Villa Kvitka 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Svaļava
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Mini viesnīca "Villa Kvitka" atrodas Penjas upes krastā.Vairāk →
аватар Jul.Sk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sviniet dzimš anas dienu ar solī jumu Villa Kvitka! Villa atrodas kalnā . Teritorija ir ļ oti skaista, skaista ainava, kluss. Garda virtuve, laimī gs bē rns. Iesaku nogarš ot viņ u oriģ inā lo ē dienu - Tsmunda, liela kartupeļ u pankū ka ar gaļ u un sē nē m, ļ oti garš ī ga. … Tomēr ▾ Sviniet dzimš anas dienu ar solī jumu Villa Kvitka! Villa atrodas kalnā . Teritorija ir ļ oti skaista, skaista ainava, kluss. Garda virtuve, laimī gs bē rns. Iesaku nogarš ot viņ u oriģ inā lo ē dienu - Tsmunda, liela kartupeļ u pankū ka ar gaļ u un sē nē m, ļ oti garš ī ga.
Saņ ē mā m atvaļ inā jumu uz diviem laikapstā kļ iem, paspē jā m gozē ties saulē un uzspē lē t sniega pikas. Viss ir lieliski! Paldies par viesmī lī bu un dzimš anas dienas svinī bu noformē jumu! Iesaku apmeklē t Villu!
аватар IreneP
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Villā -Kvitkā palikā m pirmo reizi. Ī sā k sakot, mā jī ga, var teikt, mā jas viesnī ca. ikviena viesa sirsnī ga uzņ emš ana veicina patī kamu relaksē još u atpū tu. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r brauc izpildī t vē lmes. … Tomēr ▾ Villā -Kvitkā palikā m pirmo reizi. Ī sā k sakot, mā jī ga, var teikt, mā jas viesnī ca.
ikviena viesa sirsnī ga uzņ emš ana veicina patī kamu relaksē još u atpū tu. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r brauc izpildī t vē lmes. Visi mū su lū gumi tika izpildī ti. Ir sajū ta, ka esi kopā ar draugiem laukos.
Istabu ir maz, Tā s ​ ​ atrodas tā , ka augš ā stā vā nav neviena kaimiņ a : ). Diemž ē l skaņ as izolā cija ar koridoru ir "nav ļ oti", bet, ņ emot vē rā to, ka ir maz cilvē ku, tas nav ī paš i satraucoš i. Jebkurš ū dens ir pieejams, viss ir tī rs un labi uzturē ts.
Teritorija ir ļ oti labi kopta un skaista. Ja paveicas ar laikapstā kļ iem, varat klī st pa kalnu un braukt ar velosipē du. Ejiet lejā lī dz upei un sanatorijai vai sauļ ojieties un peldieties baseinā . Visur tī rs, skaists, putni dzied un staigā pa zā lienu.
Arī doties ekskursijā nav problē ma. Pasū tī ju masā ž u, patika, paņ ē mu vē l vienu seansu : ).
Atseviš ķ i es gribu teikt par restorā nu: man ļ oti patika virtuve. Un strū dele ar ā boliem un pankū kas ar zemenē m ir prieks. Numura cenā iekļ autā s brokastis ir pietiekamas. Varat jautā t, kas notiks rī tdien, un izvē lē ties citas brokastis, ja kaut kas neder (piemē ram, mana diē ta).
Ē rti, ka viesus dzelzceļ a stacijā sagaidī s un uz vilcienu atved : ) darbinieks viesnī cas mikroautobusā .
Kopumā viesnī ca ir piemē rota ļ oti relaksē još ai atpū tai klusumā , mež a ielokā , tiem, kas vē las bū t prom no steigas un burzmas.
аватар verybig
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mā jī ga viesnī ca kalnos. Teritorija, lai arī maza, ļ oti kopta, numuriņ i labi, ē diens pietiekami pieklā jī gs, lai gan brokastis vienmuļ as, bet vienmē r var pasū tī t kaut ko no restorā na ē dienkartes, cenas pieņ emamas. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca kalnos. Teritorija, lai arī maza, ļ oti kopta, numuriņ i labi, ē diens pietiekami pieklā jī gs, lai gan brokastis vienmuļ as, bet vienmē r var pasū tī t kaut ko no restorā na ē dienkartes, cenas pieņ emamas. Dvieļ i baltā ki. Bā rā nav labas tē jas. Lai gan kopumā viss ir diezgan labi, saulainā laikā ir kur doties, daba ir brī niš ķ ī ga, lietū - kā teikts vietnē - klusa relaksē još a atpū ta. Villa tiem, kas vē las atpū sties no visa, daudz gulē t, daudz ē st un nekur nesteigties.
Viesnī cā sportisti biež i atpū š as, tā dē jā di saglabā jot savu formu (skrienot kalnos).
Ieteicams ā ra entuziastiem.
аватар leleya1973
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir lieliski! Ja bū si bez personī gā transporta, tevi sagaidī s un uz vilcienu nogā dā s viesnī cas maš ī na ar labu š oferi. Skaista, sakopta teritorija, kuras sakoptī ba tiek nemanā mi uzraudzī ta atpū tnieku acī m. Labi cipari. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski! Ja bū si bez personī gā transporta, tevi sagaidī s un uz vilcienu nogā dā s viesnī cas maš ī na ar labu š oferi. Skaista, sakopta teritorija, kuras sakoptī ba tiek nemanā mi uzraudzī ta atpū tnieku acī m. Labi cipari. Viegla, mierī ga mū zika, kas veicina atpū tu un relaksā ciju. Pieklā jī gs, smaidī gs un uzmanī gs personā ls, kas savā starpā nesakā rto lietas un neapspriež "personiskā s" problē mas. Arī naktī , ja nepiecieš ams, nekliedz: "SOS", administratore vienmē r ir klā t. Virtuve izcila - viss svaigs, porcijas pieklā jī gas, smuki pasniegtas, zaļ umi nesavī tuš i. Labas vairā ku kā rtu brokastis. . . Neesmu okroshka "fanotā js", bet ziņ kā rī bas pē c pasū tī ju. . . Tas ir KAUT KAS! Nekad neesmu garš ojis tik garš ī gā k! Viņ u paš u gatavotais zemeņ u ievā rī jums arī ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu! Numuru cenas var š ķ ist nedaudz "augstas", tač u pā rtikas cenas absolū ti "nomierinā s" jū su maku. Masieris Sergejs ir PROFESIONĀ LS ar medicī nisko izglī tī bu. . . neuzbā zī gs, uzmanī gs un mierī gs. . . Atseviš ķ s "Paldies" vadī tā jai Olgai par atmosfē ru viesnī cā , un par pareizi uzbū vē to darbu, un personā lam. Par nopelniem var rakstī t ilgi, bet iesaku aiziet un izklaidē ties. Ar cieņ u un pateicī bu Oļ esja (Kamianets-Podoļ skis).
P. S. Ja esi strī dī gs, skandalozs, ar visu neapmierinā ts un neapmierinā ts cilvē ks, kas nemitī gi meklē konfliktus - paliec mā jā s un "neindē " pā rē jos. . . vai pareizā k sakot, ej uz tirgu, vienmē r bū s iemesls "nolaist tvaiku".
аватар iriwke_napiwi
Es ceļ oju kopā ar savu vī ru un 2 bē rniem vecumā no 2 un 4 gadiem. Man patika pilnī gi viss - viesnī ca un teritorija skaista, numuriņ i lieli un tī ri (mums bija Kumelī š u istabiņ a), ļ oti draudzī gs un tajā paš ā laikā neuzbā zī gs un neuzkrī toš s personā ls. … Tomēr ▾ Es ceļ oju kopā ar savu vī ru un 2 bē rniem vecumā no 2 un 4 gadiem. Man patika pilnī gi viss - viesnī ca un teritorija skaista, numuriņ i lieli un tī ri (mums bija Kumelī š u istabiņ a), ļ oti draudzī gs un tajā paš ā laikā neuzbā zī gs un neuzkrī toš s personā ls. Ē diens ir garš ī gs, un ē dieni ir skaisti pasniegti. Vienī gā problē ma ir virkne pakā pienu, lai nokā ptu lī dz spgatoram un pastaigā tos, bet tas ir ar maziem bē rniem. Ja atpū ta ir bez maziem bē rniem, tad gluž i otrā di ir lieliski kā pt augš ā /lejā pa kā pnē m pē c gardā m pusdienā m vai vakariņ ā m. Kopumā viss patika - ar draugiem nā ksim vē l
аватар tatyana.dyagile
Atpū tā s 2015. gada ziemā ar bē rnu 7 gadi Stiprā s puses - atrodas klusā skaistā vietā uz kalna starp mež u, 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas Kvitka Polonini; labas plaš as, ē rtas telpas; ļ oti lojā la attieksme pret klientiem; viesnī cā uz uzturē š anā s laiku iespē jams aizņ emties galda spē les, grā matas, ragavas; bezmaksas transfē rs (vajadzī bas gadī jumā satikt un ņ emt). … Tomēr ▾ Atpū tā s 2015. gada ziemā ar bē rnu 7 gadi
Stiprā s puses - atrodas klusā skaistā vietā uz kalna starp mež u, 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas Kvitka Polonini; labas plaš as, ē rtas telpas; ļ oti lojā la attieksme pret klientiem; viesnī cā uz uzturē š anā s laiku iespē jams aizņ emties galda spē les, grā matas, ragavas; bezmaksas transfē rs (vajadzī bas gadī jumā satikt un ņ emt).
Vā jā s puses - zem vidē jā s kvalitā tes ē dienu viesnī cas restorā nā (pasniedz skaisti, bet produkti ir nekvalitatī vi un pagatavoti ne pā rā k garš ī gi); gultas veļ a atstā j daudz vē lamo.
аватар alesto
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar ģ imeni no 22.01. 2015 lī dz 30.01. 2015. Ideā la vieta tiem, kas vē las atpū sties no steigas un burzmas. Viss ir kā rtī bā : sakopta teritorija, villas un istabas dizains, daudz veidu atpū tas iespē jas (Spa zona, rotaļ u laukums, autostā vvieta, grils, trenaž ieru zā le, biljards, vasaras baseins, kosmetologa pakalpojumi, masā ž a, video bibliotē ka, galda spē les, utt. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni no 22.01. 2015 lī dz 30.01. 2015. Ideā la vieta tiem, kas vē las atpū sties no steigas un burzmas.
Viss ir kā rtī bā : sakopta teritorija, villas un istabas dizains, daudz veidu atpū tas iespē jas (Spa zona, rotaļ u laukums, autostā vvieta, grils, trenaž ieru zā le, biljards, vasaras baseins, kosmetologa pakalpojumi, masā ž a, video bibliotē ka, galda spē les, utt. ), izcils ē diens, daž ā das ekskursiju iespē jas un, protams, “sī kumi”, bez kuriem mums nebū tu tā das “pē cgarš as”....
Dvē seliskuma un miera atmosfē ru rada viss un viss – no satriecoš ā s dabas lī dz š ī s skaistā s mā jas darbinieku neparasti neuzbā zī gajai un uzmanī gajai attieksmei. Citā di villu nosaukt nevar. Ieradā mies ar sajū tu, ka braucam ciemos pie radiem.
Respekts darbiniekiem! Ī paš s PALDIES menedž erei Svetlanai, augsti profesionā lai, viesmī lī gai saimniecei, kura rada š o ī paš o “mā jī go” noskaņ u, administratorei Ivankai, kura viegli un dabiski risina ikvienu viesu aktuā lo jautā jumu, Aleksandram, dū zim, kurš vienmē r gatavs palī dzē t, viesmī lim Ivanam, kuram vienmē r ir labs garastā voklis un smaids sejā
Mē s noteikti vē l atgriezī simies! Veselī ba, labklā jī ba, miers š ai mā jai!
аватар Olgaplatan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē l vakar ar vī ru atgriezā mies pilnī gā sajū smā no brī niš ķ ī gā s brī vdienas Villa Kvitka, rakstu uzreiz, lai nezaudē tu emocijas! Aizkarpatijā bijā m pirmo reizi, uz Antā liju mums, Sevastopoles iedzī votā jiem, ir vieglā k, nekā ar maš ī nu izbraukt cauri visai Ukrainai. … Tomēr ▾ Vē l vakar ar vī ru atgriezā mies pilnī gā sajū smā no brī niš ķ ī gā s brī vdienas Villa Kvitka, rakstu uzreiz, lai nezaudē tu emocijas!
Aizkarpatijā bijā m pirmo reizi, uz Antā liju mums, Sevastopoles iedzī votā jiem, ir vieglā k, nekā ar maš ī nu izbraukt cauri visai Ukrainai. Atpū tā mies ar draugiem, kuri viesojā s Svaļ avā vairā kkā rt, viņ i ar vilcienu atbrauca uz Ļ vovu.
Pirmkā rt, par Villu. Ļ oti jauka, klusa vieta, viss ir padomā ts ē rtai atpū tai. Labi numuriņ i, apmetā mies "Magoņ u" istabā , ar milzī gu vannas istabu, draugi - "Violetajā ", ar krā š ņ u skatu uz mež u. Viesnī cu neaprakstī š u, viss ir aprakstī ts viņ u mā jaslapā un faktiski atbilst realitā te. Starp citu, viesnī cu rezervē ju internetā .
Vietas ir pā rsteidzoš as, ļ oti skaistas, bet to svarī gā kā priekš rocī ba ir cilvē ki, laipni, draudzī gi un pieklā jī gi.
Pirms ieraš anā s mums piezvanī ja administratore Viktorija, prasī ja, kā iet, vai viss kā rtī bā , vai nevajag kaut ko pagatavot, prasī ja, kad ejam klā t, zvaniet, paskaidros ceļ u.
Rū pes bija jū tamas it visā . 2 nedē ļ as mums izdevā s iemī lē t visu personā lu.
Administratores meitenes - Viktorija, Marjana, Inga - gudras, smaidī gas, vē rī gas, taktiskas.
Zē ni - viesmī ļ i - divas Vaņ a un Jura, labi darī ts, izpilda visas kaprī zes un vē lmes. Kad agri no rī ta devā mies uz ekskursiju, brokastis bija gatavas 6.45, un nebija neapmierinā tī bas vai aizkaitinā juma.
Ko lai saka, visa komanda ir patī kami un draudzī gi cilvē ki, un š oferis Saš a, un apsargs Valera, ī paš a cieņ a pret menedž eri Konstantī nu Semenovič u, tikai pozitī vas emocijas.
Un papildu atvadu vakariņ as no š efpavā ra Natā lijas Ivanovnas ir neslavē jamas!
Un vē lmju atvadu lukturī š a palaiš ana!
Brī niš ķ ī gi pavadī ja laiku. Bija Uzhgorod, Mukachevo (mazas mā jī gas pilsē tiņ as stilā "tuvā k Eiropai", ar kafijas un konditorejas kultu), apmeklē ja Mukachevo pili, St Miklos pili, dzē rienu degustā cijai.
Puiš i Villa piedā vā ja forš as ekskursijas - uz Lumshory pē c cisternā m, uz Voevodino uz foreļ u audzē tavu, uz Kosino pē c termā lajiem avotiem, viņ iem ir ē rts mikroautobuss, tā pē c viņ i mū s vadā ja un č ubinā ja.
Vē l viens villas pluss ir atraš anā s vieta. Nokā pu uz sanatoriju "Kvitka Polonina" (500 metri), un gribi vai negribi ir jā kā pj augš ā , tik kvalitatī va vingroš ana, veselī bas celiņ š kaloriju dedzinā š anai.
Un mū su izbraukš ana mū s tik patī kami pā rsteidza – devā mies ceļ ā agri no rī ta, bija jā ved draugi vilcienā uz Ļ vovu. Kafiju dzē rā m rī tausmā (meitenes-administratores visu nakti neguļ , apsargs Valera palī dzē ja aiznest mantas uz maš ī nu. Vakarā nolē mā m, ka nebrokastī sim, jo ​ ​ izbraukš ana bija 5.30, kaut kā bija ne cilvē ks, lai kvalificē tos brokastī m. Un zā lē mū s gaidī ja pā rsteigums - mums pa ceļ am tika gatavotas brokastis, un nevis banā las sviestmaizes, bet gan karbonā des, sagrieztas š ķ ē lē s un viņ iem raksturī gais š efpavā ra pī rā gs. Labsirdī ga attieksme trā pī ja uz vietas! Mū s atvadī ja kā radus vai labus draugus!
Un vakarā viņ i piezvanī ja no Villas. Ieraugot zvanu savā mobilajā , biju ļ oti pā rsteigts - š ķ iet, ka viņ i neko nav aizmirsuš i, nesalauza, nesalauza. Zvanī ja administratore, lai pajautā tu, kā nokļ uvā m un vai ar mums viss kā rtī bā !
Villas "Kvitka" moto ir Eiropas lī meņ a atpū ta, kas pilnī bā atbilst patiesī bai.
Paldies visiem par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар fsergiy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Veselī bas apsvē rumu dē ļ š ogad atpū ta jū ras piekrastē un saule bija kontrindicē ta, tā pē c nolē mā m atpū sties Karpatos. Ar interneta starpniecī bu atradā m villu "Kvitka" - rezervē jā m istabiņ u, bet mū s saasinā ja š aubu tā rps par savas izvē les pareizī bu (jo Krimā jau sen neatpū š amies). … Tomēr ▾ Veselī bas apsvē rumu dē ļ š ogad atpū ta jū ras piekrastē un saule bija kontrindicē ta, tā pē c nolē mā m atpū sties Karpatos. Ar interneta starpniecī bu atradā m villu "Kvitka" - rezervē jā m istabiņ u, bet mū s saasinā ja š aubu tā rps par savas izvē les pareizī bu (jo Krimā jau sen neatpū š amies). Mū su rū pes sā ka izklī st no stacijas perona, kur mū s sirsnī gi sagaidī ja villas strā dnieki. Izmitinā š ana bija draudzī ga un ā tra. Tajā paš ā dienā ar villas administrā ciju sastā dī jā m ekskursiju un atpū tas plā nu uzturē š anā s laikam, un visas mū su individuā lā s vē lmes tika ņ emtas vē rā . Villa ir mā jī ga, mā jī ga, teritorija ir sakopta un visa situā cija villā ir labvē lī ga relaksē još ai atpū tai, ko principā arī vē lē jā mies. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs un smaidī gs - un tas vienmē r veicina labu garastā vokli. Personā la rū pes izpaudā s katrā sī kumā - mazā piemē rā - segas, kas mū s gaidī ja uz krē slu atzveltnē m brokastu vai vakariņ u laikā vē sā s dienā s, kad izteicā m vē lmi paē st pie dabas.
