skats ), izskaidroja visus noteikumus un pierakstī ja mū s uz pvn 3. dienā.14. 15 (protams pē c visiem cilvē kiem, lai gan ieradā mies pirms viņ iem). Un sā kā s daž ā di piedzī vojumi. Kuponā nav deklarē ta domino, administratore to skaidroja ar to, ka vienreiz paņ ē ma un vairs neatdeva, jā atgriež karstā ū dens krā ns un jā gaida, kamē r parā dī sies kā das 30 minū tes. Mati nav ž ā vē tā js, kad zvanī ja uz reģ istratū ru, viņ a teica, ka ir devusies mā jā s , un visā teritorijā ir tikai viens fē ns, tā pē c gaidiet rī tdienu. Vakariņ ā s mums iedeva 3 kartupeļ u pankū kas, kā postu salā tus un biezpienu ar 30 gramiem rozī nē m. Nā koš ajā dienā pabrokastojā m un visā bā zē nodzisa gaisma, tā teica biež i un nebū s lī dz vakaram. Bijā m spiesti neatgriezties lī dz vakaram, vakariņ as protams bija garš ī gas. Dienas laikā ne reizi vien apmeklē jā m reģ istratū ru, bet tā bija pastā vī gi slē gta 3 dienas, bija jā zvana. Nā kamajā rī tā mū s pabaroja ar vienu desu, 2 maizes š ķ ē les olā , 3 š ķ ē les grauzta siera un 4 gurķ us, desertā.2 smalkmaizī tes, kas pā rkaisī tas ar ogā m (saprotu, ka brokastis ir bezmaksas, bet vī rietim tas ir nekas ), man bija pastā vī gi jā pē rk viņ u kafejnī cā . Neviens, kā norā dī ts uz kupona ik pē c 2 dienā m, netī rī ja, un apkopē ja teica, ka viņ a tī ra ik pē c 3 dienā m. Rezultā tā.3dien gaidī jā m lī dz 14.15 vat, atnā cā m tur, jo. tas ir tā lā k no viesnī cas, ne tikai tur neviena nebija, 14.15 tur peldē jā s citi cilvē ki. Uz jautā jumu, kā pē c viņ i teica, ka tvertne ir nobī dī jusies par stundu, atgriezieties un jautā jiet administrā cijai. Protams, atgriezā mies, kā parasti, administrā cijā neviena nebija, sazvanī jā m numuru, un tur 5 reizes neviens neceļ klausuli, teritorijā nav neviena, izņ emot viesmī li un apkopē ju, neviena kaut ko zina, viņ i sā ka zvanī t uz talonu un skaidrot situā ciju. Pē c brī ž a viņ i iedeva viesnī cas ī paš nieka tā lruņ a numuru. Viņ i viņ am piezvanī ja, sā ka stā stī t visas situā cijas, un viņ š saka, pasaki ā tri, es gribu noklausī ties beigas, galu galā viņ š teica, ka vata laiks tika pā rcelts, un uz jautā jumu, kā pē c mē s par to neesam informē ti, viņ š teica, ka viņ š no rī ta uz ielas uz kautkā da nesaprotama ziņ ojumu dē ļ a piekā ra papī ru, kad mē s tur nokļ uvā m un teica, ka nekā nav, viņ š saka, ka vē jš noteikti aizpū tis. Rezultā tā viņ š sā ka brē kt tā lā k un teikt, ko jū s vē laties par š o naudu, lai mē s skrienam pē c jums. Nauda joprojā m nav tik maza - 2300, un viņ š saka, labi, es dodu 40% uz talonu, tā tad tas nekas. Sarunas beigā s viņ š saka, lai tu nomierinies, es tev izlikš u pudeli, novē lē jā m veiksmi un sakravā jā m somas, nevarē dami izturē t š ajā zemiskajā viesnī cā . Administratore nekad neparā dī jā s, lai gan talonā pateica, ka jau ir vietā , iedevā m atslē gas apkopē jai un aizgā jā m.
