Forest KHaus 2*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.510
№2 viesnīcas reitingā Tatarova
9.6 Numurs
8.4 apkalpošana
9.4 Tīrība
7.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīcas ēka veidota no koka karkasa, iekšpuses apdare ar koku. Atvērts 2012. gada 1. janvārī.Vairāk →
аватар Vigr13
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i ciematā atklā ja brī niš ķ ī gu restorā nu Prutas upes krastā . tatā ri. Garda virtuve, mā jī gi galdi ar skatu uz kalnu upi un kalniem, patī kama un pieklā jī ga apkalpoš ana, karš u norē ķ inu terminā lis. … Tomēr ▾ Viņ i ciematā atklā ja brī niš ķ ī gu restorā nu Prutas upes krastā . tatā ri. Garda virtuve, mā jī gi galdi ar skatu uz kalnu upi un kalniem, patī kama un pieklā jī ga apkalpoš ana, karš u norē ķ inu terminā lis. Uz upes ir neliela pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem (bijā m lieliskā vasaras laikā ). Bē rni izklaidē jā s upē un rotaļ u laukumā . No ceļ a lī dz Bukovelai 70-100m (pretī Petros bē rnu nometnei). Viesnī cas numuriņ i bija aizņ emti.
аватар bakieva1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1) ļ oti patika numuriņ i ē rti un sakopti labi 2) Man patika pā rsteigums mū su tē tim dzimš anas dienā 3) virtuve un personā ls ir lieliski un ar tā diem cilvē kiem ir patī kami runā t Liels paldies, lai veicas … Tomēr ▾ 1) ļ oti patika numuriņ i ē rti un sakopti labi
2) Man patika pā rsteigums mū su tē tim dzimš anas dienā
3) virtuve un personā ls ir lieliski un ar tā diem cilvē kiem ir patī kami runā t
Liels paldies, lai veicas
аватар fiabesca
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tos kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā ar izdevī gu piedā vā jumu. Sā kš u ar pozitī vo. Viesnī ca laba, numuriņ i lieliski: uzkopš ana, tī rī ba, visi higiē nas apstā kļ i. Ir visi nosacī jumi ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā ar izdevī gu piedā vā jumu. Sā kš u ar pozitī vo. Viesnī ca laba, numuriņ i lieliski: uzkopš ana, tī rī ba, visi higiē nas apstā kļ i. Ir visi nosacī jumi ē rtai atpū tai. BET! Ļ oti svarī gi BET! Tagad par negatī vo: ē diens restorā nā ir briesmī gs. Es to nerakstī tu, ja nebū tu piedzī vojis š ausmī gu laiku š ajā viesnī cā . Pē dē jā uzturē š anā s dienā vakariņ ā s pasū tī ju banoš u ar sē nē m un š ī s sē nes mani saindē ja. Stā voklis bija vienkā rš i briesmī gs! Viņ a naktī noģ ī ba tieš i istabā . Ja nebū tu mana vī ra, kurš sacē la skandā lu, varbū t es nebū tu dzī va. Viņ i viņ u nogā dā ja slimnī cā . Diagnoze - akū ta saindē š anā s ar sē nē m. Kad vī rs no rī ta ieradā s viesnī cā pē c mantā m, viesnī cas direktors pazuda. Ne mazā kā s banā las atvainoš anā s, ne jautā jums, vai ir vajadzī ga palī dzī ba. . . Vispā r vilš anā s, š ausmī gas atmiņ as - viss, kas palicis no nakš ņ oš anas Forest House Hotel.
аватар lisa2007alisa
Vienī gā labā lieta viesnī cā ir tā , ka tā ir jauna! Tā pē c ir patī kami tur bū t. Bet es neiesaku tajā atpū sties, it ī paš i ziemā . Mums bija luksusa istabiņ a, viss skaisti, tī ri. Bet ir liels BET! 1. Briesmī gs aukstums! Cilvē ki tieš ā m ietaupa uz apkuri! Mē s gulē jā m visā s siltajā s drē bē s, kas mums bija lī dzi. … Tomēr ▾ Vienī gā labā lieta viesnī cā ir tā , ka tā ir jauna! Tā pē c ir patī kami tur bū t. Bet es neiesaku tajā atpū sties, it ī paš i ziemā . Mums bija luksusa istabiņ a, viss skaisti, tī ri. Bet ir liels BET!
