Labākā viesnīca Karpatos

Rakstīts: 27 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 25 — 27 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Jau vairā k nekā.12 gadus mū su ģ imenē ir tradī cija reizi gadā atpū sties jū rā un vienu reizi kalnos. Ja ar jū ru viss ir vairā k vai mazā k skaidrs, ir pietiekami daudz iespē ju, arī Ukrainas piekraste, tad ar kalniem nav tik triviā li.

Visu š o laiku nevarē jā m atrast ideā lo vietu atpū tai Karpatos, kas mums bū tu piemē rota. Katru gadu, apmeklē jot daž ā das vietas Karpatos, mē s pastā vī gi nebijā m lī dz galam apmierinā ti ar pā rē jo, uzsverot bū tiskos trū kumus.

Par sevi es secinā ju, ka neviena no mū su apmeklē tajā m kalnu viesnī cā m netika uzrā dī ta vienlaikus visas 3 preces, kuras mē s meklē jā m: KLUMS, TĪ RĪ BA, SERVISS.


Viss mū su tū risma bizness spē ja piedā vā t divus no trim un ne vairā k, lai cik tas maksā tu. Starp visiem priekš likumiem, kā likums, bija 2 galvenie atpū tas veidi:
- viesnī cu kompleksi, kur bija apkalpoš ana un tī rī ba, bet nebija klusuma, tā s bija skudras, es to nevaru nosaukt par brī vdienu.
- pagalmā mā jiņ a ar uzņ ē mī gu vietē jo iedzī votā ju mā ju - š eit varē ja atrast klusumu un (ne vienmē r) tī rī bu. Servisā nebija smakas.

Un tā mē s patieš ā m atradā m to, ko meklē jā m "Klusajā fermā ". Visu š o laiku viņ š mums bija gandrī z zem deguna (130 km no Č erņ ivci). Š is ir viesnī cu komplekss, kas atrodas diezgan augstu kalnos, prom no ceļ a un ciematiem, un tajā ir 12 mazas mā jiņ as aptuveni 40 viesiem. Tā pē c š eit varē jā m atrast klusumu, kā du nevarē jā m atrast citā s viesnī cā s.

Mums "Khutir Tykhy" ir pamatī gs pluss, kur grū ti atrast mī nusus, bet mē ģ inā š u objektī vi aprakstī t visus eko kū rorta plusus un mī nusus.

Plusi:
- ļ oti kvalitatī vs serviss un draudzī gs personā ls. Ir jaunieš i, kuri mī l savu darbu un dara to lieliski.
- Tī rī ba kotedž ā - kad dodamies uz viesnī cu, vienmē r ieskatā mies ledusskapī un traukos. Kā likums, tie atspoguļ o reā lo situā ciju. Š eit ir absolū ts biež ums, nav jē las gaļ as smakas un citas iepriekš ē jo viesu pazī mes.

- apkā rt pilnī gs klusums - nemanī jā m viesu uzturē š anos citā s mā jiņ ā s un kompleksā , lai gan, spriež ot pē c transporta stā vlaukumā (ar videonovē roš anu), bija aizņ emtas vismaz puse istabiņ u. Starp citu, restorā ns strā dā lī dz 9, tā pē c vakarā neviens netrokš ņ o un netraucē viesu mieru.
- Restorā ns, kurā viņ i gatavo nevainojami gardus ē dienus. Ē diens ir ļ oti garš ī gs, turklā t dzī ves dā rdzī bā ir iekļ autas brī niš ķ ī gas brokastis, kuras var atnest tieš i uz mā jā m.
- WiFi un iekš ē jā telefonija. Jā , tā dai vietai augstu kalnos (1000 m v. j. l. ) ir forš i! Jū s varat vienkā rš i piezvanī t administrā cijai vai restorā nam un pasū tī t visu no mā jā m.
- pieeja telpu dizainam un dizainam nav slavē jama. Viss ir izvē lē ts pē c garš as, es nevē los iziet no istabas.
- milzī gs skaits kompleksa sniegto veselī bas pakalpojumu un atpū tas (neuzskaitī š u visu, daudzi sezonā li, viss ir atrodams eko-kū rorta mā jaslapā ).
- gaiss un daba - egles aug pie kotedž ā m un to zari pieskaras verandai, elpo kā priež u mež ā.
- cenu politika - neskatoties uz diezgan augstajā m cenā m, administrā cija

Mī nuss (viņ š mums ir viens):
- tradicionā li tas ir slikts ceļ š uz Khutor. Š is trū kums parasti nav tieš i saistī ts ar paš u viesnī cu, tač u to nevar teikt. Pē dē jie 45 km (no Tudovas un tā lā k) ir š ausmas un elle, uz ceļ a ir vietas, kur pat dž ipi brauc ar ā trumu aptuveni 10 km/h. Es vē lē tos uzlabot pē dē jos 800 kā puma metrus tieš i uz viesnī cu. Diezgan slikts ceļ š , ir aizdomas, ka ziemā vienkā rš i uz turieni nebrauksim.
Es vē los novē lē t eko-kū rortam "Khutir Tykhy" turpmā ku attī stī bu un labklā jī bu, tagad mē s esam jū su pastā vī gie klienti.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu