SLAVSKO - braukt var un vajag!

05 Decembris 2012 Ceļošanas laiks: no 23 Novembris 2012 ieslēgts 24 Novembris 2012
Reputācija: +321
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kijevā š odien uzsniga sniegs, kas nozī mē , ka ziema ir sā kusies ne tikai pē c kalendā ra. Mē s gaidī jā m. Es negaidu ziemu, lai drī z sā ktu vasaru. Un, lai dotos uz kalniem un slē potu no kalna. Cik tas ir lieliski!

Š osezon nolē mu braukt pa Slavsko, jo nekad Slavsko ziemā neesmu bijis. Tač u, lai izvairī tos no pā rsteigumiem un sagatavotos vilcienam, nepiecieš ama izlū koš ana uz vietas. Pirms nedē ļ as š im nolū kam mani draugi no Ukrainas Tū ristu preses kluba ž urnā listu asociā cijas, kurus tas viss interesē , nolē ma apmeklē t Slavsko.

Lai nokļ ū tu Slavsko no Kijevas, galvenais ir paņ emt vilciena biļ eti. Visi vilcieni virzienā uz Uzhgorod vai Chop pietura Slavsko. Mans mī ļ ā kais vilciens ar numuru 13 Kijeva-Už goroda. Tas izbrauc no Kijevas pulksten 20:06 un ierodas Slavsko pulksten 7:40. Vilciens ir ē rts ar to, ka pa dienu esmu darbā , man ir laiks doties mā jā s pē c lietā m, naktī atpū š os un guļ u, un ierodoties - pilna diena.


Un te ir platforma, esam sagaidī ti, piecas minū tes ar maš ī nu un jau vietā . Mū su uzņ ē mums ir mazs, katrs ir savā dā ks, bet mū s vieno viens – kas jauns Slavskā , kā ir ar ceļ u, kā izklaidē ties, kā un kur doties slē pot. Un mē s nolē mā m apmesties uz dzī vi Arefjevu ī paš umā . Uz perona mū s sagaidī ja ī paš nieks Dima Arefjevs. Skaista 3 stā vu mā ja nodroš ina iespē ju izmitinā t visus un ar visā m ē rtī bā m. Viesmī lī gie saimnieki Arefjeva Dima un Oksana rī ko ikgadē jus mā kslinieku plenē rus, tā pē c gleznas karā jas visā s mā jas telpā s. Gleznas ar Karpatu skatiem, ziedi, portreti, kas pieš ķ ir mā jai pozitī vas emocijas. Jū s varat iegā dā ties attē lu, kas jums patī k.

Pē c vienoš anā s devā mies ceļ ā , lai iepazī tos ar Slavsko. Pati pilsē tiņ a atrodas ielejā starp kalniem, kas pilni ar mellenē m, zemenē m, sē nē m. Cauri pilsē tai tek Opiras upe, kurā ietek Slavkas upe. Tī rā kais gaiss, jo 100 kilometru attā lumā nav neviena rū pniecī bas uzņ ē muma. Tas viss piesaista viesus un atpū tniekus. Un ziemā - slē poš ana. Slē poš anas kū rorta godī ba jau sen ir piesaistī ta Slavsko. Lai piesaistī tu jaunus tū ristus, ir jā dod kaut kas jauns. Tā pē c viņ i klubā "Karpaty" apsvē ra un uzstā dī ja un jau ir uzsā kuš i jaunu liftu uz Pohar kalnu ar garumu 1.1 km. Nobraucot lejā , taka aizņ em 1.5 km. Neapš aubā ms izrā viens ir sniega lielgabalu un sniega kaķ a iegā de. Slē poš anas sezona ilgst divus vai trī s mē neš us un visiem nav laika slē pot, sezonu var pagarinā t tikai pateicoties tehnoloģ ijā m.

Un blakus pacē lā jam notiek visu saistī to objektu bū vniecī ba. Un jā atzī mē , ka š is ir tuvā kais lifts no stacijas.

Tiem, kas vē las pilnī bā saplū st ar vietē jā m paraž ā m un tradī cijā m, ir vē rts apmesties Four Seasons viesnī cu kompleksā . Komplekss sastā v no trim mā jā m. Š ī ir "Boykovskaya bū da" trī s stā vos, kas paredzē ta 10 cilvē ku uzņ emš anai č etrā s telpā s ar raksturī gajiem nosaukumiem "Pavasaris", "Vasara", "Rudens", "Ziema". "Hutulu bū da" pilnī bā atbilst savam nosaukumam (ievē rī bas cienī gi, ka otrajā stā vā atrodas istabas ar gultā m, kas atrodas tieš i uz grī das, tas ir brī nums! ) un "Kolyba". Jā , jā , "Kolyba" ir nevis pā rtikai, bet dzī voš anai. Ir divi stā vi. Pirmajā stā vā ir liela ē damzā le, otrajā stā vā divas istabas "Lunar" un "Solar".

Visas kompleksa mē beles ir vietē jo amatnieku izgatavotas no dabī gā koka.

Un akcentu kompleksam pieš ķ ir senlietas: apģ ē rbi, sadzī ves piederumi, mū zikas instrumenti, mē beles.


Kompleksā ir viss atpū tai! Pieauguš ajiem vieta grilē š anai, bē rniem, dzī vnieki brī vi staigā pa teritoriju, kvadracikli un bruņ utransportieris, zirgi izjā dē m vasarā (ir stallis) un ziemas ragavas - royal - ziemā .

Viss komplekss atrodas starp kokiem un eglē m, atpū tniekiem tas ir lielisks pielietojums vasarā - dienas miegs š ū puļ tī klā ! Kad nā k siltums, varat izmantot baseinu.

Un ziemā dodieties slē pot uz tuvē jo Volosjankas kalnu. Vai arī , pabraucot nedaudz tā lā k, izmantojiet pacē lā ju High Top.

Atpū tnieki no Smerichka viesnī cu kompleksa ierodas High Top. Š ī jaukā viesnī ca ir pē dē jā ceļ ā no Slavsko uz Aizkarpatu pā reju. Kas iepriekš noteica tā vissvarī gā ko nozī mi - paē st pirms garā ceļ ojuma. Ja vē laties, to var izdarī t kafejnī cā vai restorā nā . Ē diens š eit ir izcils! Mē s tikā m pabaroti ar pā rsteidzoš u sē ņ u zupu un tikpat pā rsteidzoš u banoš u. Š ī ir nacionā lā virtuve, un viņ i to gatavo tā , ka to nav iespē jams atkā rtot paš iem. Kā nodot balto Karpatu sē ņ u smarž u? Jums jā iet pusdienot Smerichkā .

Pē c sā tī gā m pusdienā m varat atpū sties. Tas ir iekļ auts kompleksā . Vispirms pirts, tad biljards un, ja vē l daž as dienas, tad atpū tnieku rī cī bā ir kvadracikli, velosipē di un pā rgā jieni. Ziemā slē poš ana un snovbords. Un vakarā karaoke bā rā . Viss komplekss "Smerichka" ir kompakts un mā jī gs, senatnes cienī tā jiem apskatā mi interesanti eksponā ti, visa kompleksa interjera dizainu vienā dā stilā veido augstas klases kokgriezē js. Personā ls ir pacietī gs un draudzī gs. Istabas ir aprī kotas ar visu nepiecieš amo, viss ir tī rs, patika gaiss telpā s - droš i vien dabī gā s mē beles pē c tā smarž o. Un jā , cenas ir saprā tī gas.


Pā ri upei no Pogara atrodas labi pazī stamais pagā juš ā gadsimta Politechnik lifts. Un, ja vē laties dzī vot kalnā gandrī z blakus pē dē jam pacē lā ju stendam, tad viesnī ca Alpiysky Dvor aicina tos, kas vē las. Viss viesnī cas stils ir veidots atbilstoš i nosaukumam. Saimnieki it kā saka: Mē s esam kalnos un esam Eiropā . Pilns komplekts atpū tai. Restorā ns un ā ra terase, pirts un baseins pagalmā , biljards un konferenč u telpa, bibliotē ka visos stā vos katrā zā lē . Numuros valda minimā lisms, racionā lisms un laba kvalitā te. Un lielā kai dabas apcerei daž ā s telpā s tualetes telpā s ir pat logi. Un par visu komplektu informē ju, ka ir Wi-Fi.

Vakars ir agrs, bet ko viņ i dara vakarā ? Vakariņ ot. Restorā ns "Maxim" laipni piekrita mū s pabarot, š ī iestā de pieder Arefjevu ģ imenei. Restorā ns ir slavens pilsē tā . Š eit tiek rī kotas izstā des un gleznu pā rdoš anas izsoles, visi skaistuma fani un cienī tā ji ierodas š eit no Ukrainas un ā rvalstī m. Restorā nā ir neliels kalnu slē poš anai veltī ts muzejs, jo Dima Arefjevs savulaik bija slavens sportists un ne reizi vien ir startē jis mū su valsts labā slalomā .

Paē duš i un ne pavisam noguruš i, devā mies meklē t, kā pavadī t vakaru Slavsko. Protams, mē s uzzinā m, kā . Pilsē tā ir boulinga zā le. Lieliska grī da, balles, mū zika, bā rs. Kopsavilkums - ir vietas, kur pavadī t vakarus.

Noguruš i atgriež amies atpū sties Arefjevu muiž ā .


Galu galā no rī ta mums bū s iepazī š anā s programma ar Volosjanku. Š is ciems ir gandrī z pilnī bā saplū dis ar Slavsko, atrodas 8 km no Slavsko dzelzceļ a stacijas. Iepriekš ē jais nosaukums Polyanka. Patieš ā m, ciems atrodas ielejā kalna pakā jē . Izbraucot cauri izcirtumam, aiz kokiem paveras brī niš ķ ī ga pils. Gars ir valdzinoš s! Viduslaiku pils. Tas ir Vezha Vedmezhya viesnī cu komplekss. Š ā da kompleksa galvenā priekš rocī ba ir tā atraš anā s vieta prom no ceļ a, ko ieskauj koki. VIP lī meņ a pils viesnī ca ir aprī kota ar jaunā kajā m tehnoloģ ijā m. Spriediet paš i: satelī ttelevī zija, telefons, seifs, minibā rs, vannas istaba ar duš u, fē ns katrā numurā . Ē dinā š ana restorā nā "Refectory" vai bā ra "Berloga" apmeklē jums. Seminā riem vai konferencē m ir konferenč u zā le, kas viegli pā rvē rš as par kinoteā tri. Noteikti pirts. Un neskatoties uz to, pils ir piepildī ta ar visiem viduslaiku atribū tiem. Sievietes var pielaikot kleitas, vī rieš i var pielaikot bruņ as, lū dzu, izmē ģ iniet spē kus loka š auš anā vai arbaletā . Un š eit ir ieroč u arsenā la izstā de. Vairā ku veidu ieroč i. Un blakus ir peldbaseins, mazi dzī vnieki-aitiņ as bē rniem. Viesnī ca atrodas Slavkas upes krastā un š eit ir uzcelta arī virvju pilsē tiņ a. Lieliem saviļ ņ ojuma meklē tā jiem jau tiek pabeigta otrā s pilsē tiņ as celtniecī ba. Viņ a lī menis pavilks sporta meistaru, iespē jams. Un vē l jaunumi. Peintbols nopelnī ts. Liela teritorija, daudz barjeru un torņ u, lielisks lauks. Var doties uz kalniem, lasī t sē nes un ogas. Vienkā rš i izbaudi kalnu gaisu un klusumu. Un ziemā tā ir slē poš anas inventā ra noma. Viesnī ca "Vezha Vedmezhya" atrodas 600 metrus no krē slu pacē lā ja 2800 m garumā uz Vysokiy Verkh (1242 m). Ir arī trī s pacē lā ji ar garumu 700.750 un 800 m.

Un kurš nevē las privā tumu, tad pavisam netā lu no pacē lā ja uz High Top kalnu stā v atjaunotā Zakhar Berkut tū risma kompleksa piecstā vu ē ka.

Lū k, tā ds brauciens-iepazī š anā s pirms ziemas sezonas Slavsko. Priecā jos, ka pilsē tā tika nolī dzinā ti ceļ i. Tie vē l nav asfaltē ti jauni ceļ i, tač u tā s vairs nav bedres.

Jū s varat braukt, un tas ir tā vē rts. Slavsko ir gatavs ziemai un gaida ciemiņ us.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Усадьба Арефьевых
Усадьба Арефьевых
Усадьба Арефьевых
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Комплекс
Подъемник гора Погар
Подъемник гора Погар
Подъемник гора Погар
Пансион
Пансион
Пансион
Пансион
Отель
Отель
Отель
Отель
Отель
Отель
Отель
Отель
Отель
Отель
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums