Krishtaleve Dzherelo 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Solochyna
9.0 Numurs
9.2 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.2 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Sanatorija-preventorija "Krishtaleve Dzherelo" ir viens no labākajiem veselības kūrortiem Karpatos. Apkārt ekoloģiski tīra zona, sēņu un ogu vietas, kalnu upe. Galvenais terapeitiskais faktors ir ogļskābā bikarbonāta-nātrija minerālūdens, kas pazīstams kā "Luzhanskaya - 12" un "Luzhanskaya - 3r" (tips "Borjomi"). Sanatorijas galvenā specializācija ir gastroenteroloģiskais profils.Vairāk →
аватар VITA802028
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms daž ā m dienā m atgriezā mies no Kristā la avota, atpū tā mies tur 8 pasakainas dienas, lai teiktu, ka man patika pateikt visu pē c kā rtas: 1. Transfē rs (no stacijas uz staciju) ir iekļ auts biļ etes cenā. 2. Viesnī cas atraš anā s vieta no marš ruta 700 metrus lejpus kalna, Pasakaini numuriņ i, katrā istabā kondicionieris, TV balkons ar skatu uz kalniem (visur kalni!!! ). … Tomēr ▾ Pirms daž ā m dienā m atgriezā mies no Kristā la avota, atpū tā mies tur 8 pasakainas dienas, lai teiktu, ka man patika pateikt visu pē c kā rtas:
1. Transfē rs (no stacijas uz staciju) ir iekļ auts biļ etes cenā.
2. Viesnī cas atraš anā s vieta no marš ruta 700 metrus lejpus kalna, Pasakaini numuriņ i, katrā istabā kondicionieris, TV balkons ar skatu uz kalniem (visur kalni!!! ).
3. Draudzī gs personā ls.
4. Istabu nagloš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a arī.
5. Ā rstē š ana ir visas procedū ras no ā rstnieciskā m lī dz veselī bas (vannas, duš as, spiediena terapija, sā ls istaba, inhalā cijas, masā ž a, skā bekļ a putas un tē jas).
6. Peldbaseins divi baseini: viens uz ielas, otrs sanatorijā ir dž akuzi, slē pes un bē rnu baseins) uz ielas slē pju lietussargi un nepā rspē jami kalnu skati (palieciet baseinā uz nenoteiktu laiku).
7.
Teritorijā ar skaistā m alejā m, soliņ iem, slē pē m, ir rotaļ u laukums un koka š ū poles pieauguš ajiem, kā arī basketbola laukums, mini futbols un galda tenisa galds, lapenes mā jiņ u veidā ar galdiņ iem.
8. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le un kinoteā tris.
9. Ā rsti ir ļ oti uzmanī gi.
10. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, kaut arī ekskluzī vi diē tisks, bufetes trū kums neiepriecinā ja, man personī gi porcijas pietika, bet pie kaimiņ u galdiņ iem dzirdē ju sū dzī bas.

Mani labie sanatorijas ī paš nieki, jū s izdarī jā t gandrī z neiespē jamo, pilnī bā saglabā jā t medicī nisko bā zi. , bufete ar lielu un daudzveidī gu ē dienu izvē li

Noteikti nā ksim vē l! ! ! ! !
аватар lissafeya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss apkalpojoš ais personā ls (viesnī cas reģ istratū ra, medicī nas darbinieki, viesmī ļ i ē damzā lē , uzkopš ana) vienmē r ir draudzī gi un pretimnā koš i saviem viesiem. Telpas tiek uzkoptas katru dienu, gribu uzsvē rt tī rī bu un svaigumu katrā kū rorta stū rī . … Tomēr ▾ Viss apkalpojoš ais personā ls (viesnī cas reģ istratū ra, medicī nas darbinieki, viesmī ļ i ē damzā lē , uzkopš ana) vienmē r ir draudzī gi un pretimnā koš i saviem viesiem.
