Ja tu atnāc vienkārši nakšņot, tad tas ir pieļaujams, bet tu pat tēju nedzer

Rakstīts: 13 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 9 aprīlis 2016
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 4.0
Mā ja atrodas vasarnī cu rajonā , bez auto bū s neē rti (to zinā jā m. Atskaitot strī dī go).
Bet rezervē jot interesē ja ē diens, solī ja, ka bū s, vienosimies ierodoties. Atbraucam: "Tu esi maš ī nā , brauc kaut kur pilsē tā , tur ir lielveikali. " Esam ar bē rnu, t. i. vienkā rš i lielveikals nav risinā jums. Ē da pilsē tā . Bet no rī ta vajadzē tu vismaz tē ju iedzert? Labi, visas krū zes ir atklā ti netī ras, un atrast vienu, kas nav š ķ eldota, ir cits uzdevums. Pē c tē jas un jogurta nolē mu nomazgā t ģ imenei traukus - lū k, nav ne mazgā š anas lī dzekļ a, ne virtuves sū kļ a. Izrā dā s, saimnieki ir pret ķ ī miju, virtuvē tā s vienkā rš i nav (tā dē ļ gan virtuves piederumi, gan virtuve kopumā ) - tā ir netī ra (tajā brī dī nopriecā jos, ka nedabū jā m ē st tur). Ir trauku mazgā jamā maš ī na, bet "mē s reti ieslē dzam, ir daudz gaismas". Š auri, nedaudz ļ odzī gi daž ā da lieluma pakā pieni ved uz treš o stā vu, man nekas, vī rs š ad tad “izspiedā s”, no 3. stā va 2. stā vā jā iet duš ā . Vannasistabas arī netī ras (nu, zirnekļ u tī kli pat stū ros karā jā s).
Mums teica, ka ī paš nieki bija noguruš i pē c lielas grupas ieraš anā s, un viņ i nolē ma atpū sties pie mums - lieliski, bet kā pē c tad viņ i rezervē ja. Vai mē s arī š eit atpū š amies?

Spē lē š anā s ar stā vvietu arī nav skaidra, š ķ iet, ka ir, bet "neparko, jo dē ls ir atbraucis". Kopumā jū ties tā , it kā nebū tu samaksā jis, bet atnā cis ciemos neaicinā ts, un tev nepā rskatā mi tiek dots mā jiens, ka laiks doties prom.
Istaba pieticī ga, bet tī ra, gulē t var, gulta ir labi, labi, mē beles ir mazliet dī vaini izkā rtotas (bija 3-vietī gs uz 3 metriem), bet TV praktiski neko nerā da, tikai š ņ ā c. Bet tie ir brī ž i, kas maz interesē ja, mē s atbraucā m apskatī t pilsē tu. Tomē r es ļ oti iesaku nepalikt š ajā ī paš umā pat par ļ oti pieticī gā m cenā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Ja tu atnāc vienkārši nakšņot, tad tas ir pieļaujams, bet tu pat tēju nedzer

SKATĪT ARĪ