Lavanda Kantri Klab 4*– Atsauksmes

56
Novērtējums 7.810
№1 viesnīcas reitingā Tatarova
8.3 Numurs
8.1 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Atpūtas komplekss "Lavanda Country Club" atrodas Tatarivas ciematā, 8 km attālumā no slēpošanas un spa kūrorta Bukovel. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар vikeshik_
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
+ kamī ns istabā , skats pa logu, garš ī gi ē dieni restorā nā - viss pā rē jais! Sā kotnē ji - 50% no izmaksā m kā rezervā cijas garantija. LABI! Otrais puslaiks izlī gumā . Atbraucā m - lija lietus, bē rni ņ audē ja maš ī nā (ē st / urinē t / apgulties. … Tomēr ▾ + kamī ns istabā , skats pa logu, garš ī gi ē dieni restorā nā
- viss pā rē jais!
Sā kotnē ji - 50% no izmaksā m kā rezervā cijas garantija. LABI! Otrais puslaiks izlī gumā . Atbraucā m - lija lietus, bē rni ņ audē ja maš ī nā (ē st / urinē t / apgulties. Kurš ar bē rniem saprastu) Lai izkrauj mantas un bē rni pirms reģ istrā cijas un samaksas - kategoriski NĒ ! Papī ri, anketas, apmaksa...es atgriezī š os pie š ī jautā juma...
Mē s atpū tā mies vasarnī cā . Labā kā s istabas - man pat bail iedomā ties, ka citā s. . . cenas var redzē t mā jaslapā . Vecas mē beles ar ieauguš iem nezinā mas izcelsmes traipiem, mē belē m salauzti rokturi, lē ta veca santehnika, saskrā pē ta nodzeltē jusi vanna, sarū sē juš i krā ni, saplē sti peldmē teļ i, istabā nav č ī bu (pē c atkā rtotiem lū gumiem iedeva otrajā dienā ), brokastis ļ oti niecī ga, bē rnistabā ir vecas saplē stas rotaļ lietas, auklī š u pakalpojumi pat nav pieejami par papildus samaksu, wi-fi nestrā dā visur un ir tiiik slikti, istabu uzkopš ana - ar personā la pieeju t. i. viņ i tī ra ap 15:00 un man tajā laikā vajadzē tu bū t. Dī vaini. . . Un tas viss bija ziedi. Visi domā ja, ka viņ š pieradī s/iemī lē s. BET! ! ! Laikapstā kļ u dē ļ vienā no vakariem nebija gaismas (pirms tam dienu bija snidzis, vadu pā rrā vums ir diezgan prognozē jams). Sveč u nav. Ģ enerators neieslē dzas - dī zeļ degviela ir beigusies. Viss komplekss bez elektrī bas pusotru stundu. Vai ir grū ti nodroš inā t degvielas padevi ģ eneratoram ? ? ? Labi, es klusē ju par mobilo sakaru trū kumu 2 dienas, viņ i nav vainī gi. . .
Atgriezī simies pie Somijas puses! Mā jā s bija situā cija, bija jautā jums par priekš laicī gu izbraukš anu. Ņ emot vē rā apstā kļ us, ļ oti gribē jā s aizbraukt. . . Starp citu, mē s tur palikā m 3 dienas (tā pati 50% garantē tā rezervā cija. Rezervā cija bija uz 6 naktī m). Viņ i nevē las atdot naudu...pā rpratumu vilnis no administratora un direktora puses. Viņ i visu laiku atkā rto vienu - "Tā di noteikumi! Mē s ar š o naudu rē ķ inā mies. " KAS? ? ? Pē c nepatī kamas sarunas viņ i vienojā s atdot daļ u naudas par nenodzī votā m dienā m, tač u atmaksu vienas dienas laikā dabū t nevarē ja. Zvanī ju uz Kijevas biroju, nosū tī ju fotogrā fiju, aprakstī ju situā ciju. Atsauksmes nesaņ ē ma. Pā rskats vietnē netika publicē ts. Ļ oti nepatī kama pē cgarš a, niķ ī ga vadī bas attieksme, sabojā ts atvaļ inā jums, zaudē ta nauda!
Neiesaku š o kompleksu!
Мебель вся в пятнах
аватар lesya-07
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ ojis ar 8 gadus vecu bē rnu. Teikš u uzreiz viesnī ca ir tik par samaksā tu naudu. Atsauksmes oficiā lajā vietnē nav patiesas vai novecojuš as, starp citu, mana atsauksme, ko tur atstā ja, nekad netika ievietota (iespē jams, administrā cijas filtri) Vairā k: mums bija standarta istaba 3. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar 8 gadus vecu bē rnu. Teikš u uzreiz viesnī ca ir tik par samaksā tu naudu. Atsauksmes oficiā lajā vietnē nav patiesas vai novecojuš as, starp citu, mana atsauksme, ko tur atstā ja, nekad netika ievietota (iespē jams, administrā cijas filtri) Vairā k: mums bija standarta istaba 3. stā vā , logi ir vē rsti uz debesī m, t. i. solī ts skats, jo nav viesnī cas mā jas lapas (rezervē jot par to netika brī dinā ts) istabiņ a maza (vannasistaba tajā vē l lielā ka) mē beles jau vecas, istabā nav pat elementā ra ledusskapja kur ielikt jogurtu vai ogas , turklā t pie logiem ir caurule no stokera, t. i. , tu elpo nevis kalnu gaisu, bet tvana gā zi - atkal bija jā iet lamā ties, ka atslē dza. Tī rī š ana istabā ir slikta, bez brī dinā juma nenoslaucī ti putekļ i, tie nav izsū kti un izlietne ar duš u nav mazgā ta (tikai uz grī das izmesto dvieļ u nomaiņ a un atkritumu izveš ana). Restorā ns: brokastu bufete nav pietiekami slikta, bet apkalpoš ana pā rē jā laikā neatbilst cenai (maize un galda klā jums pasū tot pusdienas vai vakariņ as gaidī ja tikai maltī tes beigā s), ja kā ds bija pusdienojis pie galda pirms jums , to diez vai noslaucī s, pat izlijuš o piena kokteili nepapū lē jā s noņ emt no krē sliem un grī das. Deklarē tā s sastā vdaļ as ē dienos netika ziņ ots (Chaklunk salā ti ar ž ā vē tā m plū mē m - bez ž ā vē tā m plū mē m utt. ). Acī mredzot viņ u slavinā tajam š efpavā ram ir kļ uvis slikti. Teikš u, ka cenas restorā nā Lavender nav mazas, bijā m pie draugiem Jaremč e (viesnī cu nenosaukš u reklā mai) cenas restorā nam un naktsmī tnei zemā kas, teritorija ne sliktā ka, un numuriņ i ir vē l labā k un ē diens pagatavots garš ī gā ks, apkalpoš ana š iks . Rajons nav slikts, bet tuvā kie veikali, krā saini tirdziņ i, aptiekas bez auto ir tā lu. Nez kā pē c tā sauktais kinobā rs ir aprī kots tikai ar kino, bet nav tā da bā ra, kur vakarā zem segas iedzert Aizkarpatu tē ju vai kapuč ī no. Viss spē ļ u aprī kojums (raketes, bumbas) ir ļ oti nobruž ā ts. WI FI ķ eras slikti un ne visur Cenu kvalitā te "Lavandā " viennozī mī gi neatbilst, ja turpinā s "augt" tad viņ iem bū s arvien mazā k viesu.
номер стандарт
аватар innezka
Lavandas lauku klubs. . . - vieta, kur bū s smagi jā strā dā , lai atpū stos. . . Lai sā ktu ar savu "junior suite". . . Par 1050 UAH dienā!! ! Galu galā , sā kotnē ji jums tiks piedā vā ts "junior suite-old" (vai bez remonta...) kaut kas lī dzī gs ! ! ! Tajā ir vecas mē beles, netī rs paklā js, ļ oti maza duš as kabī ne un, protams, vannasistabā VIRTUVES MAZGĀ Š ANA!! ! Š ī s telpas ir paredzē tas arī klientiem ar bē rniem, jo ​ ​ "jaunie junioru apartamenti" ir aizsargā ti no mazajiem atpū tniekiem)) "Junior Suite-new") ir tas, kas ir izremontē ts)) ar labā m mē belē m un standarta tualeti! Bet var dabū t, ja to veco "neapē dī si". … Tomēr ▾ Lavandas lauku klubs. . . - vieta, kur bū s smagi jā strā dā , lai atpū stos. . .
Lai sā ktu ar savu "junior suite". . . Par 1050 UAH dienā!! !
Galu galā , sā kotnē ji jums tiks piedā vā ts "junior suite-old" (vai bez remonta...) kaut kas lī dzī gs ! ! ! Tajā ir vecas mē beles, netī rs paklā js, ļ oti maza duš as kabī ne un, protams, vannasistabā VIRTUVES MAZGĀ Š ANA!! !
Š ī s telpas ir paredzē tas arī klientiem ar bē rniem, jo ​ ​ "jaunie junioru apartamenti" ir aizsargā ti no mazajiem atpū tniekiem))
"Junior Suite-new") ir tas, kas ir izremontē ts)) ar labā m mē belē m un standarta tualeti!
Bet var dabū t, ja to veco "neapē dī si".
Это тот самый умывальник-Мойка в полулюксе А это дополнительное место в том же номере... Кто то принёс из дому... Своё... Старенькое
аватар enormal1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Lavanda bija vienī gā "chalet" viesnī ca, kurā ceļ ojuma laikā bija brī vas istabas. No pirmā acu uzmetiena š is variants neš ķ ita kompromiss, jo fotogrā fijā s viss izskatā s vairā k nekā pieklā jī gi, un atsauksmes pā rsvarā ir tikai labas. … Tomēr ▾ Lavanda bija vienī gā "chalet" viesnī ca, kurā ceļ ojuma laikā bija brī vas istabas. No pirmā acu uzmetiena š is variants neš ķ ita kompromiss, jo fotogrā fijā s viss izskatā s vairā k nekā pieklā jī gi, un atsauksmes pā rsvarā ir tikai labas. Bet pirmo reizi viņ i mū s pievī la. Kā da ir galvenā problē ma? Viesnī ca neatbilst cenu lī menim. No apkalpoš anas lī dz ē š anai.

Sā ksim no paš a sā kuma. Ieraš anā s. Pā rsū tī š anas sistē mas kā tā das nav. Maksimums - izsauks tev taksometru, bet nez kā pē c vidē ji par 50-100 grivnā m vienam cilvē kam dā rgā k nekā tad, ja tu pats vienotos ar mikroautobusiem stacijā Frankivskā . Starp citu, vieta mikroautobusā maksā apmē ram 150 UAH.

Labi, atbraucā m, ā tri iekā rtojā mies, ieejam istabā...Š ķ iet, ka viss kā rtī bā . BET! Pē c brauciena nedaudz atdzisis, konstatē jat, ka mā jā s ir auksts. Tas ir labi, ka ir tik auksti.
Pirms mū su ieraš anā s nedē ļ u lija lietus, temperatū ra nebija augsta, un vakarā , silti saģ ē rbuš ies, dedzinā jā m malku un dzē rā m zā ļ u tē ju, jo no aukstuma gandrī z "iedevā m ozolu". Paldies debesī m, ar katru dienu laiks kļ uva labā ks, un tā pē c arī mā jā s kļ uva siltā ks. Tā nu vakaros jau iztikā m bez kamī na un nosalā m tikai no rī ta, negribī gi izraujot ķ ermeni no siltas segas apakš as. Ja godī gi, tā ir dī vaina politika – saka, nav ziema, kā pē c sildī t?

Starp citu, tā kā mē s runā jam par guļ amistabu, tad esiet gatavi cī nī ties par siltu aitā das paklā ju - tas ir tikai vienā gultas pusē , un tā cena aukstā Karpatu rī tā ir vienā da ar pudeles cenu. ū dens karstā Ē ģ iptes dienā . Lai labā k redzē tu savu pavadoni kaujā , paķ er kabatas lukturī ti – guļ amistabā s ir tikai sienas lukturī š i un lampas uz naktsskapī š iem; pie griestiem nav lustras, tā pē c dzī vosi mū ž ī gā krē slā.
Neņ emiet arī daudz lietu: guļ amistabā s nav garderobes; ir tikai naktsskapī tis 2 vidē jiem un 1 lielai atvilktnei, tā pē c lielā kā daļ a apģ ē rbu ē rti saliksies koferī pie gultas. Virsdrē bē m paveicā s vairā k – pirmajā stā vā ir skapis. Neceriet tur novietot citas lietas - tas nav tam pielā gots, un jums ā tri apniks no rī ta skriet š urpu turpu.
Ja pē kš ņ i vē laties izvē dinā t istabu, neceriet. Abā m istabā m logi izsisti, jo tos projektē jis kā ds vietē jais alkoholiskais molfā rs, nevis arhitekts - tā da izmē ra loga aile, ka logs atverot no sava svara saslī d un nolauž apakš ē jo eņ ģ es. Tā ir muļ ķ ī ba, mazie.

Pamostoties uzvelc vienreizē jā s č ī bas (kuras nekad nemainī si, kamē r nepalū gsi) un uzvelc š ausmī gas kvalitā tes peldmē teli.
Vairā k par viņ u, jo tā du dupsi neesmu sastapis: tas ir no tā da paš a auduma kā sasodī ti padomju vafeļ u dvielis! Vafeļ u halā ts, Kā rli! Istabā par 2200 dienā ! Skaidrs, ka par siltuma un komforta sajū tu tajā var aizmirst.

Tad tu ieej vannas istabā . Š eit ir neliela piebilde: vannas istabas atrodas daž ā dos stā vos, tā pē c, ja jū s ieradī sities ar grupu, jums uzreiz bū s jā izlemj, kurš pamodī sies kā dž entlmenis un dosies uz vannas istabu, un kurš kā dzimtcilvē ks ej lejā uz pirmo stā vu uz duš as telpu. Jo, ja visas higiē nas preces saliks tikai vienā VK, nā ksies ā murē t durvis, lai tur esoš ais tā s tev iedotu, kas, redz, pē dē jam nav ī paš i patī kami. Jā , un, visticamā k, jū s vienkā rš i kulturā li aizsū tī s uz ieleju ar frā zi "es esmu duš ā " vai "ticiet man, jū s nevē laties ienā kt". Vai arī jums bū s ilgi un nogurdinoš i jā gaida, lī dz otrs paveiks visas savas lietas un nodos stafeti jums.
Š is brī dis kaut kā nav pā rdomā ts. Jū s domā jat, un ko, es vienkā rš i pavadu laiku, lasot rī ta ziņ u plū smu? Un banosh starp degunu - Wi-Fi chaletā strā dā tik slikti, ka š ķ iet, ka tas ir pā rnests uz Lavandu no sasodī tā s Bukovelas.

Labi, tu nonā ci duš ā , iekā pi iekš ā , saputoji...Un viss. Ziepes var bā zt mutē , kaut vai dupsī , jo istabas duš as kabī nē par 2200 diennaktī plauktu nav. Man bija jā bū t gudram - ievietoju to rievā starp kabī nes bī dā majā m durvī m un tā s sienu. Istabā ar vannas istabu (2. stā vā ) tā das problē mas nav. Par laimi karstais ū dens ir gan tur, gan tur, bet ņ emiet vē rā , ka pē c 22:00 spiediens pazeminā s, un lī dz 23 tas pazū d pavisam. Ir arī jautā jumi par vannasistabas piederumu atjauninā š anas biež umu - atkal, kamē r nejautā , var pat nomazgā ties ar mā liem un kafijas biezumiem. Lai gan labā k to nedarī t - notekas jau ir aizsē rē juš as un ū dens plū st lē ni, pamazā m ...
Nu, labi, pieņ emsim, ka tu pamodies, nomazgā jies, tad - brokastis. Es domā ju, vietē jais restorā ns. Kopumā tas ir ž ests. Brokastis - ī paš i cieta skā rda. Ja godī gi, rodas iespaids, ka es neesmu atvaļ inā juma tū rē luksusa viesnī cā , bet kaut kas a la "Karpatu mež onis". Ja runā jam par restorā nu kopumā , tad tas ir dā rgs ne tikai Tatarovam, bet drī zā k pat gatavoš anas lī menim. Precī zas cenas nenosaukš u, bet tā s ir vidē ja restorā na lī menī - 250-300 grivnas no cilvē ka. Tas ir, ja jū s ē dat visu, ko vē laties, bet bez alkohola. Minimā lā parastā ē diena uzņ emš ana ir 150-200. Tā nav diena, ja tā . Un vienā reizē . Gatavoš ana ir ā rkā rtī gi viduvē ja un gatavo vidē ji 25-30 minū tes. Tas ir, jū s atnā kat uz restorā nu, maksā jat kā restorā nā , gaidā t kā restorā nā , un jū s izvedī s ierasto? auns uz kociņ a - kā ē dnī cā . Ē dienā nav nekā restorā na - ar izstiepš anos to var nosaukt par "podvē dera bū das" lī meni, tač u arī tad daž i ē dieni viņ iem padodas labā k.

Apkalpoš ana? "Ne trī ce, ne roll. "
Galdi netiek apkalpoti. Viss - dakš iņ as, karotes, naž i - jā ņ em paš iem. Pē c traukiem celms skaidrs, tehnika nemainā s. Trauki arī netiek izņ emti – tukš i netī rie š ķ ī vji pavadī s lī dz maltī tes beigā m. Domā ju, ka jau nojauš at, ka nav vē rts pieminē t nekā du viesmī ļ u operatī vumu un profesionalitā ti. Viņ i smaida katru otro reizi, un paldies par to. Un jū s gaidī siet ē dienkarti tik ilgi, cik ebreji gaidī ja neatkarī gu valsti. Tā pē c pat ē dienu gatavoš ana, ko viņ i jums atnes, š ķ itī s dievu ē diens, kuru viņ i vienkā rš i nepabeidza un dā sni nolaida jums.
Ak jā , neiesaku sē sties pie kā pnē m tuvā kā galdiņ a, pretē jā gadī jumā maltī ti ieturē siet š ķ ī vju ņ urdē š anas un viesmī ļ u klabinā š anas pavadī jumā.

Ī sā k sakot, tas ir tatā ru skatī jums uz to, kam vajadzē tu bū t, es nebaidos no š ī vā rda, restorā ns, viņ a mā te.

Ak jā , brokastis. Nu piedodiet, pi#dets. Sen nebiju redzē jis desiņ as un desiņ as no papī ra.
Patiesī bā viņ i brokastī s pē rk cilvē kiem lē tā kā s desiņ as! Tas ir pilnī gs alles! Tas ir, tie ir tik lē ti, ka, ja jū s atradī siet vietu, kur viņ i pā rdod saaaaama lē tā s desas un desas un pateiksiet pā rdevē jam "pssst, puisis, bet ir vē l lē tā k", tad viņ š jums pateiks nē ! Jo Lavanda tos pā rdod. Omlete. Viņ u omlete ir tā da Rietumukrainas pankū ka ar olu. Nopietni. Ir vienkā rš i nereā ls daudzums miltu. Es nezinu, kā pē c viņ i to dara, bet jū s varat droš i ē st omleti desertā ar ievā rī jumu un tē ju. Starp citu, ar to ir problē mas: melnā tē ja Lavandā ir populā ra un reti sastopama lieta. Ja dzē ra pirms tevis (ja vispā r bija), tad nedod Dievs, tikai rī t bū s jauns - momentā neviens neko neatjaunina. Vispā r daž reiz tē jas nav, un, ja ir, tad š is ir sasodī ts Grī nfī lds par 1.50 UAH / maisā . Un tu gribē ji olu krē mu? Celies.

Es nevaru neizcelt banoche Lavanderā vai drī zā k sprakš ķ us.
Puiš i, esmu piedzē ries uz dē ļ a ar aizvē rtā m acī m mež ā lietū ugunskurā uzsildī tu metā la gabalu, labā k uzcepš u dradž us! Jo tie ir stulbi uzkarsē ti kvadrā tveida speķ a gabaliņ i. Kā ds pavā ram pasaka, ka dradž i ir no vā rda "ķ irbis".

Labi, esam paē duš i, vai varam iet skatī ties TV? Nu, jū s, protams, varat. Tikai pā rraides skaņ u nepā rtraukti pavadī s kaut kā da nesaprotama dū koņ a un dū koņ a. Un pats galvenais, pie velna saprotiet, kas tas par puš umu, jo, lai ko jū s klikš ķ inā tu, tas nepazū d.

Nu lai Dievs ar viņ u! Viņ i nenā ca uz Karpatiem, lai sē dē tu kastes priekš ā . Labā k sakratiet taukus un spē lē jiet galda tenisu. Ak! Ir tikai 1 galds, un, ja nebija laika, tad uz redzē š anos, citreiz. Un, ja tev nav paveicies kā mums, un pie tevis viesnī cā dzī vo daž i pā rpū lē juš ies sportisti, kuri visu dienu un nakti nenokā p no š ī nabaga galda kā einuhs, pie kura viss atgriezā s, no meitenes, tad bū s lai nav cita laika.
Neveicā s ar tenisu = / Un bija tik grū ti uzlikt vē l 1 galdu...

Tad brauksim ar velosipē diem. Bet atkal tas ir, ja tie joprojā m paliek. Jo tie ir tikai 5 uz visu viesnī cu, un tas, kurš pirmais pieceļ as, var braukt. Un ticiet man, pat š ie nogalinā tie noderē s jū su laimei, jo Lavanda atrodas paš ā dupsī - ciema galā , un lī dz nomai - lī dz centram ir nepiecieš ama apmē ram stunda. Tā pē c aizmirstiet par ieš anu veikalā - viss nepiecieš amais ir jā iegā dā jas uzreiz, iepriekš , jo Vuiks arī nedomā ja izveidot izdevī gu veikalu.

Starp citu, par atraš anā s vietu - tā ir "mamma mirst". Viesnī ca atrodas tieš i blakus ceļ am, pa kuru, tā pat kā pa ceļ am "No varangieš iem uz upē m", visu diennakti turp un atpakaļ brauc kravas automaš ī nu karavā nas. Par svaigu gaisu nevar bū t ne runas - visa jū su uzturē š anā s bū s saistī ta ar pastaigā m pa š o ceļ u, jo tuvumā nav ne mež a, ne tikai ciema padziļ inā jums.
Tatarova ī patnī ba ir tā , ka tā ir izstiepta gar ceļ u.

Labi, kā ar mā jturī bas kvalitā ti? Varu tikai pateikt, ka vienu rī tu atradu vannasistabā siena zirnekli un apzinā ti nevienam par to neteicu - prā toju, cik ilgi tas tur dzī vos, kad tiks noņ emts. Vispā r zirneklis, cik saprotu, tur dzī vo kopš viesnī cas atvē rš anas un sen neviens viņ am nav traucē jis. Varbū t pat pabarot. Un ko jū s gaidī jā t, ja tik milzī gam kompleksam ir tikai trī s apkopē jas! Trī s! Trī s nelaimī gas sievietes tā dā viesnī cā ! Protams, ka uzkopj attiecī gi - izskata dē ļ . Pie kā , pat ja esi klā t istabā . Bet nekā das izlikš anā s.

Vakarā , dzenot prom š ā du stresu, visticamā k, vē lē sies uzlikt karstumu savam pavadonim. Par to zinā s tikai visas Lavandas - gulta č ī kst tā , it kā tu nodarbotos ar seksu nevis ar sievu, bet gan ar viņ u. Kas ir vardarbī gs un skarbs.
Var, protams, iet sū dzē ties uz reģ istratū ru, bet visticamā k tur neviena nebū s. Administrators vienmē r kaut kur pazū d...

Vispā r tā das lietas. Es neiesaku jums doties uz Lavandu un pat pie paš a Tatarova. Š eit nav servisa, un Lavanda, salī dzinot ar citā m vietē jā m viesnī cā m, vē l nav tik slikta. Restorā nā "Paciorki" un "Olga" sastapā m attiecī gi muš u un lapseni. Labā k paņ emiet vienkā rš ā ku istabu vai piemaksā jiet un dodieties uz Bukovelu. Š eit viss ir skaidrs.
аватар troshin
Ilgu laiku devā mies atpū sties Karpatos, bet nevarē jā m izlemt ..... Mē s izvē lē jā mies starp viesnī cā m: "Trī s dē li un meita", "Medvezha Vezha", "Olga's", "Lavender Country Club" .....mē s izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, pē c vietā m, pē c atraš anā s vietas, pē c numuriem, pē c ē diena, pē c teritorijas utt. … Tomēr ▾ Ilgu laiku devā mies atpū sties Karpatos, bet nevarē jā m izlemt .....
Mē s izvē lē jā mies starp viesnī cā m: "Trī s dē li un meita", "Medvezha Vezha", "Olga's", "Lavender Country Club" .....mē s izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, pē c vietā m, pē c atraš anā s vietas, pē c numuriem, pē c ē diena, pē c teritorijas utt.......

No visa iekā rtojā mies "Lavender Country Club" un nenož ē lojā m!! ! !

Pats svarī gā kais un pamata (mums) "Lavender Country Club" atrodas kalnu pakā jes ielejā , prom no ceļ a, un TAS IR Ļ OTI Ļ OTI SVARĪ GI, jo nav trokš ņ a, putekļ u un es gribu bū t dabā un ne. uz autobā ņ a. Viesnī cu ir DAUDZ, piedā vā jumu vienā ds, bet par trasi VISI klusē , un tur tas ir posts....tas ir. lī dz kalnu pakā jē ir maz brī vas zemes.

Par viesnī cu "Lavanda Country Club", Viesnī ca JAUNA, tī ra, labi uzturē ta, numuriņ i SUPER...
Istabas visur tī ras, gultas visas jaunas, vannasistaba SPĪ DZ. . nav sē nī š u, pelē juma u. c. Tī rī š ana istabā s katru dienu ! ! !
VIESNĪ CAS teritorija tiek apsargā ta visu diennakti.

Ī paš i gribu pateikties vadī tā jiem - ELENA un NATALIJA, jū s esat LABĀ KIE!! ! ! !
Ī sā k sakot, pie viņ iem atbraucā m ar divā m ģ imenē m un sagadī jā s, ka bē rni pē c kā rtas saslima, nieres iekaisums un tonsilī ts.....! ! ! ! Tā tad Jeļ ena un Natā lija atrada mums ā rstus (kalnos), pasū tī ja mums zā les pā rtverš anas punktā , organizē ja braucienu uz slimnī cu .....bez komentā riem, tas ir dā rgi ! ! !

Un tomē r "Lavandas lauku klubā " es nevaru palī dzē t, bet PALDIES, ir BURVJU VEDZĪ GA š efpavā rs - pavā rs Nikolajs Nikolajevič s, jā..... es devos ar domu bū t sporta zā lē . ...ar š o domu atgriezos no turienes un mā jā s.....kā di simulatori...Viņ š tieš ā m ir talants, jebkura virtuve - turku, hucuļ u, tatā ru, poļ u, rumā ņ u utt.......ja tu ej...Tu mani sapratī si. Paldies Nikolajam Nikolajevič am !!!! ! !

Kas attiecas uz aktī vo atpū tu, tad vauč eri tiek pā rdoti viesnī cas teritorijā jebkurā virzienā , neskatoties uz to, ka apkā rtnē varat staigā t pats vai braukt ar taksometru, taksometri š eit ir dā rgi 1 km maksā.10 UAH ....varat arī braukt ar braucienu, tā pē c lē tā k.
"Lavender Country Club" atrodas ļ oti izdevī gā vietā , lī dz Bukovelai - 7 km. , lī dz Vorohtui - 15 km, lī dz Jaremč ei - 25 km. viss ir tuvu un ē rti, turklā t tuvumā ir rezervā ts (uz Bukovelas pusi) un ū denskritumi, tostarp Guk ū denskritums.
Vietas š eit ir š ikas, un MĒ S Š EIT ESAM LAIMĪ GI!! ! !

Un rezumē jot "Lavender Country Club", pieklā jī ga VIESNĪ CA, ne sliktā ka par turku FIVES, un varbū t LABĀ K !! ! ! !

Tas ir nonsenss, ka viņ iem ir tikai VIENAS brokastis no 9-00 lī dz 11-00.....jo neviens tev nedzen pa kaklu pē c ienā kš anas š eit 15 minū tē s....un par to mē s brokastojam no 9-00 lī dz 11-00 lī dz durvis tiek aizvē rtas .......bet es negribu pusdienot vē lā k ! ! !

Aizmirsu pieminē t viesnī cu "Olga's" .....tā ir tepat. . pa vienu un to paš u CEĻ U ....viņ iem ir tā pati CIENĪ GA virtuve un tur valda DIVAS KRĀ Š Ī GAS KUMAS ....tā pē c pā rmaiņ ā m iesaku arī jums ! ! !

Kopumā mē s visi esam Ļ OTI apmierinā ti, atpū tuš ies, atguvuš ies, iedeguš i, bē rni priecī gi !! ! !

Tagad ir grū ti atgriezties darbā... .
БОЛЬШОЕ ВАМ СПАСИБО
аватар elenalvov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē diens- ļ oti labs, naktsmī tnes -super (ļ oti tī rs), administrā cija tā -tā , ļ oti skaista ainava atpū tusies liela kompā nija bija daž ā dā s istabā s un vasarnī cā s visas istabiņ as ļ oti skaistas, vairā k bē rniem ar ģ imenē m. … Tomēr ▾ Ē diens- ļ oti labs, naktsmī tnes -super (ļ oti tī rs), administrā cija tā -tā , ļ oti skaista ainava atpū tusies liela kompā nija bija daž ā dā s istabā s un vasarnī cā s visas istabiņ as ļ oti skaistas, vairā k bē rniem ar ģ imenē m.
Mī nuss - viss ir pē c noteikumiem, un uzņ ē mums (40 cilvē ki), kas ī rē gandrī z visu viesnī cu, varē tu bū t daž i izņ ē mumi.
аватар vadym_vadym
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
- ilgu laiku viņ i izvē lē jā s starp lavandu, fomič u, de luxe tatā riem. noskuva lavandu un nenož ē loja. pamatojoties uz upes skatiem un atsauksmē m. - Teritorija laba, upe gar viesnī cu lieliska, numuriņ i ļ oti mā jī gi un ē rti, personā ls izpalī dzī gs, ē diens ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ - ilgu laiku viņ i izvē lē jā s starp lavandu, fomič u, de luxe tatā riem.
noskuva lavandu un nenož ē loja. pamatojoties uz upes skatiem un atsauksmē m.
- Teritorija laba, upe gar viesnī cu lieliska, numuriņ i ļ oti mā jī gi un ē rti, personā ls izpalī dzī gs, ē diens ļ oti garš ī gs.
- lī dz Bukovelai pusstunda ar autobusu.
- bija viesnī cā s apkā rt: Olga, paciorka, luksusa tatā ri. Lavanda ir pati labā kā .
- nepatika: ū dens smaka no krā na un tā vā jais spiediens. Tač u svē tkus tas nemaz nesabojā ja.
аватар Sasha912
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atnā cu š eit ar savu vī ru un bē rniem. Vadī tā js un darbinieki kopumā ir labi. Bijā m labi un garš ī gi pabaroti. Noķ ē rā m zivis un prasī jā m š efpavā riem to pagatavot, ē diens mums ļ oti patika. Istaba jauka, mā jī ga un tī ra. … Tomēr ▾ Atnā cu š eit ar savu vī ru un bē rniem. Vadī tā js un darbinieki kopumā ir labi. Bijā m labi un garš ī gi pabaroti. Noķ ē rā m zivis un prasī jā m š efpavā riem to pagatavot, ē diens mums ļ oti patika. Istaba jauka, mā jī ga un tī ra. Kalpones zina savas lietas. Vienī gais, kas man nepatika, bija tas, ka daž i viesi pie baseina uzvedā s neglī ti, mē tā jā s ar izsmē ķ iem un papī riem, nepamanot, ka tuvumā ir daudz bē rnu. Papildus š im mī nusam viesu dē ļ mums patika viss.
аватар lenus6ka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un 2 gadus vecu bē rnu. Iepriekš vienojā mies par agro reģ istrē š anos, viss noritē ja ā tri, meitene bija draudzī ga, sniedza mini ekskursiju pa viesnī cu. Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un 2 gadus vecu bē rnu. Iepriekš vienojā mies par agro reģ istrē š anos, viss noritē ja ā tri, meitene bija draudzī ga, sniedza mini ekskursiju pa viesnī cu. Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga. Teritorija diezgan liela, pa visu viesnī cu tek upe, nav tā lu no ceļ a, bet nemaz nav ne redzams, ne dzirdams, ir daudz augsti koki, kas rada ē nu, skats uz kalniem vienkā rš i burvī gs. Tā kā mē s ceļ ojā m ar bē rnu un reti tikā m ā rā no viesnī cas, mums bija svarī ga infrastruktū ra paš ā viesnī cā , principā tur ir viss: baseins (apkure nedarbojā s, un izmē rs ir mazs, mē s devā mies uz Patsyorka par 50 UAH vienai personai), rotaļ u laukums, truš i))), upe, restorā ns, biljards, sā ls istaba, bē rnu istaba. Pati viesnī ca ir diezgan jauna un gaumī gi uzbū vē ta, materiā li netika taupī ti. Numuri jebkuram budž etam un gaumei: no standarta lī dz kotedž ā m ar kamī nu. Daudz istabu ar skatu uz upi. Mē s dzī vojā m "suite" numurā un pē c tam pagarinā jā m vē l 2 dienas "junior suite" numurā . Istabas labas, lai gan bija nelieli defekti, tad nebija uzstā dī ts televizors, tad saplī sa kontaktligzda, tad zem logiem kū p katls. Es pievienotu gaisa kondicionē tā ju, vasarā paliek karsts bez tā . Virtuve ir normā la, bet gatavoš anā s ir ilga, pasū tiet iepriekš . Restorā ns ir slē gts no pulksten 11:00 lī dz 14:00. Ē dienkarte ir uz vietas, brokastis labas, papildus standarta komplektam baroja arī ar gaļ u. Serviss labs, puiš i cenš as. Pagalmā ir vasaras rotaļ u laukums, vakaros ir kino un var ē st.