Telpas tiek uzkoptas katru dienu, gribu uzsvē rt tī rī bu un svaigumu katrā kū rorta stū rī .
Virtuvē viss ļ oti garš ī gs, skaista ē dienu noformē š ana, lieliska apkalpoš ana.
Lieliskas procedū ras: fitobarrels, masā ž a, š arko duš a utt.
Viens no svarī gā kajiem ir apkā rtnes neticamā daba, uz ielas un ē kas iekš pusē ir peldbaseins.
Krishtaleve Dzherelo tiem, kas vē las mainī ties, atgū ties un atpū sties mierī gā , ē rtā atmosfē rā .
Кришталеве Джерело  место для тех кто хочет переключиться, восстановиться, и отдохнуть в спокойной, комфортной атмосфере Всё супер
аватар Jul.Sk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradī simies Kriš talevo otrreiz, ieteica draugi. Viss ir lieliski, viss process ā rstē š anas jomā s atveseļ oš anai. Uzmanī gs personā ls. Laba attieksme pret sanatorijas viesiem. Ā rsts izvē las sarež ģ ī tas procedū ras ā dai, atkarī bā no vajadzī bā m. … Tomēr ▾ Ieradī simies Kriš talevo otrreiz, ieteica draugi. Viss ir lieliski, viss process ā rstē š anas jomā s atveseļ oš anai. Uzmanī gs personā ls. Laba attieksme pret sanatorijas viesiem. Ā rsts izvē las sarež ģ ī tas procedū ras ā dai, atkarī bā no vajadzī bā m. Aptauja ir kvalitatī va. Ū dens, procedū ras, pā rtika (perfecto) sabalansē ts uzturs, baseins iekš telpā s un ā rā (siltā laikā ), svaigs gaiss. Teritorija slē gta, ir izklaides bē rniem. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Š is kū rorts ir lieliska vieta ģ imenes atpū tai. ES iesaku!
Краєвиди влюбляють)
аватар korex
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man ī paš i nepatī k rakstī t recenzijas, tač u š ajā gadī jumā es nevaru klusē t - pē c pē dē jā atvaļ inā juma uzplū da... Es neiedziļ inā š os iestā des balinā š anai vai noniecinā š anai, es tikai vē los aprakstī t mū su atvaļ inā jumu Krishtaleve Dzherelo sanatorijā (Soloč inā , Aizkarpatijā ) 2020. … Tomēr ▾ Man ī paš i nepatī k rakstī t recenzijas, tač u š ajā gadī jumā es nevaru klusē t - pē c pē dē jā atvaļ inā juma uzplū da...
Es neiedziļ inā š os iestā des balinā š anai vai noniecinā š anai, es tikai vē los aprakstī t mū su atvaļ inā jumu Krishtaleve Dzherelo sanatorijā (Soloč inā , Aizkarpatijā ) 2020.  gada jū lijā .
Esam diezgan izlutinā ti ar labiem atpū tas apstā kļ iem, tā dā s sanatorijā s atpū š amies 2x gadā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Sanatorijas teritorija ir neliela, bet ļ oti sakopta un zaļ a (cieņ a ainavniekiem! ).
Mē s ī rē jā m ģ imenes istabu trī s personā m. Istaba plaš a (izmē rā atbilst junior suite lī menim), labs remonts, mē beles, gultas ar labiem matrač iem. Tiem, kam visvairā k patī k gulē t…
Wi-Fi ir ļ oti vā jš , daž reiz tā nav.
Medicī niskā bā ze ir diezgan liela (sava ​ ​ laboratorija, testi, ultraskaņ a, ū dens procedū ras, masā ž as). Procedū ru relatī vais lē tums (salī dzinā jumā ar citā m sanatorijā m) ir tikai relatī vs, jo. š eit procedū ras tiek veiktas ī sā kā laikā . Lī dz ar to lē tā ka cena.
Kavē š anā s uz procedū ru 5-7 minū tes tiek atskaitī ta no procedū ras laika, par 10 minū tē m - viņ i var atcelt procedū ru bez naudas atmaksas. Ļ oti, es jums saku, mobilizē !
Personā la attieksme pret visiem ir neitrā la, atturī ga un pieklā jī ga.
Te beidzas pozitī vais un sā kas skumjas. . .
Pirmajā dienā (pē c konsultā cijas ar terapeitu) izvē lē jā mies daž ā das procedū ras visai nedē ļ ai uz priekš u: masā ž as, hidromasā ž as, vannas, minerā lu klizmas (kur bez tā m. . . ), apū deņ oš anu, inhalā cijas un virkni citu ā rkā rtī gi noderī gu procedū ru.
Reģ istratū rā sastā dī jā m vizī š u grafiku uz nedē ļ u, norunā jā m laiku, izsniedzā m reģ istrā cijas kartes.
Pirmais, kas man nepatika, bija tas, ka par visā m noteiktajā m procedū rā m jā maksā uzreiz pilnā priekš apmaksā (iespē jams, lai nesamaksā jot neaizmuktu). Lai gan visas sanatorijas strā dā pie sniegto pakalpojumu fakta. Labi, tas ir nepiecieš ams, tas ir nepiecieš ams - viņ i samaksā ja...
Burtiski pē c 20 minū tē m tika noņ emts viens serviss (tas prasī ja ilgu gatavoš anos, diē tu, tī rī š anu), jo. Es negribē ju tē rē t laiku visiem š iem sagatavoš anā s darbiem. Nā kamajā dienā sievai tika noņ emta vē l viena ikdienas procedū ra, jo. viņ a nederē ja.
Atgā dinā š u, ka tas ir svarī gi – viss tiek apmaksā ts pirmajā dienā uzreiz pē c terapeita pieraksta.
Reģ istratū rā mū s pā rliecinā ja, ka ar naudas atgrieš anu problē mu nebū s, vai arī pā rē jā laikā izvē lē sities kaut ko par š o summu. . .
Atvaļ inā jums tuvojā s beigā m, papildpakalpojumi netika pasū tī ti, vē rsos reģ istratū rā ar jautā jumu par atlikuma atdoš anu. Viņ i viņ u nosū tī ja pie galvenā ā rsta - viņ š aizgā ja.
Un tad galvenais ā rsts Igors Igorevič s V. (vismī ļ ā kais cilvē ks, godī gi sakot. . . ) paziņ o, ka saskaņ ā ar Sabiedrisko lī gumu, pē c kura sanatorija vadā s, viņ i nekā du atdevi neveic. Klase! Pakalpojums netika sniegts, bet naudu vienalga neatgriezī sim!
Uz jautā jumu, kā da veida lī gums tas ir, viņ š paņ ē ma no galda desmit lappuš u garu opusu un nodeva to pā rskatī š anai. Uz manu piebildi, ka es nekā dus lī gumus neesmu parakstī jis, teicu, ka, reģ istrē joties reģ istratū rā , jū s parakstā t reģ istrā cijas karti ar saiti uz š o lī gumu un, ja vē laties, varat paņ emt š o lī gumu no administratora izskatī š anai.
Cienī jamais Igor Igorevič , tā kā jū s atsaucā ties uz š o informā ciju, tā ir jā ievieto jū su interneta resursā www. kryshtaleve-dzherelo. com. ua, lai cilvē ki varē tu ar to iepazī ties pirms lē muma pieņ emš anas par gaidā mo atvaļ inā jumu vietu. Un cilvē ks, kurš jau stā v pie reģ istrā cijas galda (it ī paš i pē c 1000 km nobraukuma ar automaš ī nu), diez vai izlasī s 10 jū su lī guma lapas. . .
Turklā t viņ am it kā jau nav izvē les: vai nu parakstī ties, vai iet prom no š ejienes.
Š is ir aprē ķ ins.
Godī gi sakot, Gopņ iks no stacijas...
Bet vissvarī gā kais ir:
Uz manu piezī mi, ka sevi cienoš as iestā des to nedara, tika saņ emta atbilde UZMANĪ BU: “Nu atpū ties citā s iestā dē s! ”
Loks, aizkars.
Tomē r tad viņ š izdarī ja milzī gu pakalpojumu (tā teikt tikai jums. . . ) un teica, ka viņ i to tik un tā atdos.
Man jau lija laimes asaras. . .
Ko tad sagaidī t no pā rē jā personā la?
Uzturs prasa ī paš u uzmanī bu. Tas ir kaut kas!
Viss lē tā kais un tik diē tiskais!
Vā rī tu cukini salā ti ar vā rī tā m jū raszā lē m, vā rī ta zivs ar rī siem un, galvenais, lē tā kā tē ja maisiņ os. Bez kakao (bija reizi septiņ ā s dienā s), bez uzvara (tas vispā r ir nacionā lais dzē riens un vajadzē tu bū t ikdienā ). No rī ta / vakarā š ī tē ja, pē cpusdienā viņ i ļ aujas kompotam.
Kaut kas tā ds katru dienu trī s reizes dienā !
Ja cilvē ks š eit tiek ā rstē ts nā ves brī dī ar gremoš anas trakta slimī bas pē dē jo stadiju - tad, protams, tas ir tas, kas jums nepiecieš ams!
Bet, ja esat š eit ieradies tikai profilakses nolū kos, lai iedzertu ū deni, uzlabotu savu veselī bu, paelpotu - diez vai jū s ilgi izturē sit š ā du diē tu...
Bet, diemž ē l, viņ i par to š eit nedomā .
Ē dinā š ana ir iekļ auta cenā un jū s nevarat atteikties. Precī zā k, var: maksā un neē d!
Kad cilvē ki pieceļ as no galda un uz tā paliek neskarti trauki (un tas turpinā s katru dienu), pavā ram vajadzē tu vismaz nokaunē ties. Bē rni ir ī paš i traki uz š ā da veida pā rtiku!
Izdarot secinā jumus, varam teikt, ka cenas, ko sanatorija "Krishtaleve Dzherelo" nosaka saviem pakalpojumiem, absolū ti neatbilst sniegto pakalpojumu kvalitā tei.
6 dienas š ajā sanatorijā trī s personā m iztē rē jā m 4.000 UAH (1700 USD), bet maksimā lais par to bija 30-35 tū kstoš i...
Trī s ģ imenes, ar kurā m mums izdevā s š eit iepazī ties un sazinā ties, neizteica vē lmi š eit ierasties vē lreiz. Mē s arī …
Es ceru, ka š ī s iestā des ī paš nieks redzē s š o pā rskatu un izdarī s secinā jumus.
Es arī iesaku izlasī t atsauksmi par mū su atpū tu Solvas kompleksā (Polyana, Transcarpathia).
аватар uvollev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Septembra beigā s atpū tā s. Sanatorija izcila, viss labi iekā rtots, jū tama pieredzē juš a vadī tā ja roka. Ā rsti ir uzmanī gi profesionā ļ i, apmierinā ti ar augsto diagnostikas un ā rstē š anas lī meni. Medmā sas medicī nas nodaļ ā , viesmī ļ i restorā nā , administratori, istabenes - tikai saulī t, agri sveicinā ties ar smaidiem un priecā ties pa dienu. … Tomēr ▾ Septembra beigā s atpū tā s. Sanatorija izcila, viss labi iekā rtots, jū tama pieredzē juš a vadī tā ja roka. Ā rsti ir uzmanī gi profesionā ļ i, apmierinā ti ar augsto diagnostikas un ā rstē š anas lī meni. Medmā sas medicī nas nodaļ ā , viesmī ļ i restorā nā , administratori, istabenes - tikai saulī t, agri sveicinā ties ar smaidiem un priecā ties pa dienu. Brī niš ķ ī gs dā rznieks, viņ a roku darbus var apbrī not jebkuros laikapstā kļ os visu diennakti. Es nevē los atstā t baseinu. Ī paš s paldies masierim Pē terim Iļ jič am - jaunajam ekspertam savā s prasmī gajā s rokā s.
аватар kuruchkina221
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorija jauna-viss kopts un tī rs. Istabas uzkopš ana katru dienu. Ā rstniecī bas procesa organizā cija nevainojama-viss skaidrs, bez rindā m un saprotams. Istabā ir sniegbalti dvieļ i, halā ti un konteineri. Atseviš ķ i dvieļ i procedū rā m atseviš ķ i dvieļ i baseinam. … Tomēr ▾ Sanatorija jauna-viss kopts un tī rs. Istabas uzkopš ana katru dienu. Ā rstniecī bas procesa organizā cija nevainojama-viss skaidrs, bez rindā m un saprotams. Istabā ir sniegbalti dvieļ i, halā ti un konteineri. Atseviš ķ i dvieļ i procedū rā m atseviš ķ i dvieļ i baseinam. Baseins skaists ar divā m pirtī m. Ir kafejnī ca ar gardu kafiju. Personā ls profesionā ls, ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Ē diens diē tisks, bet ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Teritorija maza, bet ļ oti zaļ a un kopta. Tuvumā tek kalnu upe.
аватар irenazver
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
viesnī ca lieliska, viss jauns, ē diens un apkalpoš ana vienkā rš i super, protams, nav š aš liki utt. , bet š ī ir sanatorija, kas vē las, blakus ir kafejnī ca ar izcilu bā rbekjū un gardu mā jas vī nu, tī ra katru dienu, jauns baseins, ir masā ž a, skaista sakopta teritorija, noteikti atgriezī simies, vē los tā turpinā t! ! !. … Tomēr ▾ viesnī ca lieliska, viss jauns, ē diens un apkalpoš ana vienkā rš i super, protams, nav š aš liki utt. , bet š ī ir sanatorija, kas vē las, blakus ir kafejnī ca ar izcilu bā rbekjū un gardu mā jas vī nu, tī ra katru dienu, jauns baseins, ir masā ž a, skaista sakopta teritorija, noteikti atgriezī simies, vē los tā turpinā t! ! !
подача ужина подача ужина подача обеда, есть меню и каждый себе заказывает ,что он желает
аватар zahidkurort
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pamestā Aizkarpatu sanatorija "Kryshtaleve Dzherelo" ir pā rvē rsta par inovatī vu kū rortpilsē tu. Atjaunots: fasā de, visas telpas, ē damistaba, sū kņ u telpa. Mū sdienī gais peldbaseins ir atvē rts. . . … Tomēr ▾ Pamestā Aizkarpatu sanatorija "Kryshtaleve Dzherelo" ir pā rvē rsta par inovatī vu kū rortpilsē tu.
Atjaunots: fasā de, visas telpas, ē damistaba, sū kņ u telpa. Mū sdienī gais peldbaseins ir atvē rts. . .
