Eldorado 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.710
№7 viesnīcas reitingā Solochyna
4.7 Numurs
4.0 apkalpošana
4.2 Tīrība
3.2 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Atpūtas centrs Eldorado atrodas Pinjas upes labajā krastā, kalnu ielejā, 280 m augstumā virs jūras līmeņa, 75 km no Užgorodas un 6 km no Svaļavas. Netālu atrodas slavenās sanatorijas "Kvitka Polonyny" un "Kryshtaleve Dzherelo". 100 m attālumā no bāzes, Krehaya kalnā, atrodas 2 pacēlāji (1100 un 300 m), slēpošanas inventāra noma.Vairāk →
аватар andrewkorol1212
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies divatā (ar sievu) 5 dienas 2018. gada septembrī . Apmetā mies junior suite numurā ar balkonu (labs skats - uz upi, kalniem). Sā kotnē ji gribē ja iekļ ū t "Kvitka Polonina" vai "Suzirya", bet "Kvitkā " uz š iem datumiem vairs nebija vietu, un cenas "Suzirya" (naktsmī tne plus ē dinā š ana) - kā man - ir pā rmē rī gi augstas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies divatā (ar sievu) 5 dienas 2018. gada septembrī . Apmetā mies junior suite numurā ar balkonu (labs skats - uz upi, kalniem). Sā kotnē ji gribē ja iekļ ū t "Kvitka Polonina" vai "Suzirya", bet "Kvitkā " uz š iem datumiem vairs nebija vietu, un cenas "Suzirya" (naktsmī tne plus ē dinā š ana) - kā man - ir pā rmē rī gi augstas. . Pē c ilgstoš as ​ ​ tuvē jo mā jokļ u iespē ju uzraudzī š anas Soloč inā nolē mā m palikt Eldorado – š ī viesnī ca praktiski atrodas blakus Kvitkas teritorijai. Naudas izteiksmē naktsmī tne plus ē dinā š ana izrā dī jā s gandrī z divas reizes lē tā ka. Ī sumā par viesnī cu: mū s bez problē mā m sagaidī ja no dzelzceļ a stacijas Svaļ avā (transfē rs 80-90 UAH), sirsnī gi, ā tri iekā rtojā mies istabiņ ā . Istaba diezgan skaista, kopta (ir konders "ziema-vasara", ledusskapis). Ieradā mies pusdienlaikā - uzreiz devā mies uz restorā nu, kas atrodas viesnī cas teritorijā : apkalpoš ana patī kama, bet pirmie ē dieni mums nepatika, tā pē c turpmā kajā s dienā s ē dā m restorā nā Kvitka Polonin - ļ oti garš ī gi. , no mī nusiem - ilga apkalpoš ana (viesmī ļ i ar skā bu seju) Un ne vienmē r ir brī vas vietas. Brokastis bija iekļ autas dzī voš anas dā rdzī bā viesnī cā (olu kultenis, putra, jogurts, siers vai sviestmaizes ar speķ i, var ē st. )).
Teritorija arī skaista, augi kopti, blakus ir vilkš anas pacē lā js, ar ekskursijā m problē mu nav, ceļ vež us var atrast "Kvitkā " pie sū kņ u telpas vai pie izlī mē tiem sludinā jumiem gar ielu.
"Eldorado" - turpmā ki panā kumi un labklā jī ba! Varbū t mē s atgriezī simies pie jums.
аватар adwords
Uz jauno gadu devā mies 8 cilvē ku grupā . Viesnī ca ir normā la, vasarā manuprā t labā k nekā ziemā . Ir problē mas ar internetu, un principā viņ iem visiem ir problē mas ar to š eit, kur ir parasts internets kalnos. Man bija intertelekoms, normā li noķ ē ru, palī dzē ja. … Tomēr ▾ Uz jauno gadu devā mies 8 cilvē ku grupā . Viesnī ca ir normā la, vasarā manuprā t labā k nekā ziemā . Ir problē mas ar internetu, un principā viņ iem visiem ir problē mas ar to š eit, kur ir parasts internets kalnos.
Man bija intertelekoms, normā li noķ ē ru, palī dzē ja. Cits mts, wow, kyivstar nav ā trums, bet viens nosaukums.
Paņ em dā rgā ku istabu, lē tā ko ar joku, tualeti uzreiz ar duš u, var sē dē t uz podiņ a un nomazgā ties. Ziemā sē ž ot uz podiņ a kā jas ir slapjas, jo ū dens no duš as ir pa visu vannas istabu un attiecī gi arī tualetē )
Restorā ns El Dorado nav ī paš i labs. Izskatā s, ka nav pieprasī juma, un tā pē c viņ i krā pjas, nav garš ī gi un nav svaigi. Viss bija garš ī gi sagatavots svē tku galdam.
аватар Mary_Kiev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Par dzī voš anu neko nevaru pateikt, jo mē s tur nedzī vojā m. vienī gā lieta ir š ausmī gā skaņ a. tu ej pa ielu un tu dzirdi visu, kas notiek kotedž ā s. 2. daba ir maģ iska. ļ oti skaists. ir kur pastaigā ties pie upes un tuvā kā s sanatorijas teritorijā . … Tomēr ▾ 1. Par dzī voš anu neko nevaru pateikt, jo mē s tur nedzī vojā m. vienī gā lieta ir š ausmī gā skaņ a. tu ej pa ielu un tu dzirdi visu, kas notiek kotedž ā s.
2. daba ir maģ iska. ļ oti skaists. ir kur pastaigā ties pie upes un tuvā kā s sanatorijas teritorijā .
3. Ē diens ir briesmī gs un ne par tē mu. trī s reizes dienā ņ ē mā m kompleksā s ē dienreizes, tā pē c jau iepriekš zinā jā m, ka ē diens ir diē tisks, mums teica - jā , protams. no rī ta atnesa skā bo krē jumu glā zē , sā ļ ā s sviestmaizes un pankū kas š okolā dē . trakot. vakarā principā deva visu ceptu, pā rceptu, jau apdeguš u garoziņ u noklā tu. Sā kumā mums teica, ka jū s varat lū gt, lai ē diens tiek iepakots. tad nekaunī gais viesmī lis teica, ka par š o niecī go naudu netaisā s "arī par š o kosmisko cenu pakot". Neticama rupjī ba no viesmī ļ a puses. Man nebija spē ka to izturē t. garastā voklis pazuda uz visu dienu. tā pē c padevā mies un pā rgā jā m ē st citā restorā nā . vē dersā pes trī s dienas kopš tā murga Eldorado. cilvē ki simts reizes padomā pirms turp dodas!
аватар taonga0
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ajā bā zē atpū tā mies trī s nedē ļ as. Izī rē jā m divvietī gu istabu un kotedž u. No plusiem: lieliska daba, neparasti skaista apkā rt. Mē s nopirkā m vauč erus tuvē jā sanatorijā un ā rstē jā mies. … Tomēr ▾ Š ajā bā zē atpū tā mies trī s nedē ļ as. Izī rē jā m divvietī gu istabu un kotedž u.
No plusiem: lieliska daba, neparasti skaista apkā rt. Mē s nopirkā m vauč erus tuvē jā sanatorijā un ā rstē jā mies. Tas ir jauki
No viesnī cas mī nusiem (piedodiet, bū s daudz): numuriņ i ir mazi, bet tas nav tik slikti, ir neiespē jami smacī gi. Bū t tur pa dienu ir vienkā rš i nereā li. Vienī gais logs griestos, nav aizkaru vai jebkā das aizsardzī bas. Lietus laikā domā jā m, ka nosmaksim - nā cā s aizvē rt logu, jo lietus un visa gaisa piekļ uve tika apturē ta.
Mā jas - es mī lu koka mā jas un par to es bū tu gatavs daudz ko piedot. Bet tas bija par daudz. Ieradā mies ar diviem bē rniem. Paveicā s, ka pasū tī jā m pē dē jo 6 mā ju, jo iepriekš ē jā s piecas ir spiestas klausī ties mū ziku no viesnī cas ē kas skaļ ruņ iem no pulksten 10 lī dz 22-23. Visa Dieva diena. Kaimiņ i nespē ja bē rnus iemidzinā t.
Teritorijā uzcē la vē l vienu ē ku un tā kļ uva pā rpildī ta - ļ oti pā rpildī ts, kaut kā ds biš u strops, godī gi sakot : )
Nā kamais solis ir bū vniecī ba. Mums pā rliecinā ja, ka nav nekā das bū vniecī bas - "Nu, mē s visi esam pabeigti, nav bū vniecī bas. " 2 dienas pē c mū su ieraš anā s tika izritinā ts mobilais betona maisī tā js, un sā kā s pilna mē roga bū vniecī ba - ar ā muru urbjiem, ar strā dniekiem, ar betona maisī tā ju, ar stieplē m, kas izstieptas pa pagalmu (atgā dinu, mums ir mazi bē rni)
Mums: "Huh? " sekoja atbilde - "Kā , remonts? Tā nevar bū t ! ! Apturam visu !! ! " Neviens, protams. neapstā jā s un remonts ilga visu mū su atvaļ inā jumu. Tas bija ļ oti, ļ oti nepatī kami un ā rkā rtī gi neē rti. Izvedam bē rnus no pilsē tas nedzī vot remontā
(un mē s, starp citu, maksā jam daudz naudas par mū su atvaļ inā jumu)
Vislielā kā vilš anā s š ajā visā ir klientu apkalpoš ana. Vadī bai ir vienalga, kā klients atpū tī sies un ar kā dā m jū tā m viņ š pametī s iestā di.
Mans secinā jums ir š ā ds: es to neiesaku.
Es zinu, ka Karpatos var atrast brī niš ķ ī gas atpū tas vietas bez problē mā m un ar normā lu attieksmi.
Lai veicas un izbaudi brī vdienas!
аватар slama
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