1. Briesmī gs aukstums! Cilvē ki tieš ā m ietaupa uz apkuri! Mē s gulē jā m visā s siltajā s drē bē s, kas mums bija lī dzi. Viņ i baidī jā s, ka bē rns nesaaukstē s! Uz lū gumu likt kā du papildus apkuri - viņ iem atteica, jo. viesnī cā aizliegts kaut ko iespraust istabas rozetē , izņ emot mobilā uzlā di.
2. Ļ oti slidenas virsmas uz pakā pieniem pie ieejas un uz pakā pieniem uz pagrabu, kas ved uz slē pju ž ā vē tā ju.
3. Devā mies kompleksajā tū rē pie superdī lera (brokastis, pusdienas, vakariņ as apmaksā tas iepriekš ). Ē dienkarte, kas tiek piedā vā ta ļ oti maz, ir lē ta un nav garš ī ga. Viņ i piedā vā , ja nepatī k, tad pasū ti no izvē lnes par naudu. Pā rtikas cenas ir dā rgas. Tas noteikti ir darī ts ar nolū ku!
4. Briesmī gs personā ls restorā nā ! Viesmī le Gaļ a ar visu savu izskatu izrā da savu nepatiku pret krievvalodī gajiem tū ristiem. Un tas nekas, ka viņ i arī dzī vo Ukrainā , tā pat kā viņ a.
Pasū tī juma nogā dā š ana aizņ em 30-40 minū tes, pat ja zā lē ir 3 apmeklē tā ju galdiņ i.
Brokastis netika gatavotas 2 reizes, pamatojot to ar to, ka tu nenā ci vakarā un neteici, ka ē dī si brokastis. Kā var nesagatavot priekš apmaksas brokastis?
Kad sā c viņ iem kaut ko teikt, tad brokastis tiek nē sā tas vē l ilgā k, ē diens vienalga nav garš ī gā ks (pā rsā lī ts)! Es domā ju, ka viņ i var nospļ auties. . .
Pie jebkuras piezī mes viesmī le Gaļ a sā k bū t rupja un rupja, kā neirotiska vecmā miņ a tirgū .
Vispā r parastam cilvē kam tas neiederas galvā , kā viņ us pieņ em darbā ?
5. Es personī gi redzē ju kā sē ž administratore Ivanna un raksta pozitī vas atsauksmes par viesnī cu!! !
6. Internets, starp citu solī ts, VIENKĀ RŠ I NAV!
Viņ i saka, ka tieš i vakar kaut kas notika un nomira. Faktiski, kā dalī jā s blakus esoš ā s viesnī cas darbinieki, viņ š tur nekad nav.
аватар gorobecz7
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti mā jī ga un skaista viesnī ca. Iekš pusē apdarinā ts ar dabī go koku un dzī vnieku ā dā m: vilks, lā cis. . koridorā guļ pat zebra - skats ne Zaļ ā miera piekritē jiem : ) Bā rbekjū lapene pagalmā paš ā upes krastā . … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga un skaista viesnī ca. Iekš pusē apdarinā ts ar dabī go koku un dzī vnieku ā dā m: vilks, lā cis. . koridorā guļ pat zebra - skats ne Zaļ ā miera piekritē jiem : )
Bā rbekjū lapene pagalmā paš ā upes krastā .
Ļ oti kluss un mierī gs.
Draudzī ga administratore, vē rī gi viesmī ļ i viesnī cas restorā nā .
Garš ī gs ē diens, ī paš i medī jumu ē dieni.
Охотничий ресторан отеля Форест Хаус Номер Вид с балкона на гору и речку Ванная комната Беседка для барбекю на берегу реки Бар ресторана Номер Лестница на втором этаже
аватар lopirina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Augustā mū su bē rni atpū tā s viesnī cā , viņ iem ļ oti patika, un mē s ar vī ru ļ oti gribē jā m tikt uz Mež a mā ju. Pirmajā reizē ar vī ru atpū tos Karpatos, iespaidu daudz! Skaista daba, brī niš ķ ī ga viesnī ca "Forest House". … Tomēr ▾ Augustā mū su bē rni atpū tā s viesnī cā , viņ iem ļ oti patika, un mē s ar vī ru ļ oti gribē jā m tikt uz Mež a mā ju. Pirmajā reizē ar vī ru atpū tos Karpatos, iespaidu daudz! Skaista daba, brī niš ķ ī ga viesnī ca "Forest House". Ē rtas, tī ras telpas. Numuros ir higiē nas preces, fē ns un viss nepiecieš amais. Tī rī š ana katru dienu. Telpas ir siltas, jo viss no koka. Viesnī ca atrodas netā lu no upes. Liels paldies viesnī cas direktorei un visam personā lam - ļ oti viesmī lī gi cilvē ki, liels paldies! Ē diens restorā nā izcils - porcijas milzī gas un viss ļ oti garš ī gi ! ! ! Brokastis un vakariņ as ir iekļ autas cenā . Ļ oti pieņ emamas cenas naktsmī tnei, iesaku visiem. Lai nokļ ū tu no Ivano pilsē tas - Frankivskas uz ciemu. Tatā ri nav problē ma, autobusi kursē ik pē c 20 minū tē m. Viesnī ca atrodas starp Jaremč e un Bukovelu, viss ir blakus. Ja atpū tī simies Karpatos, tad paliksim tikai Mež a mā jā . Iesaku visiem, nenož ē losiet!
аватар karmashka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies kopā ar puisi š ajā visā dā ziņ ā brī niš ķ ī gajā viesnī cā un bijā m Ļ OTI apmierinā ti, ar prieku atbrauksim vē l un ieteiksim š o vietu draugiem un paziņ ā m) Ja godī gi, tad sā kumā domā ju nopirkt kaut kā du kuponu, bet atlaiž u vietnē s nekas labs nebija, tad mana mā sa, kura pagā juš ā gada novembrī ar vī ru atpū tā s, ieteica ieiet Mež a mā jas mā jaslapā , tur bija tikai -30% akcija uz izmitinā š anu + brokastis un vakariņ as, sanā ca 350 UAH dienā , bet pusdienas vai nu pirkā m paš i, izvē loties no ē dienkartes to, kas mums garš o, vai, ja braucā m ekskursijā , ē dā m citur. … Tomēr ▾ Atpū tā mies kopā ar puisi š ajā visā dā ziņ ā brī niš ķ ī gajā viesnī cā un bijā m Ļ OTI apmierinā ti, ar prieku atbrauksim vē l un ieteiksim š o vietu draugiem un paziņ ā m)
Ja godī gi, tad sā kumā domā ju nopirkt kaut kā du kuponu, bet atlaiž u vietnē s nekas labs nebija, tad mana mā sa, kura pagā juš ā gada novembrī ar vī ru atpū tā s, ieteica ieiet Mež a mā jas mā jaslapā , tur bija tikai -30% akcija uz izmitinā š anu + brokastis un vakariņ as, sanā ca 350 UAH dienā , bet pusdienas vai nu pirkā m paš i, izvē loties no ē dienkartes to, kas mums garš o, vai, ja braucā m ekskursijā , ē dā m citur.
Atpū tā mies augusta beigā s - septembra sā kumā , tā pē c cilvē ku nebija daudz, pā rē jie izrā dī jā s mierī gi un neviens netraucē ja.
Viesnī cas atraš anā s vieta. Forest House atrodas apmē ram 1.5 stundas ar autobusu no Ivanofrankivskas. Mikroautobusi no stacijas kursē biež i un maksā apmē ram 20 UAH vienai personai.
Milzī gs pluss ir tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no Jaremč es (kur var doties apskatī t ū denskritumu) un apmē ram 15-20 minū š u braucienā no Bukovelas.
Viesnī ca atrodas upes krastā , aiz tā ir mež s, pa labi un pa kreisi ē ku (kaimiņ u) tikpat kā nav, tā pē c paveras super skats uz kalniem, ko varē ja redzē t no mū su balkona.
Starp citu, tē ma. kam patī k slē pot - mums stā stī ja, ka ziemā uz viesnī cu brauc vairā ki mikroautobusi, kas ved atpū tniekus uz Bukovelu un attiecī gi savā c. Cenas ziemā , kā teica saimnieks, ir gandrī z divas reizes mazā kas nekā Bukovelā .
Netā lu no viesnī cas atrodas divi veikali, kuros var iegā dā ties ū deni, saldumus un citus produktus.
Istabas un naktsmī tnes. Dzī vojā m standarta istabiņ ā , 3. stā vā pie numura 13. Skats pa logu krā š ņ s (foto pievienots). Numurs, tā pat kā pā rē jā viesnī cā , ir izgatavots no koka. Ē rts, tī rs, diezgan plaš s. Vannasistaba maza, tajā atradā m divus mazus un divus lielus baltus dvieļ us un vē l vienu kā jā m. Visas armatū ras ir pilnī gi jaunas un augstas kvalitā tes.
Istabā s smē ķ ē t aizliegts, jo visa viesnī ca ir dekorē ta ar koku, kas var viegli aizdegties, bet uz ielas - lū dzu, turpat pie izejas no restorā na ir soliņ š , galdiņ i un lapenes.
Starp citu, uznā ca vē ss laiks un lietains laiks (+10…+15) un bijā m patī kami pā rsteigti, ka telpas tika nedaudz apsildī tas, lai nebū tu auksti.
Vai viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi. Uz ielas ir brī niš ķ ī ga lapene ar bā rbekjū , var nopirkt š aš liku un cept pats, atvedī s iesmus, š ķ ī vjus un visu nepiecieš amo.
Vienī gais, kas mums pietrū ka, bija krē sli uz balkona, tač u š o trū kumu mē s viegli novē rsā m, izvelkot no istabas pufu un ā das krē slu.
Nav arī rotaļ u laukuma un pirts. BET mē s kaut kā iekļ uvā m sarunā ar direktoru (brī niš ķ ī gu cilvē ku) un viņ š dalī jā s ar saviem slepenajiem plā niem: viņ i plā no uzcelt spa centru ar pirti, masā ž as telpu, alus un tē jas bā ru utt. Starp citu, turpat netā lu atrodas viesnī ca "At the Brothers" un tur pirtī var nopē rties, maksā.100 UAH stundā .
Restorā ns. Kā jau rakstī ju iepriekš , brokastis un vakariņ as bija iekļ autas cenā (foto pievienots). Pagatavoja garš ī gi un ar duš u, katru vakaru no saraksta izvē lē jā mies ko ē dī sim no rī ta un teicā m cikos ieradī simies, tā pat bija ar vakariņ ā m.
Apkalpoš ana diezgan laba, cenas nedaudz virs vidē jā s (salī dzinot ar citiem restorā niem, kur esam ē duš i), bet tas ir attaisnojams ar ē diena garš u un kvalitā ti. Visgarš ī gā kā virtuve no visiem, ko izmē ģ inā jā m atvaļ inā juma laikā , bija Mež a mā jā . Starp citu, restorā na interjers veidots medī bu stilā – vienkā rš s, jauks un gaumī gs.
Es ē dienkartei pievienotu arī daž as deserta kū kas vai kaut ko tē jai. Viņ i pasniedz gardu Karpatu tē ju, bet ē dienkartē nav tik daudz desertu. Vairā kas reizes no veikala pirkā m saldumus. Kad viesmī lis mums atnesa tē ju, tad viņ am vienmē r bija lī dzi š ķ ī vis, lai varam visu salikt un neē st no maisiem. Garš ī gs medus : )
Apkalpoš ana. Patī kami priecē sirsnī gā un mā jī gā attieksme pret klientiem. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r sveicina un cenš as palī dzē t, ieteikt.
Izbraukš ana no viesnī cas - plkst. 12-00, reģ istrē š anā s - plkst. 14-00. Neskatoties uz to, ka ieradā mies 12-00 bijā m bez problē mā m iekā rtojuš ies brī vā istabiņ ā , 2 stundas negaidī jā m.
Izbraukš anas dienā mū su vilciens izbrauca diezgan vē lu - pulksten 22-00 no Ivan-Frankivskas, vē lē jā mies viesnī cā palikt ilgā k, lai ar koferiem nevazā tos pa staciju. Aizgā jā m uz reģ istratū ru un prasī jā m, vai nav iespē jams piemaksā t un palikt lī dz 18-00. Meitene solī ja pā rbaudī t pie direktora. Vē lā k viņ a atbildē ja, ka viņ i vienkā rš i paliks, neliela dā vana no viesnī cas. Bijā m Ļ OTI patī kami pā rsteigti, ka devā mies uz tikš anos. Vē lreiz liels PALDIES par to!
Vispā rē jais iespaids. Ar prieku atgriezī simies vē lreiz, patika atpū ta, pati viesnī ca un sirsnī gā personā la attieksme pret klientiem. Iesaku visiem atnā kt un pā rliecinā ties paš am)
ужин вид из окна) беседка с мангалом, сразу за ней - бурная речка и лес номер отель и беседка с мангалом Буковель летом, от Татарова - 15-20 мин на автобусе ресторан (качество фото не очень(
аватар Lopatina_wat
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies absolū ti nejauš i un nenož ē lojā m! Bijā m nobaž ī juš ies, ka bū s grū ti tur nokļ ū t, tieš i otrā di, nonā cā m ļ oti viegli un visu atradā m uzreiz. Atpū ta izdevā s lieliski! )) Viesnī ca ir ļ oti tī ra, labi uzturē ta. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies absolū ti nejauš i un nenož ē lojā m! Bijā m nobaž ī juš ies, ka bū s grū ti tur nokļ ū t, tieš i otrā di, nonā cā m ļ oti viegli un visu atradā m uzreiz. Atpū ta izdevā s lieliski! )) Viesnī ca ir ļ oti tī ra, labi uzturē ta. Istaba plaš a, ē rta. Tī rī š ana notika regulā ri. No balkona paveras brī niš ķ ī gs skats, var redzē t upi un kalnus. Ē diens restorā nā ir garš ī gs! ! ! Paldies visam personā lam par lieliskajā m brī vdienā m!
P. S. Vienī gā vē lme bija redzē t vairā k zaļ umu pagalmā vai ziedus))
аватар potapuff
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies uz akciju no superzvana, bet, kā izrā dī jā s, bija lē tā k pasū tī t tieš i. Viesnī ca ir lieliska. Stā v ceļ a malā , ieeja laba. No pagalma paveras skats uz Prutu. Pati viesnī ca ir koka, numuri ir dekorē ti ar koku. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies uz akciju no superzvana, bet, kā izrā dī jā s, bija lē tā k pasū tī t tieš i.
Viesnī ca ir lieliska. Stā v ceļ a malā , ieeja laba. No pagalma paveras skats uz Prutu.
Pati viesnī ca ir koka, numuri ir dekorē ti ar koku. Plusi: viegli elpot. Mī nusi - aizliegts izmantot apkures ierī ces, jā dodas lejā uz restorā nu pē c verdoš a ū dens.
Man - pluss: aizliegts smē ķ ē t istabā s un uz balkoniem.
Personā ls ir atsaucī gs.
Kopē jais iespaids - atgriezī simies paš i un ieteiksim draugiem.
аватар irynadmytriyeva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies laika posmā no 1.05 lī dz 6.05. 2013. Mē s izmantojā m ī paš o piedā vā jumu un nenož ē lojam to ne minū ti. Pirmkā rt, par paš u viesnī cu: atraš anā s vieta lieliska, pa logiem skaists skats - kalni un upe. … Tomēr ▾ Atpū tā mies laika posmā no 1.05 lī dz 6.05. 2013. Mē s izmantojā m ī paš o piedā vā jumu un nenož ē lojam to ne minū ti. Pirmkā rt, par paš u viesnī cu: atraš anā s vieta lieliska, pa logiem skaists skats - kalni un upe. Numuri ir ļ oti ē rti un ļ oti tī ri, viesnī ca ir labi izveidota. Mani patī kami pā rsteidza arī tas, ka Standarta istabas izmē rs bija diezgan liels. Piemē ram, 2012. gada augustā atpū tā mies arī Tatarivā , viesnī cā , kuras cena ir par kā rtu augstā ka - un tā tad tur numuriņ š bija tieš i 2 reizes mazā ks. Daudzi pā rskatos vainoja ierobež ojumus attiecī bā uz tē jkannā m un smē ķ ē š anu. Esmu smē ķ ē tā js, un tajā paš ā laikā nejutu nekā du diskomfortu nokā pt lejā uz dū mu pauzi. Tā da pati situā cija ar tē jkannā m – termoss ir risinā jums. Galu galā mā ja ir koka "no un lī dz" un var uzliesmot kā sē rkociņ š . Atpū tā mies ar vī ru un mazo dē lu, un mums istabā piedā vā ja tē jkannu, lai bū tu ē rtā k pabarot bē rnu naktī (paš i atteicā mies). Bet atkal, ja jums ir termoss, tā nav problē ma. Starp citu, par ierobež ojumiem - kad rezervē ju istabu pa telefonu, administratore uzreiz brī dinā ja par š iem punktiem. Numuri tiek uzkopti katru dienu.
Restorā ns. Virtuve ir ļ oti garš ī ga, tieš ā m viss ir gatavots ar dvē seli. Kas attiecas uz ē dienu ilgstoš u pasniegš anu - es nezinu, mē s nepamanī jā m. Maryana jautā ja, cikos mē s pasniegsim brokastis/pusdienas/vakariņ as - un viss vienmē r bija laikā . Mani ļ oti aizkustinā ja tas, ka pē c mana lū guma tika gatavoti atseviš ķ i ē dieni speciā li manam bē rnam. Mež a mā jā nav tā das lietas kā bē rnu ē dienkarte, tač u, ja atpū š aties kopā ar bē rniem, pā rliecinieties, ka š efpavā rs sagatavos jū su bē rnam ko ī paš u. Atkal runā jot par viesnī cu, kurā atpū tā mies pagā juš ajā reizē - restorā ns bē rnam nevarē ja piedā vā t neko citu kā kartupeļ u biezeni ! ! ! (Kopumā mammas mani sapratī s).
Par personā lu. Pā rskatos lasī ju daž us š ausmī gus komentā rus par cilvē kiem, kas strā dā Mež ā . Atpū tas dienā s mē s redzē jā m brī niš ķ ī gu sirsnī gu attieksmi pret savu ģ imeni. Viesnī cā strā dā još ie labi dara savu darbu! Un mums patika pilnī gi viss bez izņ ē muma. Vē lamies vē lreiz pateikt lielu paldies š efpavā rei Ļ udai, Marjanai, Vikai, Natā lijai, Ivankai, Anijai un, protams, Vladimiram Ivanovič am.
Noteikti atgriezī simies vē l daudzas, daudzas reizes!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums foresthouse
‹ Viesnīca Forest KHaus 2*

Здание отеля выполнено из деревянного сруба, внутренние помещения отделаны деревом. Открылся 1 января 2012 года.

Atrašanās vieta 10 км от подъёмника Буковели.
Viesnīcā

Ресторан с блюдами украинской и русской кухни, охраняемая стоянка, барбекю, комната для сушки горнолыжных ботинок и лыж.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Telpu apraksts

15 номеров: 6 номеров — класса «люкс», 3 номера — «полулюкс», 6 номеров — класса «стандарт».

Istabās

Душ, санузел, телевидение спутниковое, мини-бар, фен, телефон, сейф, Wi-Fi, предметы индивидуального пользования, комплекты махровых полотенец и прочие предметы первой необходимости. Окна всех номеров с видом на горы.

Adrese Ивано-Франковская область, с. Татаров, ул. Леси Украинки
Tālruņi: +38 (067) 658-77-85
+38 (050) 459-44-44
+38 (044) 360-13-84
Tīmekļa vietne: Forest KHaus
FAQ