Vodograi Karpat 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 9.210
№3 viesnīcas reitingā Verhovina
9.5 Numurs
9.4 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Kotedža atrodas Verhovina, 1,2 km no šosejas līdz ciema centram. Piebraukšana - zemes ceļš. Trīsstāvu kotedža atrodas zem kalna, netālu no meža un ūdenskrituma.Vairāk →
аватар oksanazay
 •  apceļots 3 nedēļas atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā apmetā s 28 bē rnu grupa + 5 pieauguš ie. Istabas tī ras, siltas, palagi un dvieļ i balti. Atraš anā s vieta klusā , gleznainā vietā . Mū s paē dinā ja divas reizes, no rī ta un vakarā , ē diens bija garš ī gs un svaigs. … Tomēr ▾ Viesnī cā apmetā s 28 bē rnu grupa + 5 pieauguš ie. Istabas tī ras, siltas, palagi un dvieļ i balti. Atraš anā s vieta klusā , gleznainā vietā . Mū s paē dinā ja divas reizes, no rī ta un vakarā , ē diens bija garš ī gs un svaigs. Viesnī cas ī paš nieks rū pē jas par katru atpū tnieku.
Ī paš s paldies saimniekam Pē tera kungam, kurš aizveda meiteni no manas grupas uz slimnī cu uz rentgenu savā automaš ī nā . Novē lu, lai viesnī ca attī stā s un ī paš niekam ir daudz apmeklē tā ju. Liels paldies par brī niš ķ ī go uzturē š anos.
аватар pshenichnyj75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Super. Man ļ oti patika. Reģ istrē š anā s notiek ā tri. Divas nedē ļ as paskrē ja kā viena diena. Cenas kvalitā te 5 no 5. Piemē rota atpū tai un kā sā kumpunkts virsotņ u š turmē š anai. Vai nu tava maš ī na, vai puiš i atradī s transfē ru. … Tomēr ▾ Super. Man ļ oti patika. Reģ istrē š anā s notiek ā tri. Divas nedē ļ as paskrē ja kā viena diena. Cenas kvalitā te 5 no 5. Piemē rota atpū tai un kā sā kumpunkts virsotņ u š turmē š anai. Vai nu tava maš ī na, vai puiš i atradī s transfē ru.
Майданчик перед готелем Номер в котеджі з панорамним вікном.
аватар Vladislav1984
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
diezgan omulī ga vieta, klusa, ne pilsē tas centrā , var lieliski atpū sties no burzmas, nu ja lī dz veikalam ir 1.5 km, atbraucā m atpū sties, nevis iepirkties ik pē c pusstundas , uz veikalu jā iet ik pē c pā ris dienā m, ja grū ti staigā t pa hutsuļ u vietā m ar kā jā m, var izsaukt taksi, ja nav naudas, var pajautā t administratorei, viņ i aiziet uz veikalu un tirdziņ š desmit reizes dienā , tad brauks bez maksas. … Tomēr ▾ diezgan omulī ga vieta, klusa, ne pilsē tas centrā , var lieliski atpū sties no burzmas, nu ja lī dz veikalam ir 1.5 km, atbraucā m atpū sties, nevis iepirkties ik pē c pusstundas , uz veikalu jā iet ik pē c pā ris dienā m, ja grū ti staigā t pa hutsuļ u vietā m ar kā jā m, var izsaukt taksi, ja nav naudas, var pajautā t administratorei, viņ i aiziet uz veikalu un tirdziņ š desmit reizes dienā , tad brauks bez maksas. . . ē dienkarte ir tradicionā la vietē jā virtuve, var pasū tī t papildus ē dienkarti, ja vē lies. . . nu tas, ka kā ds bija rupjš , tad piedod , visus neiepriecinā si, es biež i ceļ oju un apmetos daž ā dā s vietā s, un esmu pietiekami daudz redzē jis "zilo asiņ u" viesus, kuri nezina, ko par sevi iedomā jas, it kā saka, ka esmu tavs viesis, tad paklanieties man HOLOPS!! ! ! vispirms esi cilvē ks. . .
Novē lu jums visu to labā ko un labi pavadī t laiku! ! ! paldies administratorei, un meitenē m virtuvē un bā rā ! Es atgriezī š os. . .
аватар natali.holyk
Vodograi atpū š amies jau astoto gadu. Droš i vien, ja tualetes bū tu uz balkona vai personā ls bū tu slikts - mē s katru vasaru š eit neietu)) Man ļ oti patī k viesnī cas atraš anā s vieta - blakus mež s, strauts. Kluss, mā jī gs. … Tomēr ▾ Vodograi atpū š amies jau astoto gadu. Droš i vien, ja tualetes bū tu uz balkona vai personā ls bū tu slikts - mē s katru vasaru š eit neietu))
Man ļ oti patī k viesnī cas atraš anā s vieta - blakus mež s, strauts. Kluss, mā jī gs. Ē diens garš ī gs. Viesmī ļ u meitenes vienmē r ir draudzī gas, un viss personā ls ir gatavs darī t visu, lai pā rē jie tū risti bū tu forš i.
Ja atnā k uz ilgu laiku, nav problē mu ar telpu uzkopš anu vai veļ as mazgā š anu. Tas pats ar ekskursiju programmu - vienmē r konsultē , kur un ar ko labā k doties uz kalniem.
Neiesaku pievē rst uzmanī bu negatī vajā m atsauksmē m, labā k atnā kt un pā rliecinā ties, ka viss ir forš i)
аватар RomaTur
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums viss patika super. Mē s tur braucam katru gadu septiņ us gadus, darbinieki kā pamatiedzī votā ji. Brauktu biež ā k, bet tā lu (1200 km). Tiklī dz rodas iespē ja, dodamies uz Karpatu ū denskritumu. Laba atpū ta ķ ermenim un dvē selei. … Tomēr ▾ Mums viss patika super.
Mē s tur braucam katru gadu septiņ us gadus, darbinieki kā pamatiedzī votā ji. Brauktu biež ā k, bet tā lu (1200 km). Tiklī dz rodas iespē ja, dodamies uz Karpatu ū denskritumu.
Laba atpū ta ķ ermenim un dvē selei.
Mež s, upe, ū denskritums, pā rgā jieni (ar auto vai transfē riem) Pip Ivan, Hoverla, White Mare, Written Stone, sē nes (ja savā ksiet, pagatavosiet tā s virtuvē ).
Ja ir kā ds jautā jums, Pē teris un Nikolajs palī dzē s tos atrisinā t.
Tiekamies Vodogras Karpati)
Це баня і окремий котедж з номерами
аватар grbkig
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kad ieradā mies, stā vē jā m zem vā rtiem un gaidī jā m, kad beidzot mū s sagaidī s pavā ri. Viņ i neko nepaskaidroja un norā dī ja uz mū su istabu. istabiņ a drū mā duš as tualete uz balkona, vispā r nolē mā m aiziet, un tad viss sā kā s. … Tomēr ▾ Kad ieradā mies, stā vē jā m zem vā rtiem un gaidī jā m, kad beidzot mū s sagaidī s pavā ri. Viņ i neko nepaskaidroja un norā dī ja uz mū su istabu. istabiņ a drū mā duš as tualete uz balkona, vispā r nolē mā m aiziet, un tad viss sā kā s...mums adresē ti lā sti un apvainojumi. Personā ls ir miskasts! ! Ē dienu gatavo nekā rtī gi, netī ri, netī kami sarkanie, kuri lieto necenzē tu valodu. esmu š okā
Ar mani tas nekad nav noticis
аватар ja_sasha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ir viss nepiecieš amais un vanna un muzejs un konjaks, un alus un kafija un saldē jums un borš č s... )) Patī kams neaizņ emts personā ls, tī ra sakopta teritorija, stā vvieta automaš ī nā m, skaista daba, kalnu upe pā ri ceļ am. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir viss nepiecieš amais un vanna un muzejs un konjaks, un alus un kafija un saldē jums un borš č s... )) Patī kams neaizņ emts personā ls, tī ra sakopta teritorija, stā vvieta automaš ī nā m, skaista daba, kalnu upe pā ri ceļ am. Atpū tā s tikai 3 dienas, bet patika visai kompā nijai (3 pieauguš ie +1 bē rns 11 gadi! ) Paldies visam personā lam un Ī paš s paldies Nikolaja kungam! ! ! ! ! ! !
аватар ancer8878
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca varē tu bū t laba nakš ņ oš anas vieta, ja ne administratore, kas izturas rupji pret viesiem un uzvedas neadekvā ti. Administratores neprofesionā lā s attieksmes dē ļ servisa viesnī cā praktiski nav, virtuve, maigi izsakoties, atstā j ko vē lē ties, turklā t apkalpoš ana ir Ļ OTI lē na. … Tomēr ▾ Viesnī ca varē tu bū t laba nakš ņ oš anas vieta, ja ne administratore, kas izturas rupji pret viesiem un uzvedas neadekvā ti. Administratores neprofesionā lā s attieksmes dē ļ servisa viesnī cā praktiski nav, virtuve, maigi izsakoties, atstā j ko vē lē ties, turklā t apkalpoš ana ir Ļ OTI lē na.
Istabas uzkoptas ā rkā rtī gi slikti, reģ istrē joties skapī tika atrastas alus pudeles, gultas veļ a nebija svaiga un notraipī ta. Pret viesnī cas viesiem izturas kā pret lopiem, galvenais naudu noplē st, un pā rē jais vairs nav svarī gs.
аватар ludmila.da
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es aprakstī š u viesnī cas plusus un mī nusus "+" tieš raidē tas ir daudz spē cī gā ks nekā fotoattē lā "+" ir Wi-Fi internets. ne visur ķ ert, bet ir. "+" ir sava virtuve "-" sagatavo labi kā tu saki - ē dams. bet lai bū tu garš ī gi - ē diens ļ oti trekns, maz dā rzeņ u, augļ u nav. … Tomēr ▾ Es aprakstī š u viesnī cas plusus un mī nusus
"+" tieš raidē tas ir daudz spē cī gā ks nekā fotoattē lā
"+" ir Wi-Fi internets. ne visur ķ ert, bet ir.
"+" ir sava virtuve
"-" sagatavo labi kā tu saki - ē dams. bet lai bū tu garš ī gi - ē diens ļ oti trekns, maz dā rzeņ u, augļ u nav.
"-" porcijas ir mazas. neē d vienu, bet tu to nepazī si, kamē r neatnesī s. APKOPE IR Ļ OTI LĒ NA. meitenes nesteidzas ...tā pē c, ja jums ir ekskursija vai vilciens, tā ir jū su problē ma. jū s esat tur, lai apmeklē tu. un galvenie ir ī paš nieki.
"-" jo koka - blakus istabā var dzirdē t krā kš anu
"-" atrodas netā lu no ceļ a. lai gan tas ved uz kalniem, bet kā marš ruts. ja ir bē rni - tas ir absolū ti neē rti
"-" aiz dā rga straumju mā koņ a - tas ir ļ oti skaļ š . tā pē c, ja logi ir vē rsti pret ceļ u, troksnis ir tā ds, it kā nepā rtraukti lī tu
"-" gultas daž ā s normu telpā s, bet citā s - atsperes iespiež as mugurā
"-" kad vakarā visi stutē jas duš ā - ū dens pazū d
"-" rotaļ u laukums - viens nosaukums.
slidkalniņ š š ū pojas, karuseļ i abi salauzti. bet ir! ))
"-" ir ļ oti tā lu no centra - jums apniks staigā t
kā pieauguš ajiem palikt uz laiku - tas ir piemē rots. ar bē rniem - nav ko darī t.
аватар Iurii1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam atpakaļ š odien!! ! ! Tas viss ir tikai bomzis!!!!! ! ! Vecgada vakars bija super!! ! Respekts Koļ ai un Pē terim. Dzī vā mū zika kolybas ē dienā - jū s laizī sit pirkstus. Pirts ir vienkā rš i super, uz koka! ! ! Izklaide ir labi pā rdomā ta. … Tomēr ▾ Esam atpakaļ š odien!! ! ! Tas viss ir tikai bomzis!!!!! ! ! Vecgada vakars bija super!! !
Respekts Koļ ai un Pē terim. Dzī vā mū zika kolybas ē dienā - jū s laizī sit pirkstus. Pirts ir vienkā rš i super, uz koka! ! ! Izklaide ir labi pā rdomā ta. Viesmī ļ i ne tikai garš ī gi pagatavoja un rū pī gi apkalpoja, viņ i paspē ja arī atpū sties kopā ar mums. Paldies. Ī sā k sakot, trū kst vā rdu – tas ir jā jū t. Ī paš s paldies viesiem, kurus satiku Vecgada vakarā – Miš ai, Broņ ikam, onkulim Vitjam un Anijai (aka tantei Irai), Jurai, Vadimam. Uzvilktie ciemiņ i no Odesas - cieņ u! ! ! Sveiciens viesiem no brā lī gā s Baltijas Aleksa un Laimas. Alekss, liels paldies par pirti! Ī paš s paldies manai sievai Sonechka))) Nu, visiem, kurus es aizmirsu, paldies un sveiki arī )))) Ceru, ka mē s vē l tiksimies Vodohray Karpatos un vairā k nekā vienu reizi))
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums turistkarpat
‹ Viesnīca Vodograi Karpat 3*

Коттедж расположен в с. Верховина, 1,2 км от трассы до центра села. Подьезд - грунтовая дорога. Трехэтажный коттедж находится под горой, недалеко лес и водопад.

Viesnīcā

Бар-столовая с телевизором, отдельная колыба для банкетов.

Telpu apraksts

11 номеров
полулюкс (8 номеров) - двухспальная кровать, телевизор, санузел
люкс (3 номера) - двухкомнатный номер, двухспальная кровать, телевизор, санузел, балкон, раскладной диван в гостиной.

Adrese Ивано-Франковская обл., пгт. Верховина, ул. Жабьевский Поток 33-а
Tālruņi: +38 (067) 928-07-94
+38 (096) 567-58-89
Tīmekļa vietne: Vodograi Karpat
FAQ