Bijā m novembrī pansionā tā Slavske un tā ir zeme un debesis, tur diennakts administratore, garš ī gs ē diens, laba attieksme un laiks, ja nozī mē , precī zi un vienmē rī gi.
аватар shop5501789
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauki, brī vā laika pavadī š anas iespē jas daž ā das, cenas zemas, ē diens garš ī gs, baseins tī rs, mē beles visas no koka. Tomē r no trū kumiem es atzī mē š u; ļ oti lē na apkalpoš ana restorā nā (LĪ DZ 1. … Tomēr ▾ Ļ oti jauki, brī vā laika pavadī š anas iespē jas daž ā das, cenas zemas, ē diens garš ī gs, baseins tī rs, mē beles visas no koka. Tomē r no trū kumiem es atzī mē š u; ļ oti lē na apkalpoš ana restorā nā (LĪ DZ 1.5 STUNDĀ M!! ! ) un apš aubā ma telpu uzkopš ana (zirnekļ tī kli un ne pā rā k tī ra grī da un tas ir ieč ekojoties pē c tī rī š anas) Bet noteikti aiziet, jo par tā du naudu par skaņ as izolā ciju un sī kiem defektiem , varat aizvē rt acis.
аватар tanjavenget
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca un daba pā rspē ja visas mū su cerī bas. Istaba tī ra un ē rta ar skatu uz kalniem. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Ekskursijas, raftings, kubls, velosipē du noma, peldbaseins - tas viss ir Kremeņ icā . Liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu. … Tomēr ▾ Viesnī ca un daba pā rspē ja visas mū su cerī bas. Istaba tī ra un ē rta ar skatu uz kalniem. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Ekskursijas, raftings, kubls, velosipē du noma, peldbaseins - tas viss ir Kremeņ icā . Liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu.
аватар borispil-teplo
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kremeņ ica ģ eogrā fiski atrodas ļ oti skaistā vietā , netā lu no upes, zem kalna, Viž ņ icā droš i vien nav labā kas vietas peldē š anai. Jauka č ana, ar skaistu skatu uz upi. Istabā s nav skaņ as izolā cijas, ja nepaveicas ar atbilstoš iem kaimiņ iem, nevarē si pietiekami izgulē ties. … Tomēr ▾ Kremeņ ica ģ eogrā fiski atrodas ļ oti skaistā vietā , netā lu no upes, zem kalna, Viž ņ icā droš i vien nav labā kas vietas peldē š anai. Jauka č ana, ar skaistu skatu uz upi. Istabā s nav skaņ as izolā cijas, ja nepaveicas ar atbilstoš iem kaimiņ iem, nevarē si pietiekami izgulē ties. Raftings - iesaku! Ekskursijas-iesaku! Č an-iesaku! Virtuvē viesmī ļ u lē nais darbs, iespē jams, lielā s slodzes dē ļ , ja kā dam patī k ā tra apkalpoš ana, to aizmirst. Pā rtika, tā pat kā pā rtika, parasta restorā na pā rtika. Skaista prezentā cija. Garš ī gs. Pē c Viž ņ icas kafejnī cu-restorā nu cenā m demokrā tiskas cenas ir tikai Kupalas naktī . Izmantojot Wi-Fi, es iesaku jums nekļ ū t pā rā k cerī giem. labi darbojas tikai netā lu no reģ istratū ras. Velosipē di ir, bet jau beigtā stā voklī , tikai pā ris kilometrus brauc pa asfaltu. Viž ņ icā nav kur braukt ar velosipē diem. Jū s varat doties uz Viž enku uz baznī cu un caur Kuty uz Tjudovu uz piekares tiltu. Vyzhenka-097-900-88-76 ir velosipē du noma (var atvest un paņ emt, kur vē laties). Viž ņ icā nav izjā des ar zirgiem, varbū t jū s atradī siet kā du beigtu zirgu, ja jums paveiksies. Kas uz Karpatiem brauc pirmo reizi, ņ emiet vē rā , ka viss, kas norā dī ts bā zu, viesnī cu, privā tā sektora reklā mā s, dalieties ar informā ciju tieš i uz pusi un tad nebū siet vī luš ies.
Чан Мост в Тюдове Пляж Кремениця
аватар v_tina-74
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Skaņ as izolā cija tieš ā m - absolū ti nē . Bet pat tad, ja atpū tnieki to saprastu un nesagā dā tu viens otram problē mas, bū tu daudz vieglā k. Kaut kur te lasī ju par Dņ epro iedzī votā jiem ar neadekvā tu uzvedī bu. … Tomēr ▾ Skaņ as izolā cija tieš ā m - absolū ti nē . Bet pat tad, ja atpū tnieki to saprastu un nesagā dā tu viens otram problē mas, bū tu daudz vieglā k. Kaut kur te lasī ju par Dņ epro iedzī votā jiem ar neadekvā tu uzvedī bu. Es apstiprinu Dņ epru kā kaimiņ us, pilnī gos neandertā lieš us sabiedrī bā . Un uz "Kremenica" bā zes tos var dzirdē t un redzē t ļ oti skaidri. Paņ emiet lī dzi tē jus ligzdā s, ticiet man, viņ i piekritī s. Acī mredzot Viž ņ icas veikalos tie ir dā rgi, jo ī paš nieki bija skopi. Ļ aujiet viņ iem mē ģ inā t iespraust televizoru + pā ris tā lruņ us vienā kontaktligzdā . Jaunajam gadam. Tabula - tieš ā m atbilst norā dī tajai cenai. Bija viss un garš ī gi un pietika. Izklaide. Pilns vā ciņ š . Tā du Jaungada programmu savā mū ž ā nebiju redzē jis. Kaut kur garā m paslī dē ja Ziemassvē tku vecī tis ar padzī vojuš u Sniega meiteni un Soloku. Kā du brī di bē rniem tika izdalī ti suvenī ri. Un tad nā ca muzikā lais "chos" - vietē jie mū ziķ i.
Vienkā rš i muzikā lā grupa nā k pie katra galda un dzied ukraiņ u dziesmu pē c jū su iztē les vai pē c jū su pasū tī juma. (Nu skaidrs, ka tauta piemaksā un viņ iem, piedevā m, ka grupa maksā s bā zi). Puiš i labi dzied. Bet ir Jaungada vakars. Kā pē c te nacionā lā dziedā š ana? Liels "sveiciens un paldies" dī dž ejam un viņ a neadekvā tajai draudzenei, kura dzē ra š ampanieti cū ku virš os, skrē ja slī kt upē , tā pē c dī dž ejs pameta gan darbu, gan bā zi. Labā k noslī cini viņ u tur. Un vē l labā k, ja viņ a tevī ir tik neadekvā ta, nekad neņ em to sev lī dzi. Viņ a piepildī ja tualeti ar siekalā m un puņ ķ iem. Un viņ as saucienus varē ja dzirdē t stū ros. Viņ a vietā bija bā zes ī paš nieks. Bet viņ š nav profesionā lis. Tā pē c diskotē ka tika pā rklā ta ar vara baseinu. Restorā nā no 1. janvā ra valdī ja pilnī gs haoss. Ne pavā ri, ne nabaga viesmī ļ u meitenes nebija gatavas brokastī m. Virtuve.
