Pārējā daļā priecēja tikai daba, bet, diemžēl, ne viesnīca

Rakstīts: 23 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 5 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Pā rē jā š eit daba ir vienī gais pluss. Jā , apkā rt ir skaisti kalni un skati. Tač u iespaidu par pā rē jo stipri sabojā bū tiskie punkti: sienas ir tik plā nas, ka dzirdama mazā kā skaņ a un elpa, un, ja arī pirmais stā vs nā k pretī , pā rē jos uzskatī t par pilnī gi pazuduš iem, kad no visā m pusē m atskan sarunas ne vienmē r mierī gi kaimiņ i, bukhi-bahi uz galvas lejup pa kā pnē m. Protams, kā jau lielā kā daļ a atpū tnieku, pa dienu aktī vi atpū tā mies un gulē jā m tikai istabā , bet laiks, kad esi mā jā , ir murgs. . .
Otrs kolosā lais mī nuss ir apkalpoš ana restorā nā . Kā var atnest brokastī s ledus tē jkannu ar tē ju, brokastis jau gatavas (brokastis ir liels vā rds, jo daž reiz tie bija 2 neveiksmī gi grauzdiņ i) pagaidi stundu! Pusdienā s (neskatoties uz to, ka tas neietilpst ē dinā š anas kompleksā un tiek apmaksā ts atseviš ķ i), pā ris reizes bija vienkā rš i kvē la vē lme pē c gaidī š anas piecelties un doties uz citu kafejnī cu paē st (ja tā bija tuvā k). mū su pasū tī jumam uz 1 stundu un 40 minū tē m!
Bija arī daž i plusi, bet tie pat ī paš i neatceras, jo izvē loties tā lu no lē tā kā s naktsmī tņ u iespē jas, gribas saņ emt normā lu servisu un izbaudī t atpū tu, kas, diemž ē l, ne vienmē r mums izdevā s.

Novē lam Kremeņ icas vadī bai uzklausī t atpū tnieku viedokļ us, lai uzlabotu iespaidus par viesnī cu. Jo š obrī d nav absolū ti nekā das vē lē š anā s tur atgriezties vē lreiz : (
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu