Villa Nova 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Miniviesnīca "Villa Nova" tika atvērta 2012. gadā, kas atrodas Tatarivas ciemā, 15 kilometrus no kūrorta "Bukovel", Karpatu dabas parka teritorijā, Prutas upes krastā.Vairāk →
аватар vasilienko.t
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā uz jauno 2013. gadu. Paldies ī paš niekiem un administratoram - Jurijam Viesnī ca atrodas labā vietā nelielā attā lumā no ceļ a. Rezervē ts viesnī cas oficiā lajā tī mekļ a vietnē. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā uz jauno 2013. gadu. Paldies ī paš niekiem un administratoram - Jurijam

Viesnī ca atrodas labā vietā nelielā attā lumā no ceļ a. Rezervē ts viesnī cas oficiā lajā tī mekļ a vietnē.
www. villanova. com. ua
Rezervē t to no Krievijas nebija grū ti. Avansa maksā jums tika pā rskaitī ts ar parastu naudas pā rskaitī jumu. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un sabiedrisks.

Viesnī cai ir sava neliela autostā vvieta - viesiem pietiek (mums tas bija svarī gi, jo braucā m ar automaš ī nu). Viesnī ca ir viena ē ka, sadalī ta blokos. Katrā blokā ir vairā kas istabas un virtuve. Dzī vojā m mazā s, bet ē rtā s istabiņ ā s. Katrā numurā ir lielisks televizors. Virsdrē bes var noņ emt pirmajā stā vā . Netā lu no ē kas atrodas liels grila grils un vairā kas lapenes.

Ja jū s dodaties slē pot uz Bukovel kū rortu, tad, ja jums ir sava automaš ī na, viesnī ca ir simtprocentī gi piemē rota š iem mē rķ iem. Lī dz Bukovelei ir apmē ram 15 km - 20-30 minū š u brauciens pa vietē jiem ceļ iem.
Tiem, kuriem nav automaš ī nas, var pasū tī t transfē ru.

Jū s varat ē st restorā nā "kolyba", kas atrodas blakus esoš ā s mini viesnī cas teritorijā . Bū da iekā rtota nacionā lā koka stilā . Nav nepiecieš ams pasū tī t regulā ras brokastis (iepakotā s pusdienas) - tā s ir nelielas un maksā tikpat, cik atseviš ķ u ē dienu pasū tī š ana no ē dienkartes. Tur arī sagaidī jā m jauno gadu. Tie bija lieliski svē tki! Ja vē laties, varat pagatavot maltī tes plaš ajā virtuvē .
аватар zelentsovan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nu lū k, esam atgriezuš ies no Bukoveles. Š ķ iet, ka ir ko rakstī t par Bukovelu? Visi zina visu. Bet kaut kā š is brauciens nebija tā ds kā visi pā rē jie. Nu laikam tā pē c, ka marta beigas ir aprī ļ a sā kums. Ne visi var lepoties ar slē poš anu aprī lī Bukā . … Tomēr ▾ Nu lū k, esam atgriezuš ies no Bukoveles. Š ķ iet, ka ir ko rakstī t par Bukovelu? Visi zina visu. Bet kaut kā š is brauciens nebija tā ds kā visi pā rē jie. Nu laikam tā pē c, ka marta beigas ir aprī ļ a sā kums. Ne visi var lepoties ar slē poš anu aprī lī Bukā . Un otrkā rt: š ajā ceļ ojumā devā s cilvē ki, kas dzī vo uz slē pē m. Lai gan tas bija parasts iknedē ļ as ceļ ojums, kaut kā tas viss bija tik patiesi.
Ī paš i vē los atzī mē t izmitinā š anu! Š oreiz dzī vojā m nevis kā parasti Jaremč ē , bet gan Tatarivā . Smirnovs internetā atrada naktsmā jas burtiski pē dē jā brī dī un mē s vienbalsī gi nolē mā m doties turp - uz Villa Nova! ! ! Jauna, jaunuzcelta kluba tipa viesnī ca, pagaidā m tikai 4 korpusi, bet katrā ir virtuve. Kas patika daudziem tū ristiem. Lieliskas telpas, labas mē beles un galvenais laba attieksme pret viesiem. Es domā ju, ka visi to juta. Visi 30 cilvē ki bija apmierinā ti ar izmitinā š anu. Un jā , cena ir ļ oti pieņ emama. Mē s iesakā m visiem. Tā das problē mas bija tikai ar pā rtiku. Ne visi bija gatavi gatavot un daudzi vienkā rš i negribē ja gatavot, tā pē c tika nolemts ē st bū diņ ā "Pie Korenyukov", savā viesnī cā , kas atrodas burtiski blakus. Te sā kā s nepatikš anas! ! ! Tas tika slē gts, mē s sazvanī jā mies ar ī paš niekiem vai pā rvaldnieku - es nezinu un lū dzā m viņ iem vismaz kaut kā strā dā t. Tomē r atnā ca 30 cilvē ki. Viņ i vienojā s. Negribu visu ilgi aprakstī t, teikš u, ka viena lieta ir dā rga, bezgaumī ga un š ausmī ga attieksme pret cilvē kiem. Ja tā da attieksme ir arī viesnī cā , tad ar kā ju tur neeju.
Atgriež oties viesnī cā , turpinā jā m vakaru. Viņ i kopā spē lē ja ģ itā ru un dziedā ja dziesmas. Un, protams, kā tas varē tu bū t bez iniciā cijas par slē potā jiem. Viņ u vidū bija slē potā js, kurš bija apceļ ojis pusi Eiropas, un viņ š atveda slē pes, ar kurā m viņ š devā s ceļ ojumā . Š eit viņ i viņ ai veltī ja visus, pat tos, kuri jau sen ir jā j. jo visi gribē ja doties tur, kur bija slē pes. Secinā jums. Ikviens, kurš vē las iegū t pozitī vu - to saņ ems neatkarī gi no tā . Slē pot martā ir tikpat labi kā ziemā !
Izmitinā š ana 5 balles. Koļ iba pie Korenjukova 2 bumbā m. Un š ā di braucieni vieno cilvē kus un mē s kļ ū stam ne tikai tū risti, bet jau labi biedri.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums novatatarov
‹ Viesnīca Villa Nova 2*
Atrakcijas

Мини-отель "Villa Nova" открыт в 2012 году, расположен в поселке Татаров, в 15 километрах от курорта "Буковель", на территории Карпатского природного парка, на берегу реки Прут.

Atrašanās vieta 11 км от горнолыжного курорта Буковель, 15 км от Яремче, 8 км от горнолыжных подъемников Ворохта и Яблуница.
Viesnīcā

Бесплатный Wi-Fi-доступ к интернету во всех номерах и на территории мини-отеля. На первом этаже кухня, оборудованная для самостоятельного приготовления (холодильник, микроволновая печь, электроплита, электрочайник).

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports На склонах Буковельских гор действуют 14 современных канатных дорог общей пропускной способностью 33 тысячи людей в час. Общая протяжность горнолыжных трасс 50 км (100% из них со снегогенерирующим оборудованием). Среди всех спусков, а их в Буковеле шестьдесят один: 12 синих (для новичков), 41 красных (средних по сложности) и 8 черных (для профессионалов). Самый длинный спуск 5G протяженностью 2 километра. Для детей и начинающих лыжников есть лыжная школа.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Комплекс состоит из 5 блоков, 22 номеров двух уровней комфортабельности площадью от 15 до 25 м.кв. Проживание в 2-х блоках. Первый блок состоит из 5-ти номеров первого уровня комфортабельности. Второй блок состоит из 6-ти номеров второго уровня комфортабельности. Из панорамных окон всех номеров открывается вид на окружающие горы.

Категории номеров: 3 номера Двухместный Стандарт Первой категории, 3 номера Двухместный Стандарт Первой категории, 2 номера Двухместный Стандарт Второй категории, 2 номера Двухместный номер Стандарт Твин Второй категории, 2 номера Двухместный Полулюкс Первой категории, 2 номера Двухместный Полулюкс Второй категории.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • apkure (ne visās istabās)
Adrese 78596, Ивано-Франковская область, Яремчанский район, п. Татаров, ул. Шевченка.
Tālruņi: +38 (095) 4484440
Tīmekļa vietne: Villa Nova
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.