Laba viesnīca!!!

Rakstīts: 13 marta 2016
Ceļošanas laiks: 6 — 10 marta 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Viss ir lieliski! Ja bū si bez personī gā transporta, tevi sagaidī s un uz vilcienu nogā dā s viesnī cas maš ī na ar labu š oferi. Skaista, sakopta teritorija, kuras sakoptī ba tiek nemanā mi uzraudzī ta atpū tnieku acī m. Labi cipari. Viegla, mierī ga mū zika, kas veicina atpū tu un relaksā ciju. Pieklā jī gs, smaidī gs un uzmanī gs personā ls, kas savā starpā nesakā rto lietas un neapspriež "personiskā s" problē mas. Arī naktī , ja nepiecieš ams, nekliedz: "SOS", administratore vienmē r ir klā t. Virtuve izcila - viss svaigs, porcijas pieklā jī gas, smuki pasniegtas, zaļ umi nesavī tuš i. Labas vairā ku kā rtu brokastis. . . Neesmu okroshka "fanotā js", bet ziņ kā rī bas pē c pasū tī ju. . . Tas ir KAUT KAS! Nekad neesmu garš ojis tik garš ī gā k! Viņ u paš u gatavotais zemeņ u ievā rī jums arī ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu! Numuru cenas var š ķ ist nedaudz "augstas", tač u pā rtikas cenas absolū ti "nomierinā s" jū su maku. Masieris Sergejs ir PROFESIONĀ LS ar medicī nisko izglī tī bu. . . neuzbā zī gs, uzmanī gs un mierī gs. . . Atseviš ķ s "Paldies" vadī tā jai Olgai par atmosfē ru viesnī cā , un par pareizi uzbū vē to darbu, un personā lam. Par nopelniem var rakstī t ilgi, bet iesaku aiziet un izklaidē ties. Ar cieņ u un pateicī bu Oļ esja (Kamianets-Podoļ skis).
P. S. Ja esi strī dī gs, skandalozs, ar visu neapmierinā ts un neapmierinā ts cilvē ks, kas nemitī gi meklē konfliktus - paliec mā jā s un "neindē " pā rē jos. . . vai pareizā k sakot, ej uz tirgu, vienmē r bū s iemesls "nolaist tvaiku".
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu