Casa De La Familia 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Svaļava
7.8 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Jaunā kūrortviesnīca "Casa De La Familia" (Spāņu ģimenes māja) tika iecerēta, projektēta un celta pēc labākajām spāņu tradīcijām un motīviem. (Nodota ekspluatācijā 2008. gada decembra beigās) Viesnīca atrodas sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā.Vairāk →
аватар Siyaniev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atraš anā s vieta uzpirka ar savu skaistumu, tī ru gaisu, ā rstniecisko ū deni, svaigumu un tuvumu pie dabas, tač u viesnī ca izsvī troja visas š ā das brī vdienas priekš rocī bas. Iepriekš pieteikts, telefoniski apspriestas visas nianses. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta uzpirka ar savu skaistumu, tī ru gaisu, ā rstniecisko ū deni, svaigumu un tuvumu pie dabas, tač u viesnī ca izsvī troja visas š ā das brī vdienas priekš rocī bas. Iepriekš pieteikts, telefoniski apspriestas visas nianses. Un pē c ieraš anā s mū s gaidī ja maza istabiņ a zem jumta, bez aizkariem un nobruž ā tiem krē sliem. Saimnieki izrā dī jā s galī gi atrauti no lū gumiem, nevarē jā m pat pavakariņ ot, bija jā dodas uz restorā nu netā lu no mež a, lai gan š ajā viesnī cā pirmajā stā vā bija klā ts galds trokš ņ ainai kompā nijai. Bija jū tams, ka viņ i sveš ā mā jā ieraduš ies bez uzaicinā juma un pilnī gi nepiemē roti, ar visu savu izskatu un piezī mē m mums rā dī ja iestā des saimniece. Ž ē l gan. Tā kā jū s pozicionē jat sevi kā ģ imenes tipa viesnī cu, tad vismaz izturieties pret viesiem ar cieņ u - nodroš iniet normā lu istabu un ē dinā š anu, bet tā vietā saimniece visu laiku jautā par viesu darba vietu un saka, ka viņ a ir vislielā kā psihologs.
аватар Kovalenko84
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies viesnī cas Casa De La Familia viesmī lī gajam un ļ oti draudzī gajam personā lam! Visas divas nedē ļ as bijā m kā pasakā - pā rsteidzoš a daba, maigs kalnu klimats un, protams, dzī ves apstā kļ i, ē diens, … Tomēr ▾ Liels paldies viesnī cas Casa De La Familia viesmī lī gajam un ļ oti draudzī gajam personā lam!
Visas divas nedē ļ as bijā m kā pasakā - pā rsteidzoš a daba, maigs kalnu klimats un, protams, dzī ves apstā kļ i, ē diens, apkalpoš ana - viss bija virsū! !
Casa De La Familia iesakā m ikvienam, jo ​ ​ izvē loties š o viesnī cu, bū siet apmierinā ti ar savu uzturē š anos!
Ar pateicī bu Alla un Sonechka : -)
аватар v.mitin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā ar sievu. Vē los atzī mē t lielisko apkalpoš anu, virtuvi un komfortablus numurus. Lieliski saimnieki. Viesnī ca atrodas labā vietā , daž u minū š u gā jienā lī dz sū kņ u telpai, un medicī nas ē ka atrodas tieš i pretī . … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar sievu.
Vē los atzī mē t lielisko apkalpoš anu, virtuvi un komfortablus numurus. Lieliski saimnieki. Viesnī ca atrodas labā vietā , daž u minū š u gā jienā lī dz sū kņ u telpai, un medicī nas ē ka atrodas tieš i pretī .
Nā kamgad mē s ieradī simies ar draugiem)
Iesaki!
аватар LudmilaOdessa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Es nevaru palikt vienaldzī gs un nepieminē t visas brī niš ķ ī gā s atpū tas priekš rocī bas spā ņ u pagalmā Svaļ avā ! Sā kotnē ji man bija slikts garastā voklis un stā voklis, man bija nepiecieš ama ā rstē š ana. … Tomēr ▾ Labdien! Es nevaru palikt vienaldzī gs un nepieminē t visas brī niš ķ ī gā s atpū tas priekš rocī bas spā ņ u pagalmā Svaļ avā !
Sā kotnē ji man bija slikts garastā voklis un stā voklis, man bija nepiecieš ama ā rstē š ana. Tā pē c profesionā ļ i Odesā ieteica Svaļ avas kū rortu atveseļ oš anai un pē coperā cijas ā rstē š anai. Pirmkā rt, viņ i konsultē ja nelielu ģ imenes viesnī cu Casa de la familia, kas atrodas blakus sanatorijai Solnechnaya Dolina ar lielisku medicī nisko bā zi, kas man bija svarī ga pē c operā cijas.
Labs iespaids sā ka veidoties jau stacijā , kad mani sagaidī ja viesnī cas ī paš niece Irina.
Numurs priecē ar komfortu, mā jī gu atmosfē ru un visu ē rtī bu klā tbū tni.
Visu laiku pieķ ē ru sevi pie domas, ka braucu ciemos pie labiem draugiem.
Viesnī cas ī paš nieki lī dz sī kā kajai detaļ ai ir pā rdomā juš i jebkuru medicī nisku problē mu risinā jumu.
Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst ē dinā š anai viesnī cā . Individuā la pieeja, ē dienkartes daudzveidī ba un patieš ā m garš ī gi ē dieni – tas raksturo viesnī cu "Spā nijas pagalms".
Atseviš ķ i es gribu teikt par viesnī cas ī paš niekiem - Irinu un Dmitriju.
Pateicoties š iem cilvē kiem, mana atpū ta izvē rtā s patieš ā m noderī ga, produktī va, neaizmirstama un absolū ti ē rta!
Noteikti atgriezī š os un ieteikš u saviem draugiem un ģ imenei!! !
Liels paldies!
Ludmila, Odesa
аватар ninel36
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mu daž as dienas atpū sties no pilsē tas burzmas Svaļ avā . Mans vī rs nepaguva paņ emt atvaļ inā jumu, tā pē c man bija jā meklē ē rta istabiņ a. Izrā dī jā s, ka tas nav viegli. Tad draugi ieteica Casa De La Familia. … Tomēr ▾ Nolē mu daž as dienas atpū sties no pilsē tas burzmas Svaļ avā . Mans vī rs nepaguva paņ emt atvaļ inā jumu, tā pē c man bija jā meklē ē rta istabiņ a. Izrā dī jā s, ka tas nav viegli. Tad draugi ieteica Casa De La Familia. Zvanī ja un rezervē ja istabu. Tieš i pie karietes mani sagaidī ja un atveda uz viesnī cu. Skaista un ļ oti ē rta mā ja. Viss ir mē belē ts ar gaumi un dvē seli. Katrā numurā ir savas oriģ inā lā s mē beles. Ē rtas mē beles, perfekta tī rī ba, sniegbalta veļ a. Saimnieki Irina un Dmitrijs ir ļ oti jauki un viesmī lī gi cilvē ki. Viņ i labprā t palī dz it visā , pastā vī gi interesē jas par klientu vē lmē m. Visu diennakti aukstais un karstais ū dens. Viss ir mā jā s. Ē diens izcils - viss garš ī gs, daudzveidī gs un oriģ inā ls. Ē dienkartē esoš ie ē dieni neatkā rtojā s. Ē dinā š anas laiks tiek pielā gots klientiem, kas ir ļ oti ē rti. Maltī te notiek pirmajā stā vā viesistabā , kur vienmē r var patī kami un interesanti sarunā ties. Ī paš nieki, iespē jams, piesaista tā dus paš us pozitī vus cilvē kus kā viņ i paš i. Vide ir ļ oti mierī ga, silta un laipna. Garlaicī gi nebū s! ! ! Blakus (apmē ram 50) metru sanatorija "Solnechnaya Dolina". kur var iziet jebkā dus izmeklē jumus un procedū ras (mā jā s tam jā atrod laiks). izmantojiet baseinu, apmeklē jiet fitobā ru. Es neņ ē mu biļ etes atpakaļ ceļ am - domā ju, ja man bū s garlaicī gi vai nepatiks, es izbraukš u pē c 2-3 dienā m. Rezultā tā es pavadī ju visu atvaļ inā jumu un nož ē loju, ka neierados 2 nedē ļ as. Pat mā koņ ains laiks nepasliktinā ja garastā vokli. VISS IR LIELISKI! ! ! PILNĪ GS POZITĪ VS!! ! PALDIES SAIMNIEKIEM PAR IZCILI ATPŪ TU! ! ! IESAKU VISIEM! ! ! JŪ S NENOŽ Ē LOSIET NINA Kijeva
аватар odessa_oleg
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Es paliku pie savas sievas 2010. gada jū nija sā kumā . Atbraucā m uz 6 dienā m, tad nodevā m biļ etes un palikā m kā du laiku. Ar visu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Ī paš i atceros viesnī cas saimnieku viesmī lī bu, dziļ š paklanī š anā s jums un milzī gs PALDIES. … Tomēr ▾ Es paliku pie savas sievas 2010. gada jū nija sā kumā . Atbraucā m uz 6 dienā m, tad nodevā m biļ etes un palikā m kā du laiku. Ar visu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Ī paš i atceros viesnī cas saimnieku viesmī lī bu, dziļ š paklanī š anā s jums un milzī gs PALDIES. Istabas tī ras, ē rtas, koptas katru dienu. Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst uzturam. 9 dienas viņ i nekad neē da vienus un tos paš us ē dienus. Viss tač u ar uztura aizspriedumiem, 5. dienā salū zu un devos uz kalybu pē c gaļ as (š aš kebabs, č elagač s). Izrā dī jā s, ka to visu var pagatavot pats pagalmā uz grila (ar saimnieku atļ auju). 50-70 metru attā lumā no viesnī cas ir laba sanatorija, kurā mē s ar sievu izgā jā m gandrī z pilnī gu medu. pā rbaude (mā jā s tam vienmē r nav laika). Cenas zā lē m ir nesalī dzinā mi patī kamā kas nekā Odesā . Devā mies ekskursijā s uz Aizkarpatu pilī m, makš ķ erē jot (foreles), uz ū denskritumiem utt. Laiks paskrē ja nemanot. Gaidā m nā kamo atvaļ inā jumu, bet pagaidā m stā stā m draugiem un iesakā m, starp citu, visiem.
экскурсия наш номер отель отель
аватар Seamen
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vietnē nejauš i ieraudzī ju negatī vu atsauksmi par viesnī cu, kurā mē s ar sievu atpū tā mies. Zvanī ju saimniekam un noskaidroju situā ciju. Puiš i jaunajam gadam gribē ja zvanī t trī s dienas. Neviens viņ us nekur neņ ē ma. … Tomēr ▾ Vietnē nejauš i ieraudzī ju negatī vu atsauksmi par viesnī cu, kurā mē s ar sievu atpū tā mies. Zvanī ju saimniekam un noskaidroju situā ciju. Puiš i jaunajam gadam gribē ja zvanī t trī s dienas. Neviens viņ us nekur neņ ē ma. Tad viņ i krā pā s. Viņ i atrada vienkā rš us cilvē kus, pasū tī ja desmit dienas un pierunā ja samaksā t avansu par trim dienā m. Jau uz vietas, ierodoties, viņ i atteicā s maksā t papildus un atrada tam daudz iemeslu. Viņ iem, protams, viss bija slikti, jo ī paš i tā pē c, ka ceturto dienu viņ i joprojā m ņ ē ma no viņ iem piemaksu. Viesnī ca mums ļ oti patika. Pat nebijā m gaidī juš i, ka ar tā du apkalpoš anu un ē dinā š anu jau varē sim atrast š ā du apmeš anā s vietu. Tas bija kā apciemot savus labā kos draugus. Un tā viņ i š ķ ī rā s. Mē s noteikti dosimies š eit vē lreiz. Paldies saimniecei Irinai un viņ as vī ram Dmitrijam. Skaisti cilvē ki.
номер гостинная санузел в номере


iemiesojums goncharenko10
Nevienā vietnē nevarēju atrast šīs viesnīcas kontaktinformāciju.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
iemiesojums Kruglova2
Labdien, Mani interesē viesnīca Cfssa Familiar. Jūlijā dosimies atpūsties kopā ar vīru.Iebraukšana plānota 7.-9.jūlijā UZ 21 DIENU. Būšu pateicīgs par atbildi. e-pasts [email protected], skype - elena.kruglova33
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums ana2011
Es nevaru atrast viesnīcas vietni, lūdzu, palīdziet
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums siyanie2yer
Sveiki!Kādas ir jūsu cenas janvārī.Standarta numurs?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums noikk
Regulāri numuri vai "suite" numuri?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Новый курортный отель "Casa De La Familia" (Испанский семейный дом) был задуман, спроектирован и построен в лучших испанских традициях и мотивах. (Введен в эксплуатацию в конце декабря 2008 г.) Отель расположен на територии санатория "Солнечное Закарпатье"

Viesnīcā

в 50 метрах имеется лечебно-диагностический центр пансионата "Солнечная долина". Здесь к услугам отдыхающих современное медицинское оборудование, вплоть до барокамер. Здесь-же есть и крытый плавательный бассейн. До бювета минеральных вод не более 100 метров. На территории санатория "Солнечное Закарпатье", где и расположился отель "Casa De La Familia" имеется розкошный, стилизованный ресторан "Разгуляево", биллиардный клуб, для любителей горнолыжных трасс свои бугельные подъемники и спуски с прокатом снаряжения. Под окнами отеля оборудованный на озере каток с прокатом коньков.
Для всех отдыхающих в отеле бесплатный трансфер с поезда на вокзале станции Свалява, и отправкой в день отъезда.

Telpu apraksts

На трех этажах разместились девять номеров. В каждом номере возможно размещение семьи из двух взрослых и двух детей. В наличии двух-спальная кровать и раскладной диван.

Tīmekļa vietne: Casa De La Familia
FAQ