No mī nusiem - viesnī cas galvenajā ē kā istabas vā jas, pā rpildī tas, lustras pilnas ar punduriem, vienī gais mazais bē niņ u logs jau treš ajā dienā sā ka izdarī t spiedienu uz psihi, teritorija maza, tur gandrī z nav kur apsē sties, puse arī aizņ emta ar papildu telpu bū vniecī bu, tā pē c daž kā rt bija trokš ņ ains no strā dnieku darbarī kiem, personā ls nebija draudzī gs, lai gan š ķ ita, ka tas ir atkarī gs no maiņ as, nebija wi-fi, restorā nā nebija tā pat kā virtuve. … Tomēr ▾ No mī nusiem - viesnī cas galvenajā ē kā istabas vā jas, pā rpildī tas, lustras pilnas ar punduriem, vienī gais mazais bē niņ u logs jau treš ajā dienā sā ka izdarī t spiedienu uz psihi, teritorija maza, tur gandrī z nav kur apsē sties, puse arī aizņ emta ar papildu telpu bū vniecī bu, tā pē c daž kā rt bija trokš ņ ains no strā dnieku darbarī kiem, personā ls nebija draudzī gs, lai gan š ķ ita, ka tas ir atkarī gs no maiņ as, nebija wi-fi, restorā nā nebija tā pat kā virtuve. No priekš rocī bā m - bezmaksas apsargā ta autostā vvieta, ainavu dizains, tī rī ba, gaisa kondicionieris, ledusskapis un elektriskā tē jkanna istabā .
аватар next11
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Par viesnī cu skaļ i saka....Bizness mū suprā t - par savu naudu saņ em sabojā tu atvaļ inā jumu. Kopš bū vniecī bas, restorā na viesmī ļ u un bā zes administrā cijas pretī gā darba nav veikts minimā lais remonts. + ja runā krieviski - tu esi maskavietis - atseviš ķ a attieksme pret tevi. … Tomēr ▾ Par viesnī cu skaļ i saka....Bizness mū suprā t - par savu naudu saņ em sabojā tu atvaļ inā jumu. Kopš bū vniecī bas, restorā na viesmī ļ u un bā zes administrā cijas pretī gā darba nav veikts minimā lais remonts. + ja runā krieviski - tu esi maskavietis - atseviš ķ a attieksme pret tevi.... .
аватар Larisa1982
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Nolē mā m nedē ļ as nogali pavadī t ā rpus pilsē tas, lai atpū stos no burzmas. Patī kams atklā jums mums bija atpū tas centrs "Eldorado". To atklā jā m braucot ar auto 75 km no Už gorodas, netā lu no sanatorijas "Kvitka Polonyny". Laiks bija saulains, tā pē c atstā jā m maš ī nu atpū tas centra stā vlaukumā , devā mies kā jā m izpē tī t vietē jā s skaistules. … Tomēr ▾ Nolē mā m nedē ļ as nogali pavadī t ā rpus pilsē tas, lai atpū stos no burzmas. Patī kams atklā jums mums bija atpū tas centrs "Eldorado". To atklā jā m braucot ar auto 75 km no Už gorodas, netā lu no sanatorijas "Kvitka Polonyny". Laiks bija saulains, tā pē c atstā jā m maš ī nu atpū tas centra stā vlaukumā , devā mies kā jā m izpē tī t vietē jā s skaistules. Karpatos tieš ā m ir ko redzē t. Vakarā atgriezā mies kotedž ā , kur bez lieliskiem dzī ves apstā kļ iem patī kams papildinā jums bija kamī ns un terase ar pī tā m mē belē m. Nebija ilgi jā lemj par vakariņ as - devā mies uz vietē jo restorā nu kur izvē lē jā mies Eiropas un Aizkarpatu virtuves ē dienus. Viss sanā ca ļ oti garš ī gi! Nā kamajā dienā sarī kojā m sev pikniku un nopeldē jā mies iekš ā No tā das nedē ļ as nogales svaigā gaisā un ar labu apkalpoš anu visi guva lielu prieku un laba garastā vokļ a lā diņ u.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

База отдыха Эльдорадо расположена на правом берегу реки Пиня, в горной долине, на высоте 280м над уровнем моря, в 75км от Ужгорода и в 6 км от Свалявы. Рядом находятся известные санатории «Квитка Полоныны» и «Крышталеве джерело». В 100м от базы, на горе Крехая, находятся 2 горнолыжных подьемника (1100 и 300м), пункты проката горнолыжного снаряжения.

Atrašanās vieta Расстояние до:
кафе (20м)
бара (20м)
подъемника (50 м)
рынка (300 м)
продуктового магазина (300 м)
реки (50 м)
озера (300 м)
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • droši
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Баня.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • izjādes centrs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

6 коттеджей и отель. Коттеджи — однокомнатные номера «люкс» (двухместные семейные кровати, для детей — дополнительные раскладные кровати).

Istabās

Душ, туалет, телевизор, холодильник, электрочайник, фен, камин и многое другое.

Adrese Закарпатская обл.
Свалявський р-н, с. Солочин,
ур. "Біласовиця", 270/270а
Tālruņi: +38 (050) 171-77-43
+38 (097) 476-30-01
+38 (03133) 3-25-45 - факс
Tīmekļa vietne: Eldorado
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.