Eduard 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.410
№8 viesnīcas reitingā Uzhgorod
7.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Privātā viesnīca "Eduard" jūs gaida Eiropas centrā - Aizkarpatijā, Užgorodā. Būvēts 1998. gadā, Eiropas stilā, mazs, ērts, ar izsmalcinātu interjeru un eksterjeru, tas piepildīs jūsu sapni par labu atpūtu, veiksmīgu biznesa tikšanos. Relaksēta atmosfēra, komforts, klusums, svaigs gaiss, laba virtuve (gatava jebkurai gaumei) rada gandrīz mājīgu atmosfēru. Kvalificēti un draudzīgi darbinieki sniegs Jums papildus pakalpojumus un palīdzēs atrisināt jebkurus ar Jūsu atvaļinājumu, dzīvi, ceļojumiem saistītus jautājumus... Jūs varat atstāt savu automašīnu mūsu apsargātā autostāvvietā. Ja Jūs ieradāties Uzhgorod pilsētā bez personīgā transportlīdzekļa – piedāvājam Jums transfēra pakalpojumu (klientu nogādāšana no ierašanās vietas līdz viesnīcai).Vairāk →
аватар prohor1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labi darī ts, liels paldies personā lam par mū su atvaļ inā jumu. Pati viesnī ca bū tu labi atjaunota, bet mē s uzzinā jā m, ka ī paš nieks un direktors ir divi daž ā di cilvē ki. Direktore ir jauna un gudra sieviete. Un ī paš nieks ir cilvē ks(tas izsaka visu). … Tomēr ▾ Labi darī ts, liels paldies personā lam par mū su atvaļ inā jumu. Pati viesnī ca bū tu labi atjaunota, bet mē s uzzinā jā m, ka ī paš nieks un direktors ir divi daž ā di cilvē ki. Direktore ir jauna un gudra sieviete. Un ī paš nieks ir cilvē ks(tas izsaka visu). jautā jumiem ir atbildes, visu var atrisinā t bez problē mā m, runā , lū dzu, klusē , nevis jautā jums. Tas ir apsveicami.
аватар serelena
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vairā kas reizes atpū ties. Pē dē jā apmeklē juma reizē bijā m ā rkā rtī gi vī luš ies. Viesnī cas vadī ba iznī cinā ja klusas mā jī gas viesnī cas statusu. Tā kā visiem pilsē tas iedzī votā jiem ir atvē rta pieeja viesnī cas baseinam, viesnī cas viesiem vairs nav vietas. … Tomēr ▾ Vairā kas reizes atpū ties. Pē dē jā apmeklē juma reizē bijā m ā rkā rtī gi vī luš ies. Viesnī cas vadī ba iznī cinā ja klusas mā jī gas viesnī cas statusu. Tā kā visiem pilsē tas iedzī votā jiem ir atvē rta pieeja viesnī cas baseinam, viesnī cas viesiem vairs nav vietas. Lai gan baseina izmantoš ana ir iekļ auta pakalpojumu maksā . Pastā vī gais apmeklē tā ju troksnis ar lielu bē rnu skaitu neļ auj justies ē rti. Ļ oti ž ē l.
аватар mimi7
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jau reiz apmeties š ajā viesnī cā . š ī vieta ir vispiemē rotā kā tiem, kas vē las atrasties klusā vietā un netā lu no pilsē tas centra. Brokastis ir vienkā rš i brī niš ķ ī gas, ir noteikta ē dienkartes sistē ma, aptuveni desmit brokastu iespē jas katrai gaumei. … Tomēr ▾ Jau reiz apmeties š ajā viesnī cā . š ī vieta ir vispiemē rotā kā tiem, kas vē las atrasties klusā vietā un netā lu no pilsē tas centra. Brokastis ir vienkā rš i brī niš ķ ī gas, ir noteikta ē dienkartes sistē ma, aptuveni desmit brokastu iespē jas katrai gaumei. Personā ls ļ oti uzmanī gs. Bija mana dzimš anas diena un dā vanā saņ ē mā m -20% atlaidi visiem viesnī cas pakalpojumiem, ieskaitot pirti un vestibila bā ru; ))))
аватар Narva
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca "Eduard" dibinā ta apmē ram pirms 10 gadiem. Tas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas centra diezgan klusā un mā jī gā vietā . Viesnī ca ir trī sstā vu, pagalmā pirts un ā ra peldbaseins. Istabas nav sliktas, ja neskaita mazliet novecojuš o interjeru. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Eduard" dibinā ta apmē ram pirms 10 gadiem. Tas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas centra diezgan klusā un mā jī gā vietā . Viesnī ca ir trī sstā vu, pagalmā pirts un ā ra peldbaseins. Istabas nav sliktas, ja neskaita mazliet novecojuš o interjeru. No plusiem istabā - liela vannas istaba, vienmē r karsts ū dens, no mī nusiem - neē rts matracis ar izvirzī tā m atsperē m. Kopumā viss bija kā rtī bā , izņ emot tā das sī kas lietas kā vairā k nekā.10 minū š u brokastu gaidī š ana un nedaudz pā rcenotas cenas.
аватар vladimirg
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Personā ls ir draudzī gs. Labs restorā ns. Visi tev smaida. Visur ir tī rs. Palieciet Edvardā - jū s to nenož ē losit. Lī dz centram ar taksometru var nokļ ū t 3 minū tē s (pē c vietē jā tarifa apmē ram 6 UAH). … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Personā ls ir draudzī gs. Labs restorā ns. Visi tev smaida. Visur ir tī rs. Palieciet Edvardā - jū s to nenož ē losit. Lī dz centram ar taksometru var nokļ ū t 3 minū tē s (pē c vietē jā tarifa apmē ram 6 UAH). Interesantā kais ir tas, ka vietē jie taksisti parasti nelauž cenas un ņ em pē c skaitī tā ja.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums goseduard
‹ Viesnīca Eduard 3*

Частная гостиница "Эдуард" ждет Вас в центре Европы - в Закарпатье, в г. Ужгороде. Построенная в 1998 году, в европейском стиле, небольшая, комфортабельная, с изысканным интерьером и экстерьером, она воплотит Вашу мечту о хорошем отдыхе, удачной деловой встрече.

Непринужденная обстановка, уют, спокойствие, свежий воздух, хорошая кухня (готовая угодить любым вкусам) создают почти домашнюю обстановку. Квалифицированный и доброже-лательный персонал окажет Вам дополнительные услуги и поможет решить любые вопросы, касающиеся Вашего отдыха, быта, путешествий...

Свой автомобиль Вы можете оставить у нас на охраняемой стоянке. Если Вы прибыли в город Ужгород без личного транспортного средства - предлагаем Вам услуги трансфера (доставка клиентов от места прибытия в гостиницу).

Atrašanās vieta в старой части города Ужгорода, в 10-ти минутах ходьбы от площади Корятовича, конечной остановки автобусов № 14, 11, 5, 6, 4, 15, 13
От центральной улицы "старого города" (Корзо), двигаясь в направлении "к дому офицеров" ("магазину ДЕЛИКАТ"), вы можете добраться за 12 минут.
Telpu apraksts

Обстановка номера гостиницы «Эдуард» удовлетворит самый изысканный вкус. В гостинице восемь 2-местных номеров (из них 2 люкса и 2 полулюкса); в каждом есть телефон, телевизор, кондиционер, минбар, ванная комната.

Adrese Украина, Ужгород, ул. Бачинского,22а, 88000
Tālruņi: +38 (0312) 61-33-55
+38 (0312) 61-62-61
Tīmekļa vietne: Eduard
FAQ