Санаторий «Кришталеве Джерело»
аватар narine_s
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
Детская площадка Парк Столовая. Вполне приличное диетическое питание. Местный козел Герман :))) Реконструкция корпуса с бассейном
аватар sky8502
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tik daudz pretenziju tiek izvirzī tas pret sanatoriju – esmu š okē ts. Š ķ iet, ka atsauksmes atstā j tikai VIP vai honorā ri, kuri ir pieraduš i pie pā rmē rī gi augsta pakalpojumu lī meņ a. Cilvē ki, kas jums nepatī k? Sanatorijas strā dnieki tavā priekš ā nepaklā ja paklā ju?? ? Brokastī s parasti ir svaigs omā rs, kas ar č arterreisu lido tieš i no Atlantijas ar piegā di uz mā jā m, un te, sasodī ts, kaut kā das š ausmas sanatorijas tvaika kotletē s ?? ? . … Tomēr ▾ Tik daudz pretenziju tiek izvirzī tas pret sanatoriju – esmu š okē ts. Š ķ iet, ka atsauksmes atstā j tikai VIP vai honorā ri, kuri ir pieraduš i pie pā rmē rī gi augsta pakalpojumu lī meņ a. Cilvē ki, kas jums nepatī k? Sanatorijas strā dnieki tavā priekš ā nepaklā ja paklā ju?? ? Brokastī s parasti ir svaigs omā rs, kas ar č arterreisu lido tieš i no Atlantijas ar piegā di uz mā jā m, un te, sasodī ts, kaut kā das š ausmas sanatorijas tvaika kotletē s ?? ? ...Nolaidies uz zemes. Viņ i neprasa jums 1000 USD nedē ļ ā par izmitinā š anu.
Telpas ir tī ras un sakoptas, ē damistabas ē dienkarte pā rsvarā ir diē tiska, tač u š ī ir sanatorija, nevis krogs. Tiem, kam tas nepatī k, uz vietas ir kafejnī ca. Sanatorijā tieš ā m piegā dā ja tieš i no vilciena. Personā ls atsaucī gs, draudzī gs un sabiedrisks, nekad neesmu redzē jis, ka man bū tu adresē tas "saš ķ aidī tas lū pas".
Kas attiecas uz izklaidi, es sanatorijā biju divas reizes un animā cijas programma pieauguš ajiem neatkā rtojā s, un bē rni bija aizņ emti pa dienu tā , ka lī dz vakaram meita aizmiga sekundē . Varē ja skriet uz dejā m, kur, starp citu, puiš i spē lē ja un dziedā ja dzī vajā . Nu, es klusē ju par Aizkarpatu maģ isko dabu - tā s dē ļ mē s patiesī bā tur braucam, vai ne? Un tiem, kuri nez kā pē c nav apmierinā ti ar sanatoriju "Krishtaleve Dzherelo", neliels padoms, apmeklē jiet tā das paš as klases sanatorijas, piemē ram, Odesā . Tur par to paš u naudu tev TIK "izdarī s"... nu vispā r bū s ar ko salī dzinā t. Atvainojos par manu ironisko toni, sā pē ja..."Krishtaleve Dzherelo" tieš ā m ir sirsnī ga sanatorija, mū su ģ imenei tur ļ oti patika.
Parādīt vairāk »


iemiesojums dudnikinna
Esmu pieradis ne tikai ārstēties, bet arī aktīvi atpūsties un arī vakaros. Gribu zināt vai teritorijā ir nakts izklaides? Un sanatorijas kontingenta vecums (vidēji)
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Санаторий-профилакторий “Кришталеве Джерело” - одна из лучших здравниц Карпат. Вокруг экологически чистая зона, грибные и ягодные места, горная речка.
Главный лечебный фактор – углекислая гидрокарбонатно-натриевая минеральная вода известная под названием “Лужанская - 12” и “Лужанская – 3р” (Тип “Боржоми”). Основная специализация санатория – гастроэнтерологический профиль.

Atrašanās vieta Санаторий Кришталеве Джерело находится на расстоянии 5 км от ЖД станции г.Свалява.
Telpu apraksts

Санаторий предлагает размещение в двухместных номерах со всеми удобствами и балконом.

4-этажный корпус рассчитан на 164 места.
1-2-3-местный номер с удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели.
2-местный улучшенный номер с удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели, ТВ, холодильник.
2-местный 2-комнатный улучшенный номер с удобствами (туалет, умывальник, душ). В номере: набор мебели, ТВ, холодильник.

Adrese с. Солочин, Свалявский район, Закарпатская область, Украина
Tālruņi: +38 (03133) 3-24-37
+38 (03133) 3-26-16
FAQ