Vai vē laties redzē t pilnu Kremeņ icas attē lu? Ej uz virtuvi. Tur redzē si visu - kā griezi sieru uz griezē ja, no kuras iepriekš esi noņ ē mis novecojuš as mucas, š ausmī gi taukainus katlus, pannas, darba virsmas š ausmī gā stā voklī , tarakā nus. Jā iesniedz pieteikums uz "Revidentu". Ja saimnieki nenicina ē st no virtuves, ko redz dzī vē , tad nā k prā tā doma - un arī viņ u mā jā s tā ds srach? Cenas restorā nā Kremenitsa - nuuuuuuuuuuu....ja bū tu Kijevā vai priekš pilsē tā tas bū tu saprotami. Un par š o teritoriju, ī paš nieki, jū s jokojat? Pie š ī m cenā m jā pieskaita kaut vai normā ls oficiantu darbs. Un jū s savervē jā t meitenes bez darba pieredzes, viņ as staigā kā miegainas muš as, viņ as to nevar. Ir problē mas ar dzirdi - nedzird klientus, ar tā du balsi viss knapi č ukst atbildi. Pasū tī š anai vajadzī gs ilgs laiks nevis tas, ka visi atnesī s. Neorganizē ts oficiantu darbs kopumā.
Ja vē laties paē st ā tri, garš ī gi un trī sreiz lē tā k, cilvē ki, dodieties uz "Peldē š anā s nakti" 2.4 km garumā . Nenož ē lo. Ietaupiet naudu, laiku un nervus. Reljefs skaists. Bet nā kamreiz labā k ī rē š u blakus istabiņ u privā tajā sektorā , nekā atvaļ inā jumā klausī š os visus kaimiņ us, krī tu uz nerviem par viesmī ļ iem. Labā k ir piemaksā t par piekļ uvi baseinam un rezervē t ekskursijas no š ī s bā zes atseviš ķ i.
аватар rusana15
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Oktobrī atpū tā s. Lietus gan nedaudz traucē ja, bet iespaidu nebojā ja. Ir ļ oti patī kami just (burtiski uz katra soļ a) saimnieku vē lmi iepriecinā t klientu, radī t vislabā kos apstā kļ us atpū tai. Tī rs, mā jī gs, ļ oti garš ī gs; nemaz nerunā jot par apkā rtē jo skaistumu! Ivans, Oksana, Tarass, Saš ko ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, pie kuriem vē los atgriezties (uz ko mē s ļ oti ceram: -)). … Tomēr ▾ Oktobrī atpū tā s. Lietus gan nedaudz traucē ja, bet iespaidu nebojā ja. Ir ļ oti patī kami just (burtiski uz katra soļ a) saimnieku vē lmi iepriecinā t klientu, radī t vislabā kos apstā kļ us atpū tai. Tī rs, mā jī gs, ļ oti garš ī gs; nemaz nerunā jot par apkā rtē jo skaistumu! Ivans, Oksana, Tarass, Saš ko ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, pie kuriem vē los atgriezties (uz ko mē s ļ oti ceram: -)). Liels paldies, vē lam visu to labā ko un panā kumus! ! ! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гостиничный комплекс «Кременица» расположен среди гор и леса, возле горной реки Черемош, на территории Черновицкой области, в 3 км от центра Вижницы. В 2 км от базы проходит трасса «Черновцы-Вижниця-Верховина». Организовывается трансфер к горнолыжному подъемнику и обратно в гостиницу.

Atrašanās vieta Гостиничный комплекс Кременица расположен в городе Вижница возле речки Черемош, 3 км от центра города и 2 км от трассы Черновцы-Вижница-Верховина. Ближайшие горнолыжные трассы: «Сокильський» - 5 км; Перевал «Нимчыч» - 10 км.; «Мигово» - 30км.; «Буковель» - 95 км.
Pludmale
Viesnīcā

Ресторан на 200 мест, колыба, беседки для отдыха на свежем воздухе, парковка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports Экскурсионные туры по Карпатам, сплавы на лодках по реке Черемош, прогулки на квадроциклах, снегоходах, пешие походы в горы, конные прогулки и др.
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

6 деревянных коттеджей, где может одновременно разместиться 100 человек.

Istabās

Двуспальные и односпальные кровати, необходимая мебель, телевизор с подключением к кабельному телевидению, wi-fi, ванная комнатами с душевой кабиной и необходимой сантехникой.

Adrese Вижница, ул.Н.Яремчука 89а
Tālruņi: +38(067)114-44-14
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.