Ā ra entuziastiem ir lieliski, raftings, ekskursijas. Veikalu tuvumā nav, jā iet.
Kopumā ar atpū tu esam apmierinā ti, viesnī ca tieš ā m laba (ī paš i ja salī dzina ar pā rē jā m blakus esoš ajā m), tač u vē l ir jā strā dā . Cenas ir augstas, bet tagad tā ir visur (((mē s braucā m ar 50% atlaidi, ja tas nebū tu, es droš i vien atrastu vairā k vainas.
аватар nafnaf21
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los uzrakstī t atsauksmi par Lavender Country Club kompleksu. Uz maija brī vdienā m ieradā mies ar vī ru un mazu bē rnu. Mē s dzī vojā m mā jī gā istabā ar piekļ uvi upei un kalnam. Sā kotnē ji baž ī jā mies, ka istabā bū s auksti, tač u, kā izrā dī jā s, mū s negrasī jā s nosaldē t. … Tomēr ▾ Vē los uzrakstī t atsauksmi par Lavender Country Club kompleksu.
Uz maija brī vdienā m ieradā mies ar vī ru un mazu bē rnu. Mē s dzī vojā m mā jī gā istabā ar piekļ uvi upei un kalnam. Sā kotnē ji baž ī jā mies, ka istabā bū s auksti, tač u, kā izrā dī jā s, mū s negrasī jā s nosaldē t. Izlasī ju atsauksmi par slikto virtuvi pirms ceļ ojuma....sapratā m, ka katram savs, virtuve mums patika pirmā m kā rtā m tā pē c, ka varē jā m droš i pasū tī t mazulim daž ā das graudaugus. . . pagatavoja ļ oti garš ī gi, un attieksme bija ļ oti draudzī ga.
Gribu teikt, ka plā nojam ar ģ imeni š o kompleksu apmeklē t vē lreiz. Novē lu viesnī cai labklā jī bu un palieciet tikpat pretimnā koš i!! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums kanaka_ukr.net
Mēs vēlamies uz turieni doties vasarā, augustā. ar 4 gadus vecu. kas tur bija ar bērniem, kā klājas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vincent
Man labāk patīk sazināties tieši ar viesnīcu
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums luba12011975
Vai jūs varat apskatīt Novyi Rik viesnīcā Lavender?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lavandahotel2
‹ Viesnīca Lavanda Kantri Klab 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Комплекс отдыха «Лаванда Country Club» находится в деревне Татаров, в 8 км от горнолыжного и спа-курорта Буковель. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до подъемников в Ворохте 8 км, Яблуница, Буковель - 10 км.
Viesnīcā

Парковка, охрана, фито-бар, ресторан с камином (отдельно есть банкетный зал и летняя терраса), летний ресторан под шатром, отдельная зона отдыха (до 30 чел), проектор, возможность приготовления еды в печи, кино-бар, беседки, принадлежности для барбекю. Экскурсионное бюро. Есть терраса для загара. Предоставляются услуги по глажению одежды. Специальные диетические меню (по запросу). Курение на всей территории запрещено. Есть места для курения. Р

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская комната, детская площадка, детские игровые автоматы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: Аква-зона, комплекс саун, спортивная площадка. Индивидуальное посещение комплекса саун платно. Солевая комната. Поле для игры в волейбол. Снаряжение для бадминтона
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Отель состоит из центрального корпуса и деревянного коттеджа, находится на охраняемой закрытой территории. Всего 28 номеров.

Istabās

Санузел, телевизор и холодильник. В ванных комнатах имеются бесплатные туалетно-косметические принадлежности и фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Ивано-Франковская обл, с. Татарив, ул. Независимости, 42.
Tālruņi: +38 (050) 433-00-50
Tīmekļa vietne: Lavanda Kantri Klab
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.