Ē diens ir ļ oti garš ī gs un skaisti pasniegts, lai gan brokastis ir nedaudz vienmuļ as, tā s vienmē r var kombinē t pē c saviem ieskatiem. Ī paš i patika strū dele, ā bolu pī rā gs un flambē pankū kas. Iekš telpu baseins ar apsildā mu ū deni, brī niš ķ ī ga pirts - ienesa to garš u mū su brī vdienā s. 10 dienas paskrē ja ļ oti ā tri – lieliski atpū tā mies. Bet vissvarī gā kais, ko mē s redzē jā m, ir tas, ka mū su dzimtenē var iegū t lielisku servisu. Ī paš i vē lamies pateikties Dmitriham – pateicoties viņ a erudī cijai, visi braucieni izvē rtā s aizraujoš ā s ekskursijā s. Tā pē c esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, un nā kamgad plā nojam atpū sties villā "Kvitka".
аватар Svetlana201104
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā man viss patika. Teritorija, lai arī maza, ļ oti kopta, numuriņ i labi, ē diens pietiekami pieklā jī gs, lai arī brokastis vienmuļ as, bet vienmē r var pasū tī t kaut ko no restorā na ē dienkartes, cenas pieņ emamas. Personā ls ir nedaudz lē ns, bet tas ir mazos ciematos dzī vojoš o cilvē ku iezī me. … Tomēr ▾ Kopumā man viss patika. Teritorija, lai arī maza, ļ oti kopta, numuriņ i labi, ē diens pietiekami pieklā jī gs, lai arī brokastis vienmuļ as, bet vienmē r var pasū tī t kaut ko no restorā na ē dienkartes, cenas pieņ emamas. Personā ls ir nedaudz lē ns, bet tas ir mazos ciematos dzī vojoš o cilvē ku iezī me. Tam, kurš nā k no lielajā m pilsē tā m un ir pieradis pie augsta dzī ves ritma, tē jas pasniegš ana 10 minū tes pē c deserta pasniegš anas, kad vairs nav ko dzert, ir kaitinoš i. Grilē ti ē dieni nepatika pat vienu reizi, ā rē ji ļ oti cepti. iekš ā puscepts. Zā lē un trenaž ieru zā lē vienmē r smarž o pē c veļ as pulvera, jo veļ as istabas durvis vienmē r ir vaļ ā , tā ir alerģ ijas slimnieku problē ma, arī gultas veļ a stipri smarž o pē c pulvera, acī mredzot ietaupa uz pietiekamu skaloš anu. Dvieļ i baltā ki. Bā rā nav labas tē jas. Lai gan kopumā viss ir diezgan labi, saulainā laikā ir kur doties, daba ir brī niš ķ ī ga, lietū - kā teikts vietnē - klusa relaksē još a atpū ta. Villa tiem, kas vē las atpū sties no visa, daudz gulē t, daudz ē st un nekur nesteigties. Tā pē c arī tev vajag atpū sties. . Noteikti atbrauksim vē l, ceru, ka mū su vē lmes tiks ņ emtas vē rā nā kamajā vizī tē .
Parādīt vairāk »


iemiesojums aksentiy
Ģimene - 2 pieaugušie un 3 bērni (10,11 un 2 gadi) ar ēdināšanu 7 dienas
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums niksedoff
Vēlos uzzināt cenas un numuru rezervācijas kārtību laika posmā no 02.-08.01.2012.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums VillaKvitka
‹ Viesnīca Villa Kvitka 3*

Мини-отель "Villa Квитка" расположен на берегу реки Пеня.

Viesnīcā

Ресторан, крытый бассейн.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
Bērniem Детская игровая площадка.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Спортзал, спа-зона, сауна, массажный кабинет, бильярдная, настольный теннис, услуги косметолога.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts Istabās

Ванная комната, кондиционер, спутниковое телевидение, доступ в Интернет, сейф, мини-бар, холодильник, посуда и балкон.

Adrese Свалявский р-н, с.Голубиное, урочище Завадки
Tālruņi: +38 (067) 314-11-11
Tīmekļa vietne: Villa Kvitka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.