Ļoti slikti dzīves apstākļi, bez servisa

Rakstīts: 27 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 13 — 20 augusts 2016
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Š is stā sts varē ja notikt jebkurā pilsē tā un jebkurā laikā , bet sagadī jā s tā , ka tas notika ar mums un tieš i tur, kur tas notika - "pie Artū ra" ciematā . Soloč ins.
Rakstu atsauksmi tikai tā pē c, ka, plā nojot atvaļ inā jumu, zī mē jam sev priekš statu par “ideā lu atpū tu” bez ikdienas problē mā m, bet to veicina tikai “atpū ta”, ī paš i apkā rtē jā Aizkarpatu daba un minerā lū dens. Bet, ierodoties vietā (pasū tot iepriekš un apmaksā jot), ne vienmē r ir iespē jams izvairī ties no ikdienas problē mā m atvaļ inā jumā . Situā cija ar pā rē jo ciematā . Soloč ins privā tmā jā "Pie Artū ra" ir spilgts apliecinā jums tam.
"Izvē lnes" lasī š ana - skaistā iesē jumā ,

Padariet pasū tī jumu skaidri - ā rkā rtī gi
Es gribē tu kotletes, vē lams ar gaļ u,
Bet obligā ti - lido atseviš ķ i.

Kad, sagaidot spilgtus iespaidus no pā rē jiem, sanā k “muš as ar kotletē m”, bet atvaļ inā jumā no “kotletē m” jā izlasa “muš as”, tad atvaļ inā juma beigā s saimniekiem vienmē r ir padoms. - piedā vā jot atpū tu savā ī paš umā , atseviš ķ i pasniedzot viesiem “kotletes” un “muš iņ as”, lai atpū tnieki pirms ieraš anā s bū tu gatavi “muš u” un “kotleš u” kvalitā tei un daudzumam.
Mē ģ inā š u jums atdalī t “muš as” no “kotletē m”, lai jau iepriekš bū tu gatavs š ā dai “saplū š anai” (neatbilstoš u kombinā cijai)
Lai ē rti atpū sties bez “muš ā m” Soloč inā , jā rezervē vismaz 12 mē neš us pirms vē lamā atvaļ inā juma datuma (izmē ģ inot “gaļ as kotletes”, zū d vē lme izmē ģ inā t “fusion” un parasto sarakstu klienti tiek veidoti ar apzinī giem Saimniekiem). Izlaiž ot vienu sezonu, nevarē jā m iekļ ū t š ī gada rezervā ciju sarakstā , tā pē c nā cā s eksperimentē t.
Un sā kumā privā tmā jas “Arturs” “ē dienkarte” bija labvē lī ga “atslā bumam”
Rezervā cijas - "ē dienkarte" bija diezgan laba ar fotogrā fijā m un labu aprakstu. Mā ja tika rezervē ta (4 istabas + virtuve). Pē c saimnieces pā rliecī bas, virtuve ir tikai mū su (bet patiesī bā NĒ , tur bija cita ģ imene, tas neradī ja lielu diskomfortu, bet mē s devā mies uz "savu mā ju un savu virtuvi")

Vē lā izrakstī š anā s - rezervē jot tas bija norā dī ts kopē jā s izmaksā s, bet patiesī bā viņ i prasī ja maksā t 50% no dienas maksas (atsaucoties uz pasaules standartiem)
Priekš apmaksa - 40% (apmaksā ta 3 mē neš us pirms svē tkiem)
Maijā norunā tā cena, ierodoties, izrā dī jā s nederī ga un tika paaugstinā ta par 11% (par laimi, bija SMS ar apstiprinā jumu par iepriekš norunā to cenu)
Bet pats interesantā kais, ka maijā mums iedeva par 12.5% vairā k nekā piedā vā ja citiem atpū tniekiem mū su uzturē š anā s laikā! ! ! (tas ir bizness)
Nakš ņ oš ana - 2 - divvietī gi numuri ar privā tā m labierī cī bā m (tualete, duš a un izlietne),
2 un 3 guļ amistabas ar koplietoš anas tualeti, duš u un izlietni.
Istabu uzkopš ana - patiesī bā izrā dī jā s, ka atpū tniekiem paš iem ir jā uzkopj telpas.
Dzī vnieki istabā s - zirnekļ u tī kli un zirnekļ i stū ros zem griestiem un uz lustrā m
Katrā istabā ir televizori ar labu programmu komplektu, bet...vienā istabā televizors nedarbojā s.
Ledusskapis - divvietī gā s istabā s ar privā tā m labierī cī bā m un virtuvē .
Dvielis - nevienā istabā nebija neviena dvieļ a, man tas bija jā pē rk tuvā kajā tirgū .
Tualetes papī rs - pē c beigā m nopirku par saviem lī dzekļ iem.
Miskaste (no tualetē m) - atpū tniekiem tā jā izmet paš iem, jo ​ ​ atbraucā m ar saviem atkritumu maisiem.
Gaisa atsvaidzinā tā js tualetē - izmantoja savu dezodorantu, nav izplū des ventilā cijas, tikai atvē rts logs.
Duš as - ir karstais ū dens, bet...dē ļ boilera attā luma uz karsto ū deni jā gaida ilgi. Pieejams sē nī š u pelē jums.

Virtuvei ir atseviš ķ a ieeja no ielas, vasarā lielas neē rtī bas nesagā dā , bet domā ju, ka gada aukstajos periodos kairinā jums bū s manā ms.
Trauki ir, bet...pirmajā lietoš anas reizē bija jā mazgā visi trauki, jo pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem palika “lipī gi” (visticamā k, ka saimnieki traukus nemazgā pirms viesu ieraš anā s, bet paļ aujas uz tī rī ba, kas palikusi no iepriekš ē jiem atpū tniekiem).
Izlietne - noteka ir aizsē rē jusi vai nav pareizi izveidota, izlietne tika pastā vī gi piepildī ta, un bija nepiecieš ams ilgs laiks, lai gaidī tu, lī dz š is "baseins" izzudī s.
Ir karotes un dakš iņ as, bet ar naž iem ir problē ma! Virtuvē ir tikai 2 naž i (viens muguras nazis un viens galda nazis, abi ir tik uzasinā ti, ka drī z kļ ū s par ī lenu) ! ! ! Ja viena ģ imene atpū š as, naž u pietiek, bet ja ir 2 ģ imenes? Ko darī t, ja ir 3 ģ imenes? un visi sā k gatavot vienlaicī gi? ! Steikus noteikti nevar pagatavot – nav ko ē st.
Grieš anas dē lis - viens (koka), ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m (gaļ a, zivis, dā rzeņ i un maize - dē lis ir ļ oti daudzpusī gs)
Nekā das tē jkarotes! Var izmantot ē dnī cas vai kafiju - tā s jau ir 2 !! !
Vā rdu sakot – ja vē lies komfortu virtuvē , ņ em lī dzi visu savu.
Pakalpojumi - "izvē lnē " atzī mē ts kā iekļ auts cenā :
Autostā vvieta - jā
Wi-Fi - ne mā jā , tikai uz ielas un tad tikai vienā vietā .

Lapenes izmantoš ana ir ē rta un pā rdomā ta. Patī kami atpū sties. (Bet...bijā m ierobež oti tikai lī dz 23:00, strī ds bija sekojoš s - ī paš umā dzī vo veca vecmā miņ a un mē s traucē jam viņ ai un kaimiņ iem mū su pulcē š anā s laikā (rezervē jot netika brī dinā ts, ka dzī vosim vienā pagalmā ar vecu cilvē ku, kuru pa dienu var traucē t mū su draiskojoš ie bē rni, bet vakarā atpū ta lapenē ). Esiet gatavi tam, ka vakarā jums bū s ierobež ots pasā kuma ilgums. vakara "atpū ta". Protams, nogarš ojā m vietē jo vī nu (kuru tirgo saimnieki), bet. . . labai uzkodai un mazā s devā s (mē s, ar maziem bē rniem, atbraucā m atpū sties un iedzert minerā lū deni)
Brazieris - grila vieta ir izgatavota kā rtī gi un kvalitatī vi, bet...diemž ē l cepeš krā sns nebija pabeigts vai vienkā rš i nesaņ ē mā m nepiecieš amo aprī kojumu iesmu uzstā dī š anai, un restes tika pielā gotas no ledusskapja ar uzstā dī š anu uz papildu ķ ieģ eļ iem , bija ļ oti grū ti pagatavot gaļ u kvalitatī vi.
"Ē dienkartē " brazieris ir norā dī ts kā iekļ auts cenā , bet...patiesī bā pirmajā reizē mums teica, ka š ī ir dā vana mū su lielajam uzņ ē mumam (ī rē tā mā ja 4 istabā s), otrajā reizē mē s tika iekasē ti 100 UAH par vakaru (š ajā maksā bija iekļ auti 8 mazi baļ ķ i, gaļ as cepš ana 6...8 pieauguš ajiem ir diezgan problemā tiska ē diena gatavoš anas ziņ ā "uz ķ ieģ eļ iem"). Treš o reizi mums tika dots nosacī jums - ne vairā k kā.2 stundas (tajā paš ā laikā cita ģ imene neizmantoja bā rbekjū - mums vienkā rš i bija ierobež ota grila zonas izmantoš ana)
Uz jautā jumu - vai mā jas ī res cenā (kā norā dī ts sludinā jumā ) ir iekļ auta bā rbekjū izmantoš ana? - atbilde bija - NĒ , reklā ma vietnē nav saskaņ ota ar ī paš uma ī paš niekiem, un malka tagad ir dā rga. Sagā dā tā malka pē c izskata bija diezgan veca un nedeva kvalitatī vas ogles, bet tikai pelnus. Salī dzinā jumam, malkas saiš ķ is no cietkoksnes Odesas lielveikalā maksā.39, 90 UAH.
Jo dziļ ā k viņ š iekoda "pī rā dziņ u", jo vairā k tika atrastas treknas "muš as".

Rotaļ u laukums - atbilst "ē dienkartei", bē rniem patika
Peldbaseins - nav
Upe ir sē tas pieejā pie upes, bet...stā vkrasts ir 1.5 metri un saimnieki neiesaka tur iet, jo pagalmā ir gans, kas rej uz sveš iem cilvē kiem, un nemitī gā rieš ana satrauc vecu cilvē ku vecmā miņ a. Tā pē c š ķ iet, ka upe ir, bet š ķ iet, ka tā s nav !! !
Diemž ē l kopē jais iespaids par brī vdienu tika sabojā ts pē dē jā dienā , kad radā s jautā jums par piemaksu par vē lo izrakstī š anos. Mē s bijā m saš utuš i par š o prasī bu uz sniegtā pakalpojuma fona.
Mē s jau zinā m pakalpojumu lī meni citos ī paš umos ar. Soloč in, mums ir ar ko salī dzinā t.
3 dvieļ i vienai personai, uzkopš ana katru otro dienu, gultas maiņ a pē c pieprasī juma, grils jebkurā laikā un bez ierobež ojumiem, un varē tu pat nā kt ar savu suni! ! ! Tā tad jā - tas ir pakalpojums !! !
Mī li sevi, savu ģ imeni un grū ti nopelnī to naudu.
Neļ aujiet viņ iem pasniegt jums "MUŠ AS ar KOTLETĒ M"
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар