Jautājums o Slavske

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
429 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Ērta un izdevīga atpūta ar bērniem
Cienījamie Karpatu mīļotāji, lūdzu, pastāstiet man, kurš atpūtās Slavske ciematā privātajā sektorā (mājā vai vasarnīcā) ar bērniem un bija ļoti apmierināts ar atpūtu. Mēs vēlētos vasarā doties uz Slavske atpūsties (bērni 2 un 9 gadi), bet mēs nevēlamies palikt viesnīcās (un gandrīz visas atsauksmes vietnē ir tikai par viesnīcām), mēs dodam priekšroku mājīgam , mājīga, draudzīga vide, vēlams ar mājās gatavotu ēdienu. Gribētos arī, lai māja (vasarnīca) būtu skaistā vietā, blakus mežam (vai upei), varbūt ir kāds rotaļu laukums (vismaz ne liels vai rosīgs zoodārza stūrītis - bet ne svarīgi). Un vēl viens jautājums: ko darīt vasarā Slavske, kādus apskates objektus var redzēt, kur doties? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2014-02-1210 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар Bodja19755
Privātmājas uz vietas neliek, tā nav Bukovel, paskatieties uz Admiral Spa hoteli, tur ir ļoti labs baseins bērniem un pieaugušajiem, un vasarā var doties sēņot, ogot, dažādās ekskursijās, makšķerēt, izjādes ar zirgiem,daba tur super,pats uzaugu ar dabu no Aizkarpatu,bet vietas ir lieliskas Slavske labajai atpūtai.Mana sieva tur strādā par masāžas terapeiti un es arī strādāju par masieri.
аватар Miklosh
Atpūtai ar bērniem mēs varam ieteikt īpašumu "Grun Hof" Huklyvy ciemā, Volovetskas rajonā, Aizkarpatu reģionā. Klusa atmosfēra, mājas gatavošana, bibliotēka, galda un sporta spēles, pie mājas upe, aiz upes kalns un mežs jauns. Viensētā ir mājdzīvnieki - suns un kaķis. Jūs varat doties pārgājienos patstāvīgi un kopā ar instruktoru netālu no Shipit ūdenskrituma, minerālu avotiem un daudz ko citu.
аватар LaraF
Atpūties ar bērnu Karpatos 4 reizes. Tāpēc es uzraudzīju naktsmītņu bāzes par tēmu "ērti un nav garlaicīgi ar bērnu". Slāvskā neesam bijuši, bet plānojām, tāpēc tika izskatīts jautājums, kur dzīvot Slavskā. Viens no variantiem, kas mūs kā tūristus ar bērnu ieinteresēja ir 4 Seasons kotedžas. Vietne ir šeit http://slavsko.lviv.ua/2/.
Pēc dzīves apstākļiem atgādina privāto sektoru, ir baseins, savi zirgi, brauc "pajūgā", teritorija amizanta, atsauksmes nav sliktas. Skatiet, vai tas ir noderīgi. Kā variants Slavske krustoja arī tas, ka tur Volosjankā vasarās darbojas trošu vagoniņš - ļoti skaisti.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Slavske
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl