U Natalii 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.110
№4 viesnīcas reitingā Tatarova
8.2 Numurs
8.0 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp Tatarivas ciemu un Jaremčes pilsētas domes pilsētas Vorohtas apmetni, 150 metru attālumā no šosejas Tatariv-Verkhovyna. Viesnīca piedāvā ēdienu gatavošanu mājās, autostāvvietu, veļas mazgāšanu un gludināšanu, saunu, āra baseinu. Istabā ir gulta, TV, tualete, duša. Bērniem ir pieejama aukļu un slēpošanas inventāra noma.Vairāk →
аватар _757212
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē lamies pateikties saimniekiem Natā lijas kungiem un Jurija kungiem par neaizmirstamajiem iespaidiem no svē tkiem. Š eit patieš ā m ir jū tama Karpatu dvē sele. Tā ds gaiss, tā di kalni un upes dziesma netiks aizmirsti nekad. Kurš patieš ā m vē las atpū sties no ikdienas - jū s š eit. … Tomēr ▾ Vē lamies pateikties saimniekiem Natā lijas kungiem un Jurija kungiem par neaizmirstamajiem iespaidiem no svē tkiem. Š eit patieš ā m ir jū tama Karpatu dvē sele. Tā ds gaiss, tā di kalni un upes dziesma netiks aizmirsti nekad. Kurš patieš ā m vē las atpū sties no ikdienas - jū s š eit. Sirsnī gi un draudzī gi saimnieki, viņ u nodroš inā tais miers 20 gadu garumā ir pozitī vas zī lē š anas garants daudzu dienu garumā . Noteikti nā c š eit vē lreiz. Paldies! ! ! ! !
аватар Freddy_Cox
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iespē jams, labā kā Karpatu daba. Lauku sē ta atrodas netā lu no mež a ielejas. Mierī gs atpū tnieku kontingents: nā k daudz ģ imeņ u. Numuros ir viss nepiecieš amais atpū tai. Ir peldbaseins, foreļ u makš ķ erē š ana, grils un daudz kas cits. … Tomēr ▾ Iespē jams, labā kā Karpatu daba. Lauku sē ta atrodas netā lu no mež a ielejas. Mierī gs atpū tnieku kontingents: nā k daudz ģ imeņ u.
Numuros ir viss nepiecieš amais atpū tai. Ir peldbaseins, foreļ u makš ķ erē š ana, grils un daudz kas cits. Apkalpoš ana ir lieliska.
Š ogad beidzot ir parā dī jies labais internets: man un sievietei tas vajadzī gs darbam.
Un pats galvenais – apkā rt skaists mež s.
аватар GdzAlex
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s devā mies ar maziem bē rniem atpū sties š ajā ī paš umā . Pusceļ ā viņ a piezvanī ja un teica: "Piedod, tu ilgi brauc, un es jau esmu pabraucis garā m tavai mā jai. " Pilnī gs netikums, izlikt uz ielas 2 ģ imenes ar bē rniem. … Tomēr ▾ Mē s devā mies ar maziem bē rniem atpū sties š ajā ī paš umā . Pusceļ ā viņ a piezvanī ja un teica: "Piedod, tu ilgi brauc, un es jau esmu pabraucis garā m tavai mā jai. " Pilnī gs netikums, izlikt uz ielas 2 ģ imenes ar bē rniem. Pat depozī ts nav garantija. Ja vē laties negatī vismu un sliktus piedzī vojumus, dodieties tur.
аватар bbc25
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Fotoattē lā izvē lē jā s ī paš umu, plā nots atpū sties mazā k nekā.3 dienas. Kompā nija pulcē jā s: 9 pieauguš ie un 3 bē rni. Samaksā jā m depozī tu 1500 UAH un aizbraucā m...Diemž ē l redzē tie bija, maigi izsakoties, š oks. … Tomēr ▾ Fotoattē lā izvē lē jā s ī paš umu, plā nots atpū sties mazā k nekā.3 dienas. Kompā nija pulcē jā s: 9 pieauguš ie un 3 bē rni. Samaksā jā m depozī tu 1500 UAH un aizbraucā m...Diemž ē l redzē tie bija, maigi izsakoties, š oks...Teritorijā tika veikta pilnvē rtī ga bū vniecī ba! ! ! ! ! Viņ u baseins sabruka, "tā ž ē l ...un kas mums bija nepieņ emt cilvē kus vispā r ??.. " Tas ir tik "viesmī lī gi" paskaidroja savu nostā ju, kundzes Natalie vī rs. Pagalmā zā le "un nepļ auta...Istabas...divvietī ga...-ir tā da pusistaba ar gultu 1.5 cilvē kiem, ar slapjuma smaku, jo tuvumā ir upe? ? Un tas ir par 750 UAH ????? ?
аватар alex1702
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad ar sievu nolē mā m mainī t atpū tas vietu un ar interneta starpniecī bu atradā m viesnī cu "Pie Natā lijas". 2016. gada decembrī mē s piezvanī jā m Natā lijai, visu pā rrunā jā m, samaksā jā m nelielu avansu un sā kā m gatavoties atvaļ inā jumam. … Tomēr ▾ Š ogad ar sievu nolē mā m mainī t atpū tas vietu un ar interneta starpniecī bu atradā m viesnī cu "Pie Natā lijas". 2016. gada decembrī mē s piezvanī jā m Natā lijai, visu pā rrunā jā m, samaksā jā m nelielu avansu un sā kā m gatavoties atvaļ inā jumam.
Viesnī ca atrodas ciematā "Verbovsky", tā atrodas starp Vorohtu un Tatarivu. 13. februā rī ieradā mies viesnī cā ar maš ī nu. . Netā lu no pagrieziena uz tilta pā r Prutu ir viesnī cas zī me, un ieeja tajā ir ļ oti vienkā rš a. Vieta ir ļ oti klusa un pamesta. Un ļ oti skaista.
Ī paš ums "At Natalia" aizņ em apmē ram 0.5 hektā ru platī bu un sastā v no vairā kā m kotedž ā m, lapenē m, lapenē m un citā m saimniecī bas ē kā m. Mū s sagaidī ja Jura, Natā lijas vī rs, kurš mū s uzreiz ielika istabā , parā dī ja, pastā stī ja, kas un kur. Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā . Kotedž ā ir vē l trī s istabas, ir virtuve, ir mini katlu telpa.
Man ļ oti patika istaba! Viss tajā ir izdarī ts ļ oti skaisti, harmoniski, ē rti. Telpas š ķ iet plaš ā kas pateicoties caurspī dī gā m vai puscaurspī dī gā m durvī m, skaisti aizkari uz logiem, ir skapis mantā m, daž ā di plaukti, galds, rozetes visos stū ros, skaista, stilī ga stā vlampa.
Istabā ir lieliska, plaš a vannas istaba ar visu nepiecieš amo (ž ē l, ka nepietika lampas virs spoguļ a), ū dens zem augsta spiediena, un auksts un karsts, kvalitatī va santehnika.
Istabā ir ļ oti silts, daž reiz pat nā cā s izslē gt radiatoru un atvē rt logu, bija tik karsts. .
Brokastis ieturē jā m istabiņ ā , tur ir viss nepiecieš amais. Un viņ i pusdienoja - daž reiz pusdienoja, tad - Bukovelā , tad - kafejnī cā pie pacē lā ja Vorohtā , vai citā s vietā s, vai mā jā s.
Vienī gais viesnī cas mī nuss ir vā jš mobilais savienojums un internets. Bet. . . mē s nenā cā m š eit sē rfot tī klā , bet gan slē pot. Un mē s lieliski braucā m un lieliski atpū tā mies!
аватар Asher345
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta izdosies Ļ oti jauka teritorija, ē diens ļ oti garš ī gs … Tomēr ▾ Atpū ta izdosies
Ļ oti jauka teritorija, ē diens ļ oti garš ī gs
аватар 7_colors
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2008. gada Lieldienu-maija brī vdienā s ar divā m ģ imenē m, 4 bē rniem un vienu grū tnieci : -)). Mē ģ inā š u pē c kategorijas: plusi - Ļ OTI skaista vieta, nav grū ti nokļ ū t (ar auto), labiekopta teritorija, malkas pirts + baseins ar tekoš u kalnu ū deni, diezgan lielas istabas, balkons, vannas istaba, kalni. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2008. gada Lieldienu-maija brī vdienā s ar divā m ģ imenē m, 4 bē rniem un vienu grū tnieci : -)). Mē ģ inā š u pē c kategorijas:
plusi - Ļ OTI skaista vieta, nav grū ti nokļ ū t (ar auto), labiekopta teritorija, malkas pirts + baseins ar tekoš u kalnu ū deni, diezgan lielas istabas, balkons, vannas istaba, kalni. ū dens, TV ar š ķ ī vi, ledusskapis, tē jkanna
mī nusi - "bezmaksas autostā vvieta" - tikai automaš ī na stā v uz zā liena jū su kotedž as priekš ā , "mā jas gatavoš ana" - porcijas ir mazas, nesvarī gas un maksā tikai vietu (2008. gadā brokastis vienam ir 35 UAH), izeja ir ē st sausu. devas, vakaram nav infrastruktū ras, izņ emot pirti.
Secinā jumus izdariet paš i. Teikš u tā - siltā draugu kampaņ ā jutā mies labi, ja noņ emam negatī vos elementus, pā rē jais izdevā s! Jauku atpū tu Karpatos!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель располагается между селом Татаров и поселком городского типа Ворохта Яремчанського горсовета, в 150 метрах от трассы Татарив-Верховина. В отеле предлагаются услуги домашней кухни, паркинга, стирки и глажки одежды, сауны, открытого бассейна. В номере предусмотрена кровать, телевизор, туалет, душ. Для детей предоставляются услуги няни и проката лыжного снаряжения.

Atrašanās vieta До подъемников Ворохты, «Буковель», «Яблуницкого перевала» около 10 км.
Pludmales apraksts Ивано-Франквская область,
с. Татаров, приселок Вербовский
Telpu apraksts

3 – 2-х мес. ком.; 1 – 3-х мес. комнаты.

Istabās

гостиная, спальня (двуспальная кровать), телевизор, холодильник, санузел (туалет, умывальник, душ, фен). Дополнительное место для детей — раскладной диван в гостиной. Каждый номер имеет отдельный вход. В самом большом номере есть камин.
На втором этаже — балкон.

Adrese приселок Вербовский, с. Татаров, Ивано-Франквская область
Tālruņi: Тел.: +38 (03434) 4-12-36
+38 (097) 934-44-58
FAQ